Aynısı mıydı? Valla aynıysa al hemen :))
Bir tane daha elektrikli model var o 189'a bile var. O olmasın?
Ben 370 den ucuz hiç bulamadımdı
kızzzzzzzzzzzzzzzz doğum hediyesi ne isticeniz kocalardan, hımmm??ne yapsalar acaba
göbek deliğimin üstüne yani midemin altında bir baskı var...bu ayaklarımı kafası mı çözemedim...
ee git göster o zaman kendini tabii ki
bizimkinin arkadaşları gidiyormuşlar toplu olarak...bende evde sıkıldığımı biliyoya...kendi de sıkıldı bu sene tatil falan da yapamadık...gidelim dedi..bende olmaz dedim doktoru ara sor değişiklik olur ikimize de dedi..arkadaşları geri döncekler ama biz kalcaz akşam üzeri ayrılırız eskigünlerimin geçtiği yerlere uğrayayım bir...herkes arıyo sooruyodu dombilik halimi bir görsünler...
kız ne bilem o adam titriyordu ya..resmen karnım havaya sıçrıyo...kuduruk oğlum benim anası kılıklı olacak benim minnakım...
Muhtemelen ayaklarıdır annesi benımkının ayaklarıymıs bırde tam mıdenın altında toplanıyor orası kocaman bişey oluyor yesınler ayaklarını
aslında en mantıklısı abuk subuk şeylere para vericeğmize yapmak lazım. düşünsene bi doğum gününde kocan çeyrek altın takıyo yakanaacanm daha bebeğin eksiklerini tamamlamadık ama benim doğum hediyesini hemen aldırdım:) 3,4 ay önce telefon almıştı onuda doğum hediyesi say dedi eşim bide bileklik aldık. kalın güzel olanlardan.. yaw zaten okadar romantik bi çift olduk ki yatırım yapalım die nerdeyse doğum günlerimizde bile altın alcaz birbirimize:)
hee seninki pek kurnazzz, tek taşla iki kuş vurmaya çalışıyo ama yemezlerrrben de istiyorum ama benim koca uyanık spor geçende de bana hediye almış ala ala bilezik almış ama şık olanlardan değil klasik bildiğimiz bilezik ee ben de onu takamıyorum böylece yaıtırm yapmış oluyor beyefendi
amaannn nazar değmesin canım dilimi ısırayım
telsizi ben de sonra alırım yaa şimdi sadece bi bakiym dedim ama en kısa sürede kendime bi tansiyon aleti ki her evde olması lazım bence ama biz henüz becerip alamadık. bir ateş ölçer ve göğüs pompası almalıyım. çalışıcağım için pompa da şart gözüküyo
Göbüküm azer bülbül gibi titriyo...
hıçkırık tuttu oğluşumuuuuuuyerim minnakımıııı
bak seennnnn seninkide fena hee, bende sarı altın takmayı sevmem, düğünde takılanların hepsi duruyo olsun lazım olur onlar gün gelir, ben beyaz altın seviyorum, bide pırlanta seviyorum, alsın 5 taş olsun bitsin, seninkinede söle, illa altın almasına gerek yok daha şık günlük takılcak şeylerde var yada sen seç o alsın en garantisi ben şimdi netten bakıyom zen pırlanta sitesinde fink atıyom seçeyim de işi kolaylaşsınben eşime bana ne alcaksın dedim hani şöyle kolye falan fena olmaz diyorum..oda ben sana normalde altın alayımmı dediğimde hayır istemem takamam diyorsun diyor..şimdide alırsamda doğum için almam diyor...adamda haklı o altını çok seviyor benim takmamı istiyor bende çok sevmiyorum...çiçekte almayacaksın dedim o olur bak şimdiden parklardan biriktirmeye başlasam olur demi diyor...sinir tammm..
he aynen...midemin altı şiş...yerim ben onun minnak ayaklarını...
cnm ondan bi arkadaşta gördüm ama ona da arkadaşı vermiş..ilk zaman beşik olarak çok rahat demişti şimdi de mama sandalyesiymiş bayagı övmüştü..ama ben o parayı verip de almam demişti..
resme baktım aynısı canım iki tane kalmıştı..bak gidip alam mı yoksa...
he aynen...midemin altı şiş...yerim ben onun minnak ayaklarını...
