2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Maasallah bebeğine canım. Bizimki 2 gun once 1800gr di. Üstelik erkek :))
Sizinkinin maasallahi var.
maşallah bebişlerimize ama eksikte fazlada olsa insan korkuyor sağlıklı olsun yeterki

Canım seninle aramızda bir gun var bizimki iki gun once 1800gr di. Boyunu artık söylemiyor bizim Dr çünkü olcemiyir. Seninki cok ii maasallah. Endişe etme.
çok şükür iyi dedi doktor ama ben çok evhamlıyım ya dev gibi olursa diye taktım kafama şimdide az önce karnımı kameraya çektim inanılmaz bi sağdan yükseliyor bi soldan yakında ben onu değil o beni taşıyacak
:)))
Sağlıklı olsunda bende 1.75 im 29 yaşında zor buldum kocişi :)
hehehe öyle canım hem erken evlenip napıcak dimiii?

Bende 178 buldum ama yinede kocacigimi :))
Boy vs hiç onemli degil. Saglik olsun da gerisi oluyor. Koca da bulunur [/QUOTE]
öyle canım koca işin şakası tek derdim o sağlıklı olsun yeter.

Slm anneler
Bugün Dr gittik erken dogum riskim ve intihhap varmiş nst de kasılmalar çıktı Dr 5 tane iğne yazdı haftada bir tane
Üzüldüm korkuyordum ama yapacak birşey yok Dr bol bol dinlen dedi haftaya tekrar kontrole gideceğim şükür kızım iyi 1312 gr olmuş 32 cm mimikim Dr hersey yolunda dedi ama bana az geldi hemşirenin eli çok ağır kalçam çok ağrıyor

Öyle canım saglikli olsunlar da.

Canım gecmis olsun. Bol bol dinleneceksin artık. Sakın yorma kendini. Maasallah bebeğine, kızlar daha minyon olurlar hiç takma sen kafana.

Öyle canım saglikli olsunlar da.

Canım gecmis olsun. Bol bol dinleneceksin artık. Sakın yorma kendini. Maasallah bebeğine, kızlar daha minyon olurlar hiç takma sen kafana.

Sağol CNm artık dinleneceğim yapacak birşey yok 6 hafta önce 683 grm dı su an dogum normal görünüyor zaten normal dogum istiyorum kasılmalarınız olursa hemen Dr gidin CNm çünkü asırı ağrı normal değil ayrıca su an 31+2 günlük olduk ama ultrasonda 30 haftalık görünüyoruz geri de gidiyoruz galiba

Soluma bir türlü rahat yatmıyorum yaaa. Uyuyamiyirym. Sanki sıkıntı basıyor beni. Sagıma ve sırt üstü de yatmıyorum. Gecen tv de Dr dedi özellikle son trimesterde sola yatın diye. Ama uyuyamiyorum yahu. Bacağım da ağrıyor sanki. Uffff....

Canım aklım sendeydi allahımhayırlısını versin dinlenmenin faydası olur sanırım ve üzme kendini gayet sakin günler geçir bebişinin de sakinler :)

günaydınlarr ben doktora gidiyorum arkadaşlar..eko çekilecek sonra kadındoğumcuma sonuç göstercem belki tekrar nst sokacak beni öyle demişti...inşallah olumsuz birşey çıkmaz..dua edin benim için....

günaydınlarr ben doktora gidiyorum arkadaşlar..eko çekilecek sonra kadındoğumcuma sonuç göstercem belki tekrar nst sokacak beni öyle demişti...inşallah olumsuz birşey çıkmaz..dua edin benim için....
Allahım kolaylık versin hayırlı haberlerle dön inşallah
günaydın annişlerr napıyosunuzzzz

Kendime ne tür bir kahvaltı hazırlasam diye düşünüyorum sence

herkese günaydın.artık sabahlar uyanıp işe gelmek yavaştan işkenceye dönüşmeye başladı. neyseki 2 eylülden itibaren izne ayrılıyorum. iple çekiyorum günlerin gelmesini.

herkeslere güaydın. çok şükür ben de gelebildim. bayramda tatildeydik annemlere gittik. güya yorulmayacaktım iki ane kız kardeşim var ama ben onlardan fazla iş yapıp yoruldum.zaten rahim kasılıydı iyice kasıldı. dr a gittik, bebek iyice sıkışmış içeride dr da ben sana çalışabilir raporu veremem dedi.bu zamana kadar 13 kilo almışım ona da laf edince iyice üzüldüm. haftaya tekrar kontrole gideceğiz o zamana kadar rahatlarsam rapor verirmiş. yoksa ben de evde oturacam. dr öyle konuşunca eşim evet evet gitmesin evde otursun dedi, dedim ağız birliği yaptınız herhalde :)

herkese günaydın.artık sabahlar uyanıp işe gelmek yavaştan işkenceye dönüşmeye başladı. neyseki 2 eylülden itibaren izne ayrılıyorum. iple çekiyorum günlerin gelmesini.

canım günaydın :))

işe gelmek diilde banada iş yerinde oturmak işkence gelio resmen oturdukça kaburgalarım batıo resmen nasıl oturacağımı şaşırmış haldeyim benim iznime çok var daha ....

hayırlısı olsun. evde otursan da canını sıkma, bebğinin eşyalaraını hastane valizini falan hazırlarsın. hamilelikte moral önemli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…