2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cnm ondan bi arkadaşta gördüm ama ona da arkadaşı vermiş..ilk zaman beşik olarak çok rahat demişti şimdi de mama sandalyesiymiş bayagı övmüştü..ama ben o parayı verip de almam demişti..

kızzzzzzzzzzzzzzzz doğum hediyesi ne isticeniz kocalardan, hımmm?? ne yapsalar acaba

canm daha bebeğin eksiklerini tamamlamadık ama benim doğum hediyesini hemen aldırdım:) 3,4 ay önce telefon almıştı onuda doğum hediyesi say dedi eşim bide bileklik aldık. kalın güzel olanlardan.. yaw zaten okadar romantik bi çift olduk ki yatırım yapalım die nerdeyse doğum günlerimizde bile altın alcaz birbirimize:)

ee git göster o zaman kendini tabii ki
beni gören de şaşıp kalıyo özellikle uzun süredir gelmemiş müşterilerim urfa kaç saat maraşa?

aslında en mantıklısı abuk subuk şeylere para vericeğmize yapmak lazım. düşünsene bi doğum gününde kocan çeyrek altın takıyo yakanaa

hee seninki pek kurnazzz, tek taşla iki kuş vurmaya çalışıyo ama yemezlerrr

canım benim ateş ölçerin linki aşağıda, teyzemiz aldı hediye, adam pek bi anlatmış bakalım deniyip görcez iyimi değilmi aslında en güzeli eski civalı olanlar ama onuda satmıyolar artık işte
http://www.alamarka.com/uniden-dijital-alindan-temassiz-ates-olcer-12007-detay, göğüs pompası ben philips avent aldım canım havuzlu handan piyasanın baya altına gelmişti fiyatı ama hatırlamıyorum şuanda, hem otomatik hem manuel olabiliyor, içinde 1 adet biberon ve birkaç adet göğüs kalkanı hediyesi vardı, tecrübeli anneler mutlaka al dedi aldım bende, çok lazım oluyomuş çünkü, heleki biz çalışanlar için

Göbüküm azer bülbül gibi titriyo...

hıçkırık tuttu oğluşumuuuuuu yerim minnakımıııı

ay yerim ikinizinde bebişin yaaa, çok tatlılar dimi, daha dur sero 31 bittikten sora her hafta farklı hareketlerde bulunuo artık bebişler, benimki bi gün hoplatıyo bigün iki yandanda çekiştirio, bi gün bi bakıyom kafayı kaldırıyo içerden kesin çünkü göbek önden fırlıcakmış gibi kalkıyo hahaha ama çok tatlılar yaaaa

bak seennnnn seninkide fena hee, bende sarı altın takmayı sevmem, düğünde takılanların hepsi duruyo olsun lazım olur onlar gün gelir, ben beyaz altın seviyorum, bide pırlanta seviyorum, alsın 5 taş olsun bitsin, seninkinede söle, illa altın almasına gerek yok daha şık günlük takılcak şeylerde var yada sen seç o alsın en garantisi ben şimdi netten bakıyom zen pırlanta sitesinde fink atıyom seçeyim de işi kolaylaşsın

cnm ondan bi arkadaşta gördüm ama ona da arkadaşı vermiş..ilk zaman beşik olarak çok rahat demişti şimdi de mama sandalyesiymiş bayagı övmüştü..ama ben o parayı verip de almam demişti..

Valla ben de kendim 400 lira verip hayatta almazdım da, hediye olunca iyi oldu. Umarım cidden faydasını görürüm..

resme baktım aynısı canım iki tane kalmıştı..bak gidip alam mı yoksa...

Al kızım vallaa kaçırma bak ciddiyim, çok araştırdım ben internette bakmadık yer kalmadı. Bir dükkanda 300e buldum, onda da dükkancı "aaa fiyat etiketi eski kalmış 390 lira fiatı " dediydi. Cidden bundan ucuzu yoktu

he aynen...midemin altı şiş...yerim ben onun minnak ayaklarını...

Benim karnımın sol tarafında minnak ayaklar, sağ tarafında da minnak eller var. Sabahları her iki yandan aynı anda genişletiyo maşallah. Uyanıp geriniyo mu napıyo allah bilir.. Yarın görcez bakalım us'de..

amaaannn baktıkça iyice kafam karıştı yaa neyse bi akşam çıkıp almak lazım

Allahım cullu öldürcen sen beni bi 5 taş alsın yeter demiş bi de ne kadar tok gözlü bi karım var dicek adam

aslında en mantıklısı abuk subuk şeylere para vericeğmize yapmak lazım. düşünsene bi doğum gününde kocan çeyrek altın takıyo yakanaa

:) biide dioki eşim çeyrekleri biriktirip onlarlada kalın bileklik alalım dio.. adam coştu ya. eskiden sevgiliyken ne güzel şeyler alıyodu.. yok yok evlilik yaramadı benm kocama.. ama olsunn çok tatlıııı:)

kızlar ciğer yedinizmi hamileliğinizde.ben ilk 3 aydan sonra çok yedim.inşallah zararlı değildir.doktor bişey demedi.

:) biide dioki eşim çeyrekleri biriktirip onlarlada kalın bileklik alalım dio.. adam coştu ya. eskiden sevgiliyken ne güzel şeyler alıyodu.. yok yok evlilik yaramadı benm kocama.. ama olsunn çok tatlıııı:)
olsunnnn bak ne güzel akıl etmiş sonunda bileklik alcak

ben urfada yaşayan biri olarak tavsiye etmem buraya gelmenizi.çünkü 50-60 derece burası insanı bayıltıyor.
SERAPPPPPPPPPPPPPPPP duydun muuu

cullum bugün bi gör resmen horon tepiyo benimki içerde. göbek bi sağa gidiyo bi sola. öğlen yemek yerkende coştu babaya şov yaptı yemek yedirtmedi banadün akşamda sipsivri yaptı karnımı öne topladı yanlar bomboş gül gül öldüm

ya kızlar geçen geri bi eczacı kalfasına denk geldim..atıp tutup durdu kafamı karıştırdı..şimdi ben daha önceden beri saç sorunumdan dolayı-ki dr sedef başlangıcı olabilir demşti..her yıkamada kullanmak için bi şampuan vermişti..sali cade die..ben de 1 seneden fazladır kullnıyorum bunu..hamile kalınca da bi eczacı bayana sordum inceledi hamileliğe zararlı bişi yok dedi..içinde ana madde katran ağacı yağı..nette de bazı sitelerde katran ağacı hamilelikte kullanılmasın dio..bazısında hiç ööle bişi belirtmmiş..adam da kafa derisini inceltir filan dedi..ben de bi garip oldum..ama şampuan öle ilaç gibi bişi deil..prospektüs filan yok reçetesin satılıyo vs..çok ciddi bi zararı olsa ilaç gibi satılır di mi..hem ben kafamda bekletmiodum ki hemen yıkıyodum..gerçi ürktükten sora zeytinyağlı sabuna başladım bakalım nasıl gitcek..:26:

Kızımı sezeryanl doğum yaptığım için cnm2.5 sene olacak arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…