2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kasılma için ilaç filan verdi mi canım

küveti doldurup oturmak lazımm

sadece 2hafta mı ekleyecekler şimdi. tam bir hayal kırıklığı. özel sektörde işler çok daha zor. inşalalh hayırlısı olsun bakalım.

[

aynen canım özel sektör ücretsiz izin bile vermiyor alacaksan kapının önünü gösteriyor

zullu gecmıs olsunn canımmm ıntıhap ıcın bol bol su ıcmeyı ıhmal etme canım ve kendını yormaa sakın yat dınlen masallah bebısıne canım umarım senınde saglıgın kısa zamanda duzelırde bebısın zamanında gelır

ücretsiz izin alınca çalışan kadın sayısı azalmıyor muymuş? gıcıklar. hepbir olup yüklensek mi acaba? gerçi bizden öncekiler de yüklenmiştir ama biz de yine şansımızı mı denesek?

sadece 2hafta mı ekleyecekler şimdi. tam bir hayal kırıklığı. özel sektörde işler çok daha zor. inşalalh hayırlısı olsun bakalım.
[

ben de hayal ediyordum belki 6 aya çıkar diye ama hayallerimi yıktılar.onların da hayalleri yıkılsın,aldıkları para helal olmasın

kasılma için ilaç filan verdi mi canım

küveti doldurup oturmak lazımm

aynen canım özel sektör ücretsiz izin bile vermiyor alacaksan kapının önünü gösteriyor
Küvet falan paklamaz beni canım yaa bu sene çok denize gitmek istedim ama olmadı bebişimiz oldugu için. inş. seneye çekirdek aile olarak tatile çıkabiliriz. hayal ede ede yoruldum

[

Aynen öle sadece 2 hafta ekleyecekler. Oda tabi kabul edilirse. Bende sırf bebeğimle evde bir gün fazla kalmak için direniyorum resmen çalışmaya bu ay sonuna kadarda dayanacağım inşallah.. Rabbim hepimize güç kuvvet versin.
Başımızdakilere de merhamet versin.

günaydın cnm valla ben artık iyice salmış durumdayım işyerinde oturup oturup gidiyorum diyebilirim. kapaklı çöp kovam var masanın altından ona uzatıyorum ayaklarımı. yoksa gün geçmez bende dayanamam ayaklarım çok şişti nereye kadar giderse gitcek sonra ayrılıcam izne
[/QUOTE]
bızı dusunen yok canım hamılelerı dusunerek guzel bı yasa yapamadılar hepımız ıcın hamıleleık zor ama calısan ıcın daha zor kaburga agrıları ayak agrıları sıslıkler off allahım offff

Aminnn. oda daha çalıştığın iş yerinden binbir suratla ücretsiz alıyorsun zaten. Ben sonrasında alabilece miyim ondan bile şüpheliyim. Kanuni hakkım ama bizim burada öle yapanlara takıklar. Hakkımıza hayırlısı.

Küvet falan paklamaz beni canım yaa bu sene çok denize gitmek istedim ama olmadı bebişimiz oldugu için. inş. seneye çekirdek aile olarak tatile çıkabiliriz. hayal ede ede yoruldum

ayyyy aynı benim durumum ben de kızım için bu sene fedakarlık edip gitmedim valla giden gidiyo ama ben biraz pimpirikliğim olmaz olmaz orda bı sey olur sonra vicdan azabı bi de ev aldık yeni maddı olarak da zorlayacaktı ben de seneye eylül diyodum ama sanırım haziran da çekirdek aile cıkarız ilk tatilimizeeeee

bizim burdakilerin de iyi gözle bakacaklrını sanmıyorum. görmezden gelelim diyecem ama olmuyor.mecbur alacaz bakacak kimse yok.Allah hepisine merhamet versin

bizim burdakilerin de iyi gözle bakacaklrını sanmıyorum. görmezden gelelim diyecem ama olmuyor.mecbur alacaz bakacak kimse yok.Allah hepisine merhamet versin

Neyse şimdi bunları düşünmeyelimde hayatta bazen hiç bir şey plandığımız gibi gitmeyebiliyor. Belki senin içinde bi mucize olur bebeğine bakacak biri bulunur. Olmasada bi bakarsın iyi yönlerine denk gelir ücretsiz izni kapıveririz belli mi olur.

inan ben de aynı şey için sabrediyorum gerçi çok şükür bi sıkıntı yok iş yerinde
ama tabii ki evimde olmak isterdim eşim sürekli çık izne diyo ama ne gerek var dedim dayanabildiğim kadar dayanıym evde otururken gelmicek bu maaş. bi eksiğini bile tamamlasak kâfi

canım kısmet olursa tam denize girmelik olcaklar ztn seneye minicik mayoları giydirir gideriz inş.

ben bi kaç kez girdim ama keşke şu zamanlar gidebilsek
seneye bir tatil köyü bulur gider tatillerimizi yaparız çoluk çocukk

Doğum izni Eylül'de onaylansa da rahatlasak hepberaber benim bi de kendimle derdim var evdeyim Temmuz'un 16 sından beri sıcak hava bir yere çıkamıyorum iyice bunaldım ailem Ankara'da burda sadece arkadaşlarım var ama evleri de uzak akşamları dışarı çıkalım diyorum eşime o da işten yorgun geldim diyor tv izleyip sonra bilgisayara dalıyor sonra uyku cok bunaldım resmen içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor beni en çok üzen de oğlumun da benim hissettiklerimi hissetmesi nasıl atlatabilirim ne gibi uğraşlar bulabilirim yardım eder misiniz

valla ben ya haziran ya da eylül de gidicem eylül olsun diyodum ama sanırım o kadar bekleyemeyeceğim 8.ayında oluyo haziran da cokm sıcak olmadan gideriz ayyyy anesi ona neler alacak neler oyyyy düşüncesi bile çoşturdu beni yaaaa

ben bi kaç kez girdim ama keşke şu zamanlar gidebilsek
seneye bir tatil köyü bulur gider tatillerimizi yaparız çoluk çocukk
ben girmedim canım yaa hem fırsat olmadı hem de istemedim ztn iki annem de şaha kalkardı hemen marmara denizinde zaten girmem bu halde leş gibi erdek falan
kısmet olursa seneye ikinci balayı yaparız ama bonusumuzla

sormaaa düşününce bile gaza geliyo insan kendi kendine daha bu sabah minik çorapları çıktı önüme öpüp öyle çıktım Allahım onları dolu olarak da göstersin hepimize inş.

ben girmedim canım yaa hem fırsat olmadı hem de istemedim ztn iki annem de şaha kalkardı hemen marmara denizinde zaten girmem bu halde leş gibi erdek falan
kısmet olursa seneye ikinci balayı yaparız ama bonusumuzla

marmaraya girilmez tabi canım ya egeye ya akdenize inmek lazımdı neyse bu sene geçti koca göbeklerimizle biz bi yere kıpırdayamayız artık seneye minnak simitler küçük mayolarla atarız kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…