2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım günaydın :))

işe gelmek diilde banada iş yerinde oturmak işkence gelio resmen oturdukça kaburgalarım batıo resmen nasıl oturacağımı şaşırmış haldeyim benim iznime çok var daha ....

Günaydın chemist_m ne uyanmak, ne işe gelmek ne de burada oturmak keyif veriyor. gün sayıyorum izne ayrılmak için:) asıl doğduktan sonra başımıza gelecek var. fırtına öncesi sessizlik bu.

Allahım kolaylık versin hayırlı haberlerle dön inşallah

Kendime ne tür bir kahvaltı hazırlasam diye düşünüyorum sence

sanırım evdesin o zaman bence yumurta yeee

günaydın canımcımmmm nbr?
karnımız aç çayın gelmesini bekliyoruz ana kız ama çaycı ablamız daha uyanamadı sanırım

günaydın fıstığımm iyiyim saol sen nasılsın
ben yedim mamişimi işe bile başladım

canım çok sevindim gözün aydın allah ağzınızın tadını hiç bozmasın tatlım birbirinizin kıymetini bilin

çok teşekkür ederim canım amınnn kesinlikle öyle yapıyoruz artık şimdi kraliçe oldum evde

bu arada herkese günaydınlar oğlumun takla atmaları yüzünden erkenciyiz sağolsun hergün...

sanırım evdesin o zaman bence yumurta yeee

günaydın fıstığımm iyiyim saol sen nasılsın
ben yedim mamişimi işe bile başladım
Biz de yaptık kahvaltımızı geceleri uyuyamadığım için sabah kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum kendime. zaten ter içinde uyanıyorum duş al hzırlan anca oluyo bu gece yine kabus gibiydi yastığımı aldım kaçtım yatak odasından oturma odasında sızıp kalmışım kocayla ayrı gayrı düştük iyice

günaydın canımm hoşgeldin, ee madem doktorun öyle dedi neden zorluyosun ki kendini. senin şu mesai arkadaşlarına bişey deme bari nazlanıyo derler. seninkilerdi di mi arıza olanlar

herkese günaydın.artık sabahlar uyanıp işe gelmek yavaştan işkenceye dönüşmeye başladı. neyseki 2 eylülden itibaren izne ayrılıyorum. iple çekiyorum günlerin gelmesini.

günaydın canım ömrümün en zor dönemi heralde bu ama bunada şükür ki işimiz var işsizde olabilirdik yani çalışmak isteyip çalışamamak kötü

çok kilo aldığın için mi olmuş bebek büyük diye mi
ay ben 32de çıkmak istemiyorum kaynanam geldi bide memleketten kafayı yerim heralde allahım sen koru

canım günaydın :))

işe gelmek diilde banada iş yerinde oturmak işkence gelio resmen oturdukça kaburgalarım batıo resmen nasıl oturacağımı şaşırmış haldeyim benim iznime çok var daha ....

senin ne zaman iznin canım benim ekim başında

bende bugün evden bişeyler koyamadım tost aldı eşim
ter meselesi öldürcek bizi bende yakında eşimi göndercem odada anasının yanına

elbette Allah'a şükür işimiz var. doğum esnasında ve sonrasında dünya kadar akılda olmayan masraf çıkıyor. evde şimdiden oturup izni tüketmektense 37. haftada izne ayrılıp doğum sonrasında bebeğinle zaman geçirmek daha mantıklı. inşallah ekimde şu 6 aylık doğum izni onaylanır. 6 ay önemli zaten. 6 ay sadece anne sütü alsın, sonrasında zaten artık oturmaya başlıyorlar ve ek gıda da alıyorlar. başlarını kurtarmış olacaklar:)

allah yardımcımız olsunda 37ye kadar çalışabilirsek çok güzel olacak
o 6 ay meselesi rafa kalktı sanırım özel sektör onu pek istemiyormuş sadece 2 hafta ekliceklermiş

Arkadaşım günaydın,

Goğum izni 6 ay olmayacak yeni tasarıyıda eylülde meclise sunacaklar doğum izni 16 haftadan 18 haftaya çıkacak. Bazı kadin sivil toplum dernekleri kadının iş istihdamı düşer diyerek yeniden tasarının düzenlenmesini iştemişler yeni durum bu sadece çalışma saatlerinde biraz esneklik sağlanacak. Buda ne zaman olur bilmiyorum. İstedikleri tüm yasayı 1 gecede onaylıyorlar bu konuyu uzattık.a uzattılar. Hatta fatma şahin e ben yazı bile yazdım özel sektör çalışanlarının durumu hakkında ama herhangi bir dönüş olmadı.

hayırlısı olsun. evde otursan da canını sıkma, bebğinin eşyalaraını hastane valizini falan hazırlarsın. hamilelikte moral önemli:)

şu izni 6 ay yapmış olsalardı az üzülürdüm.bizim kurumun gıcıklığı da izinlerin sonraki seneye devrolmaması.rapor aılrım diye geçen hafta fazladan izin aldım şimdi bir haftam kaldı onu da haftaya alacam evde dinlenecem. dr a gidene kadar rahatlarım belki. en azından 2 hafta rapor verse de seneyi doldursam.

