2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hadi gözün aydın canım...eşinle barışmışsın...mevlam ağzınızın tadını hiç bozmasın...

hadi gözün aydın canım...eşinle barışmışsın...mevlam ağzınızın tadını hiç bozmasın...

çok teşekkürler canım AMIN Allah kimsenin huzurunu mutluluğunu bozmasın çok korkunç bişey... Sükür aramız çok iyi şimdi inşallah hep böyle kalır

kızlar bu bebek ürünleri numunelerini nasıl istiyorsunuz neler istediniz

canım evybaby, babystar, herobaby, Hipp, Milupa sayfalarına üye oluyorsun dediler numune otomatık olarak gönderiliyormuş hatta huggies numune isteyin diye reklam veriyor. Milupada üye olurken kutucuğu işaretliyorsun numune paketi istiyorum diye(ama bebeğin henüz doğmuş olması gerekiyor o yüzden o şıkları doldurman gerekiyor işte cinsiyet doğum tarihi falan..ona göre mama vs gönderiyorlar heralde) bana henüz hiçbişey gelmedi ama nolur nolmaz üye olduk babystarda iletişim yerinden mesaj attık numune istediğime dair...bebğin kilosunu öğrenmek istediler bende yenidoğan olsun dedim o şekil bi kaç tane bez gönderecekler denemek için...sende dene istersen canım genelde bez ve hazırmama gönderiyorlarmış küçük pişik kremler falan...

iyi akşamlar arkadaşlar bugün doktorumuza gittik kızımızı gördük çoook tatlıydı :) hızla büyümeye devam ediyor 2.570 boyuda 47 cm olmuş doktor 55-56 cm doğmasını bekliyoruz dedi çok mu uzun bi bebek ??

iyi akşamlar kızlar, benim bugün kanamam oldu ama ilk başlagıcıydı sırt üstü uzandım dinlenmek için ama uyuya kalmışım şuan yok gibi ama korkuyorum durduk yere neden kanamam olduğunu da anlamadım fikiri olan varmı bide sağ kalçamın içindeki kemik özellikle yürüdükçe batıyor.

slm kızlar nasılsınız bakalım bugun bız yorgunuz bıraz mısafırımız vardı yarın annem babam ve kardesım gelıyor memleketten mutluyuz tabıkısı

kızlar 32. haftada kaç kilo kaç cm bebişler ya endişeliyim nolur bişiler yazın

benim 31.haftamda 1600 gramdı kuzum doktorumda maşallahı var dedi ....ama boyunu sorduğumda kesin bişi diyemem ölçüm doğru olmuyor dedi..ve söylemedi de..başka bir doktorada gittim.kimse gerçek ölçüm yapamaz dedi..ama normal boyutlarda dedi...

nasıl yani kanaman mı oldu bugün...neden gitmedin kuzum doktoruna...

maşallah kuzucuğa benim 2.570 dedi boy 47 cm bacakları 37 cm bacakları çok uzun dedi endişelendim Allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

32.haftanda 47 cm sanki uzun gibi geldi bana...ki benim bildiğim veya rastladığım genellikle en uzun boylu bebekler 51-52 cm...daha uzununa denk gelmedim...

Maşallah canım bebeğine. Boyu gerçekten çok uzun maşallah. Ben en uzun 53cm duydum çevremde fl ölçüsü kaç çıkmıştı onu 7 ile çarpınca aşağı yukarı boyu çıkıyormuş doktorum bana öyle demişti..

doktorum kanama ya da kanlı akıntı olursa mutlaka gel hemen haber ver demişti..hemen doktorna görünmelisin

:) biide dioki eşim çeyrekleri biriktirip onlarlada kalın bileklik alalım dio.. adam coştu ya. eskiden sevgiliyken ne güzel şeyler alıyodu.. yok yok evlilik yaramadı benm kocama.. ama olsunn çok tatlıııı:)
kız senin koca da benimkiyle aynuı kafadanmış hee

ya ateşölçer demişken benim kendim için aldığım vardı 5liraya o iş görmez mi
evet canım mantar ilacı..kendin için aldığın ateş ölçerde iş görür tabi neden görmesinki evde varken boş yere alma bence
eşinin iyi olmasına sevindim canım allah başka dert keder vermesin
Şu topikte ki ikiz anaları kimler kızlar...:44::44:
haakketten yaa ben de merak ediyorum onları
canım çok sevindim gözün aydın allah ağzınızın tadını hiç bozmasın tatlım birbirinizin kıymetini bilin
maşallah manken mi olacak yoksa kızın benim eltim refe günü doğum yaptı da bebeği 46cm'di maşallah seninki ondan da uzun doğmuş bir bebekten
canım neden hemen doktora gitmiyorsun kanama çok önemli
slm kızlar nasılsınız bakalım bugun bız yorgunuz bıraz mısafırımız vardı yarın annem babam ve kardesım gelıyor memleketten mutluyuz tabıkısı

iyidir sen nasılsın bakalım ne güzel şimdi senden mutlusu yok

oyle bır an önce sabah olsun ıstıyorum

32.haftanda 47 cm sanki uzun gibi geldi bana...ki benim bildiğim veya rastladığım genellikle en uzun boylu bebekler 51-52 cm...daha uzununa denk gelmedim...

fl 7.25 yazıyor çarpınca 50 cm çıkkıyor fl karşısında 37w1d yazıyor ben daha 32+0 haftalığım neden böyle benim kızım

oyle bır an önce sabah olsun ıstıyorum
heyecanlısın belliki ilk kez mi geliyorlar evine

fl 7.25 yazıyor çarpınca 50 cm çıkkıyor fl karşısında 37w1d yazıyor ben daha 32+0 haftalığım neden böyle benim kızım

canım maşallah bebeğin boyu uzun olduğu için öyle yazıyor haftası sen ona takılma dediğim gibi çoğu yeni doğmuş bebekten de uzun bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…