Bende bir tane 10lu hastane çıkışı var. Bir de 5li. Bir de içli dişli zıbın almıştım internetten şapkası ve eldiveni de var. Ama altına birsey yok. O halde bir kac takım daha alayım. Hastane de mı 3-4 takım gerekir panikli?
uykularım haram oldu sankiherkes mışıl mışıl uyurken
hoşgeldin sero ne oldu kızzz
evet canım ben de öle düşünüyorum akşam olsa da evime gidip dinlensem birazseninki yorgunluk ve üzüntüden olmuş olabilir canım, üzüntü direk mideye vuruyo çünkü, kendini dinlendirmeye çalış, rahatlat biraz kendini umarım sadece bugünlük bi sıkıntıdır
bebişleri neye alıştırırsan onunla gidermiş bebek bezi için burdaki arkadaşlarda öyle diyolar yok pahalı alma, ucuzla başlat falan, bakalım hangisini beğencek minik totoları deneyip görcezsebamed yağlı mendilleri bende duydum canım, benim doktor tüm ürünleri sebamed kullan dedi zaten, o nedenle bende hep onlardan aldım, inşallah memnun kalırız bizde
32 dolduktan sonra başlıyo 2 hafta kontrolleri, 36 dan sonrada her hafta
uykusuz her gecedımtıs dımtıs dımtıs... hoşbulduk kuzu...
hayırdır serapcım ne oldu nasılsın sonuçların cıktı mın canım çarşamba diyodun dilerim iyidir sonuçlarOyyyy anacım oyyyyyyy
evet şampuanı indirimdeydi koca bi şişe aldım baya gider sanırım.ben bakım ürünlerini hep wee aldım emzik de wee nin ama bi tanede nuk alıcam hangisini kabul ederse bakalım.Valla bende öle hep ablama sorarak aldım. dediğin gibi sebamed çok pahalı ama baya kullanılıyor uzun süre gidiyor.
küçücük tarak ve saç fırçaları var takım tırnak makası zaten minnacık çok şekerler. Saç fırçasını wee nin aldım tırnak makasıda chicco nun
günaydınnnn herkese
rüyamda sezeryanla tombişmi tombiş bi erkek doguruyodum keşke öle kolay dogum yapabilsem hemen ayaga kalkıodum
ooo biri daha hoşgeldddinnn biz bu şarkıyı erken söylemeye başladık.
hayırdır serapcım ne oldu nasılsın sonuçların cıktı mın canım çarşamba diyodun dilerim iyidir sonuçlar
kızzzlarrr benn geldimm ben geldimmmyorulduk bırascık ama benım bu sol gogsumun altındaki agrı ne olaki onu anlmadım:44::44::44 kadar yorulmayada degmedı zaten bulamdım aradıgım perdeyı bana yıne havuzlu han yolu gorundu
Kızlar 3 saatlik bir yola gitmem gerekiyor gideyim mi gitmeyeyim mi....doktor ile görüştüm saatte bir mola vererek gidebilirsin dedi..ama kafam karışık...:44::44::44::44:
ohhh ne güzel inşallah rüyan gerçek olur ezinecimmmgünaydınnnn herkese
rüyamda sezeryanla tombişmi tombiş bi erkek doguruyodum keşke öle kolay dogum yapabilsem hemen ayaga kalkıodum
he canım ya boşver denicez görcez, bebişler farklı tepki verebilir yani ürünlereo zaman ben yağını ve sabununu dalin alayım pişik kremini ıslak mendilini sepamed alayım dimi cullum
özel hastaneler bebişe kendi ürünlerini giydiriyolar, ben hastaneyle konuştum bu detayları, 1 takım getirmeniz yeterli oda hastaneden çıkarken giydirmek için dediler, sizde doğum yapacağınız hastaneyle bu detayları konuşun bence, kimisi kullandığı biberonun bile parasını alıyor çünkü, süpriz bi durumla karşılaşmamak için detaylı öğrenmek gerek bunlarıcanm hastanede 2 tane yeterlı ama eve gelınce de kullnıcn ben 2tane 10lu digerlri 3 4 tanede altlı üstlü sapkaları önlükleri eldıvenleri var ben öyle aldm ılk kızmda cok bişey alamamiştm bundada meraktan biraz fazla aldm ama tercıh meselesı bıdaha cocuk düşünmyrm hevesımı alaym
selam kizlar. 3. aydan beri kontrollerde dr bana hep 2 hafta onden gittigimi soyluyordu. benim adet duzenim yuzunden tam tarihi kestiremiyorduk zaten, son kontrolde artik iyice netlesti ki, benim tahmini dogum tarihim 08.10.2013 degil 23.09.2013. bir anda ekim annesi yerine eylul annesi haline geldim :)
aynı dertten bende muzdarıbım sol gogsumun altı agrıyor sankı bırseyler batıyor sanırım normal
yorgun ölesiye
Kızlar 3 saatlik bir yola gitmem gerekiyor gideyim mi gitmeyeyim mi....doktor ile görüştüm saatte bir mola vererek gidebilirsin dedi..ama kafam karışık...:44::44::44::44:
aynı dertten bende muzdarıbım sol gogsumun altı agrıyor sankı bırseyler batıyor sanırım normal
ohhh ne güzel inşallah rüyan gerçek olur ezinecimmm
he canım ya boşver denicez görcez, bebişler farklı tepki verebilir yani ürünlere
özel hastaneler bebişe kendi ürünlerini giydiriyolar, ben hastaneyle konuştum bu detayları, 1 takım getirmeniz yeterli oda hastaneden çıkarken giydirmek için dediler, sizde doğum yapacağınız hastaneyle bu detayları konuşun bence, kimisi kullandığı biberonun bile parasını alıyor çünkü, süpriz bi durumla karşılaşmamak için detaylı öğrenmek gerek bunları
aaaaa hadi bakalım süpriz olmuş size iki hafta önceden gelcek bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?