çıktı kuzum dün sonuçlar üreme yok görünüyomuş..bende daha gitmedim doktora...sıkıntı yok sadece verdiği fitili kullanacakmışım...birde bol su içecekmişim...
bence git ben en son izmite gittim zor olmadı hemde otobüsle gittik
Kızlar 3 saatlik bir yola gitmem gerekiyor gideyim mi gitmeyeyim mi....doktor ile görüştüm saatte bir mola vererek gidebilirsin dedi..ama kafam karışık...:44::44::44::44:
,Ne zaman enerjimiz oldu ki hep yorgun hep yorgunnn
Canım doktorun git dediyse git düşünme ondan iyi kim bilebilir ki?
geçmiş olsun serapcım sevindim bi şey cıkmamasına su zaten bol içiyodun diye hatırlıyorum Allah şifa versin canım
inşallah canım, gönlüne göre olsuncullucum sezeryan dışında inşallah gerçek olur normal olsun istiyorum ya
ben kocişle gitcem kuzu otobüsle gidemem de zaten araba da lazım olur orada...bilmiyom işte..
,
kız ben çok enerjiktim ilk başlarda....okulda sıraların üzerinde geziyordum resmen...23 nisan da 19 mayısta tek başıma sınıf süsledim...ama o enerjimin onda biri yok şu an...sürahi nineye döndüm resmen...
doktorum git dedi aslında bende gidem diyom bana da değişiklik olur accık gezer tozarım açılırım..ama bir yandan da ya bişi olursa diye düşünmekten de alamıyorum kendimi...
canım doktor uygun görüyse bi sakıncası olmaz araba ile de gideceksen saat başı mola verirsiniz bi sey olmaz sanırım sonuçta risk olsa gitme derdi hayrdır kuzu nere gidiyosun bakem
inşallah canım, gönlüne göre olsun
doktordan izin çıktıysa git canım boşver hem değişiklik olur senin içinde, fazla yorma kendini yeter, unutma hamiş olduğunu yoruldunmu hemen çöm yere
doktordan izin çıktıysa git canım boşver hem değişiklik olur senin içinde, fazla yorma kendini yeter, unutma hamiş olduğunu yoruldunmu hemen çöm yere
aynı dertten bende muzdarıbım sol gogsumun altı agrıyor sankı bırseyler batıyor sanırım normal
Kýzlar 3 saatlik bir yola gitmem gerekiyor gideyim mi gitmeyeyim mi....doktor ile görüþtüm saatte bir mola vererek gidebilirsin dedi..ama kafam karýþýk...:44::44::44::44:
Canim kendini iyi hissediyosan git.. ben de Mersin den IStanbul a geldim ucakla..
Ilk defa ucakta fenalastim. Tansiyonum dustu sanirim. Soguk soguk terler..
Allah tan cabuk gecti. Simdi ayin 23 unde geri donucem. Beni bir korku sariyor..
Buraya geldigimden beri disari cikmak bile istemiyorum. Cabuk yoruluyorum sicaktan bunaliyorum.
Gitmek istedigim yerlere canim gitmek bile istemiyor artik.. o kadar hareketli, enerjik, yerinde duramayan, kipir kipir ben gitti..
Yeni bir hal aldim.. otobusun mola veriyor olmasi cok iyi..
Kızlar 30.haftanın sonuna geliyorum ama doktorum demir ilacı falan vermedi doğum yapan bi arkadaşım doğumda kanama olcak demir rezervlerin sağlam olması gerek neden hala başlamadı sana diye söleyince kafam karıştı ya kullanan arkadaşlar nezamandır kullanıyo kullanmayan var kmı benim gibi cuma kontrolde soracağım bakalım kafama takıldı ya :26:
Kızlar 30.haftanın sonuna geliyorum ama doktorum demir ilacı falan vermedi doğum yapan bi arkadaşım doğumda kanama olcak demir rezervlerin sağlam olması gerek neden hala başlamadı sana diye söleyince kafam karıştı ya kullanan arkadaşlar nezamandır kullanıyo kullanmayan var kmı benim gibi cuma kontrolde soracağım bakalım kafama takıldı ya :26:
canım otobüsle gitmiyorum ki eşim götürecek şahsi arabamızla gidiyoruz..yoksa otobüs saatte bir mola vermez...
Ooo superrmiss..
O zaman hic dusunme canim degisiklik olur.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?