2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ahahah buyrun dertliler klübüne sizide alalım aynıyız canım hepimiz, geçicek işallah bugünlerde son aylarımız sıcaklara geldi yapıcak hiçbişi yok, bol su iççez oda ter ve idrar olarak geri dönüyo ama ne yapalım mecbuurrr

bak benim kocada aynı fosur fosur uyurur, kalkmışım, gezmişim evin içinde, inlemişim dönerken hiççç duymuyo, arada dönerken çarpıyorum mahsusçuktan belki uyanır diye yok anam hop dönüyo obür tarafa, olmazki ama böyle, bebiş doğunca napçaz biz alışması lazım tetikte uyumuya, hep benmi koşçam bebişe oda biraz pışpışlamalı çok komik oluyolar bazen bu kocalar, dün sabah duşu aldım hazırlanıyorum işe gelcem, baktım bizimki kalkmış yataktan uyku sersemi geldi yanıma noldu aşkım dedi, ne noldu dedim hazırlanıyorum işe sana noldu diyorum, sen bana seslenmedinmi diyo koptum sabah sabah, seslensem duymazsın ama seslenmeyince de koşarsın ne acayip adamsın sen dedim oda gülüyo, aaa ozaman beni şeytan dürttü diyo, dedim dürter dürterrr böle fosur fosur uyumaya devam edersen asıl ben seni dürtçem artık

günaydın kızlar nasılsınız biz uykusuz bi gece geçirdik ve uzun bi süreden sonra sabah güne kusarak uyandık kızımla yine başa mı döndük acaba :26: sağlık ocağına gittim dün 30.hafta kontrolü için kilo tansiyon bebek kalp atışı genel bilgilendirmeyi kapsayan bi muayene geçirdik kızımın kalp atişlarını duymak bana moral oldu tabi sonra ananemin 7 si vardı oraya gittim tüm gün hem yoruldum hem de çok üzüldüm sanırım dünki uykusuzluk sabah ki bulantımın sebebi moral bozukluğu ve yorgunluk

Ablam primadan memnun olduğu için bende prima aldım canım. İstersen şöyle yapabilirsin ben öle düşündüm fikrimide seninle paylaşayım istedim. Baktın bu bez doğduktan sonra küçük geldi içine sinmedi bi tane yeni doğan aldırabilirsin 1 numara. Yinede sen bilirsin. Çünkü bende öle düşünüyorum.

Birde hastanede bebişin poposuna ıslak mendil kullanmaktansa sebamed in yağlı mendili var. Onu bebeğin çantasına koyup altını onunla temzilemek daha hijyen oluyor. Daha önce doğum yapan arkadaşlarımda öle yaptığı için memnunlar bu bilgiyide paylaşmak istedim.

mıçtık biz ozaman desene bende şöle dua ediyorum, Allahım inşallah bu zamanlarda çektiğim sıkıntılar son olur, bebiş doğduktan sora sakin sakin yatar geceleri

Herkese selam,
aranıza katılmak için geç kalmışım ben yahu.. tabi düşük tehlikesi var sen yat denilince bi kanama koş hastaneye gel eve tekrar kanama yok göndermeyelim hastanede yatsın diye diye çok şükür geldik bu haftalara :) bunca şeyin arasında da gözden kaçsın artık değilmi.. hangi paylaşımları kaçırdım yakalamak zor ama bundan sonrasına dahil olurm inşallah.. herkese hayırlı ve kolay doğumlar şimdiden :))

artık 2 haftada bir mi gidecez doktora?

