- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
benimde başladı yanmalarım sanırım bi gaviscon alıcam bende
kızlar ya benim ayağım mantar oldu ne yapsam bi çare bilen var mı
selam kizlar. 3. aydan beri kontrollerde dr bana hep 2 hafta onden gittigimi soyluyordu. benim adet duzenim yuzunden tam tarihi kestiremiyorduk zaten, son kontrolde artik iyice netlesti ki, benim tahmini dogum tarihim 08.10.2013 degil 23.09.2013. bir anda ekim annesi yerine eylul annesi haline geldim :)
çıktı kuzum dün sonuçlar üreme yok görünüyomuş..bende daha gitmedim doktora...sıkıntı yok sadece verdiği fitili kullanacakmışım...birde bol su içecekmişim...
Kızlar 3 saatlik bir yola gitmem gerekiyor gideyim mi gitmeyeyim mi....doktor ile görüştüm saatte bir mola vererek gidebilirsin dedi..ama kafam karışık...:44::44::44::44:
o zaman sen en iyisi ara kocana sar seni o rahatlatır bi tek
evet canım yaa ben de o yüzden almıcam
annemler tutturdu bi küçük beşik al evin içinde gezdirmeye diyo yaa dedim ne gezcek evin içindeama ben iki annemi de biliyorum beni dinlemeyip bi portatif beşik alırlar kesin
süper cnm, antibiyotik kullanmamana sevindim. tek sorun o fitili atmakta :) büyüyen göbişlerle biraz zor oluyor
dr iizn verdiyse git güzelim ama dediği gibi mola vermeyi ve molalarda dolaşmayı unutma,sürekli uzun süre oturmak yaramıyor bize, şimdiden hayırlı yolculuklar minikinle
Gerekli olur tabi alsınlar canım,alana alma denilmezayy varya parasını da geçtim bide evdeyer kaplıcak bu zımbırtılar bi sürü bi sürü
inşallah gelmezler dinlen biraz zor oluyodur iki de bir kalk dolaş millete fayans seramik gösterheeeyyyyyyyyttttttttttttttttttt
ben ve prensesim geldi bize de yer açın prenses minicik ama kraliçe kocaman oldu azcık geniş açın yeri
Allahım iki müşteri geldi çalışmayı unutmuşum resmen ramazanda. yetti bana bugünlük daha kimse gelmesin
napıyosunuz hanımmmlaarrrr???
hadi iyi haberlerle gti gel inşallah canım gelince de yaz merak ederizÖnerin için sağol CNm ama kızım çok az hareket etti dünden beri normalde çok hareket ederdi uyandıgımdan beri hareket etmiyor
Slm anneler
Saat 3 te Dr randevumuz var kızımı göreceğim zaten hiç hareket etmedi
Sizler nasılsınız
benim bebek kız teyzesiaa gerçekten mi ne tesadüff bizim sümeyyemiz dün doğdu fıstığımız dicem sende benim eltim misin dicem ama bi küçük eltim var onlarda henüz evli değiller
senin bebek oğlanmıydı canım hatırlayamadım
maalesef cnm sadece kocalar değil kimse anlamıyor. yanıyoruz arkadaşlar bebişler hararet yaptırıyor, serinliğe, soğuk yiyecek ve içeceklere sizden daha çok ihitiyacımız var, anlayın bunu artık birazda bizim işimizi kolaylaştırın yaaa
cnm benim arkadaşım primanın yenidoğanını kullanıyor ve çok memnun, üzerinde çiş göstergesi de olduğundan altı ıslak mı dolmuş mu diye açmasına da gerek kalmıyor.çok rahat etti onunla halende kullanıyor, bende ondan alcam ama bizim sıpanın kaç kilo doğacağından emin olmadığımızdan beklemedeyim
Ben altın bileklik istedim ama gösterişli büyük olanlardankızzzzzzzzzzzzzzzz doğum hediyesi ne isticeniz kocalardan, hımmm??ne yapsalar acaba
kızzzzzzzzzzzzzzzz doğum hediyesi ne isticeniz kocalardan, hımmm??ne yapsalar acaba
ayy varya parasını da geçtim bide evdeyer kaplıcak bu zımbırtılar bi sürü bi sürü
görümcek kalsın kuzu ben sadece gayganamı alayım...
fitilleri kullandım canım bitti çok şükür o sıkıntı da...
benimde başladı yanmalarım sanırım bi gaviscon alıcam bende
kızlar ya benim ayağım mantar oldu ne yapsam bi çare bilen var mı
Kızlar 30.haftanın sonuna geliyorum ama doktorum demir ilacı falan vermedi doğum yapan bi arkadaşım doğumda kanama olcak demir rezervlerin sağlam olması gerek neden hala başlamadı sana diye söleyince kafam karıştı ya kullanan arkadaşlar nezamandır kullanıyo kullanmayan var kmı benim gibi cuma kontrolde soracağım bakalım kafama takıldı ya :26:
bence de cnm..ruh sağlığın açısından daha iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?