şu izni 6 ay yapmış olsalardı az üzülürdüm.bizim kurumun gıcıklığı da izinlerin sonraki seneye devrolmaması.rapor aılrım diye geçen hafta fazladan izin aldım şimdi bir haftam kaldı onu da haftaya alacam evde dinlenecem. dr a gidene kadar rahatlarım belki. en azından 2 hafta rapor verse de seneyi doldursam.
bir de bana dediler ki doğum izni ile ücretsiz izin arasında yıllık izin rapor alamıyorsun dediler. doğru olup olmadığını teyit etmedim. bu konu hakkında fikri olan var mı acep?
kuzum sonrasında izin lazım olacak diye zorluyorum. bizim burdakilerdi arıza olanlar. doğru hatrladın :) doktorun rapor veremem dediğini söyleyince git dinlen hiç buralarda beklem dediler.
rahim kasılı diye bebek sıkışmış. başı yukarıda ayakları da kafasında.poposu da aşagıda rahime değiyormuş. hareket edeceği yer kalmamış.
neslimmm yetişemezsin bu sayfadaki hatunlara boşa çabalama aktif bile olsan yetişemezsin çok kalabalık nazar değmesin
evde olsam kesin duştan çıkmam zaten. artık yorgun düşüyorum kızımın kıpırtılarını bile duymuyorum beraber sızıp kalıyoruz sanırım
sadece 2hafta mı ekleyecekler şimdi. tam bir hayal kırıklığı. özel sektörde işler çok daha zor. inşalalh hayırlısı olsun bakalım.
[
Slm anneler
Bugün Dr gittik erken dogum riskim ve intihhap varmiş nst de kasılmalar çıktı Dr 5 tane iğne yazdı haftada bir tane
Üzüldüm korkuyordum ama yapacak birşey yok Dr bol bol dinlen dedi haftaya tekrar kontrole gideceğim şükür kızım iyi 1312 gr olmuş 32 cm mimikim Dr hersey yolunda dedi ama bana az geldi hemşirenin eli çok ağır kalçam çok ağrıyor
günaydın kızlar yine çeneler düşmüş sinirler zıplamış. şu 6 ay meselesine bende çok sinir oldum o kadar umutlandırdılar bizi sonra 2 haftaya talim ettirdiler. napalım oda bişi diye düşünüyorum. ben 5 hafta çalışabileceğimi zannetmedıgım için 2 yada 3 hafta çalışıp ayrılıcam.doğumdan sonraya aktarabileceğim 2 hafta olcak yani. verecekleri 2 haftayıda eklersek bi ay daha maaş almış oluyorum. böyle düşünüp kendimi teselli ediyorum. istihdamdan uzaklaşırmışız hıhh. ben küçücük bebeğimi bakıcılara bırakıp gelince çokmu verimli çalışıcam sanki aklım yavrumdayken ücretli bitince ücretsiz alcam valla memurum yasal hakkım var benim. azıcık toplansın yavrum öle başlıcam işe
sadece 2hafta mı ekleyecekler şimdi. tam bir hayal kırıklığı. özel sektörde işler çok daha zor. inşalalh hayırlısı olsun bakalım.
[
Küvet falan paklamaz beni canım yaa bu sene çok denize gitmek istedim ama olmadı bebişimiz oldugu için. inş. seneye çekirdek aile olarak tatile çıkabiliriz. hayal ede ede yoruldumkasılma için ilaç filan verdi mi canım
küveti doldurup oturmak lazımm
aynen canım özel sektör ücretsiz izin bile vermiyor alacaksan kapının önünü gösteriyor
neslimmm yetişemezsin bu sayfadaki hatunlara boşa çabalama aktif bile olsan yetişemezsin çok kalabalık nazar değmesin
amannn maşallahhhh çifter çifter
evde olsam kesin duştan çıkmam zaten. artık yorgun düşüyorum kızımın kıpırtılarını bile duymuyorum beraber sızıp kalıyoruz sanırım
[
ücretsiz izin alınca çalışan kadın sayısı azalmıyor muymuş? gıcıklar. hepbir olup yüklensek mi acaba? gerçi bizden öncekiler de yüklenmiştir ama biz de yine şansımızı mı denesek?
