canım günaydın :))
işe gelmek diilde banada iş yerinde oturmak işkence gelio resmen oturdukça kaburgalarım batıo resmen nasıl oturacağımı şaşırmış haldeyimbenim iznime çok var daha ....
Allahım kolaylık versin hayırlı haberlerle dön inşallah
Kendime ne tür bir kahvaltı hazırlasam diye düşünüyorum sence
günaydın canımcımmmm nbr?
karnımız aç çayın gelmesini bekliyoruz ana kız ama çaycı ablamız daha uyanamadı sanırım
canım çok sevindim gözün aydın allah ağzınızın tadını hiç bozmasın tatlım birbirinizin kıymetini bilin
Biz de yaptık kahvaltımızı geceleri uyuyamadığım için sabah kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum kendime. zaten ter içinde uyanıyorum duş al hzırlan anca oluyosanırım evdesin o zaman bence yumurta yeee
günaydın fıstığımm iyiyim saol sen nasılsın
ben yedim mamişimi işe bile başladım
herkeslere güaydın. çok şükür ben de gelebildim. bayramda tatildeydik annemlere gittik. güya yorulmayacaktım iki ane kız kardeşim var ama ben onlardan fazla iş yapıp yoruldum.zaten rahim kasılıydı iyice kasıldı. dr a gittik, bebek iyice sıkışmış içeride dr da ben sana çalışabilir raporu veremem dedi.bu zamana kadar 13 kilo almışım ona da laf edince iyice üzüldüm. haftaya tekrar kontrole gideceğiz o zamana kadar rahatlarsam rapor verirmiş. yoksa ben de evde oturacam. dr öyle konuşunca eşim evet evet gitmesin evde otursun dedi, dedim ağız birliği yaptınız herhalde :)
herkese günaydın.artık sabahlar uyanıp işe gelmek yavaştan işkenceye dönüşmeye başladı. neyseki 2 eylülden itibaren izne ayrılıyorum. iple çekiyorum günlerin gelmesini.
herkeslere güaydın. çok şükür ben de gelebildim. bayramda tatildeydik annemlere gittik. güya yorulmayacaktım iki ane kız kardeşim var ama ben onlardan fazla iş yapıp yoruldum.zaten rahim kasılıydı iyice kasıldı. dr a gittik, bebek iyice sıkışmış içeride dr da ben sana çalışabilir raporu veremem dedi.bu zamana kadar 13 kilo almışım ona da laf edince iyice üzüldüm. haftaya tekrar kontrole gideceğiz o zamana kadar rahatlarsam rapor verirmiş. yoksa ben de evde oturacam. dr öyle konuşunca eşim evet evet gitmesin evde otursun dedi, dedim ağız birliği yaptınız herhalde :)
canım günaydın :))
işe gelmek diilde banada iş yerinde oturmak işkence gelio resmen oturdukça kaburgalarım batıo resmen nasıl oturacağımı şaşırmış haldeyimbenim iznime çok var daha ....
Biz de yaptık kahvaltımızı geceleri uyuyamadığım için sabah kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum kendime. zaten ter içinde uyanıyorum duş al hzırlan anca oluyobu gece yine kabus gibiydi yastığımı aldım kaçtım yatak odasından oturma odasında sızıp kalmışım kocayla ayrı gayrı düştük iyice
günaydın canımm hoşgeldin, ee madem doktorun öyle dedi neden zorluyosun ki kendini. senin şu mesai arkadaşlarına bişey deme bari nazlanıyo derler. seninkilerdi di mi arıza olanlar
günaydın canım ömrümün en zor dönemi heralde bu ama bunada şükür ki işimiz var işsizde olabilirdik yani çalışmak isteyip çalışamamak kötü
çok kilo aldığın için mi olmuş bebek büyük diye mi
ay ben 32de çıkmak istemiyorum kaynanam geldi bide memleketten kafayı yerim heralde allahım sen koru
senin ne zaman iznin canım benim ekim başında
elbette Allah'a şükür işimiz var. doğum esnasında ve sonrasında dünya kadar akılda olmayan masraf çıkıyor. evde şimdiden oturup izni tüketmektense 37. haftada izne ayrılıp doğum sonrasında bebeğinle zaman geçirmek daha mantıklı. inşallah ekimde şu 6 aylık doğum izni onaylanır. 6 ay önemli zaten. 6 ay sadece anne sütü alsın, sonrasında zaten artık oturmaya başlıyorlar ve ek gıda da alıyorlar. başlarını kurtarmış olacaklar:)
