2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
amannnn salla canım gaygananı ve gaygananın gocasını...

slm canım hoşgeldin, süperiz sen? tabikisi annesi bebişler kısmetiyle gelirmiş, inşallah dahada iyi olur herşey, çok sevindim adına, aferin eşine bak ne güzel şeyler yapıyo vaktini nelere harcıyo bravo ona ay takma şunları uğursuz insanlar, hep dua et allah kendi dertleriyle başbaşa etsin senle uğraşmasınlar diye

şu işleri neden son günlere bırakırlar anlamam, yahu biz gittikçe ağırlaşıyoruz, yürümemiz zorlaşıyor, paytak yürüyoruz,nefes alamıyoruz,herşey bize zor, ya bu işte bi gariplik var millet bizim keyfimize göre davranacağına biz milletin keyfine göre davranıyoruz. alooooo duyun bizi, biziz hamile olan, biziz size naz yapıp, bunun keyfini sürecek olan, delirtmeyin biziiiiiiiiiii

anladım cnm ben molfix almış bulundum açtımda merak ettim. geri dönüşü yok artık baktık bizim oğlan beğenmedi bide primayı deneriz

merak etme nasıl olsa haftada bir paket alacaksın :) bi sonrakinde primayı denersin :) aldığımız paketler çabuk bitcek
temizi takcan hop bi bakcan pislenmiş

heleki scoter lık kolidorun varsa muhakkak telsiz gerekli :) telsiz olarak arkadaşım weewell inkini aldı, alırken dijital olanı se., analog olanlarında kalar arasında ses karmaşası oluyormuş.

Ateş ölçer için kulaktan ateş ölçen özellikle braun öneriliyor ama onunda ucunda değişen bi aparat varmış ve sürekli değiştiriyormuşsun apart olmadı mı ölçemediğin için biraz sıkıntılı dediler.

sağolsun eşim düşünmüş yapmış çokta sevindim.dün yeni tencere takımı almış eve yeni bişeyler almış kızımız olunca kızımızı görmeye gelen misafirlerimiz olcakmış yeni tencerelerle yemek yapacakmışım misafirlere bende onlar yemeklerinle gelsin benim daha çok ihtiyacım olcak dedim gülüyor arkadaşıyla geldiler kocaman kutularla arkadaşıda şimdiden kızına çeyiz almaya başladı kocan diyor dediğim gibi kocam ailesinin lafın abakmadığı zamanlar iyidir evine düşkündür hep bişey alma çabasında çok düşünür evini ama ailesi girdimi aklına çok kavga ediyoruz birbirimizi parçalayasımız geliyor resmen

göbek deliğimin üstüne yani midemin altında bir baskı var...bu ayaklarımı kafası mı çözemedim...

ayaklarıdır cnm, kızlar bu arada kaburgamızda hissettiğimiz ağrıda bebişin omuz kısmınınorda olup, o haraket ettikçe de bizim göğüs altımız ağrıyormuş bilginize :)

korkma bebişine bişey olmaz cnm, yediklerin dokunmuştur, bende dışardan yediğimde midemde kaynama falan oluyor, ayranda soğuksa oda yapmış olabilir.

ne kaaaaa aç gözlüyüz bende şimdi yedim..kociş gelmeden bir saat öncede onun yemeğini hazırlayacam birde onunla yerim...

Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir insallah. Gecmisi okuyamadım. Bugun Drlara gittik esim icin. Cok sukur şimdilik onemli birsey çıkmadı. Panik atak gibi gözüküyor. Allah beterinden saklasın.
Biz bebisimle iyiz cok sukur. Bugun cok sıcak istanbul. Biraz kafe de oturduk eşimle. Birazdan birşeyler yemeğe geçeriz artık. Eve daha geçemedik.
Uykum da geldi sankiii...
Yemeği yiyip eve geçeriz uyurum herhalde artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…