2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

maalesef kocamalarımızın bebişlerimize çarpmaları meşhur bende gece eşime doğru dönmüşüm oda dönerken tak diye karnıma vurdu ne kadar dikkat etsek de gene de kazalar oluyor, zaten yarım dünyayız yatağa tek başımıza yatak anca yeter bize

ii demiş gayganan cnm..biz de eşimle yıkadık kuruttuk ama kv de geldi görümceyle onlar da ütüsüne talip

Serum olarak dediğin damardan verdi dimi?
İşte benim de ilaçla yükselmezse bu sefer damardan vericez dediydi, sanırım o seninki gibi.. O en son çaremiz dedi. Ve en hızlı demiri yükseltenmiş :)

evet canım damardan aldım demir ilacı dedi ama ben hastanede çalıştığım için kolay yolu seçtim

valla ben gayet rahat yatıyorum onun çarparım diye düşünüp tedirgin olcağı hiç aklıma gelmezdi ben soluma doğru bi yatıyorum bi daaha kıpırdamak yok. Allah kısmet eder de bebişlerimizi doğurursak ilk işim yüz üstü yatmak döne döne hem de inş.

oo zigzag çok şey istedin onlar taşımıyorlar ki anlasınlar ne var ki çocuğu taşımada basit. 1 gün verelim bakalım taşıyabilecekler mi acaba

keşke imkanımız olsa ozaman anca anlarlar bizi bişey dedik mi naz gibi geliyor, ne varki diolar çok kolaynış 50 tane doğurmuş gibi koşmuyolarmı bide

reflüüüü reflüüüüü...bakalım kim pırtlatacak...
canım ben de çekiyodum ama neslihakan diyodu hep doktor rennie diye bi ilaç verdi al sen de diye. gerek yok diyordum bi akşam su bile içerken bogazım yanında pes ettim aldım gerçekten iyi geliyo yanmaya.
ben kendi doktoruma bu şikayetimi söylemeyi unutmuşum.

çok pahalıymış ya bizim aldığımız beşik fiyatı kadar bide evde çok yer kaplar

bana da gavisconu verdi doktor..kuzu benim zaten midemden rahatsızlığım var...birde gebelik olunca ikiye katladı şikayetlerim...

cnm benim arkadaşım primanın yenidoğanını kullanıyor ve çok memnun, üzerinde çiş göstergesi de olduğundan altı ıslak mı dolmuş mu diye açmasına da gerek kalmıyor.çok rahat etti onunla halende kullanıyor, bende ondan alcam ama bizim sıpanın kaç kilo doğacağından emin olmadığımızdan beklemedeyim

yok kuzum kimsecikler anlamıyor halimizdennn

Kızladr bana yardımcı olacak var mı

Bende 32+1 de aldım raporumu. 32 yi bitirmeden vermiyorlar sonrada ssk kesiliyor. Rapor aldıüın gün tibarı ile ödeme yapmıyorsun muhasebe raporunu işliyor ssk sistemine.

keşke imkanımız olsa ozaman anca anlarlar bizi bişey dedik mi naz gibi geliyor, ne varki diolar çok kolaynış 50 tane doğurmuş gibi koşmuyolarmı bide

B azen gece yatırmıyorum eşimi :) bezen de kıyamıyorum çok yoruluyo uyusun diyorum. Doğum sancısı çekerken bizi görsünler bak sen o zaman tiplerine nasıl anlayacajkalr bizi

bu konuda benim arkadaşımda aynı fikirde bebişi içerde nasılsa şimdide öyle hiç uyutmuyor,kuş uykusunda 10 dk sonra cin gibi bakıyo:) sürekli uyanık ve kıpır kıpr aynı annesi hamileyken olduğu gibi:) hazırlanın kızlar uykusuz geçen zor günler kapımızda:26:

bana da gavisconu verdi doktor..kuzu benim zaten midemden rahatsızlığım var...birde gebelik olunca ikiye katladı şikayetlerim...
o zaman sen en iyisi ara kocana sar seni o rahatlatır bi tek

çok pahalıymış ya bizim aldığımız beşik fiyatı kadar bide evde çok yer kaplar
evet canım yaa ben de o yüzden almıcam
annemler tutturdu bi küçük beşik al evin içinde gezdirmeye diyo yaa dedim ne gezcek evin içinde ama ben iki annemi de biliyorum beni dinlemeyip bi portatif beşik alırlar kesin

benimde başladı yanmalarım sanırım bi gaviscon alıcam bende

kızlar ya benim ayağım mantar oldu ne yapsam bi çare bilen var mı

Bana çok tembih ettiler. 31+6 bile olsan vermiyolar boşa gidersin filan diye, ondan korktum açıkcası vermezler diye.. Tam 32+0 da gideceğim..
Ayy çok iyi takip ediyo valla devlet. Sağlık ocağı bana telefon ettiğinde gittiğim özel hastanenin adını vererek, bugün gitmişsin, şu gün ilaç yazdırmışsın diye söylüyor valla. Korkulur bunlardan...

Tarihlerimiz aynı ama benim muhtemelen sezeryan olacak. Aslında eylül sonu gbi olur sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…