2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım ateş ölçer gerekli ama telsiz konusunda sanki bana da gereksiz gibi geliyor odanda mı yaıtırcan ilk başta ben öyle yapıcam yaz başına kadar odamda kalsın sonra ayırıcam o zaman da büyümüş olurki onun oca sesini duyarız gibi geliyor yine de sen bilirsin
Kızlar midem yanması ilaçtan mı oluyor acaba ılacı ıcmedıgım zaman yanmıyor ama hangı ılactan acaba bılemıyorum
ilaçtan da olabilir hamişlikten de yediklerine de dikkat et simit poğaça türü kızartma ve dışardan yeme onlar beni mahvediyor mesela hangi ilaçtan olduğunu da her gün birini içmeyerek bulabilirsin
kızzzzzzzzzzzzzzzz doğum hediyesi ne isticeniz kocalardan, hımmm?? ne yapsalar acaba
ben de istiyorum ama benim koca uyanık spor geçende de bana hediye almış ala ala bilezik almış ama şık olanlardan değil klasik bildiğimiz bilezik ee ben de onu takamıyorum böylece yaıtırm yapmış oluyor beyefendi
bnece çamaşır ve ütüye başedemeyince çabuk alırsın hevesini sonuçta onların yıkanması ütülenmesi var

arkadaşlar merhaba; sabah kalktım ılk kez kustum ayıptır söylemesi ama şöyle bir şey vA sarı acı bir kusma sadece sarı su ve acıi birşey olur mu acaba fikri olan var mı ?
üşütmüşsündür canım safra suyu o aç da olunca iyice sarı olmuş birşeyler ye sonra da mideni ısıtacak şeyler iç

kızzz anam ne düşünceli kaynanan varmış maşallah böyle kaynana dostlar başına

bizim de yatak odamızda yatıcak bebiş ama koridor uzun onu uyutup hiç vaktim olcağnı sanmıyorum ama tv izlersem falan o başka odadayken kolaylık olur gibi geldi. ama onun acelesi yok bkalım bi doğsun da. yaa bi de göğüs pompası markası sorcam ama

hmm kullandıysan ben de ona odaklanıp bi bakayım canım sağol
artık alnından geçirerek de ölçenler var galiba.

[/QUOTE]
kızz ne güzel almış kadın niye değiştircenn
çok pahalı baksana eminim çok da işine yarıcaktır hediye gelirse kabulüm ama ben almam bu fiyata

braun un bi yeni modeli varmış ona ii diolar..hastanelerde de onunla ölçüyolarmış..ama tam markasını bilmiorum 120 tl civarıymış..bize teyzesi alcak galiba..

link atsana kız üşenme hadii nerdesin sen işte mi? i,zne mi çıktın takip edemiyorum valla

SERAPPPPPPPPP canım çok sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına, bi de nereye gidiyosun yaa geçmişe baktım baktım bulamadım

Son düzenleme:
vayyy süper sevindim adına, aferin kaynanana sevdim kendisini hiç tanımadannn bravo benden koca bi alkış aldı, senin şu koca öldürcek beni accık anasına çekeymişyaaaaa, alla alla, sen ona söle hemen bu annenin hediyesi, babalar bunun 2 katını yaparlar diye

ben siparişi verdim kuzu ama sipariş ne alemde hiç haberim yok...iyi ki hatırlattın..akşama bir dürteyim kocayı...
dürt canım dürt, zaman daraldı harekete geçsinler napıyolarsa yapsınlar benimkide ne alayım sana diye sorup duruyodu düşündüm düşündüm buldum sonunda oh beee benimki bana ön hediyede aldı daha bebiş çalışmalarına başlamadan arabamı yeniledi, ama o önceydi sayılmazzz, şimdi asıl hediyeyi alsın şöle en parlağındann

Katılıyorm, bizim de sizin gibi yanyna odalar o nedenle ben de telsize gerek duymadım. Ateşölçer de annem chicco almış kulaktan ölçenden.. Şimdi çok çeşitler çıkmış alnımdan değdirmeden ölçenler var ama o kadara da gerek yok bence ya.. Eskiden popodan akılıyodu, en sağlıklı yöntem derler :))
Chicco , braun en iyi markalar bence de..

Esas ben göğüs pompasını almayacaktım da tüm deneyimli anneler almamı önerdi. İlk o lazım oluyormuş valla.
Pompa için mutlaka elektrikli olsun manual olmasın dediler. Bir de philips avent marka olmasını önerdiler. Çok araştırdım hem biberon hem pompa için philips diyorlar. Bir de pompa olrak medela varmış ama o da pahalı. İndirimleri takip edin derim.
Ebeek ve hellobaby'i takip ettim. Ara ara hediye çeki veriyorlar. 399 liralık pompayı 299'a düştüğünde aldım ve 50tl de hediye çeki kullandım. 249a geldi valla. İyi ki beklemişim 399 ken almamışım üzülürdüm..

