günaydın kızlar.
O kadar uykum var ki size anlatamam. Sanki hiç uyumamışım. Akşam işten çıkıp eve gidiyorum ya o serviste geçirdiğim zaman tangır tungur o yol beni mahvediyor. Gidiyorum şu belimi biraz dinlendireyim diyorum bi bakıyorum mutfaktan çat çut ses geliyor. Megerse uyumusum benim bey girişmiş yemek hazırlamaya
Ona da üzülüyorum kaldırmıyor da beni. Üstüm başım sırılsıklam hayatta böyle terlediğimi hatırlamam. Çok fenayım. Dayanamıyorum bazen. Şu 1 ayda geçsede ayrılsak izne öfff
bak benim kocada aynı fosur fosur uyurur, kalkmışım, gezmişim evin içinde, inlemişim dönerken hiççç duymuyo, arada dönerken çarpıyorum mahsusçuktan belki uyanır diye yok anam hop dönüyo obür tarafa, olmazki ama böyle, bebiş doğunca napçaz biz alışması lazım tetikte uyumuya, hep benmi koşçam bebişe oda biraz pışpışlamalıbende hatırlamıyorum hamiş olmadan önce nasıldık
en kötüsü ne biliyomusun kuzum ben öyle dönüp dururken adam horluyor bi gün kovucam yanımdan bide o kadar ufluyom inliyom gözünü bile açmıyorr
doğru diyosun kuzum biz sözde korunduğumuz ay hamile kaldım ben
cnm yıkıycam inş ben fazla bişi almadım zaten ablamın oğlanın herşeyi yepyeni duruyodu bi hafta sonu gittiğimde annemle yıkadık ütüledik hepsini hurçlara sardık.benim aldıklarımıda yaparım yavaş yavaş diye düşünüyorum.evet 2 numara yazıyo benim aldığım bezdede. bende dedim zaten 3,5 üstü doğar bizim oğlan diye ama her ihtimale karşı bi tanede yenidoğan alıcam. marka olarak kararsızım ama molfix almış bulundum acaba hangisi iyi gelirki benim minnakıma:26:
mıçtık biz ozaman deseneArkadaşımın da şöyle bir tezi oldu. doğumdan sonra gece seni uykudan uyandırdığı vakitlerde de doğduktan sonra uyanıyor dedi :) Demekki cullucum biz hiç uyuyamayacağız. Bütün gece bebişleri emzireceğiz.
Artık dediğin gibi yediklerimizde rahatsızlık vermeye başladı. Mideyede bebişlerin baskısı oluyor. Şu son zamanlar ne yapacağız hiç bilmiyorum. Zaman geçtikçe artık çok zorlanmaya başladım çok.
mıçtık biz ozaman desenebende şöle dua ediyorum, Allahım inşallah bu zamanlarda çektiğim sıkıntılar son olur, bebiş doğduktan sora sakin sakin yatar geceleri
Ahaaa keşke öle olsa dediğin gibi ne güzel oluru. Benimde tek temennim o loğusalık sendrouna girmeyelimde biz
artık 2 haftada bir mi gidecez doktora?
seninki yorgunluk ve üzüntüden olmuş olabilir canım, üzüntü direk mideye vuruyo çünkü, kendini dinlendirmeye çalış, rahatlat biraz kendini umarım sadece bugünlük bi sıkıntıdırgünaydın kızlar nasılsınız biz uykusuz bi gece geçirdik ve uzun bi süreden sonra sabah güne kusarak uyandık kızımla yine başa mı döndük acaba :26: sağlık ocağına gittim dün 30.hafta kontrolü için kilo tansiyon bebek kalp atışı genel bilgilendirmeyi kapsayan bi muayene geçirdik kızımın kalp atişlarını duymak bana moral oldu tabi sonra ananemin 7 si vardı oraya gittim tüm gün hem yoruldum hem de çok üzüldüm sanırım dünki uykusuzluk sabah ki bulantımın sebebi moral bozukluğu ve yorgunluk
bebişleri neye alıştırırsan onunla gidermiş bebek bezi için burdaki arkadaşlarda öyle diyolar yok pahalı alma, ucuzla başlat falan, bakalım hangisini beğencek minik totoları deneyip görcezAblam primadan memnun olduğu için bende prima aldım canım. İstersen şöyle yapabilirsin ben öle düşündüm fikrimide seninle paylaşayım istedim. Baktın bu bez doğduktan sonra küçük geldi içine sinmedi bi tane yeni doğan aldırabilirsin 1 numara. Yinede sen bilirsin. Çünkü bende öle düşünüyorum.
Birde hastanede bebişin poposuna ıslak mendil kullanmaktansa sebamed in yağlı mendili var. Onu bebeğin çantasına koyup altını onunla temzilemek daha hijyen oluyor. Daha önce doğum yapan arkadaşlarımda öle yaptığı için memnunlar bu bilgiyide paylaşmak istedim.
32 dolduktan sonra başlıyo 2 hafta kontrolleri, 36 dan sonrada her haftaartık 2 haftada bir mi gidecez doktora?
