evet biraz karışık birde ssk dan gelecek parayı hakediyormuyum acaba bilmem ama raporalmasam bu seferde doğumda çalışıyor gözükücem o da komikİşte çalışır gözüktüğün için de aynı değil mi?
32+0 olunca ya izne ayrılman lazım, yada 5 hafta daha çalışabilir raporu alman lazım.. Sen çalışmadan çalışıyor gözüktüğün için burda artık karar senin sanırım.
Ama her halükarda 32+0 ı beklicen.
Kızladr bana yardımcı olacak var mı
eleviti kullanıyorsan tamam cnm doktorun belki gerek görmedi be de sadece onu kullanıyorum ilk hamileliğimde de sadece elevit kullanmıştım doğumdan sonra toparlanman içi nn ek verebilireleviti ilk aydan beri kullanıyorum canım ekstra demir için bi ilaç vermedi benim doktor sanırım kan değerlerim normal olduğu için bilemedim bakalım cuma günü anlayacağım
birbirimize sora sora bilgi alışverişi yapıcaz cnmdemir ilacı hakkında paylaşım ve cevaplarınız için teşekkürler kızlar
canım benim hiçbir fikrm yok ama bence çalışıyor gözüktüğün için rapor almalısın gibi ama sen yine de mutlaka bu işleri bilen birine sor
zizag bu kadar olur yani arefe günü de benim eltim doğum yaptı onun da kızı oldu onlarda adını sümeyye koydu
hoşgeldin aramıza artık bundan sonraki paylaşımlarda birlikte oluruz
eşin ne diyo peki...:44::44:
Soğuk süt iç hareketleri hemen hızlanıyor benim oğlumun belki sende de işe yarar bu arada ben de uykusuzum
Çikolata tatlı yiyip solyanına bi uzan cnmÖnerin için sağol CNm ama kızım çok az hareket etti dünden beri normalde çok hareket ederdi uyandıgımdan beri hareket etmiyor
Slm anneler
Saat 3 te Dr randevumuz var kızımı göreceğim zaten hiç hareket etmedi
Sizler nasılsınız
bizim şafak 49a düşmüşşşşşşşşş
gerçi kısmet olur da 21eylülde doğum yaparsaammm kaldı 38 günn
bizim şafak 49a düşmüşşşşşşşşş
gerçi kısmet olur da 21eylülde doğum yaparsaammm kaldı 38 günn
aman en dicek anası işte her zaman o haklı
zizag bu kadar olur yani arefe günü de benim eltim doğum yaptı onun da kızı oldu onlarda adını sümeyye koydu
hoşgeldin aramıza artık bundan sonraki paylaşımlarda birlikte oluruz
ya bu kocalara sinir oluyorum neden inanmıyolar bizim yandığımıza diyorum şuan sıcak mı sıcak o zaman onu iki ile çarp ben onu hissediyorum gülüyo karşımda. dün gece dedim ki benimkine mümkünse ikinci cocuğun hamileliğini yaza getirmeyelim bakıyor yüzüme
noldu kuzuucummmm hayırdır??Midem çok fena
kısmetse öyle gibi duruyo ekim bebişlerinden biri başı ben çekicem demezse tabiiilk pırtlatan sen mi olcan kız...
senin neden sez. canım?Benimde sezeryan gözüktüğü için 56
başından beri zaten bu nedenle almadık yatak odasına ama çekilcek gibi değil benim evin ön tarafı kuzey arka tarafı güneye bakıyo o nedenle arka taraf yani yatak odası tarafı tüm gün güneş alıyo ve oda bildiğin hamam ne jaluziler fayda edio nede güneş kırıcılar durum böyle olunca akşam o odada yatmak işkence gibi, en kötü eve gider gitmez açarız yada programlarız onu belli saate yatarken kapatır öyle yatarız, uyurken açıcamızı sanmıyorum çarpar çünkü kollayamayız kendimizi uyurken zaten koca fosur fosur uyur hayatta farketmez klima açık kalmış biz kaskatı olmuşuzbakalım netçez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?