2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ayy kayınvalide ile alışveriş mi bizde annemle gidicez bi kaç haftaya kadar

kızzzzzzzzzzzzzzzz doğum hediyesi ne isticeniz kocalardan, hımmm?? ne yapsalar acaba

ben tek taşımı büyüttürücem anlaştımm

ateşölçer almak lazım ama telsizi gereksiz buluyorumm

ya bu hamilelikten midir nedir neremizde ne çıkacağını bilemez olduk benim de geçenlerde oldu doktorum travazol krem kullan dedi hamilelerde kullanmanın bir zararı yokmuş

o zaman giderken eczaneden alyım bi krem mantar ilacı mı

aslında en mantıklısı abuk subuk şeylere para vericeğmize yapmak lazım. düşünsene bi doğum gününde kocan çeyrek altın takıyo yakanaa
ne mantığı kızzz, bebiş veriyoz adama, baba olcak kolaymı alsın işte özel bişi, kafasında patlatırım vala, benim kendi babam bile kocaman dana kadar kolye yaparken o boşmu durcak koca bu yapsın, kıymet bilsin azıcıkkk

amaaannn baktıkça iyice kafam karıştı yaa neyse bi akşam çıkıp almak lazım

Allahım cullu öldürcen sen beni bi 5 taş alsın yeter demiş bi de ne kadar tok gözlü bi karım var dicek adam
canım benim ateş ölçsün yeter çok kafana takma boşver alırsın bitane bütçene uyğun bişi, kızzzzz alcak tabi 5taş az bile benim çektiklerimin yanında hiç kalır vala, hele bide pırlanta gibi bi bebiş vercem ona daha ne, oda 5 taşı yapıversin bi zahmetsen bana bakma, biz göçmeniz bizde böle şeyler önemli, düğünde bile listeyle takılar istenir bizde danat tarafından hehehe o nedenle doğumdada büyük bişi beklenir kocadan bu böledir bari benim takçam bişi alsın işte, zaten altın sevmiyom ben

ya ben kararsızım canım ya bilemedim yeni ev aldı bi de bebiş geliyo bayağı bi zordayız zaten bu sıralar çok acımasız olamıyorum bakalım ona bıraktım artık neye gücü yeterse
senin durumun farklı bebiş, olabilir sora alır sanada olsun ev almış adam ne yapsın başka, yokkende istenmez zaten kocadan böle şeyler yazık adama, benimki yapar diye istiyorum ben yapamıcak güçte değil belkide yapmıştır bile böle konularda ince düşünür zaten ben ne kadar asarım keserim desemde gerek kalmaz zaten fazlasını yapar getirir çok şükür, bakalım kaynana ne takçak onu çok merak ediyom

kızlar ciğer yedinizmi hamileliğinizde.ben ilk 3 aydan sonra çok yedim.inşallah zararlı değildir.doktor bişey demedi.
ayy ben yedim ya halada yiyorum arada canım isteyince normalde sevmem ama hamişlikte sakatatlara karşı bi ilgi başladı bende ismi lazım değil bigün canım bi çekti şimdik sölesem canınız çeker ismini o yüzden sölemiyom, normalde beni boğazla yemem onu ama vala ekmeği tavaya bandıra bandıra yedim, iyidir iyidir, biraz kolestrolü yükseltir sadece ama zararı yok demekki bebiş istiyo annesi

seninle aynıyız canım biz ondan hareketler aynı senle, biraz daha güçlensinler ozaman napçaz bakalım, beni sallıyo artık oturduğum yerde
alla alla reçetesiz satılıyosa sorun olcağını sanmıyorum canım ya, konuşanda kalfaymış zaten allah bilir havadan sıkmıştır sana bilgileri aptal takma bence kafana, zaten bırakmışın, gidince doktoruna da sor için rahat etsin diye ama sorun olcağını hiç sanmıyorum

bakalım nelergörcez daha..gerçi doktora göre ben şu an 32.haftamın içindeyim...:18:geçen hafta salı günü 30+5 idim...

aradım eşmi akşam erken gel gidekte bakalım varsa alalım dedim...