Herkese selam,
aranıza katılmak için geç kalmışım ben yahu.. tabi düşük tehlikesi var sen yat denilince bi kanama koş hastaneye gel eve tekrar kanama yok göndermeyelim hastanede yatsın diye diye çok şükür geldik bu haftalara :) bunca şeyin arasında da gözden kaçsın artık değilmi.. hangi paylaşımları kaçırdım yakalamak zor ama bundan sonrasına dahil olurm inşallah.. herkese hayırlı ve kolay doğumlar şimdiden :))
seninki yorgunluk ve üzüntüden olmuş olabilir canım, üzüntü direk mideye vuruyo çünkü, kendini dinlendirmeye çalış, rahatlat biraz kendini umarım sadece bugünlük bi sıkıntıdır
bebişleri neye alıştırırsan onunla gidermiş bebek bezi için burdaki arkadaşlarda öyle diyolar yok pahalı alma, ucuzla başlat falan, bakalım hangisini beğencek minik totoları deneyip görcezsebamed yağlı mendilleri bende duydum canım, benim doktor tüm ürünleri sebamed kullan dedi zaten, o nedenle bende hep onlardan aldım, inşallah memnun kalırız bizde
32 dolduktan sonra başlıyo 2 hafta kontrolleri, 36 dan sonrada her hafta
hoşgeldin canım olsun geç olsun güç olmasın, bundan sonraki dönemi inşallah rahat geçirirsin bebişle beraber.Herkese selam,
aranıza katılmak için geç kalmışım ben yahu.. tabi düşük tehlikesi var sen yat denilince bi kanama koş hastaneye gel eve tekrar kanama yok göndermeyelim hastanede yatsın diye diye çok şükür geldik bu haftalara :) bunca şeyin arasında da gözden kaçsın artık değilmi.. hangi paylaşımları kaçırdım yakalamak zor ama bundan sonrasına dahil olurm inşallah.. herkese hayırlı ve kolay doğumlar şimdiden :))
hoşgeldin canım olsun geç olsun güç olmasın, bundan sonraki dönemi inşallah rahat geçirirsin bebişle beraber.
Ablam primadan memnun olduğu için bende prima aldım canım. İstersen şöyle yapabilirsin ben öle düşündüm fikrimide seninle paylaşayım istedim. Baktın bu bez doğduktan sonra küçük geldi içine sinmedi bi tane yeni doğan aldırabilirsin 1 numara. Yinede sen bilirsin. Çünkü bende öle düşünüyorum.
Birde hastanede bebişin poposuna ıslak mendil kullanmaktansa sebamed in yağlı mendili var. Onu bebeğin çantasına koyup altını onunla temzilemek daha hijyen oluyor. Daha önce doğum yapan arkadaşlarımda öle yaptığı için memnunlar bu bilgiyide paylaşmak istedim.
Oyyyy anacım oyyyyyyy
doğru sölüyolar canım, şimdi ilk olduğu için bizde bi telaş bi telaş sora rahatlarız tabikibenim ablamda molfixden memnun kalmış bende onu aldımbakalım bi tanede yenidoğan alırım ikisindende atarım hastane çantasına. hangisi olursa benim minnak sıpama artık bezin yanında yenidoğanlara özel ıslak mendil vardı ama ayrıyettende katkısız ıslak havlulardan alıcam. kızlar bide bişi sorucam ben şampuanı sepamed aldım ama bebek yağı pudrası felan daha almadım sepamed çok pahalı küçücük şişesi. acaba dalinmi alsam dedim biri dalin biri sepamed karışıkmı olur diye ezcacıya sordum oda sorun olmaz bütüün bebek yağları aynı dedi. ilk bebekmi diye sordu bende evet dedim ilkinde böyle telaşa kapılırsın ama ikincisinde rahat olursun dedi
benim ilk bebiş canım, yerde müsait olunca ve kendi evim olunca ben mobilya aldım bebişe tam takım, bide park yatak alıcam ilk aylar yatak odasında benimle beraber olsun diye bebiş o kadar ama marka konusunda bende senin gibiyim, hiçbir fikrim yok, bütçeme uygun bişi bakçam artıkteşekkür ederim kızlar :) inşallah kolay geçer ben de elimden geleni yapıyorum tabi, hala çok hareket etmem yürümem ayakta kalmam tehlike arzediyor tabi.. hal böyle olunca da alışverişden de biraz geri kalıyorumalmak şstediğim bi çok şey var ama gezip görmek dokunmak istiyorum.. artık sizlerden geri dönüş alırım olur mu :)) mesela bebek karyolası aldınız mı ? ben mothercare dan sallanan bi beşik aldım o kadar ama o da biraz küçük gibi maksimum 4. aya kadar yatabilir içinde.. bebek karyolası almak istiyorm, ya da park yatak.. varmı aranızda alıp da önerisi olan ?
sıkıntı çok dimi
doğru sölüyolar canım, şimdi ilk olduğu için bizde bi telaş bi telaş sora rahatlarız tabikisen bak kafana göre be canım sonuçta bebe yağı bu, dalinde iyi bir marka, şampuan, ıslak mendil ve pişik kremi önemli bence, bebe yağını dalin alsanda olur nolcakki
benim ilk bebiş canım, yerde müsait olunca ve kendi evim olunca ben mobilya aldım bebişe tam takım, bide park yatak alıcam ilk aylar yatak odasında benimle beraber olsun diye bebiş o kadar ama marka konusunda bende senin gibiyim, hiçbir fikrim yok, bütçeme uygun bişi bakçam artık
benim ablamda molfixden memnun kalmış bende onu aldımbakalım bi tanede yenidoğan alırım ikisindende atarım hastane çantasına. hangisi olursa benim minnak sıpama artık bezin yanında yenidoğanlara özel ıslak mendil vardı ama ayrıyettende katkısız ıslak havlulardan alıcam. kızlar bide bişi sorucam ben şampuanı sepamed aldım ama bebek yağı pudrası felan daha almadım sepamed çok pahalı küçücük şişesi. acaba dalinmi alsam dedim biri dalin biri sepamed karışıkmı olur diye ezcacıya sordum oda sorun olmaz bütüün bebek yağları aynı dedi. ilk bebekmi diye sordu bende evet dedim ilkinde böyle telaşa kapılırsın ama ikincisinde rahat olursun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?