2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ayy aynı dert bende de var eve gidip daha yemek yapıcam hatta önce alışveriş yapmamız gerek ya ev tam takır kuru bakır
anam bu yemek işi zorluyo bu sıralar biraz şımartılmaya ihtiyacım var ama nerdeeeee kayınvalidemler köyde,annem ananemin vefatı sebebi ile ananemde,bütün yakın nazımın geçtiği arkadaşlarım tatilde banane yaaaaa ben biraz naz yapmak şımartılmak istiyorum kocam deseniz bu sıralar iş yüzünde çok stresli yazık banaaaa

selam kızçeler benn geldımmama hemen gıtcemmm babam gelıyor memelektetten esım almaya gıttı yoldalarmıs ben happy hemde cok happy

kac gundur bebekım bıraz hareketsızdı panık yapmayım dedım bekledım bugun dayanamdım doktorumu aradım hemen gel dedı gıttı nts ye gonderdı benı (bu arada nts yle tanısmıs olduk)yarım saate yakın mts ye baglı kaldım sonra gıttım doktora neresı hareketsız kıss bu bebegın dedibende dedım ben hıssetmıyorum uc gundur dedım neyı beklıyon 3 gundur nıye gelmedın ıcınde stres yapacagına gelseydın ya dedı hem ben pırpırıklı hastaları severım dedı bundan sonra gunde 10 defadan asagı harerekt ederse hemen gel nts ye gır dedıultrasayona aldı benı sonra bı baktım bızımkı hop hopp hopluyor sıpa dedım doktoru amcasını ozlemıs bu derdı bellı oldu gayet ıyıydı suyumuz saglıgımız cok sukurragrıları sordum dedı 36.haftaya kadar olacak baskı yapıyor normal dedı..bu arada dogum pozısyonunu almıs oglusum..ben hareketsız derken kılosunu felan hepten unuttum doktorda unuttu galıba hıc solemedı neyse haftaya yıne gıtcem zaten bızde durrumlar bole kızlar umarım hepınız ve bebıklerınız ıyıdır...opuyorum sızlerı ve mınosları:

36.haftada bitwcekmiymiş bu ağrılar kuzu...minnakını görmüüşsün gözün aydın...

Canım cok fazla gezip tozamayabilirsin çünkü enerjimiz yok eskisi gibi, ama degisiklik olur en azından.
Bende adaya gideyim istiyorum eşimle bir kac günlüğüne. Ama sık sık dinlenirim diyorum. Yoksa öyle gezmek zooooor...

ya arkadaşları görürüm...sıcaktan çıkamam zaten gündüz...2 günlüğüne de bişi olmaz herhalde...

darısı başıma daha 1 saat var neyse ki 19-20 ağustos izinliyim kuzucumun mobilyaları gelcek ve onu görmeye gidicez.
sonra da ay bitti sayılır bu ay sonu ben kaçarrrr

bende herhalde eylülde hiç başlamayacağım okula...offf offf kafam çok karışık adig_em....

ee başlasan bi kaç hafta sonra ztn çıkıcaksın en iyisi hiç umutlandırma öğrencilerini

okula başlamayacaktım ki kuzu semineri bitirip ayrılacaktım..bizim görev eylül birde başlar okullar iki hafta sonra açılır...yani ben ayın 16sında ayrılacaktım..ama dün akşam eşimle konuştum başka şeyler çıktı...bilmiyorum kafamı karıştırdı epeyce...

merhabalaaar bugün çoook mutluyum kızlar herkesi kucaklayasım var eşimle barıştık, evimi temizledim mis gibi banyo yaptım, yemeğimde hazır sayılır, bebk ürünleri numunelerimide istedim bakalım neler gelcek mbi kahve yapıp keyif yapacağım şimdi hayat çoook güzel bide bebişimi kucağıma alsam dünyalar benim olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…