Gerekli olur tabi alsınlar canım,alana alma denilmezBiz de bu hafta kv ile bebek alışverişi yapıcaz güya ama annemin en yakın arkadaşının torunları olduğu için(kv min ilk..) onun tecrübelerinden faydalanacakmışız,müsait gününü bekliyoruz..Ben top gibi olucam iyice başıma güneş geçecek o olacak..hadi bakalım..
kızzzzzzzzzzzzzzzz doğum hediyesi ne isticeniz kocalardan, hımmm??ne yapsalar acaba
aynen ben de sonra nereye koycam o beşiği. gerçi atarız babannesinin evine orda da yatak odamız var koyarız bi köşeye katlayıp.
kızlaarrr ateş ölçer, bebek telsizi falan alıcak mısınız? alıcaksanız hangi marka alıcaksınız bi iki link atın fikriniz varsa please
bebek telsizi gereksiz olur diyordum ama kullananlar pek memnunlar diye duydum. bi de benim evde bi koridor var maaşallah benim bebek ağladığında yetişmem için bi tane de scooter lazım koridorun başına koyucam
ya bu hamilelikten midir nedir neremizde ne çıkacağını bilemez olduk benim de geçenlerde oldu doktorum travazol krem kullan dedi hamilelerde kullanmanın bir zararı yokmuş
urfa 3 saat kuzu...he aynen gidem de gösterem kendimi..ee git göster o zaman kendini tabii ki
beni gören de şaşıp kalıyo özellikle uzun süredir gelmemiş müşterilerimurfa kaç saat maraşa?
kızlar ciğer yedinizmi hamileliğinizde.ben ilk 3 aydan sonra çok yedim.inşallah zararlı değildir.doktor bişey demedi.
ne mantığı kızzz, bebiş veriyoz adama, baba olcak kolaymı alsın işte özel bişi, kafasında patlatırım vala, benim kendi babam bile kocaman dana kadar kolye yaparken o boşmu durcak koca bu yapsın, kıymet bilsin azıcıkkkaslında en mantıklısı abuk subuk şeylere para vericeğmize yapmak lazım. düşünsene bi doğum gününde kocan çeyrek altın takıyo yakanaa
canım benim ateş ölçsün yeter çok kafana takma boşver alırsın bitane bütçene uyğun bişi, kızzzzz alcak tabi 5taş az bileamaaannn baktıkça iyice kafam karıştı yaa neyse bi akşam çıkıp almak lazım
Allahım cullu öldürcen sen beni bi 5 taş alsın yeter demiş bi de ne kadar tok gözlü bi karım var dicek adam
senin durumun farklı bebiş, olabilir sora alır sanada olsun ev almış adam ne yapsın başka, yokkende istenmez zaten kocadan böle şeyler yazık adama, benimki yapar diye istiyorum ben yapamıcak güçte değil belkide yapmıştır bile böle konularda ince düşünür zaten ben ne kadar asarım keserim desemde gerek kalmaz zaten fazlasını yapar getirir çok şükür, bakalım kaynana ne takçak onu çok merak ediyomya ben kararsızım canım ya bilemedim yeni ev aldı bi de bebiş geliyo bayağı bi zordayız zaten bu sıralar çok acımasız olamıyorum bakalım ona bıraktım artık neye gücü yeterse
ayy ben yedim ya halada yiyorum arada canım isteyince normalde sevmem ama hamişlikte sakatatlara karşı bi ilgi başladı bende ismi lazım değil bigün canım bi çekti şimdik sölesem canınız çeker ismini o yüzden sölemiyom, normalde beni boğazla yemem onu ama vala ekmeği tavaya bandıra bandıra yedim, iyidir iyidir, biraz kolestrolü yükseltir sadece ama zararı yok demekki bebiş istiyo annesikızlar ciğer yedinizmi hamileliğinizde.ben ilk 3 aydan sonra çok yedim.inşallah zararlı değildir.doktor bişey demedi.