bakalım nelergörcez daha..gerçi doktora göre ben şu an 32.haftamın içindeyim...:18:geçen hafta salı günü 30+5 idim...

evet güzel şeyler yaşıyoz ama bazen çok acıtıyo sıpa ya ama bilmeden yapıyo teyzesi ne diyim ki şimdi ben ona bilse canımı acıttığını yapmaz zaten senin bebiş önden gidiyo demekki benim gibi, benimde bebiş tam 1,5 hafta önden gidiyomuş doktor böle giderse 7 Ekim değil 23 Eylüle hatta 20 Eylüle doğar bu bebiş dedi ama bakalım kısmet bende erken olmasından korkuyom yaa:18:

Denedim CNm hareket etmiyor zaten kustum acaba ondan olabilir mi şurada bir iki saat kaldı korkudan öleceğim:18:

cnm beklememeliydin o kadar umarım bişi çıkmaz gelince haber ver olurmu

cnm bitkisel tarzda şeylerden uzak durmam gerektiğini söylemişti doktorum..bende argan yağı sürcektim kaşıma kalınlaşsın diye sürme demişti

ya kızlar karnımdaki tekmeler çok fazla oluyor kızlarımda çok nadir tekme olurdu acaba oğlum yaramazmı olacak ne?

Benimde sezeryan gözüktüğü için 56

selam canım, sezeryan gözüktü demişsin ama daha 6-7 hafta varken belli oluyomu böyle sezeryan mı normalmi olacağı.. ben de 32. haftamda gideceğim kontrole belli olur mu dersin? tercihim normalde yana tabi..

ben kuzuma kızmıyom ki teyzesi o da napsın minnacık yerde yaşamaya çalışıyo...hemde baş aşağı..hele düşün seni baş aşağı sallasınlar bakayım ne kadar rahat durabilirsin..

aaa ben argan yağını göbeğime sürüyorum valla çatlak olmasın diye :) bu arada bi süre fas tecrübem oldu ordaki tüm kadınlar kullanıyolardı, hatta bi arkadaşım da hamileliği boyunca ve hamilelikten sonra da kullandı faydasını gördüm çatlak konusunda demişti.. bak kafam karıştı şimdi benimde..

bişi olmaz cnm yaa.elini sürme filan derler onlar da batıl inanç takma kafana..bak canım mı çekti ne..:26:
canım ciğerde A vitamini bol miktardaymış ve fazla A vitamini hamilelikte bebeğin sinir sistemine zarar verirmiş. ben de bayılırım ciğere ama sadece ramazanda canım çok istediği için 5-6 küçük parça yedim korka korka. doğurayım ilk işim koca bi tencere ciğer kavurucam

önce ateş ölçeri ve tansiyon aletini alayım da diğerlerine sonra bakcam artıkk

urfa 3 saat kuzu...he aynen gidem de gösterem kendimi..
baya da varmş canım bol bol dinlenin yolda bişeycik olmazz.

kızz Cullluuu baştan desene ben macırım diye aldır aldır hakkımız tabii
ben de benimkine az daha tazyik yapıym hiççç unutmuş gibi yapmasın

di mi yaa..daha bisürü şey var da neyse..bilmiş bilmiş bana bi şampuan adı buldu geldi..dedim ben bunu kullandım ki hiçbiişe yaramadı..mors oldu..sonra tuttu balık yemeyin ben size balık yağı vericem..dedim ii misin dr haftada 2 kere dedi ye die..bu sefer de dio ki Allah korusun çocukta otistik olabilir balıklar i deil..ben de dedim dip balığı yenmez dierlerinin yenmesi lazım..aa evet falan filan geri yaa bisürü kafama vesvese soktu..Allah korusun yavrularımızı..

ya ateşölçer demişken benim kendim için aldığım vardı 5liraya o iş görmez mi

ben de eczacıya sordum die sormaıştım dr a bu sefer sorıyım dicem ama zaten geçmiş 8 ay daha nesini sorcam..:26:artık da kullanmıyorum...Allaha emanet..inş sağlıklıdırlar..

hadi ya zaten hiç yemedim hamileliğimde az daha duruyum da doğurunca yavruşumla edirnede yeriz artıkın iinş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…