bir de bana dediler ki doğum izni ile ücretsiz izin arasında yıllık izin rapor alamıyorsun dediler. doğru olup olmadığını teyit etmedim. bu konu hakkında fikri olan var mı acep?

günaydın canımm hoşgeldin, ee madem doktorun öyle dedi neden zorluyosun ki kendini. senin şu mesai arkadaşlarına bişey deme bari nazlanıyo derler. seninkilerdi di mi arıza olanlar
kuzum sonrasında izin lazım olacak diye zorluyorum. bizim burdakilerdi arıza olanlar. doğru hatrladın :) doktorun rapor veremem dediğini söyleyince git dinlen hiç buralarda beklem dediler.

çok kilo aldığın için mi olmuş bebek büyük diye mi
ay ben 32de çıkmak istemiyorum kaynanam geldi bide memleketten kafayı yerim heralde allahım sen koru

rahim kasılı diye bebek sıkışmış. başı yukarıda ayakları da kafasında.poposu da aşagıda rahime değiyormuş. hareket edeceği yer kalmamış.

günaydın kızlar yine çeneler düşmüş sinirler zıplamış. şu 6 ay meselesine bende çok sinir oldum o kadar umutlandırdılar bizi sonra 2 haftaya talim ettirdiler. napalım oda bişi diye düşünüyorum. ben 5 hafta çalışabileceğimi zannetmedıgım için 2 yada 3 hafta çalışıp ayrılıcam.doğumdan sonraya aktarabileceğim 2 hafta olcak yani. verecekleri 2 haftayıda eklersek bi ay daha maaş almış oluyorum. böyle düşünüp kendimi teselli ediyorum. istihdamdan uzaklaşırmışız hıhh. ben küçücük bebeğimi bakıcılara bırakıp gelince çokmu verimli çalışıcam sanki aklım yavrumdayken ücretli bitince ücretsiz alcam valla memurum yasal hakkım var benim. azıcık toplansın yavrum öle başlıcam işe

Güanydın bayanlar...
Çeneniz düşmüş yine nasıl yetişicem şimdi ben size
neslimmm yetişemezsin bu sayfadaki hatunlara boşa çabalama aktif bile olsan yetişemezsin çok kalabalık nazar değmesin

bende bugün evden bişeyler koyamadım tost aldı eşim
ter meselesi öldürcek bizi bende yakında eşimi göndercem odada anasının yanına

evde olsam kesin duştan çıkmam zaten. artık yorgun düşüyorum kızımın kıpırtılarını bile duymuyorum beraber sızıp kalıyoruz sanırım

allah yardımcımız olsunda 37ye kadar çalışabilirsek çok güzel olacak
o 6 ay meselesi rafa kalktı sanırım özel sektör onu pek istemiyormuş sadece 2 hafta ekliceklermiş

sadece 2hafta mı ekleyecekler şimdi. tam bir hayal kırıklığı. özel sektörde işler çok daha zor. inşalalh hayırlısı olsun bakalım.

[

cnm benim ya ben de yarın gidicem bakalım bana bne diyecek aman dikkat et sen de doktorun ne derse harfiyen uy bol bol dinlen dilerim bi sonrakı kontrolun ii gecer moral de cok önemlı kendini ii hissedeceğin seyler yap

çok sevindim senın adına canım valla ben de şimdi işteyim canım kahve cekti ama eşimle aynı yerde calıştığımız için ne yesem içsem karısıyo şimdi kahve içtiğimi görse bana süt getirir kahvemi alır elımden of ya tamam iyiliğim için ama ara sıra kaçamak yapmak istiyorum

günaydın kızlar bizde oglumla erkenciyiz az iş yapıcam kahvaltımızı yaptık az size bakıyım sonra temizlik zamanı

gunaydınn kızlar nasılsınız yavrularınız nasıl bu sabah?allah calısanların yardımcısı olsun cok zor saatlerce sandalye basında oturmak ben evde koltukta oturamıyorum ayaklarımı uzatmadan agrılarım gecmıyor....

günaydın kızlar bizde oglumla erkenciyiz az iş yapıcam kahvaltımızı yaptık az size bakıyım sonra temizlik zamanı
günaydın cnm yorma kendini fazla. ben artık iyice ağırlaştım dün akşam bugün giyeceğimiz kıyafetleri bile ütüleyemedim ayakta duramıyorum varis ve şişler beni mahvettihafta sonu evin temizlenmesi lazım her iş eşime kaldı artık
günaydın cnm valla ben artık iyice salmış durumdayım işyerinde oturup oturup gidiyorum diyebilirim. kapaklı çöp kovam var masanın altından ona uzatıyorum ayaklarımı. yoksa gün geçmez bende dayanamam ayaklarım çok şişti nereye kadar giderse gitcek sonra ayrılıcam izne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…