aynen canım..ben bebek odası almıştım kayınvaldem taşınabilir beşik ve uyku seti aldı..hastane çıkışı var bide bikaç atlet..o kadar(
Haklısınkalkarım aslında sorun değil ama daha bir nazlanıyor o vakit onu mu yesem bunu mu yesem diye gece de uyuyanıyorum sıcaktan sonra hobba benim sinirler altüst
büyük parçaları halletmişsin canım ıvır zıvır kalmış sadece onları da halledersin merak etme ben de sadece 3 tane 5li hastane çıkşı bir tane de 10 lu hastane çıkşı aldım o kadar başka da birşey yok eylülde halledecem hepsini inşallah
yavaş yavaş alıcaz artık canım napalım...sağlık olsun da
bande bunu yazdım gündüz canım bazı arkadaşlarda da çıktı ben demekki normal birşey bu bak sende aynı soruyu yazmışsın
canım senin kanlı akıntın mı var doktora gitsenen öyleyse hiç bekleme...eğer dediğin gibi kanlı yoksa ayakların için hamur işi ve tuzlu yeme ekmeğe dikkat bol su iç ve de düzenli hafif yürüyüş(ama başta da dediğim gibi kanlı akıntın yoksa yürüyüş)
Maşallah canım bebeğine. Boyu gerçekten çok uzun maşallah. Ben en uzun 53cm duydum çevremdefl ölçüsü kaç çıkmıştı onu 7 ile çarpınca aşağı yukarı boyu çıkıyormuş doktorum bana öyle demişti..
bana gore normal geldı :) ben 55 cm esım 56 cm dogmus
canım gıttım doktora cok ayakta klamaktan ve yorgunluktan oldugu soyledı
iyi akşamlar arkadaşlar bugün doktorumuza gittik kızımızı gördük çoook tatlıydı :) hızla büyümeye devam ediyor 2.570 boyuda 47 cm olmuş doktor 55-56 cm doğmasını bekliyoruz dedi çok mu uzun bi bebek ??
iyi akşamlar kızlar, benim bugün kanamam oldu ama ilk başlagıcıydı sırt üstü uzandım dinlenmek için ama uyuya kalmışım şuan yok gibi ama korkuyorum durduk yere neden kanamam olduğunu da anlamadımfikiri olan varmı bide sağ kalçamın içindeki kemik özellikle yürüdükçe batıyor.
kızlar 32. haftada kaç kilo kaç cm bebişler ya endişeliyim nolur bişiler yazın
Karnım birden kaşınmaya başladı neler oluyor anlamadım
:)))canım çok şükür bişey demedi dokktor herşey yolunda dedi sadece uzun bacaklı uzun bir bebek olucak dedi bacak boyu bile 37 cm şuan koca bulamıcak kızım kıyamammmm :)
Canım yuksek yastıklarla yat bari. Bende olmadıgı icin sana tavsiyede bulunamicam maalesef.Kızlr reflü beni mahfetti ya nd yiycemi bilemiyoum gavisconda fayda etmiyo sıcak birde yemek borusunda yanma oluyor bu gece nasıl uyuycaz bakalım
:)))
Sağlıklı olsunda bende 1.75 im 29 yaşında zor buldum kocişi :)
canım arefe günü eltim doğum yaptı ben de fırsat bu fırsat baktım neler lazım diye 10lu hastane çıkışı 1 tane yeterli diğerlerini 5li takım al çünkü daha kullanışlı ben öyle yaptım 1 tane 10lu aldım 3 tane de 5li aldım şimdilik ama 1-2 tane daha alırım bir de kızlar hastane çantanıza mutlaka silikon göğüs ucu alın bebk memyi kavrayamıyor ilk başta biz ondan aldık ona bebk annesini emmeye kolay alıştı yoksa uç olmadığı için emmiyordu
Kizlar hepinize iyi geceler.32 haftalik olduk bizde kizimin ismine ada naz koymaya karar verdik sizce nasil ? Yada ada nin yanina ne yakisir.bnm adim eda annesiyle uyumlu olsun istedik :) fikirlerinizi esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?