Karnım birden kaşınmaya başladı neler oluyor anlamadım
heyecanlısın belliki ilk kez mi geliyorlar evine
canım maşallah bebeğin boyu uzun olduğu için öyle yazıyor haftası sen ona takılma dediğim gibi çoğu yeni doğmuş bebekten de uzun bebeğin
aslında eşimde bende uzunuz yani eşimin sülalesi çok uzun 170 altında kimse yok ondandır sanırım bi engeli bi özrü olmasın yeterki
allah korusun canım ters birşey olsa zaten doktorun söylerdi
Sürekli kullanıyorum bugün su rekorumu bile kırdım ama anlamadım son yarım saattir başladı acaba kıyafetimde deterjan kalıntısı falan mı var anlamadım
canım çok şükür bişey demedi dokktor herşey yolunda dedi sadece uzun bacaklı uzun bir bebek olucak dedi bacak boyu bile 37 cm şuan koca bulamıcak kızım kıyamammmm :)
Iyı fikir hem ruh sağlığımıza da iyi gelir bu aralar babamız hamilelik sendromu yaşıyor onu atlatmama yardımcı olur ben onu pohpohluyorum resmen o beni değil de
:96::127:
heyecanlısın belliki ilk kez mi geliyorlar evine
canım maşallah bebeğin boyu uzun olduğu için öyle yazıyor haftası sen ona takılma dediğim gibi çoğu yeni doğmuş bebekten de uzun bebeğin
canım nasılsın sen hastaneden çıktın mı yoksa hala hastanede misin
allah sağ salim kavuştursun canımyenı evıme ılk kez gelıyorlar evet cok heyecanlıyım
Keşke genelde sabah kalkınca kahvaltı yapsam iyi olmaz mı modunda benden bekliyor çalışmıyorum nede olsa evdekim diye
cnm sağolasın sen nasılsın..ben hastanede değilim cnm hep evdeydim başka bir arkadaş hastanedeydi..ben de hala yatıyorum cnm cuma günü kontrolüm var
allah sağ salim kavuştursun canım
hımm sende uyanmak istemiyorsun sanırım ama zaten çalışmıyormuşsun kahvaltısını hazırla sonra geri uyu ben de benimkine kahvaltı yap diye ısrar ediyorum ama yapmadan gidiyor
doğru yaa onunda senin gibi erken doğum riski vardı hatlar karıştı bende hadi inşallah herşey yoluna girmiştir cuma günü güzel haberler alırsın inşallah
evet cnm bikaç kişi olunca karıştırman çok normal..inşallah cnm yatmak çok zor umarım cuma günü herşey yolundadır da bebeğim için alışverişe başlayabilirim..
sen de benim gibi daha pek birşey almadın sanırım ben sadece 3-4 tane bebek takımı aldım o kadar,ama sağlıkları yerinde olsunda herşey olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?