2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
minnak tosunumdan bacak şovvvvvvvvvvvvvvvvv ayağını tutucam nerdeyseee yaaaa öyle bi gezdiriyokiiii iş yerinde elimi fazla karnıma koyamıyom çatlıyom şu an meraktan napıyo diye

Valla cnm bilemedim bende :26:

ben de eczacıya sordum die sormaıştım dr a bu sefer sorıyım dicem ama zaten geçmiş 8 ay daha nesini sorcam..:26:artık da kullanmıyorum...Allaha emanet..inş sağlıklıdırlar..

sor cnm gene de için rahat eder

QUOTE=adig_e;31526063]valla ben gayet rahat yatıyorum onun çarparım diye düşünüp tedirgin olcağı hiç aklıma gelmezdi ben soluma doğru bi yatıyorum bi daaha kıpırdamak yok. Allah kısmet eder de bebişlerimizi doğurursak ilk işim yüz üstü yatmak döne döne hem de inş. [/QUOTE]

aynen yüz üstü sırt üstü döne döne eşimide bi kaç gün almasam mı diyorum geniş geniş yatarım [

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz çok iyiyiz kızımla.dün eşim bana sürpriz yaptı sigortamı başlattı.19 yaşımda evlendim evlendiğimziden beri düştük bebek derdine benim sigorta işine sıra gelmemişti bide babaları ne gerek var hemen ödemeye nasılsa yaşını beklicek falan filan hep herzamanki engellerini yapmışlardı bizimde para biriktirmemiz gerekiyordu pekte üstüne düşmemiştik ama dün başlatmış sevindim kızım bize uğurlu geldi bereketiyle geldi işlerimiz daha da açıldı eşme dedim bak kızım bereketiyle geldi diye öyle oldu galiba diyor aileside karışmada çok iyi olcaz da kolayını bulsalar yapacağımız ... şeye kadar karışçaklarda gece saatini tuttıramıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…