2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet biraz karışık birde ssk dan gelecek parayı hakediyormuyum acaba bilmem ama raporalmasam bu seferde doğumda çalışıyor gözükücem o da komik

eleviti ilk aydan beri kullanıyorum canım ekstra demir için bi ilaç vermedi benim doktor sanırım kan değerlerim normal olduğu için bilemedim bakalım cuma günü anlayacağım
eleviti kullanıyorsan tamam cnm doktorun belki gerek görmedi be de sadece onu kullanıyorum ilk hamileliğimde de sadece elevit kullanmıştım doğumdan sonra toparlanman içi nn ek verebilir

zizag bu kadar olur yani arefe günü de benim eltim doğum yaptı onun da kızı oldu onlarda adını sümeyye koydu

hoşgeldin aramıza artık bundan sonraki paylaşımlarda birlikte oluruz

Sümeyye sena güzel uymuş kızım olsaydı zaten önüne bir isimle sena düşünüyordum

Son düzenleme:
heeeyyyyyyyyttttttttttttttttttt
ben ve prensesim geldi bize de yer açın prenses minicik ama kraliçe kocaman oldu azcık geniş açın yeri
Allahım iki müşteri geldi çalışmayı unutmuşum resmen ramazanda. yetti bana bugünlük daha kimse gelmesin
napıyosunuz hanımmmlaarrrr???

Soğuk süt iç hareketleri hemen hızlanıyor benim oğlumun belki sende de işe yarar bu arada ben de uykusuzum

Önerin için sağol CNm ama kızım çok az hareket etti dünden beri normalde çok hareket ederdi uyandıgımdan beri hareket etmiyor

Slm anneler
Saat 3 te Dr randevumuz var kızımı göreceğim zaten hiç hareket etmedi
Sizler nasılsınız

bizim şafak 49a düşmüşşşşşşşşş
gerçi kısmet olur da 21eylülde doğum yaparsaammm kaldı 38 günn

zizag bu kadar olur yani arefe günü de benim eltim doğum yaptı onun da kızı oldu onlarda adını sümeyye koydu

hoşgeldin aramıza artık bundan sonraki paylaşımlarda birlikte oluruz

aa gerçekten mi ne tesadüff bizim sümeyyemiz dün doğdu fıstığımız dicem sende benim eltim misin dicem ama bi küçük eltim var onlarda henüz evli değiller
senin bebek oğlanmıydı canım hatırlayamadım

maalesef cnm sadece kocalar değil kimse anlamıyor. yanıyoruz arkadaşlar bebişler hararet yaptırıyor, serinliğe, soğuk yiyecek ve içeceklere sizden daha çok ihitiyacımız var, anlayın bunu artık birazda bizim işimizi kolaylaştırın yaaa

noldu kuzuucummmm hayırdır??

ilk pırtlatan sen mi olcan kız...
kısmetse öyle gibi duruyo ekim bebişlerinden biri başı ben çekicem demezse tabii

Benimde sezeryan gözüktüğü için 56
senin neden sez. canım?

kızlaarr bi arkadaşım söyledi aşağıdaki mama sandalyesi ilk aşamada minik bi beşik gibi kullanılıyomuş, sonra mama sandalyesine dönüştürebiliyomuşsun, iyi bişeye benziyo ama hem biraz küçük geldi gözüme hem de çookkk pahalı yavvff var mı çevrenizde bundan kullanan,alan_??

KRAFT DONDY BESIK-MAMA SANDALYESI 811 % 40 indirimde - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

hayırlı olsun cnm ama dikkat et malum kocalar top atsak uyanmayacak moddalar gece kendini iyi koru maazallah bide çarptı mı iyice zorlaşır işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…