2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Haklısınkalkarım aslında sorun değil ama daha bir nazlanıyor o vakit onu mu yesem bunu mu yesem diye gece de uyuyanıyorum sıcaktan sonra hobba benim sinirler altüst

aynen canım..ben bebek odası almıştım kayınvaldem taşınabilir beşik ve uyku seti aldı..hastane çıkışı var bide bikaç atlet..o kadar (

büyük parçaları halletmişsin canım ıvır zıvır kalmış sadece onları da halledersin merak etme ben de sadece 3 tane 5li hastane çıkşı bir tane de 10 lu hastane çıkşı aldım o kadar başka da birşey yok eylülde halledecem hepsini inşallah

Haklısınkalkarım aslında sorun değil ama daha bir nazlanıyor o vakit onu mu yesem bunu mu yesem diye gece de uyuyanıyorum sıcaktan sonra hobba benim sinirler altüst

hımm sen de haklısın canım ama kırmayın birbirinizi böyle şeylerle erkekler kendileri için birşeyler hazırlanmasını sever

yavaş yavaş alıcaz artık canım napalım...sağlık olsun da

canım gıttım doktora cok ayakta klamaktan ve yorgunluktan oldugu soyledı

Maasallah bebeğine canım. Bizimki 2 gun once 1800gr di. Üstelik erkek :))
Sizinkinin maasallahi var.

Canım kanaman icin mutlaka Dr'unun ara. Allah korusun.
Benim de sag kalçamın içindeki kemik yürüdükce batıyordu tam tarif ettigin gibi. 1 hafta kadar ağrıdı gecti. Sanırım çatı genişlemesiyle ilgili.

Kızlr reflü beni mahfetti ya nd yiycemi bilemiyoum gavisconda fayda etmiyo sıcak birde yemek borusunda yanma oluyor bu gece nasıl uyuycaz bakalım

Kızlr reflü beni mahfetti ya nd yiycemi bilemiyoum gavisconda fayda etmiyo sıcak birde yemek borusunda yanma oluyor bu gece nasıl uyuycaz bakalım
Canım yuksek yastıklarla yat bari. Bende olmadıgı icin sana tavsiyede bulunamicam maalesef.
:)))
Sağlıklı olsunda bende 1.75 im 29 yaşında zor buldum kocişi :)

Bende 178 buldum ama yinede kocacigimi :))
Boy vs hiç onemli degil. Saglik olsun da gerisi oluyor. Koca da bulunur

Kizlar hepinize iyi geceler.32 haftalik olduk bizde kizimin ismine ada naz koymaya karar verdik sizce nasil ? Yada ada nin yanina ne yakisir.bnm adim eda annesiyle uyumlu olsun istedik :) fikirlerinizi esirgemeyin

Canım bir tane 10lu hastane çıkışım var. Bir de 5li almıştım butikbebeden ama sanki o biraz sert gibi geldi kumaşı. Bir kac tane daha 5li alayım o zaman dediğin gibi.
O silikon göğüs ucundan hiç duymadım. Göğüs ucu içeriye dogru olanlar icin göğüs ucu çıkartıci gibi birsey mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…