elbette Allah'a şükür işimiz var. doğum esnasında ve sonrasında dünya kadar akılda olmayan masraf çıkıyor. evde şimdiden oturup izni tüketmektense 37. haftada izne ayrılıp doğum sonrasında bebeğinle zaman geçirmek daha mantıklı. inşallah ekimde şu 6 aylık doğum izni onaylanır. 6 ay önemli zaten. 6 ay sadece anne sütü alsın, sonrasında zaten artık oturmaya başlıyorlar ve ek gıda da alıyorlar. başlarını kurtarmış olacaklar:)
hayırlısı olsun. evde otursan da canını sıkma, bebğinin eşyalaraını hastane valizini falan hazırlarsın. hamilelikte moral önemli:)
kuzum sonrasında izin lazım olacak diye zorluyorum. bizim burdakilerdi arıza olanlar. doğru hatrladın :) doktorun rapor veremem dediğini söyleyince git dinlen hiç buralarda beklem dediler.günaydın canımm hoşgeldin, ee madem doktorun öyle dedi neden zorluyosun ki kendini. senin şu mesai arkadaşlarına bişey deme bari nazlanıyo derler. seninkilerdi di mi arıza olanlar
çok kilo aldığın için mi olmuş bebek büyük diye mi
ay ben 32de çıkmak istemiyorum kaynanam geldi bide memleketten kafayı yerim heralde allahım sen koru
neslimmm yetişemezsin bu sayfadaki hatunlara boşa çabalama aktif bile olsan yetişemezsin çok kalabalık nazar değmesinGüanydın bayanlar...
Çeneniz düşmüş yine nasıl yetişicem şimdi ben size
bende bugün evden bişeyler koyamadım tost aldı eşim
ter meselesi öldürcek bizi bende yakında eşimi göndercem odada anasının yanına
Arkadaşım günaydın,
Goğum izni 6 ay olmayacak yeni tasarıyıda eylülde meclise sunacaklar doğum izni 16 haftadan 18 haftaya çıkacak. Bazı kadin sivil toplum dernekleri kadının iş istihdamı düşer diyerek yeniden tasarının düzenlenmesini iştemişler yeni durum bu sadece çalışma saatlerinde biraz esneklik sağlanacak. Buda ne zaman olur bilmiyorum. İstedikleri tüm yasayı 1 gecede onaylıyorlar bu konuyu uzattık.a uzattılar. Hatta fatma şahin e ben yazı bile yazdım özel sektör çalışanlarının durumu hakkında ama herhangi bir dönüş olmadı.
allah yardımcımız olsunda 37ye kadar çalışabilirsek çok güzel olacak
o 6 ay meselesi rafa kalktı sanırım özel sektör onu pek istemiyormuş sadece 2 hafta ekliceklermiş
Slm anneler
Bugün Dr gittik erken dogum riskim ve intihhap varmiş nst de kasılmalar çıktı Dr 5 tane iğne yazdı haftada bir tane
Üzüldüm korkuyordum ama yapacak birşey yok Dr bol bol dinlen dedi haftaya tekrar kontrole gideceğim şükür kızım iyi 1312 gr olmuş 32 cm mimikim Dr hersey yolunda dedi ama bana az geldi hemşirenin eli çok ağır kalçam çok ağrıyor
merhabalaaarbugün çoook mutluyum kızlar herkesi kucaklayasım var eşimle barıştık, evimi temizledim mis gibi banyo yaptım, yemeğimde hazır sayılır, bebk ürünleri numunelerimide istedim bakalım neler gelcek mbi kahve yapıp keyif yapacağım şimdi hayat çoook güzel bide bebişimi kucağıma alsam dünyalar benim olur...
günaydın cnm yorma kendini fazla. ben artık iyice ağırlaştım dün akşam bugün giyeceğimiz kıyafetleri bile ütüleyemedim ayakta duramıyorum varis ve şişler beni mahvettigünaydın kızlar bizde oglumla erkenciyiz az iş yapıcam kahvaltımızı yaptık az size bakıyım sonra temizlik zamanı
günaydın cnm valla ben artık iyice salmış durumdayım işyerinde oturup oturup gidiyorum diyebilirim. kapaklı çöp kovam var masanın altından ona uzatıyorum ayaklarımı. yoksa gün geçmez bende dayanamam ayaklarım çok şişti nereye kadar giderse gitcek sonra ayrılıcam iznegunaydınn kızlar nasılsınız yavrularınız nasıl bu sabah?allah calısanların yardımcısı olsun cok zor saatlerce sandalye basında oturmak ben evde koltukta oturamıyorum ayaklarımı uzatmadan agrılarım gecmıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?