aynen öyle eşim dün kızıyomuş gibi yapıyo bi dur şu annenin canını acıtma diye. dedim aman duymasınnn o kıpırdanmazsa annesi hemen panikliyo
neslimmmmmmmmmmmm günaydın nbr canımmm _?
culluuuuuuuu hoşgeldin şekerimm ne var ne yok? biz kocayla iki gecedir oturma odasında ayrı kanepelerde yatıyoruz ikimiz de pek rahat ettik ama bu rahatlığa kocacımın alışmasını istemediğim için bu gece sıcak da olsa yatak odamızda yatalım istiyorum.
korkuyorum yaa sana dönerken falan vurursam diye diyo demek ondan kıpırdamadan uyuyomuş kaç gündür kucacımmm
sen de öfflemeden uyudun uzun zamandan sonra diyo oturma odamız esiyo geceleri ama yatak odasında perde kıpırdamıyo vantilatörle sabah ediyoruz yine de ter içinde uyanıyorum
hoşgeldin tavuklu...bende başlayacağım ama dün gayganam tek yapma dedi...ütü işinde zorlanırsın ya al gel beraber burada yapalım dedi ya da yıkadığında beni sesle ben geleyim dedi... gayganamgilin ora güneşli bol güneşte kurutun diyo doktorlar benim ev sabah erkenden alıyo güneş daha da almıyo...herhalde alır oraya götürürüm ütüyü de gayganamla çıkartırız...çok zorlanırsın dedi el kadar şeyler ütütle ütüle bitmez dedi...
Serum olarak dediğin damardan verdi dimi?
İşte benim de ilaçla yükselmezse bu sefer damardan vericez dediydi, sanırım o seninki gibi.. O en son çaremiz dedi. Ve en hızlı demiri yükseltenmiş :)
valla ben gayet rahat yatıyorum onun çarparım diye düşünüp tedirgin olcağı hiç aklıma gelmezdimaalesef kocamalarımızın bebişlerimize çarpmaları meşhur bende gece eşime doğru dönmüşüm oda dönerken tak diye karnıma vurdu ne kadar dikkat etsek de gene de kazalar oluyor, zaten yarım dünyayız yatağa tek başımıza yatak anca yeter bize
oo zigzag çok şey istedin onlar taşımıyorlar ki anlasınlarne var ki çocuğu taşımada basit. 1 gün verelim bakalım taşıyabilecekler mi acaba
noldu kuzuucummmm hayırdır??
kısmetse öyle gibi duruyo ekim bebişlerinden biri başı ben çekicem demezse tabii
canım ben de çekiyodum ama neslihakan diyodu hep doktor rennie diye bi ilaç verdi al sen de diye. gerek yok diyordum bi akşam su bile içerken bogazım yanında pes ettim aldım gerçekten iyi geliyo yanmaya.reflüüüü reflüüüüü...bakalım kim pırtlatacak...
noldu kuzuucummmm hayırdır??
kısmetse öyle gibi duruyo ekim bebişlerinden biri başı ben çekicem demezse tabii
senin neden sez. canım?
kızlaarr bi arkadaşım söyledi aşağıdaki mama sandalyesi ilk aşamada minik bi beşik gibi kullanılıyomuş, sonra mama sandalyesine dönüştürebiliyomuşsun, iyi bişeye benziyo ama hem biraz küçük geldi gözüme hem de çookkk pahalı yavvff var mı çevrenizde bundan kullanan,alan_??
KRAFT DONDY BESIK-MAMA SANDALYESI 811 % 40 indirimde - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
ii demiş gayganan cnm..biz de eşimle yıkadık kuruttuk ama kv de geldi görümceyle onlar da ütüsüne talip
canım ben de çekiyodum ama neslihakan diyodu hep doktor rennie diye bi ilaç verdi al sen de diye. gerek yok diyordum bi akşam su bile içerken bogazım yanında pes ettim aldım gerçekten iyi geliyo yanmaya.
ben kendi doktoruma bu şikayetimi söylemeyi unutmuşum.
cnm yıkıycam inş ben fazla bişi almadım zaten ablamın oğlanın herşeyi yepyeni duruyodu bi hafta sonu gittiğimde annemle yıkadık ütüledik hepsini hurçlara sardık.benim aldıklarımıda yaparım yavaş yavaş diye düşünüyorum.evet 2 numara yazıyo benim aldığım bezdede. bende dedim zaten 3,5 üstü doğar bizim oğlan diye ama her ihtimale karşı bi tanede yenidoğan alıcam. marka olarak kararsızım ama molfix almış bulundum acaba hangisi iyi gelirki benim minnakıma:26:
maalesef cnm sadece kocalar değil kimse anlamıyor. yanıyoruz arkadaşlar bebişler hararet yaptırıyor, serinliğe, soğuk yiyecek ve içeceklere sizden daha çok ihitiyacımız var, anlayın bunu artık birazda bizim işimizi kolaylaştırın yaaa
Çikolata tatlı yiyip solyanına bi uzan cnm
Kızladr bana yardımcı olacak var mı
keşke imkanımız olsa ozaman anca anlarlar bizi bişey dedik mi naz gibi geliyor, ne varki diolar çok kolaynış 50 tane doğurmuş gibi koşmuyolarmı bide
Arkadaşımın da şöyle bir tezi oldu. doğumdan sonra gece seni uykudan uyandırdığı vakitlerde de doğduktan sonra uyanıyor dedi :) Demekki cullucum biz hiç uyuyamayacağız. Bütün gece bebişleri emzireceğiz.
Artık dediğin gibi yediklerimizde rahatsızlık vermeye başladı. Mideyede bebişlerin baskısı oluyor. Şu son zamanlar ne yapacağız hiç bilmiyorum. Zaman geçtikçe artık çok zorlanmaya başladım çok.
o zaman sen en iyisi ara kocana sar seni o rahatlatır bi tek
bana da gavisconu verdi doktor..kuzu benim zaten midemden rahatsızlığım var...birde gebelik olunca ikiye katladı şikayetlerim...
evet canım yaa ben de o yüzden almıcamçok pahalıymış ya bizim aldığımız beşik fiyatı kadar bide evde çok yer kaplar
canım ben de çekiyodum ama neslihakan diyodu hep doktor rennie diye bi ilaç verdi al sen de diye. gerek yok diyordum bi akşam su bile içerken bogazım yanında pes ettim aldım gerçekten iyi geliyo yanmaya.
ben kendi doktoruma bu şikayetimi söylemeyi unutmuşum.
bana da gavisconu verdi doktor..kuzu benim zaten midemden rahatsızlığım var...birde gebelik olunca ikiye katladı şikayetlerim...
ben bugün aldım çalışabilir raporumu canım 31+6 yım 32.haftanın içindeyim yani verdiler yani doktor 32 hafta dedimi zaten kurum bunu bilemezki doktorun yani hastanenin kararına uymak zorunda...
tahmini doğum tarihimiz seninle aynı :)))
o zaman sen en iyisi ara kocana sar seni o rahatlatır bi tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?