- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
canım ateş ölçer gerekli ama telsiz konusunda sanki bana da gereksiz gibi geliyor odanda mı yaıtırcan ilk başta ben öyle yapıcam yaz başına kadar odamda kalsın sonra ayırıcam o zaman da büyümüş olurki onun oca sesini duyarız gibi geliyor yine de sen bilirsinaynen ben de sonra nereye koycam o beşiği. gerçi atarız babannesinin evine orda da yatak odamız var koyarız bi köşeye katlayıp.
kızlaarrr ateş ölçer, bebek telsizi falan alıcak mısınız? alıcaksanız hangi marka alıcaksınız bi iki link atın fikriniz varsa please
bebek telsizi gereksiz olur diyordum ama kullananlar pek memnunlar diye duydum. bi de benim evde bi koridor var maaşallah benim bebek ağladığında yetişmem için bi tane de scooter lazım koridorun başına koyucam
ilaçtan da olabilir hamişlikten de yediklerine de dikkat et simit poğaça türü kızartma ve dışardan yeme onlar beni mahvediyor mesela hangi ilaçtan olduğunu da her gün birini içmeyerek bulabilirsinKızlar midem yanması ilaçtan mı oluyor acaba ılacı ıcmedıgım zaman yanmıyor ama hangı ılactan acaba bılemıyorum
ben de istiyorum ama benim koca uyanık spor geçende de bana hediye almış ala ala bilezik almış ama şık olanlardan değil klasik bildiğimiz bilezik ee ben de onu takamıyorum böylece yaıtırm yapmış oluyor beyefendikızzzzzzzzzzzzzzzz doğum hediyesi ne isticeniz kocalardan, hımmm??ne yapsalar acaba
bnece çamaşır ve ütüye başedemeyince çabuk alırsın hevesini sonuçta onların yıkanması ütülenmesi varben bugün kızımın cicilerini yıkadım..doğum çantasına koyduklarımdan fazla olanları..ayy nasıl tatlılar seve seve zor astım askıya..akşam serinliğindede ütülerim...bebeğim sağlıcaklar doğsunda sanırım azcık benden çekeceği var..en azından ilk hevesim geçeinceye kadar ben onun günde kaç defa üzerini değiştiririm bilmiyorum artık..annemler yandı çocuk sen oyuncak gibi oynarsın zavallıyla diyorlar
üşütmüşsündür canım safra suyu o aç da olunca iyice sarı olmuş birşeyler ye sonra da mideni ısıtacak şeyler içarkadaşlar merhaba; sabah kalktım ılk kez kustum ayıptır söylemesi ama şöyle bir şey vA sarı acı bir kusma sadece sarı su ve acıi birşey olur mu acaba fikri olan var mı ?
culluuuuuuuuuuuuuuuuuuu unuttum bak anlatmayııı
bayramda kayınvalidecimmm arefe günü dedi ki kızım bin tl param var ve ben sana doğum hediyesi olarak bi bileklik kelepçe gibi bişey almak istiyorum o parayı onun için ayırdım dedi.
ay dedim anne ne gerek varr :)) yok dedi ben onuın için ayırdım o parayı, gel bakalım bu akşam dedi gittik beğendiklerinden gösterdi bana daha önce görümcemle bakmışlar hangisi olabilir adige hangisini beğenir diye ki yanılmadılar da bilmeden onların beğendiğini istemişimkuyumcu da tanıdıkmış bi de torunuma maaşallah ver dedi ikisini aldık geldik. bana değer verdiğini biliyorum ama hiç beklemediğim anda bi de böyle güzel bi hediye de alınca yüksek moralli bi bayram geçirdim çok fenayız biz gelin milleti vallaaa
eşime diyorum bak annen bunu aldı sen de kolye ve küpeyle tamamlıcaksın ona göre diye ama benim gamsız tabii ki aa ne gerek var annem halletti işte diyo. tabii alıcak ama önce illa bi söyletçek beni
kızzz anam ne düşünceli kaynanan varmış maşallah böyle kaynana dostlar başına