ben de hayal ediyordum belki 6 aya çıkar diye ama hayallerimi yıktılar.onların da hayalleri yıkılsın,aldıkları para helal olmasın
Küvet falan paklamaz beni canım yaa bu sene çok denize gitmek istedim ama olmadı bebişimiz oldugu için. inş. seneye çekirdek aile olarak tatile çıkabiliriz. hayal ede ede yoruldum
kasılma için ilaç filan verdi mi canım
Aminnn. oda daha çalıştığın iş yerinden binbir suratla ücretsiz alıyorsun zaten. Ben sonrasında alabilece miyim ondan bile şüpheliyim. Kanuni hakkım ama bizim burada öle yapanlara takıklar. Hakkımıza hayırlısı.
bizim burdakilerin de iyi gözle bakacaklrını sanmıyorum. görmezden gelelim diyecem ama olmuyor.mecbur alacaz bakacak kimse yok.Allah hepisine merhamet versin
Aynen öle sadece 2 hafta ekleyecekler. Oda tabi kabul edilirse. Bende sırf bebeğimle evde bir gün fazla kalmak için direniyorum resmen çalışmaya bu ay sonuna kadarda dayanacağım inşallah.. Rabbim hepimize güç kuvvet versin.
Başımızdakilere de merhamet versin.
inan ben de aynı şey için sabrediyorum gerçi çok şükür bi sıkıntı yok iş yerindeAminnn. oda daha çalıştığın iş yerinden binbir suratla ücretsiz alıyorsun zaten. Ben sonrasında alabilece miyim ondan bile şüpheliyim. Kanuni hakkım ama bizim burada öle yapanlara takıklar. Hakkımıza hayırlısı.
canım kısmet olursa tam denize girmelik olcaklar ztn seneye minicik mayoları giydirir gideriz inş.ayyyy aynı benim durumum ben de kızım için bu sene fedakarlık edip gitmedim valla giden gidiyo ama ben biraz pimpirikliğim olmaz olmaz orda bı sey olur sonra vicdan azabı bi de ev aldık yeni maddı olarak da zorlayacaktı ben de seneye eylül diyodum ama sanırım haziran da çekirdek aile cıkarız ilk tatilimizeeeee
Küvet falan paklamaz beni canım yaa bu sene çok denize gitmek istedim ama olmadı bebişimiz oldugu için. inş. seneye çekirdek aile olarak tatile çıkabiliriz. hayal ede ede yoruldum
valla ben ya haziran ya da eylül de gidicem eylül olsun diyodum ama sanırım o kadar bekleyemeyeceğim 8.ayında oluyo haziran da cokm sıcak olmadan gideriz ayyyy anesi ona neler alacak neler oyyyy düşüncesi bile çoşturdu beni yaaaainan ben de aynı şey için sabrediyorum gerçi çok şükür bi sıkıntı yok iş yerinde
ama tabii ki evimde olmak isterdim eşim sürekli çık izne diyo ama ne gerek var dedim dayanabildiğim kadar dayanıym evde otururken gelmicek bu maaş. bi eksiğini bile tamamlasak kâfi
canım kısmet olursa tam denize girmelik olcaklar ztn seneye minicik mayoları giydirir gideriz inş.
ben girmedim canım yaa hem fırsat olmadı hem de istemedim ztn iki annem de şaha kalkardı hemenben bi kaç kez girdim ama keşke şu zamanlar gidebilsek
seneye bir tatil köyü bulur gider tatillerimizi yaparız çoluk çocukk
sormaaa düşününce bile gaza geliyo insan kendi kendinevalla ben ya haziran ya da eylül de gidicem eylül olsun diyodum ama sanırım o kadar bekleyemeyeceğim 8.ayında oluyo haziran da cokm sıcak olmadan gideriz ayyyy anesi ona neler alacak neler oyyyy düşüncesi bile çoşturdu beni yaaaa
osteocare i günde 4 tane alacakmışım.
ben girmedim canım yaa hem fırsat olmadı hem de istemedim ztn iki annem de şaha kalkardı hemenmarmara denizinde zaten girmem bu halde leş gibi erdek falan
kısmet olursa seneye ikinci balayı yaparız ama bonusumuzla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?