2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben 2 kızımdada huggies kullandım çok memnun kaldım yine huggies alırım heralde daha 2.kızım bez kullanıyor 2.5 yaşında bırkatıramadık.yani 2 paket bez alıcaz bu sene öyle görünüyor.

canm hastanede 2 tane yeterlı ama eve gelınce de kullnıcn ben 2tane 10lu digerlri 3 4 tanede altlı üstlü sapkaları önlükleri eldıvenleri var ben öyle aldm ılk kızmda cok bişey alamamiştm bundada meraktan biraz fazla aldm ama tercıh meselesı bıdaha cocuk düşünmyrm hevesımı alaym

selam kizlar. 3. aydan beri kontrollerde dr bana hep 2 hafta onden gittigimi soyluyordu. benim adet duzenim yuzunden tam tarihi kestiremiyorduk zaten, son kontrolde artik iyice netlesti ki, benim tahmini dogum tarihim 08.10.2013 degil 23.09.2013. bir anda ekim annesi yerine eylul annesi haline geldim :)

evet canım ben de öle düşünüyorum akşam olsa da evime gidip dinlensem biraz

evet şampuanı indirimdeydi koca bi şişe aldım baya gider sanırım.ben bakım ürünlerini hep wee aldım emzik de wee nin ama bi tanede nuk alıcam hangisini kabul ederse bakalım.
günaydınnnn herkese
rüyamda sezeryanla tombişmi tombiş bi erkek doguruyodum keşke öle kolay dogum yapabilsem hemen ayaga kalkıodum

günaydın cnm rüyalara başladık dimi bende görmüştüm normal doğum yapıyorum ama hiç ağrısız ne güzel inş rüyamızdaki gibi kolay doğum yaparız

hayırdır serapcım ne oldu nasılsın sonuçların cıktı mın canım çarşamba diyodun dilerim iyidir sonuçlar

çıktı kuzum dün sonuçlar üreme yok görünüyomuş..bende daha gitmedim doktora...sıkıntı yok sadece verdiği fitili kullanacakmışım...birde bol su içecekmişim...

Kızlar 3 saatlik bir yola gitmem gerekiyor gideyim mi gitmeyeyim mi....doktor ile görüştüm saatte bir mola vererek gidebilirsin dedi..ama kafam karışık...:44::44::44::44:

aynı dertten bende muzdarıbım sol gogsumun altı agrıyor sankı bırseyler batıyor sanırım normal

günaydınnnn herkese
rüyamda sezeryanla tombişmi tombiş bi erkek doguruyodum keşke öle kolay dogum yapabilsem hemen ayaga kalkıodum
ohhh ne güzel inşallah rüyan gerçek olur ezinecimmm

o zaman ben yağını ve sabununu dalin alayım pişik kremini ıslak mendilini sepamed alayım dimi cullum
he canım ya boşver denicez görcez, bebişler farklı tepki verebilir yani ürünlere

özel hastaneler bebişe kendi ürünlerini giydiriyolar, ben hastaneyle konuştum bu detayları, 1 takım getirmeniz yeterli oda hastaneden çıkarken giydirmek için dediler, sizde doğum yapacağınız hastaneyle bu detayları konuşun bence, kimisi kullandığı biberonun bile parasını alıyor çünkü, süpriz bi durumla karşılaşmamak için detaylı öğrenmek gerek bunları

aaaaa hadi bakalım süpriz olmuş size iki hafta önceden gelcek bebiş

aynı dertten bende muzdarıbım sol gogsumun altı agrıyor sankı bırseyler batıyor sanırım normal

bu tarif ettiğiniz ağrı bendede sağ tarafta var.. bide sağ kasığımı biri bıçakla kesiyo sanki ( özellikle tuvalet ihtiyacı geldiğinde dayanılmaz oluyo bi anda.. bu haftalardan sonra artık normaldir dedi doktor

Son düzenleme:

Ne zaman enerjimiz oldu ki hep yorgun hep yorgunnn

Kızlar 3 saatlik bir yola gitmem gerekiyor gideyim mi gitmeyeyim mi....doktor ile görüştüm saatte bir mola vererek gidebilirsin dedi..ama kafam karışık...:44::44::44::44:

Canım doktorun git dediyse git düşünme ondan iyi kim bilebilir ki?

Korkma gayet normal benimde sağ göğsümün altı acayip batıyordu. oğluşum yer değiştirdiğindne beri biraz daha rahatım Ama arada yine batmaya devame diyor. Sürekli oturmayla alakasıda fazla bilgin olsun.

cullucum sezeryan dışında inşallah gerçek olur normal olsun istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…