cullum bugün bi gör resmen horon tepiyo benimki içerde. göbek bi sağa gidiyo bi sola. öğlen yemek yerkende coştu babaya şov yaptı yemek yedirtmedi banadün akşamda sipsivri yaptı karnımı öne topladı yanlar bomboş gül gül öldüm
alla alla reçetesiz satılıyosa sorun olcağını sanmıyorum canım ya, konuşanda kalfaymış zaten allah bilir havadan sıkmıştır sana bilgileri aptalya kızlar geçen geri bi eczacı kalfasına denk geldim..atıp tutup durdu kafamı karıştırdı..şimdi ben daha önceden beri saç sorunumdan dolayı-ki dr sedef başlangıcı olabilir demşti..her yıkamada kullanmak için bi şampuan vermişti..sali cade die..ben de 1 seneden fazladır kullnıyorum bunu..hamile kalınca da bi eczacı bayana sordum inceledi hamileliğe zararlı bişi yok dedi..içinde ana madde katran ağacı yağı..nette de bazı sitelerde katran ağacı hamilelikte kullanılmasın dio..bazısında hiç ööle bişi belirtmmiş..adam da kafa derisini inceltir filan dedi..ben de bi garip oldum..ama şampuan öle ilaç gibi bişi deil..prospektüs filan yok reçetesin satılıyo vs..çok ciddi bi zararı olsa ilaç gibi satılır di mi..hem ben kafamda bekletmiodum ki hemen yıkıyodum..gerçi ürktükten sora zeytinyağlı sabuna başladım bakalım nasıl gitcek..:26:
ay yerim ikinizinde bebişin yaaa, çok tatlılar dimi, daha dur sero 31 bittikten sora her hafta farklı hareketlerde bulunuo artık bebişler, benimki bi gün hoplatıyo bigün iki yandanda çekiştirio, bi gün bi bakıyom kafayı kaldırıyo içerden kesin çünkü göbek önden fırlıcakmış gibi kalkıyo hahahaama çok tatlılar yaaaa
Al kızım vallaa kaçırma bak ciddiyim, çok araştırdım ben internette bakmadık yer kalmadı. Bir dükkanda 300e buldum, onda da dükkancı "aaa fiyat etiketi eski kalmış 390 lira fiatı " dediydi. Cidden bundan ucuzu yoktu
evet güzel şeyler yaşıyoz ama bazen çok acıtıyo sıpa ya ama bilmeden yapıyo teyzesi ne diyim ki şimdi ben ona bilse canımı acıttığını yapmaz zatenbakalım nelergörcez daha..gerçi doktora göre ben şu an 32.haftamın içindeyim...:18:geçen hafta salı günü 30+5 idim...
Denedim CNm hareket etmiyor zaten kustum acaba ondan olabilir mi şurada bir iki saat kaldı korkudan öleceğim:18:
ya kızlar geçen geri bi eczacı kalfasına denk geldim..atıp tutup durdu kafamı karıştırdı..şimdi ben daha önceden beri saç sorunumdan dolayı-ki dr sedef başlangıcı olabilir demşti..her yıkamada kullanmak için bi şampuan vermişti..sali cade die..ben de 1 seneden fazladır kullnıyorum bunu..hamile kalınca da bi eczacı bayana sordum inceledi hamileliğe zararlı bişi yok dedi..içinde ana madde katran ağacı yağı..nette de bazı sitelerde katran ağacı hamilelikte kullanılmasın dio..bazısında hiç ööle bişi belirtmmiş..adam da kafa derisini inceltir filan dedi..ben de bi garip oldum..ama şampuan öle ilaç gibi bişi deil..prospektüs filan yok reçetesin satılıyo vs..çok ciddi bi zararı olsa ilaç gibi satılır di mi..hem ben kafamda bekletmiodum ki hemen yıkıyodum..gerçi ürktükten sora zeytinyağlı sabuna başladım bakalım nasıl gitcek..:26:
olsunnnn bak ne güzel akıl etmiş sonunda bileklik alcak
SERAPPPPPPPPPPPPPPPP duydun muuu
Benimde sezeryan gözüktüğü için 56
evet güzel şeyler yaşıyoz ama bazen çok acıtıyo sıpa ya ama bilmeden yapıyo teyzesi ne diyim ki şimdi ben ona bilse canımı acıttığını yapmaz zatensenin bebiş önden gidiyo demekki benim gibi, benimde bebiş tam 1,5 hafta önden gidiyomuş doktor böle giderse 7 Ekim değil 23 Eylüle hatta 20 Eylüle doğar bu bebiş dedi ama bakalım kısmet bende erken olmasından korkuyom yaa:18:
cnm beklememeliydin o kadar umarım bişi çıkmaz gelince haber ver olurmu
cnm bitkisel tarzda şeylerden uzak durmam gerektiğini söylemişti doktorum..bende argan yağı sürcektim kaşıma kalınlaşsın diye sürme demişti
ben kuzuma kızmıyom ki teyzesi o da napsın minnacık yerde yaşamaya çalışıyo...hemde baş aşağı..hele düşün seni baş aşağı sallasınlar bakayım ne kadar rahat durabilirsin..
