- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Var hava çok sıcak istanbulda eşim işten gelecek ona sipariş vereceğim artık
ayyyy bende çok acıktım yaa gözümün önü kararıyooooodaha eve gidip yemek yapıcam hazır olaydı ne iyi olurdu neyse ben yemek yapmadan kalanlardan atıstırıyım sonra yemege girişiyim onuda kocişle yeriz
kız culluuuuuucannnnnn looori gelldi...
selam kızçeler benn geldımmama hemen gıtcemmm babam gelıyor memelektetten esım almaya gıttı yoldalarmıs ben happy hemde cok happy
kac gundur bebekım bıraz hareketsızdı panık yapmayım dedım bekledım bugun dayanamdım doktorumu aradım hemen gel dedı gıttı nts ye gonderdı benı (bu arada nts yle tanısmıs olduk)yarım saate yakın mts ye baglı kaldım sonra gıttım doktora neresı hareketsız kıss bu bebegın dedibende dedım ben hıssetmıyorum uc gundur dedım neyı beklıyon 3 gundur nıye gelmedın ıcınde stres yapacagına gelseydın ya dedı hem ben pırpırıklı hastaları severım dedı bundan sonra gunde 10 defadan asagı harerekt ederse hemen gel nts ye gır dedı ultrasayona aldı benı sonra bı baktım bızımkı hop hopp hopluyor sıpa dedım doktoru amcasını ozlemıs bu derdı bellı oldu gayet ıyıydı suyumuz saglıgımız cok sukurr agrıları sordum dedı 36.haftaya kadar olacak baskı yapıyor normal dedı..bu arada dogum pozısyonunu almıs oglusum..ben hareketsız derken kılosunu felan hepten unuttum doktorda unuttu galıba hıc solemedı neyse haftaya yıne gıtcem zaten bızde durrumlar bole kızlar umarım hepınız ve bebıklerınız ıyıdır...opuyorum sızlerı ve mınosları:
aaaa lori nerdesin kız sen? ne işler karıştırıyon yoksun burda
,
kız ben çok enerjiktim ilk başlarda....okulda sıraların üzerinde geziyordum resmen...23 nisan da 19 mayısta tek başıma sınıf süsledim...ama o enerjimin onda biri yok şu an...sürahi nineye döndüm resmen...
doktorum git dedi aslında bende gidem diyom bana da değişiklik olur accık gezer tozarım açılırım..ama bir yandan da ya bişi olursa diye düşünmekten de alamıyorum kendimi...
altta bişiler yapıyo ama çözemedim...
Canım cok fazla gezip tozamayabilirsin çünkü enerjimiz yok eskisi gibi, ama degisiklik olur en azından.
Bende adaya gideyim istiyorum eşimle bir kac günlüğüne. Ama sık sık dinlenirim diyorum. Yoksa öyle gezmek zooooor...
geçmişi okumaya çalışıyodur o şimdi
işi zor o zaman desene...
evethadi canlar ben gider, yavaştan wc ziyareti yapim sorada tıpış tıpış servise yürüyeyim, öptümm
mesaim biter ben eve gider diyon...
darısı başıma daha 1 saat varevethadi canlar ben gider, yavaştan wc ziyareti yapim sorada tıpış tıpış servise yürüyeyim, öptümm
darısı başıma daha 1 saat varneyse ki 19-20 ağustos izinliyim kuzucumun mobilyaları gelcek ve onu görmeye gidicez.
sonra da ay bitti sayılır bu ay sonu ben kaçarrrr
ee başlasan bi kaç hafta sonra ztn çıkıcaksın en iyisi hiç umutlandırma öğrencilerinibende herhalde eylülde hiç başlamayacağım okula...offf offf kafam çok karışık adig_em....
ee başlasan bi kaç hafta sonra ztn çıkıcaksın en iyisi hiç umutlandırma öğrencilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?