üffffff o fitilden bende kullandım geçen hafta sabah akşam, ne uyuz bişi o yaa,:83: akıntım var diye verdi doktor, ben kocacığa attırdım
aynen ben de sonra nereye koycam o beşiği. gerçi atarız babannesinin evine orda da yatak odamız var koyarız bi köşeye katlayıp.
kızlaarrr ateş ölçer, bebek telsizi falan alıcak mısınız? alıcaksanız hangi marka alıcaksınız bi iki link atın fikriniz varsa please
bebek telsizi gereksiz olur diyordum ama kullananlar pek memnunlar diye duydum. bi de benim evde bi koridor var maaşallah benim bebek ağladığında yetişmem için bi tane de scooter lazım koridorun başına koyucam
Kızlar biraz baktımda geçmile prima kullnmıştım kızımdA mem un kalmıştım eğer pamuk su kullanmıyacaksanız bir müddet uny baby nin yenidoğan ıslak mendilini kullanın derim sadece pamuk su çünkü şampuan olarak ilk başlardA sebamed kullanıyordum şimd 2.5 yaşında artık kullanmıyorum dalin filan karışık kullanıyorum ayrıyetten hiç bebe yağı kremi filan kullnmadım
arkadaşlar merhaba; sabah kalktım ılk kez kustum ayıptır söylemesi ama şöyle bir şey vA sarı acı bir kusma sadece sarı su ve acıi birşey olur mu acaba fikri olan var mı ?
sağol kuzu..inşallah bi sıkıntı çıkmaz...gider gitmez bir doktora uğrarım olmazsa ....mola yerlerini de ayarlıyoz şimdicik...
culluuuuuuuuuuuuuuuuuuu unuttum bak anlatmayıııkızzzzzzzzzzzzzzzz doğum hediyesi ne isticeniz kocalardan, hımmm??ne yapsalar acaba
Bizim oda ile kızımızın odası yan yana olduğu için telsize gerek yok,zaten ilk 5-6 ay bizim odada yatar..Ama ateş ölçer gerekli bence,ilk aylar malesef daha sıkıntışı oluyor evham da yapabiliriz hele ki bnm gibi tecrübesiz bir anneyseniz..:18:aynen ben de sonra nereye koycam o beşiği. gerçi atarız babannesinin evine orda da yatak odamız var koyarız bi köşeye katlayıp.
kızlaarrr ateş ölçer, bebek telsizi falan alıcak mısınız? alıcaksanız hangi marka alıcaksınız bi iki link atın fikriniz varsa please
bebek telsizi gereksiz olur diyordum ama kullananlar pek memnunlar diye duydum. bi de benim evde bi koridor var maaşallah benim bebek ağladığında yetişmem için bi tane de scooter lazım koridorun başına koyucam
Ben altın bileklik istedim ama gösterişli büyük olanlardanAlmazsa da kızmam ama elbet bir gün alacak zaten
ben kelepçe istedim ama söyleyeli baya oldu unutmştur tekrar hatırlatmak lazımpahalımı olur sonra sıkışırmıyız diyede düşünmüyo değilim ücretsiz alıcamya izin:26:
ahahahah komiksin yaaaaynen ben de sonra nereye koycam o beşiği. gerçi atarız babannesinin evine orda da yatak odamız var koyarız bi köşeye katlayıp.
aynen ben de sonra nereye koycam o beşiği. gerçi atarız babannesinin evine orda da yatak odamız var koyarız bi köşeye katlayıp.
arkadaşlar merhaba; sabah kalktım ılk kez kustum ayıptır söylemesi ama şöyle bir şey vA sarı acı bir kusma sadece sarı su ve acıi birşey olur mu acaba fikri olan var mı ?
sağol kuzu evet üreme yok çıktı..üzerimden yük kalktı resmen...kız sero tahlillerin iyi çıkmış sevindimm canımm
kızzzzzzzzzzzzzzzz doğum hediyesi ne isticeniz kocalardan, hımmm??ne yapsalar acaba
göbek deliğimin üstüne yani midemin altında bir baskı var...bu ayaklarımı kafası mı çözemedim...
çok tesekkur ederım cnm annelerim verdıgınız cevaplar için ama acda değildim aslında hastanede muaynem vardı 10 da ayıptır söylemesı kasarrlı tost ayran içtim üstüne kustum ilk kez oldu bebege bır sey olmaz demı bır de muayneneın ustune oldu soramadım da doktora
aynısı bende de aynı yerde ölecem valla öyle bir baskı yapıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?