2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben bugün kızımın cicilerini yıkadım..doğum çantasına koyduklarımdan fazla olanları..ayy nasıl tatlılar seve seve zor astım askıya..akşam serinliğindede ütülerim...bebeğim sağlıcaklar doğsunda sanırım azcık benden çekeceği var..en azından ilk hevesim geçeinceye kadar ben onun günde kaç defa üzerini değiştiririm bilmiyorum artık..annemler yandı çocuk sen oyuncak gibi oynarsın zavallıyla diyorlar

arkadaşlar merhaba; sabah kalktım ılk kez kustum ayıptır söylemesi ama şöyle bir şey vA sarı acı bir kusma sadece sarı su ve acıi birşey olur mu acaba fikri olan var mı ?

kızlaarr bi arkadaşım söyledi aşağıdaki mama sandalyesi ilk aşamada minik bi beşik gibi kullanılıyomuş, sonra mama sandalyesine dönüştürebiliyomuşsun, iyi bişeye benziyo ama hem biraz küçük geldi gözüme hem de çookkk pahalı yavvff var mı çevrenizde bundan kullanan,alan_??

KRAFT DONDY BESIK-MAMA SANDALYESI 811 % 40 indirimde - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik[/QUOTE]

Canım bana bundan kayınvaldemler aldı. Biz ev tipi ana kucağı istiyorduk, bize sormadan bunu almışlar. İlk önce hiç beğenmedik, hatta fiyatını internette görünce değiştirmeyi düşündük bu kadar para etmez diyerek. Çok pahalı geldi bana da. Artı çok büyük geldi normal ana kucağına göre. Kesinlikle almadan gör derim. Küçük diil aksine çok büyük..
Sonra gözümüz alışmaya başladı, bir de kvaldem üzüldü değiştirmek istediğimizi öğrenince. Onlae kendilerince en iyisi en pahalısı zannederek almış. Sonradan ben de sevmeye başladım aslında..çok fonksiyonlu, hem mama koltugu oluyor, hem kendisi otomatik sallanıyor, uzaktan kumndası var, 3 farklı hızda sallanıyor, müzik de çalıyor.. Yani belki de çok kullanışlı olacak sonradan. En zor anımda ona oturtucam belki de..

ben önceden de araştırmıştım kızımda braunenun kulaktan ateş ölçerini aldım iki sene önce 89 tl civarıydı çok memnun kaldım o zaman çoğu kişide onu almıştı 2 saniyede ölçüyor

yeni doğan için uni baby yenidoğan ve ebebek mağazalarında satılan baby me (pamuk ve sudan oluşuyor) özellikle öneriliyor. bebe yağını doktorlarda tavsiye etmiyor.

arkadaşlar merhaba; sabah kalktım ılk kez kustum ayıptır söylemesi ama şöyle bir şey vA sarı acı bir kusma sadece sarı su ve acıi birşey olur mu acaba fikri olan var mı ?

üşütmüşsün canım safra gelmiş senden...dua et ki gelmiş...gelmeseydi seni çok zorlardı...

kızzzzzzzzzzzzzzzz doğum hediyesi ne isticeniz kocalardan, hımmm?? ne yapsalar acaba
culluuuuuuuuuuuuuuuuuuu unuttum bak anlatmayııı
bayramda kayınvalidecimmm arefe günü dedi ki kızım bin tl param var ve ben sana doğum hediyesi olarak bi bileklik kelepçe gibi bişey almak istiyorum o parayı onun için ayırdım dedi.
ay dedim anne ne gerek varr :)) yok dedi ben onuın için ayırdım o parayı, gel bakalım bu akşam dedi gittik beğendiklerinden gösterdi bana daha önce görümcemle bakmışlar hangisi olabilir adige hangisini beğenir diye ki yanılmadılar da bilmeden onların beğendiğini istemişim kuyumcu da tanıdıkmış bi de torunuma maaşallah ver dedi ikisini aldık geldik. bana değer verdiğini biliyorum ama hiç beklemediğim anda bi de böyle güzel bi hediye de alınca yüksek moralli bi bayram geçirdim çok fenayız biz gelin milleti vallaaa
eşime diyorum bak annen bunu aldı sen de kolye ve küpeyle tamamlıcaksın ona göre diye ama benim gamsız tabii ki aa ne gerek var annem halletti işte diyo. tabii alıcak ama önce illa bi söyletçek beni

Bizim oda ile kızımızın odası yan yana olduğu için telsize gerek yok,zaten ilk 5-6 ay bizim odada yatar..Ama ateş ölçer gerekli bence,ilk aylar malesef daha sıkıntışı oluyor evham da yapabiliriz hele ki bnm gibi tecrübesiz bir anneyseniz..:18:

Ben altın bileklik istedim ama gösterişli büyük olanlardan Almazsa da kızmam ama elbet bir gün alacak zaten

ben kelepçe istedim ama söyleyeli baya oldu unutmştur tekrar hatırlatmak lazım pahalımı olur sonra sıkışırmıyız diyede düşünmüyo değilim ücretsiz alıcamya izin:26:

tamam işte boşverin alsınlar ne istiyosanız, bi yoklim dedim acep çokmu bişi istiyom diye gayet normal geldi şimdikheeee bende 5 taş istiyommm ama en az 0,75 karat olcak bi tanesi, banane alsın istiyom işte kolaymı baba olmak
ahahahah komiksin yaaa ya ben bitane ateş ölçer aldımda şimdik ismini hatırlamıom dur netten bulup atçam sana link, hem mama sıcaklığı, hem oda sıcaklığı hemde insan sıcaklığı ölçen cinsten bebiş telsizi almadım, onu sora alcam zaten 5 ay kadar evde olcam bide bebiş yatak odasında yatçak, park yatak alcam evde portatif gezdireyim bebişi diye, sora odasına geçince alcam o telsizlerden

braun un bi yeni modeli varmış ona ii diolar..hastanelerde de onunla ölçüyolarmış..ama tam markasını bilmiorum 120 tl civarıymış..bize teyzesi alcak galiba..

Canım aç karnına kustğun için safra kusmuşsun, acılık ve sarılık ondan..
Belki mideni üşüttün, soğuk içiyor musun? Azıcık ılık su iç, bir kerecik kustuysan bişi olmaz bence telaş etme derim..

göbek deliğimin üstüne yani midemin altında bir baskı var...bu ayaklarımı kafası mı çözemedim...

çok tesekkur ederım cnm annelerim verdıgınız cevaplar için ama acda değildim aslında hastanede muaynem vardı 10 da ayıptır söylemesı kasarrlı tost ayran içtim üstüne kustum ilk kez oldu bebege bır sey olmaz demı bır de muayneneın ustune oldu soramadım da doktora

kuzu sabah soğuk su içtiysen veya içtiğin ayran soğuksa ve açsan o da yapabilir...beni etkiliyor..sabah soğuk su içeyim o gün boyunca midem fena oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…