Benim doktorum 32 den sonra 2 haftada bir olarak çağırdı. Ama her doktor değişiyor sanırım. 36 dan sonrada haftada 1 gidicem.

seninki yorgunluk ve üzüntüden olmuş olabilir canım, üzüntü direk mideye vuruyo çünkü, kendini dinlendirmeye çalış, rahatlat biraz kendini umarım sadece bugünlük bi sıkıntıdır

bebişleri neye alıştırırsan onunla gidermiş bebek bezi için burdaki arkadaşlarda öyle diyolar yok pahalı alma, ucuzla başlat falan, bakalım hangisini beğencek minik totoları deneyip görcez sebamed yağlı mendilleri bende duydum canım, benim doktor tüm ürünleri sebamed kullan dedi zaten, o nedenle bende hep onlardan aldım, inşallah memnun kalırız bizde

artık 2 haftada bir mi gidecez doktora?
32 dolduktan sonra başlıyo 2 hafta kontrolleri, 36 dan sonrada her hafta

Hoşgeldin. Hiç bir şey için geç değil unutma daha çok paylaşımlarımız olacak inşallah burada. Birbirimize destek olacağız

Bende herşeyini sebamed aldım şampuanı vucut losyonu yağlı mendili pişik kremi bitek ablam sabunundan memnun kalmamış onu chicco aldım tavsyesi üzerine . Ama dediğin gibi deneyip göreceğiz. Bakalım bizimkiler neyi beğenecekler. Çok pahalılar ama miniklerimize değer.

hoşgeldin canım olsun geç olsun güç olmasın, bundan sonraki dönemi inşallah rahat geçirirsin bebişle beraber.

hoşgeldin canım olsun geç olsun güç olmasın, bundan sonraki dönemi inşallah rahat geçirirsin bebişle beraber.

teşekkür ederim kızlar :) inşallah kolay geçer ben de elimden geleni yapıyorum tabi, hala çok hareket etmem yürümem ayakta kalmam tehlike arzediyor tabi.. hal böyle olunca da alışverişden de biraz geri kalıyorum almak şstediğim bi çok şey var ama gezip görmek dokunmak istiyorum.. artık sizlerden geri dönüş alırım olur mu :)) mesela bebek karyolası aldınız mı ? ben mothercare dan sallanan bi beşik aldım o kadar ama o da biraz küçük gibi maksimum 4. aya kadar yatabilir içinde.. bebek karyolası almak istiyorm, ya da park yatak.. varmı aranızda alıp da önerisi olan ?

benim ablamda molfixden memnun kalmış bende onu aldım bakalım bi tanede yenidoğan alırım ikisindende atarım hastane çantasına. hangisi olursa benim minnak sıpama artık bezin yanında yenidoğanlara özel ıslak mendil vardı ama ayrıyettende katkısız ıslak havlulardan alıcam. kızlar bide bişi sorucam ben şampuanı sepamed aldım ama bebek yağı pudrası felan daha almadım sepamed çok pahalı küçücük şişesi. acaba dalinmi alsam dedim biri dalin biri sepamed karışıkmı olur diye ezcacıya sordum oda sorun olmaz bütüün bebek yağları aynı dedi. ilk bebekmi diye sordu bende evet dedim ilkinde böyle telaşa kapılırsın ama ikincisinde rahat olursun dedi

Oyyyy anacım oyyyyyyy

sıkıntı çok dimi

doğru sölüyolar canım, şimdi ilk olduğu için bizde bi telaş bi telaş sora rahatlarız tabiki sen bak kafana göre be canım sonuçta bebe yağı bu, dalinde iyi bir marka, şampuan, ıslak mendil ve pişik kremi önemli bence, bebe yağını dalin alsanda olur nolcakki

benim ilk bebiş canım, yerde müsait olunca ve kendi evim olunca ben mobilya aldım bebişe tam takım, bide park yatak alıcam ilk aylar yatak odasında benimle beraber olsun diye bebiş o kadar ama marka konusunda bende senin gibiyim, hiçbir fikrim yok, bütçeme uygun bişi bakçam artık

günaydınnnn herkese
rüyamda sezeryanla tombişmi tombiş bi erkek doguruyodum keşke öle kolay dogum yapabilsem hemen ayaga kalkıodum

o zaman ben yağını ve sabununu dalin alayım pişik kremini ıslak mendilini sepamed alayım dimi cullum

Valla bende öle hep ablama sorarak aldım. dediğin gibi sebamed çok pahalı ama baya kullanılıyor uzun süre gidiyor.
küçücük tarak ve saç fırçaları var takım tırnak makası zaten minnacık çok şekerler. Saç fırçasını wee nin aldım tırnak makasıda chicco nun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…