2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar 3 saatlik bir yola gitmem gerekiyor gideyim mi gitmeyeyim mi....doktor ile görüştüm saatte bir mola vererek gidebilirsin dedi..ama kafam karışık...:44::44::44::44:

canım doktor uygun görüyse bi sakıncası olmaz araba ile de gideceksen saat başı mola verirsiniz bi sey olmaz sanırım sonuçta risk olsa gitme derdi hayrdır kuzu nere gidiyosun bakem

Ne zaman enerjimiz oldu ki hep yorgun hep yorgunnn

Canım doktorun git dediyse git düşünme ondan iyi kim bilebilir ki?
,

kız ben çok enerjiktim ilk başlarda....okulda sıraların üzerinde geziyordum resmen...23 nisan da 19 mayısta tek başıma sınıf süsledim...ama o enerjimin onda biri yok şu an...sürahi nineye döndüm resmen...

doktorum git dedi aslında bende gidem diyom bana da değişiklik olur accık gezer tozarım açılırım..ama bir yandan da ya bişi olursa diye düşünmekten de alamıyorum kendimi...

Kızlar merhaba
bayram tatilinden geldim giremedim çamaşır ütü derken
Sayfalar ilerlemiş bayağı
2 günlük tatil iyi geldi çok gezdik benim reflü şikayetim dışında gittikçe reflü daha da zorluyor ağzıma ne atarsam yanıyorum boğazıma kadar çıkıyor sanırım çok kilo da almıycam bu şekilde
biraz geçmişe sayfalara bakayım ben de

cullucum sezeryan dışında inşallah gerçek olur normal olsun istiyorum ya
inşallah canım, gönlüne göre olsun

ben kocişle gitcem kuzu otobüsle gidemem de zaten araba da lazım olur orada...bilmiyom işte..

doktordan izin çıktıysa git canım boşver hem değişiklik olur senin içinde, fazla yorma kendini yeter, unutma hamiş olduğunu yoruldunmu hemen çöm yere

canım doktor uygun görüyse bi sakıncası olmaz araba ile de gideceksen saat başı mola verirsiniz bi sey olmaz sanırım sonuçta risk olsa gitme derdi hayrdır kuzu nere gidiyosun bakem

gezmeye gidiyolar bizimkiler kocişte illa sende gel beraber bizde gidelim dedi...urfaya gidecekmişiz akşama da kalcaz...

inşallah canım, gönlüne göre olsun

doktordan izin çıktıysa git canım boşver hem değişiklik olur senin içinde, fazla yorma kendini yeter, unutma hamiş olduğunu yoruldunmu hemen çöm yere

doktoru aradım gitmedim yanına zaten geçen hafta görüştük dedi bir sıkıntı yoktu dedi..bide 3 saatlik yol eşin de götürecekse dinlene dinlene git ayaklarını sarkıtma fazla aşağı dedi...ay değişiklik olur bana da ya...

Kýzlar 3 saatlik bir yola gitmem gerekiyor gideyim mi gitmeyeyim mi....doktor ile görüþtüm saatte bir mola vererek gidebilirsin dedi..ama kafam karýþýk...:44::44::44::44:

Canim kendini iyi hissediyosan git.. ben de Mersin den IStanbul a geldim ucakla..
Ilk defa ucakta fenalastim. Tansiyonum dustu sanirim. Soguk soguk terler..

Allah tan cabuk gecti. Simdi ayin 23 unde geri donucem. Beni bir korku sariyor..
Buraya geldigimden beri disari cikmak bile istemiyorum. Cabuk yoruluyorum sicaktan bunaliyorum.
Gitmek istedigim yerlere canim gitmek bile istemiyor artik.. o kadar hareketli, enerjik, yerinde duramayan, kipir kipir ben gitti..
Yeni bir hal aldim.. otobusun mola veriyor olmasi cok iyi..

Esin yanindaysa git canim. Yaninda esin varsa iyi :)

Son düzenleme:
Kızlar 30.haftanın sonuna geliyorum ama doktorum demir ilacı falan vermedi doğum yapan bi arkadaşım doğumda kanama olcak demir rezervlerin sağlam olması gerek neden hala başlamadı sana diye söleyince kafam karıştı ya kullanan arkadaşlar nezamandır kullanıyo kullanmayan var kmı benim gibi cuma kontrolde soracağım bakalım kafama takıldı ya :26:

canım otobüsle gitmiyorum ki eşim götürecek şahsi arabamızla gidiyoruz..yoksa otobüs saatte bir mola vermez...

bana bu gidişte sadece kan ilacı verdi canım...eleviti ve magnormu yazdı başka da bişi demedi...

Kızlar biraz baktımda geçmile prima kullnmıştım kızımdA mem un kalmıştım eğer pamuk su kullanmıyacaksanız bir müddet uny baby nin yenidoğan ıslak mendilini kullanın derim sadece pamuk su çünkü şampuan olarak ilk başlardA sebamed kullanıyordum şimd 2.5 yaşında artık kullanmıyorum dalin filan karışık kullanıyorum ayrıyetten hiç bebe yağı kremi filan kullnmadım

Canım kan tahlillerinde demir ve hemoglobin seviyen iyiyse gerek görmeyebiliyorlar. Çok ender de olsa senin gibi hiç demir almamış hamileler oluyor. Ben hemen hemen 3.5 aylıktan beri demir akviyesi alıyorum hatta dozunu da artırdılar demirim çok düşüyor. Doğumda anama da olunca daha da düşüyor. Doktoruna danış, kan değerinde nasıl öğren ona göre alırsın bence..

nasıl vermez anlamadım cnm ben 3. aydan beri eleviti kullanıyorum ayrıyetten bu ilaca doğumdan sonra da bir müddet devam ettiriyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…