maşallah bebişlerimize ama eksikte fazlada olsa insan korkuyor sağlıklı olsun yeterkiMaasallah bebeğine canım. Bizimki 2 gun once 1800gr di. Üstelik erkek :))
Sizinkinin maasallahi var.
çok şükür iyi dedi doktor ama ben çok evhamlıyım ya dev gibi olursa diye taktım kafama şimdideCanım seninle aramızda bir gun var bizimki iki gun once 1800gr di. Boyunu artık söylemiyor bizim Dr çünkü olcemiyir. Seninki cok ii maasallah. Endişe etme.
hehehe öyle canım hem erken evlenip napıcak dimiii?:)))
Sağlıklı olsunda bende 1.75 im 29 yaşında zor buldum kocişi :)
Kizlar hepinize iyi geceler.32 haftalik olduk bizde kizimin ismine ada naz koymaya karar verdik sizce nasil ? Yada ada nin yanina ne yakisir.bnm adim eda annesiyle uyumlu olsun istedik :) fikirlerinizi esirgemeyin
Bence guzel canım. İsmine de uyuyor :)
canım ela naz :) koyabılırsın hemsızın ısmınıze de yakın olur
Cnm ela naz dusunduk hep ama herkes ela veriyo :) kimi gorsem ela
Öyle canım saglikli olsunlar da.maşallah bebişlerimize ama eksikte fazlada olsa insan korkuyor sağlıklı olsun yeterki
çok şükür iyi dedi doktor ama ben çok evhamlıyım ya dev gibi olursa diye taktım kafama şimdideaz önce karnımı kameraya çektim inanılmaz bi sağdan yükseliyor bi soldan yakında ben onu değil o beni taşıyacak
hehehe öyle canım hem erken evlenip napıcak dimiii?
öyle canım koca işin şakası tek derdim o sağlıklı olsun yeter.
Slm anneler
Bugün Dr gittik erken dogum riskim ve intihhap varmiş nst de kasılmalar çıktı Dr 5 tane iğne yazdı haftada bir tane
Üzüldüm korkuyordum ama yapacak birşey yok Dr bol bol dinlen dedi haftaya tekrar kontrole gideceğim şükür kızım iyi 1312 gr olmuş 32 cm mimikim Dr hersey yolunda dedi ama bana az geldi hemşirenin eli çok ağır kalçam çok ağrıyor
Öyle canım saglikli olsunlar da.
Canım gecmis olsun. Bol bol dinleneceksin artık. Sakın yorma kendini. Maasallah bebeğine, kızlar daha minyon olurlar hiç takma sen kafana.
Slm anneler
Bugün Dr gittik erken dogum riskim ve intihhap varmiş nst de kasılmalar çıktı Dr 5 tane iğne yazdı haftada bir tane
Üzüldüm korkuyordum ama yapacak birşey yok Dr bol bol dinlen dedi haftaya tekrar kontrole gideceğim şükür kızım iyi 1312 gr olmuş 32 cm mimikim Dr hersey yolunda dedi ama bana az geldi hemşirenin eli çok ağır kalçam çok ağrıyor
anladm canım hem edaya yakın hemde farklı olsun bırazdaha dıyosun galiba
Allahım kolaylık versin hayırlı haberlerle dön inşallahgünaydınlarr ben doktora gidiyorum arkadaşlar..eko çekilecek sonra kadındoğumcuma sonuç göstercem belki tekrar nst sokacak beni öyle demişti...inşallah olumsuz birşey çıkmaz..dua edin benim için....
günaydın annişlerr napıyosunuzzzz
günaydın canımcımmmm nbr?günaydın annişlerr napıyosunuzzzz
herkese günaydın.artık sabahlar uyanıp işe gelmek yavaştan işkenceye dönüşmeye başladı. neyseki 2 eylülden itibaren izne ayrılıyorum. iple çekiyorum günlerin gelmesini.
herkeslere güaydın. çok şükür ben de gelebildim. bayramda tatildeydik annemlere gittik. güya yorulmayacaktım iki ane kız kardeşim var ama ben onlardan fazla iş yapıp yoruldum.zaten rahim kasılıydı iyice kasıldı. dr a gittik, bebek iyice sıkışmış içeride dr da ben sana çalışabilir raporu veremem dedi.bu zamana kadar 13 kilo almışım ona da laf edince iyice üzüldüm. haftaya tekrar kontrole gideceğiz o zamana kadar rahatlarsam rapor verirmiş. yoksa ben de evde oturacam. dr öyle konuşunca eşim evet evet gitmesin evde otursun dedi, dedim ağız birliği yaptınız herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?