2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benimde başladı yanmalarım sanırım bi gaviscon alıcam bende

kızlar ya benim ayağım mantar oldu ne yapsam bi çare bilen var mı

al kuzum allll beni hafifletiyo senin kini de geçirir inşallah...

mantar mı oldu kız ayağın...kremi falan var herhalde doktoruna da danışta kullan istersen...

:) hayırlı olsun cnm umarım hazırlıklarını tamamlamışsındır. erkenden alcan kıs bebişini daha ne istiyon :)

çıktı kuzum dün sonuçlar üreme yok görünüyomuş..bende daha gitmedim doktora...sıkıntı yok sadece verdiği fitili kullanacakmışım...birde bol su içecekmişim...

süper cnm, antibiyotik kullanmamana sevindim. tek sorun o fitili atmakta :) büyüyen göbişlerle biraz zor oluyor

Kızlar 3 saatlik bir yola gitmem gerekiyor gideyim mi gitmeyeyim mi....doktor ile görüştüm saatte bir mola vererek gidebilirsin dedi..ama kafam karışık...:44::44::44::44:

dr iizn verdiyse git güzelim ama dediği gibi mola vermeyi ve molalarda dolaşmayı unutma,sürekli uzun süre oturmak yaramıyor bize, şimdiden hayırlı yolculuklar minikinle

ayy varya parasını da geçtim bide evdeyer kaplıcak bu zımbırtılar bi sürü bi sürü

dr iizn verdiyse git güzelim ama dediği gibi mola vermeyi ve molalarda dolaşmayı unutma,sürekli uzun süre oturmak yaramıyor bize, şimdiden hayırlı yolculuklar minikinle

sağol kuzu..inşallah bi sıkıntı çıkmaz...gider gitmez bir doktora uğrarım olmazsa ....mola yerlerini de ayarlıyoz şimdicik...

ayy varya parasını da geçtim bide evdeyer kaplıcak bu zımbırtılar bi sürü bi sürü
Gerekli olur tabi alsınlar canım,alana alma denilmezBiz de bu hafta kv ile bebek alışverişi yapıcaz güya ama annemin en yakın arkadaşının torunları olduğu için(kv min ilk..) onun tecrübelerinden faydalanacakmışız,müsait gününü bekliyoruz..Ben top gibi olucam iyice başıma güneş geçecek o olacak..hadi bakalım..

inşallah gelmezler dinlen biraz zor oluyodur iki de bir kalk dolaş millete fayans seramik göster
hadi iyi haberlerle gti gel inşallah canım gelince de yaz merak ederiz
benim bebek kız teyzesi

hemde ne yanmak yakında terden buharlaşıcam gece yatarken daha fena oluyorum ben yastığım sırılsıklam oluyor hiç böyle olmazdım yatamıyorum sabah namazdan sonra anca yatıyorum bu seferde uyanamıyorum

Son düzenleme:

anladım cnm ben molfix almış bulundum açtımda merak ettim. geri dönüşü yok artık baktık bizim oğlan beğenmedi bide primayı deneriz

Kızlar midem yanması ilaçtan mı oluyor acaba ılacı ıcmedıgım zaman yanmıyor ama hangı ılactan acaba bılemıyorum

aynen ben de sonra nereye koycam o beşiği. gerçi atarız babannesinin evine orda da yatak odamız var koyarız bi köşeye katlayıp.

kızlaarrr ateş ölçer, bebek telsizi falan alıcak mısınız? alıcaksanız hangi marka alıcaksınız bi iki link atın fikriniz varsa please
bebek telsizi gereksiz olur diyordum ama kullananlar pek memnunlar diye duydum. bi de benim evde bi koridor var maaşallah benim bebek ağladığında yetişmem için bi tane de scooter lazım koridorun başına koyucam

benimde başladı yanmalarım sanırım bi gaviscon alıcam bende

kızlar ya benim ayağım mantar oldu ne yapsam bi çare bilen var mı

ya bu hamilelikten midir nedir neremizde ne çıkacağını bilemez olduk benim de geçenlerde oldu doktorum travazol krem kullan dedi hamilelerde kullanmanın bir zararı yokmuş

cnm benim doktorum 3. aymdan sonra hem elevit, hemde santefor fort ilacını verdi, günlük kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…