valla ben seçimi ona bırakmam kendim seçerim onla beraber gidip beğendiğim şey olsun seve seve takayım demi eşimin doğum hediyesi diye

SERAPPPPPPPPP canım çok sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına, bi de nereye gidiyosun yaa geçmişe baktım baktım bulamadım

sağol kuzu temiz çıktı şükürler olsun...

urfaya gidiyoruz kuzum yarın...gezcez tozcaz...eski görev yerime de uğrayacaz...

akşam da otelde kalcaz

amaannn nazar değmesin canım dilimi ısırayım
telsizi ben de sonra alırım yaa şimdi sadece bi bakiym dedim ama en kısa sürede kendime bi tansiyon aleti ki her evde olması lazım bence ama biz henüz becerip alamadık. bir ateş ölçer ve göğüs pompası almalıyım. çalışıcağım için pompa da şart gözüküyo

benimki de arabayı yenileyeyim dedi...yok ya dedim..ben yenilerim arabamı..bana hatıra bırakacak bişi istiyom dedim...ben hallettim sayılır ama dürtem de unutmasın bari...

Pompa tavsiyem
Philips Avent Natural Göğüs Pompası Elektronik - e-bebek.com

Alacaksanız şu an en düşük fiyatta.. Cidden 399 heryerde.

sağol kuzu temiz çıktı şükürler olsun...

urfaya gidiyoruz kuzum yarın...gezcez tozcaz...eski görev yerime de uğrayacaz...

akşam da otelde kalcaz
kızz yine napcaksınız otellerde sen pek uslu durmuyomuşsun gibi geliyo bana şehir dışına çıkınca

armut dibine düşmüyo valla cullu
evet başının etini yemek lazım şimdiden anca olurrr ben ilk doğum hediyesi istiyorum dediğimde araba değil di mi demişti yok canım şimdi yüreğine indirmiyim ben kendi arabamı kendim alcam doğumdan sonra dedim rahatladı ama bi kolye küpem yok doğr düzgün hep aynı şeyleri takıyorum fena mı olur kucacımm aldı desemmm
alıcak mutlaka bakalım da diyodu ama illa adige bi dürtcek onu olmuyo başka türlü

valla ben seçimi ona bırakmam kendim seçerim onla beraber gidip beğendiğim şey olsun seve seve takayım demi eşimin doğum hediyesi diye
ben de seçimi ona bırakıp şok olamam valla beraber gider alırız kv ile yaptığımız gibi

Göbüküm azer bülbül gibi titriyo...

nerden geldi rahmetli aklına şimdi benimki de öyle özellikle elimi karnıma koyunca coşuyo deli kız

arkadaşlar merhaba; sabah kalktım ılk kez kustum ayıptır söylemesi ama şöyle bir şey vA sarı acı bir kusma sadece sarı su ve acıi birşey olur mu acaba fikri olan var mı ?

canım safra gelmiştir sıkıntı olacağını sanmıyorum 7.ayın basına kadar ben her sabah o durumdaydım bi de dikkat et üşütme cok soğuk içme kaygılanacak bi sey yok bence

kızzzzzzzzzzzzzzzz doğum hediyesi ne isticeniz kocalardan, hımmm?? ne yapsalar acaba

ben eşime bana ne alcaksın dedim hani şöyle kolye falan fena olmaz diyorum..oda ben sana normalde altın alayımmı dediğimde hayır istemem takamam diyorsun diyor..şimdide alırsamda doğum için almam diyor...adamda haklı o altını çok seviyor benim takmamı istiyor bende çok sevmiyorum...çiçekte almayacaksın dedim o olur bak şimdiden parklardan biriktirmeye başlasam olur demi diyor...sinir tammm..

kızz ne güzel almış kadın niye değiştircenn
çok pahalı baksana eminim çok da işine yarıcaktır hediye gelirse kabulüm ama ben almam bu fiyata

link atsana kız üşenme hadii nerdesin sen işte mi? i,zne mi çıktın takip edemiyorum valla

SERAPPPPPPPPP canım çok sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına, bi de nereye gidiyosun yaa geçmişe baktım baktım bulamadım [/QUOTE]

kız ben de bilmiorum ki kesin olarakyanlış yönlenrimeyeyim ablam şehirdışında eve gidince sölicekti kendininkinin modelini memnunmuş bayağı..:26:

işteym kız ama arada gaçıyorum tabisi..

bizimkinin arkadaşları gidiyormuşlar toplu olarak...bende evde sıkıldığımı biliyoya...kendi de sıkıldı bu sene tatil falan da yapamadık...gidelim dedi..bende olmaz dedim doktoru ara sor değişiklik olur ikimize de dedi..arkadaşları geri döncekler ama biz kalcaz akşam üzeri ayrılırız eskigünlerimin geçtiği yerlere uğrayayım bir...herkes arıyo sooruyodu dombilik halimi bir görsünler...

kız ne bilem o adam titriyordu ya..resmen karnım havaya sıçrıyo...kuduruk oğlum benim anası kılıklı olacak benim minnakım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…