YA DA kovdurucak beni dönüşte. canıma minnet alır tazminatımı gider bebeğime bakarım ohhh missss24 üne alıcam cnm inşallah. Bende iş var ama yapacak keyfim yok. Gideceksin ya artık pişmanlık duyup arkadaşımın son çalışma günlerinde iyi davranayım diye düşünmüştür yada ikinci ihtimal kafasına taş düşmüştür.
nasıl vermez anlamadım cnm ben 3. aydan beri eleviti kullanıyorum ayrıyetten bu ilaca doğumdan sonra da bir müddet devam ettiriyor doktorlar
Sadece elevit bile yetmiyor hatta.. Ben elevit dışında ayrıca demir ilacı alıyorum, önce şuruptu sonra hapa döndük.
Elevitte 60mg demir var. Aldığım hapta 100mg var ve 2 tane birden içiyorum.. 200mg ediyor.
Elevit daha ziyade multivitamin desteği yapıyor, başlı başına demir hapı diil aslında.. Ama onu da alıyorum 3. Aydan beri dediğin gibi..
bana sadece elevit verdi belkide kan testlerine bakıp ona göre ilaç veriyorlar 1 ay önce yaptırdığım test sonuçlarımda önceki gibi olmasada fena değildi
Günaydınlar arkadaşlar,nasılsınız?Güzel bir gün daha olsun inşallah
Haplardan mı konuşuyoruz?Benim doktor çok gelenekselci,haplardan hoşlanmıyor ne gariptir ki..7 ay sadece kan hapı aldırdı,ağzımda yaralar çıkınca eleviti ,kramplar çoğalınca da magnezyum hapı(osteocare) verdi,dün kontrolden sonra hamilelere özel balık yağı hapı da aldım yoksa doktorum vermeyecekti..İnşallah bunları almak için çok geç kalmamamışımdır..
aynen öyle cnmEvet, aynen öyle kan testleri en önemlisi.. Hemoglobin en az 12 olmalı.. Ondan düşükse hemen ilaç veriyolar. Doktorlar bilir işini yoksa neden vermemezlik etsin dimi ama?
Bi de giderek düşüyo demir seviyesi çünkü bebek 30 lu haftalara gelince artık demir rezervini kendi tutmaya başlıo, yani anneden demiri çekiyor. Yaamazlar iliğimizi kuruttular valla
Kızlar bişey sorucam
eşim benim ssk primgün sayım az kldığı için beni bir yerde çalışıyor gösterip primlerimi yatırıyor zaten az da kaldı 1 sene kadar 1.5 sene ödemiş toplamda 2.5 sene ödemem vardışimdi bende 31 . haftanın sonuna kadar ödeme yapıp 32. haftnın başında rapor alıcam değilmi
Kızlar bişey sorucam
eşim benim ssk primgün sayım az kldığı için beni bir yerde çalışıyor gösterip primlerimi yatırıyor zaten az da kaldı 1 sene kadar 1.5 sene ödemiş toplamda 2.5 sene ödemem vardışimdi bende 31 . haftanın sonuna kadar ödeme yapıp 32. haftnın başında rapor alıcam değilmi
benim doktorum da öyle ilaca karşı3.ayda folik asidi bıraktım başka da ilaç kullanmıyorum
kan değerlerime bakarak 2 kere de demiri serum olarak aldım o kadar
her doktor bir olmuyor demek ki
Rapor almayı 32. Haftanın bitiminde hak ediyormuşsun. Ben de bu hafta alacağım için çok sordum. 31+6 olsan vermiyorlarmış rapor. Tam 32+0 olmak lazımmış.. Yani 32. Haftan dolmuş olacakmış..
Kızlar 30.haftanın sonuna geliyorum ama doktorum demir ilacı falan vermedi doğum yapan bi arkadaşım doğumda kanama olcak demir rezervlerin sağlam olması gerek neden hala başlamadı sana diye söleyince kafam karıştı ya kullanan arkadaşlar nezamandır kullanıyo kullanmayan var kmı benim gibi cuma kontrolde soracağım bakalım kafama takıldı ya :26:
Evet o u biliyorum cnm bende ilk hamileliğmde 32 +0 da almıştım ama şimdi biryerde çalışıyor gözüküyorum onu soruyorum rapor almam gerekiyor herhalde
canım orda beğenmişsen o zaman boşuna çıkıp aramışsın çünkü biz kadınlar birşeyi beğendik mi ondan başka şeyi beğenemeyiz en azından ben öyleyim aklımda olandan başkasını beğenemiyorummoda cok basıt kalıyor canım cılgınlıgı desek daha dogruaslında ben havuzlu handa begenmıstım gemıcı desenlerı vardı ustunded ama olcu almamıstım onun ıcın verememıstım evın yakınlarına baktım varsa tekrar teeyyy havuzlu hana gıtmeyeyım dıye ama yoktu mecbur gıtcem artıkın
Güle güle kullanın canım. Kızlar bu hastane çıkışından kac tane lazım. Hastaneye kac takım götürmek gerek. Orda dogunca hemen bizim götürdüklerimizi mı giydirmiyorlar.
nasıl vermez anlamadım cnm ben 3. aydan beri eleviti kullanıyorum ayrıyetten bu ilaca doğumdan sonra da bir müddet devam ettiriyor doktorlar
İşte çalışır gözüktüğün için de aynı değil mi?
32+0 olunca ya izne ayrılman lazım, yada 5 hafta daha çalışabilir raporu alman lazım.. Sen çalışmadan çalışıyor gözüktüğün için burda artık karar senin sanırım.
Ama her halükarda 32+0 ı beklicen.
zizag bu kadar olur yani arefe günü de benim eltim doğum yaptı onun da kızı oldu onlarda adını sümeyye koyduadı sümeyye sena
kız senin minik çok afacan olcak dur durak bilmiyor maşallahhh
Herkese selam,
aranıza katılmak için geç kalmışım ben yahu.. tabi düşük tehlikesi var sen yat denilince bi kanama koş hastaneye gel eve tekrar kanama yok göndermeyelim hastanede yatsın diye diye çok şükür geldik bu haftalara :) bunca şeyin arasında da gözden kaçsın artık değilmi.. hangi paylaşımları kaçırdım yakalamak zor ama bundan sonrasına dahil olurm inşallah.. herkese hayırlı ve kolay doğumlar şimdiden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?