- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ben dün yaptım daha bu gece ne yapsam acabaaa
amannnn salla canım gaygananı ve gaygananın gocasını...selam kızlar nasılsınız bebişler nasılbiz çok iyiyiz kızımla.dün eşim bana sürpriz yaptı sigortamı başlattı.19 yaşımda evlendim evlendiğimziden beri düştük bebek derdine benim sigorta işine sıra gelmemişti bide babaları ne gerek var hemen ödemeye nasılsa yaşını beklicek falan filan hep herzamanki engellerini yapmışlardı bizimde para biriktirmemiz gerekiyordu pekte üstüne düşmemiştik ama dün başlatmış sevindim kızım bize uğurlu geldi bereketiyle geldi işlerimiz daha da açıldı eşme dedim bak kızım bereketiyle geldi diye öyle oldu galiba diyor aileside karışmada çok iyi olcaz da kolayını bulsalar yapacağımız ... şeye kadar karışçaklarda gece saatini tuttıramıyolar
makarna ve pizza bana hamilelikte dokunan şeylerden. ikisindende iki defa yedim midem al üst oldubenimde karnım acıktı yaaaaa
slm canım hoşgeldin, süperiz sen?selam kızlar nasılsınız bebişler nasılbiz çok iyiyiz kızımla.dün eşim bana sürpriz yaptı sigortamı başlattı.19 yaşımda evlendim evlendiğimziden beri düştük bebek derdine benim sigorta işine sıra gelmemişti bide babaları ne gerek var hemen ödemeye nasılsa yaşını beklicek falan filan hep herzamanki engellerini yapmışlardı bizimde para biriktirmemiz gerekiyordu pekte üstüne düşmemiştik ama dün başlatmış sevindim kızım bize uğurlu geldi bereketiyle geldi işlerimiz daha da açıldı eşme dedim bak kızım bereketiyle geldi diye öyle oldu galiba diyor aileside karışmada çok iyi olcaz da kolayını bulsalar yapacağımız ... şeye kadar karışçaklarda gece saatini tuttıramıyolar
Gerekli olur tabi alsınlar canım,alana alma denilmezBiz de bu hafta kv ile bebek alışverişi yapıcaz güya ama annemin en yakın arkadaşının torunları olduğu için(kv min ilk..) onun tecrübelerinden faydalanacakmışız,müsait gününü bekliyoruz..Ben top gibi olucam iyice başıma güneş geçecek o olacak..hadi bakalım..
Makarna ben de istiyorum ama evde kalmamış hemde kıymalı
anladım cnm ben molfix almış bulundum açtımda merak ettim. geri dönüşü yok artıkbaktık bizim oğlan beğenmedi bide primayı deneriz
kıymalı domatesli...
aynen ben de sonra nereye koycam o beşiği. gerçi atarız babannesinin evine orda da yatak odamız var koyarız bi köşeye katlayıp.
kızlaarrr ateş ölçer, bebek telsizi falan alıcak mısınız? alıcaksanız hangi marka alıcaksınız bi iki link atın fikriniz varsa please
bebek telsizi gereksiz olur diyordum ama kullananlar pek memnunlar diye duydum. bi de benim evde bi koridor var maaşallah benim bebek ağladığında yetişmem için bi tane de scooter lazım koridorun başına koyucam
slm canım hoşgeldin, süperiz sen?tabikisi annesi bebişler kısmetiyle gelirmiş, inşallah dahada iyi olur herşey, çok sevindim adına, aferin eşine bak ne güzel şeyler yapıyo vaktini nelere harcıyo bravo ona ay takma şunları uğursuz insanlar, hep dua et allah kendi dertleriyle başbaşa etsin senle uğraşmasınlar diye
pizzayı bende yiyemiyom kuzu...
kıymalı domatesli...
uuuu süper, artık akşam saati geldikçe acıkmaya başladık bende eve gidince yapim iyi fikir oldu
göbek deliğimin üstüne yani midemin altında bir baskı var...bu ayaklarımı kafası mı çözemedim...
anammmm kıyamam kuzu..yakında market bakkal makkal yok mu?
çok tesekkur ederım cnm annelerim verdıgınız cevaplar için ama acda değildim aslında hastanede muaynem vardı 10 da ayıptır söylemesı kasarrlı tost ayran içtim üstüne kustum ilk kez oldu bebege bır sey olmaz demı bır de muayneneın ustune oldu soramadım da doktora
ayaklarıdır cnm, kızlar bu arada kaburgamızda hissettiğimiz ağrıda bebişin omuz kısmınınorda olup, o haraket ettikçe de bizim göğüs altımız ağrıyormuş bilginize :)
ayyyy bende çok acıktım yaa gözümün önü kararıyooooodaha eve gidip yemek yapıcam hazır olaydı ne iyi olurdu neyse ben yemek yapmadan kalanlardan atıstırıyım sonra yemege girişiyim onuda kocişle yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?