canım ciğerde A vitamini bol miktardaymış ve fazla A vitamini hamilelikte bebeğin sinir sistemine zarar verirmiş. ben de bayılırım ciğere ama sadece ramazanda canım çok istediği için 5-6 küçük parça yedim korka korka. doğurayım ilk işim koca bi tencere ciğer kavurucambişi olmaz cnm yaa.elini sürme filan derler onlar da batıl inanç takma kafana..bak canım mı çekti ne..:26:
önce ateş ölçeri ve tansiyon aletini alayım da diğerlerine sonra bakcam artıkkayy kayınvalide ile alışveriş mi bizde annemle gidicez bi kaç haftaya kadar
ben tek taşımı büyüttürücem anlaştımm
ateşölçer almak lazım ama telsizi gereksiz buluyorumm
o zaman giderken eczaneden alyım bi krem mantar ilacı mı
baya da varmş canım bol bol dinlenin yolda bişeycik olmazz.urfa 3 saat kuzu...he aynen gidem de gösterem kendimi..
ne mantığı kızzz, bebiş veriyoz adama, baba olcak kolaymı alsın işte özel bişi, kafasında patlatırım vala, benim kendi babam bile kocaman dana kadar kolye yaparken o boşmu durcak koca bu yapsın, kıymet bilsin azıcıkkk
canım benim ateş ölçsün yeter çok kafana takma boşver alırsın bitane bütçene uyğun bişi, kızzzzz alcak tabi 5taş az bilebenim çektiklerimin yanında hiç kalır vala, hele bide pırlanta gibi bi bebiş vercem ona daha ne, oda 5 taşı yapıversin bi zahmet sen bana bakma, biz göçmeniz bizde böle şeyler önemli, düğünde bile listeyle takılar istenir bizde danat tarafından hehehe o nedenle doğumdada büyük bişi beklenir kocadan bu böledir bari benim takçam bişi alsın işte, zaten altın sevmiyom ben
senin durumun farklı bebiş, olabilir sora alır sanada olsun ev almış adam ne yapsın başka, yokkende istenmez zaten kocadan böle şeyler yazık adama, benimki yapar diye istiyorum ben yapamıcak güçte değil belkide yapmıştır bile böle konularda ince düşünür zaten ben ne kadar asarım keserim desemde gerek kalmaz zaten fazlasını yapar getirir çok şükür, bakalım kaynana ne takçak onu çok merak ediyom
ayy ben yedim ya halada yiyorum arada canım isteyince normalde sevmem ama hamişlikte sakatatlara karşı bi ilgi başladı bende ismi lazım değil bigün canım bi çekti şimdik sölesem canınız çeker ismini o yüzden sölemiyom, normalde beni boğazla yemem onu ama vala ekmeği tavaya bandıra bandıra yedim, iyidir iyidir, biraz kolestrolü yükseltir sadece ama zararı yok demekki bebiş istiyo annesi
seninle aynıyız canım biz ondan hareketler aynı senle, biraz daha güçlensinler ozaman napçaz bakalım, beni sallıyo artık oturduğum yerde
alla alla reçetesiz satılıyosa sorun olcağını sanmıyorum canım ya, konuşanda kalfaymış zaten allah bilir havadan sıkmıştır sana bilgileri aptaltakma bence kafana, zaten bırakmışın, gidince doktoruna da sor için rahat etsin diye ama sorun olcağını hiç sanmıyorum
canım ciğerde A vitamini bol miktardaymış ve fazla A vitamini hamilelikte bebeğin sinir sistemine zarar verirmiş. ben de bayılırım ciğere ama sadece ramazanda canım çok istediği için 5-6 küçük parça yedim korka korka. doğurayım ilk işim koca bi tencere ciğer kavurucam
önce ateş ölçeri ve tansiyon aletini alayım da diğerlerine sonra bakcam artıkk
baya da varmş canım bol bol dinlenin yolda bişeycik olmazz.
kızz Cullluuu baştan desene ben macırım diyealdır aldır hakkımız tabii
ben de benimkine az daha tazyik yapıym hiççç unutmuş gibi yapmasın
cnm beklememeliydin o kadar umarım bişi çıkmaz gelince haber ver olurmu
cnm bitkisel tarzda şeylerden uzak durmam gerektiğini söylemişti doktorum..bende argan yağı sürcektim kaşıma kalınlaşsın diye sürme demişti
canım ciğerde A vitamini bol miktardaymış ve fazla A vitamini hamilelikte bebeğin sinir sistemine zarar verirmiş. ben de bayılırım ciğere ama sadece ramazanda canım çok istediği için 5-6 küçük parça yedim korka korka. doğurayım ilk işim koca bi tencere ciğer kavurucam
önce ateş ölçeri ve tansiyon aletini alayım da diğerlerine sonra bakcam artıkk
baya da varmş canım bol bol dinlenin yolda bişeycik olmazz.
kızz Cullluuu baştan desene ben macırım diyealdır aldır hakkımız tabii
ben de benimkine az daha tazyik yapıym hiççç unutmuş gibi yapmasın
durmakmı hayata durmam vala, yine bile sabırlı bizim bebişler vur çocum vur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?