amaaannn baktıkça iyice kafam karıştı yaa neyse bi akşam çıkıp almak lazımhee seninki pek kurnazzz, tek taşla iki kuş vurmaya çalışıyo ama yemezlerrr
canım benim ateş ölçerin linki aşağıda, teyzemiz aldı hediye, adam pek bi anlatmış bakalım deniyip görcez iyimi değilmi aslında en güzeli eski civalı olanlar ama onuda satmıyolar artık işte[/COLOR]http://www.alamarka.com/uniden-dijital-alindan-temassiz-ates-olcer-12007-detay, göğüs pompası ben philips avent aldım canım havuzlu handan piyasanın baya altına gelmişti fiyatı ama hatırlamıyorum şuanda, hem otomatik hem manuel olabiliyor, içinde 1 adet biberon ve birkaç adet göğüs kalkanı hediyesi vardı, tecrübeli anneler mutlaka al dedi aldım bende, çok lazım oluyomuş çünkü, heleki biz çalışanlar için
[/B]
ay yerim ikinizinde bebişin yaaa, çok tatlılar dimi, daha dur sero 31 bittikten sora her hafta farklı hareketlerde bulunuo artık bebişler, benimki bi gün hoplatıyo bigün iki yandanda çekiştirio, bi gün bi bakıyom kafayı kaldırıyo içerden kesin çünkü göbek önden fırlıcakmış gibi kalkıyo hahahaama çok tatlılar yaaaa
bak seennnnn seninkide fena hee, bende sarı altın takmayı sevmem, düğünde takılanların hepsi duruyo olsun lazım olur onlar gün gelir, ben beyaz altın seviyorum, bide pırlanta seviyorum, alsın 5 taş olsun bitsin, seninkinede söle, illa altın almasına gerek yok daha şık günlük takılcak şeylerde var yada sen seç o alsın en garantisi ben şimdi netten bakıyom zen pırlanta sitesinde fink atıyom seçeyim de işi kolaylaşsın
aslında en mantıklısı abuk subuk şeylere para vericeğmize yapmak lazım. düşünsene bi doğum gününde kocan çeyrek altın takıyo yakanaa
kızzzzzzzzzzzzzzzz doğum hediyesi ne isticeniz kocalardan, hımmm??ne yapsalar acaba
ee git göster o zaman kendini tabii ki
beni gören de şaşıp kalıyo özellikle uzun süredir gelmemiş müşterilerimurfa kaç saat maraşa?
olsunnnn bak ne güzel akıl etmiş sonunda bileklik alcak:) biide dioki eşim çeyrekleri biriktirip onlarlada kalın bileklik alalım dio.. adam coştu ya. eskiden sevgiliyken ne güzel şeyler alıyodu.. yok yok evlilik yaramadı benm kocama.. ama olsunn çok tatlıııı:)
SERAPPPPPPPPPPPPPPPP duydun muuuben urfada yaşayan biri olarak tavsiye etmem buraya gelmenizi.çünkü 50-60 derece burası insanı bayıltıyor.
cullum bugün bi gör resmen horon tepiyo benimki içerde. göbek bi sağa gidiyo bi sola. öğlen yemek yerkende coştu babaya şov yaptı yemek yedirtmedi banahee seninki pek kurnazzz, tek taşla iki kuş vurmaya çalışıyo ama yemezlerrr
canım benim ateş ölçerin linki aşağıda, teyzemiz aldı hediye, adam pek bi anlatmış bakalım deniyip görcez iyimi değilmi aslında en güzeli eski civalı olanlar ama onuda satmıyolar artık işte[/COLOR]http://www.alamarka.com/uniden-dijital-alindan-temassiz-ates-olcer-12007-detay, göğüs pompası ben philips avent aldım canım havuzlu handan piyasanın baya altına gelmişti fiyatı ama hatırlamıyorum şuanda, hem otomatik hem manuel olabiliyor, içinde 1 adet biberon ve birkaç adet göğüs kalkanı hediyesi vardı, tecrübeli anneler mutlaka al dedi aldım bende, çok lazım oluyomuş çünkü, heleki biz çalışanlar için
[/B]
ay yerim ikinizinde bebişin yaaa, çok tatlılar dimi, daha dur sero 31 bittikten sora her hafta farklı hareketlerde bulunuo artık bebişler, benimki bi gün hoplatıyo bigün iki yandanda çekiştirio, bi gün bi bakıyom kafayı kaldırıyo içerden kesin çünkü göbek önden fırlıcakmış gibi kalkıyo hahahaama çok tatlılar yaaaa
bak seennnnn seninkide fena hee, bende sarı altın takmayı sevmem, düğünde takılanların hepsi duruyo olsun lazım olur onlar gün gelir, ben beyaz altın seviyorum, bide pırlanta seviyorum, alsın 5 taş olsun bitsin, seninkinede söle, illa altın almasına gerek yok daha şık günlük takılcak şeylerde var yada sen seç o alsın en garantisi ben şimdi netten bakıyom zen pırlanta sitesinde fink atıyom seçeyim de işi kolaylaşsın
kızlar ciğer yedinizmi hamileliğinizde.ben ilk 3 aydan sonra çok yedim.inşallah zararlı değildir.doktor bişey demedi.
noldu kuzuucummmm hayırdır??
kısmetse öyle gibi duruyo ekim bebişlerinden biri başı ben çekicem demezse tabii
senin neden sez. canım?
kızlaarr bi arkadaşım söyledi aşağıdaki mama sandalyesi ilk aşamada minik bi beşik gibi kullanılıyomuş, sonra mama sandalyesine dönüştürebiliyomuşsun, iyi bişeye benziyo ama hem biraz küçük geldi gözüme hem de çookkk pahalı yavvff var mı çevrenizde bundan kullanan,alan_??
KRAFT DONDY BESIK-MAMA SANDALYESI 811 % 40 indirimde - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?