inan ben de aynı şey için sabrediyorum gerçi çok şükür bi sıkıntı yok iş yerinde
ama tabii ki evimde olmak isterdim eşim sürekli çık izne diyo ama ne gerek var dedim dayanabildiğim kadar dayanıym evde otururken gelmicek bu maaş. bi eksiğini bile tamamlasak kâfi
canım kısmet olursa tam denize girmelik olcaklar ztn seneye minicik mayoları giydirir gideriz inş.
aynen canım o günleri de görelim inş.marmaraya girilmez tabi canım ya egeye ya akdenize inmek lazımdı neyse bu sene geçti koca göbeklerimizle biz bi yere kıpırdayamayız artık seneye minnak simitler küçük mayolarla atarız kendimizi
Neyse şimdi bunları düşünmeyelimde hayatta bazen hiç bir şey plandığımız gibi gitmeyebiliyor. Belki senin içinde bi mucize olur bebeğine bakacak biri bulunur. Olmasada bi bakarsın iyi yönlerine denk gelir ücretsiz izni kapıveririz belli mi olur.
amin kuzum inşallah öyle olur da 2hafta falan rapor alabilirmgeçmiş olsun canım umarım rahtlar bebeğinn
marmaraya girilmez tabi canım ya egeye ya akdenize inmek lazımdı neyse bu sene geçti koca göbeklerimizle biz bi yere kıpırdayamayız artık seneye minnak simitler küçük mayolarla atarız kendimizi
aynen canım o günleri de görelim inş.
senin oğluşunu hissedip kıskanmıştır kardeşini belkiayyy adigecimm dün eltime gittik kızı görelim hediyesini verelim diye bizim bir günlük kuzu bir cazgır olmuş nasıl bağrıyor anasına yemek bile yedirmedi şaşırdım kavuşmak ayrı mutluluk ama o uğraşı görünce korktum :26::26::26:
yatakta yatıyodu bizde eşimle başındaydık herkes yemek yiyodu bu bi bastı çığlığı aldım kucağıma sanki etini kesiyorum nasıl yükseltiyor sesini biz panik olduk eşimle hemen annesi geldi kucağına aldı sustu sanki ben ona ne yaptıysam
amin canım inşallah.inşallah iyi birilerine denk geliriz.
amin kuzum inşallah öyle olur da 2hafta falan rapor alabilirm
ayy ben de oğluşuma mayolar alacam anneannesine götürecez denize gircez orda. eşim annesigile de gitmek istiyor doğal olarak ama ben çok istemiyorum.orda anlaşamadığım bir eltim var.her şeyi çok ii bilir kendileri(!) o da doğum yapacak yakında benden birkaç hafta önde.onunki de erkek. önceki torunlar kız şimdi ikimizinki de erkek vay halime
kızlr dun doktordaydm bebişm 2150gr olmus dok buyuk ultrasona gönderdi beni ikinciye gırdm hersey güzel cıktı haftasıyla uyumlu bebek dedi suyum falanda ıyıymıs ultrasona göre dogum 2 ekım cıktı ıkıncıye göndernce korktm aslında bı sorunmu var dıye ama cok şükür
tüm eltiler beraber doğuruyor heralde
lina ve eltisi ikiside kız
ben ve eltim bir kız bir erkek
sen ve eltin iki erkek
en ideali bizimki heralde bi kız bi oğlan bide allah nasip ederse süt kardeş yapıcaz kuzularımızı allaha şükür biz eltimle iyi anlaşıyoruz da sorun oluyor aramızda
senin oğluşunu hissedip kıskanmıştır kardeşini belkikızz sormaa o kadarcık şeylerden nasıl çıkıyo o ses bilmem
annesi kucağına alınca susması çok ilginç değil mi nasıl tanıyo annesini
oo maşallah bebeğinize.biz de usg de saçlarını gördük.tepesinde biraz saçı vardı. eşim diyorki babasından fazla saçı var
ben de iyi anlaşabilmeyi çok isterdim ama maalesef anlaşamıyoruz. daha ilk memlekete taile gittiğimzde tartıştık ne alıp veremediği varsa artık. kaç senelik evliyim birkere bile telefonla konuşmadık.birbirimizin hamile olduğunu öğrenince bile ne o ne ben birbirimize hayrlı olsun demedik.
Kizlar hepinize iyi geceler.32 haftalik olduk bizde kizimin ismine ada naz koymaya karar verdik sizce nasil ? Yada ada nin yanina ne yakisir.bnm adim eda annesiyle uyumlu olsun istedik :) fikirlerinizi esirgemeyin
Slm anneler
Bugün Dr gittik erken dogum riskim ve intihhap varmiş nst de kasılmalar çıktı Dr 5 tane iğne yazdı haftada bir tane
Üzüldüm korkuyordum ama yapacak birşey yok Dr bol bol dinlen dedi haftaya tekrar kontrole gideceğim şükür kızım iyi 1312 gr olmuş 32 cm mimikim Dr hersey yolunda dedi ama bana az geldi hemşirenin eli çok ağır kalçam çok ağrıyor
Sağol CNm artık dinleneceğim yapacak birşey yok 6 hafta önce 683 grm dı su an dogum normal görünüyor zaten normal dogum istiyorum kasılmalarınız olursa hemen Dr gidin CNm çünkü asırı ağrı normal değil ayrıca su an 31+2 günlük olduk ama ultrasonda 30 haftalık görünüyoruz geri de gidiyoruz galiba
Soluma bir türlü rahat yatmıyorum yaaa. Uyuyamiyirym. Sanki sıkıntı basıyor beni. Sagıma ve sırt üstü de yatmıyorum. Gecen tv de Dr dedi özellikle son trimesterde sola yatın diye. Ama uyuyamiyorum yahu. Bacağım da ağrıyor sanki. Uffff....
günaydınlarr ben doktora gidiyorum arkadaşlar..eko çekilecek sonra kadındoğumcuma sonuç göstercem belki tekrar nst sokacak beni öyle demişti...inşallah olumsuz birşey çıkmaz..dua edin benim için....
herkeslere güaydın. çok şükür ben de gelebildim. bayramda tatildeydik annemlere gittik. güya yorulmayacaktım iki ane kız kardeşim var ama ben onlardan fazla iş yapıp yoruldum.zaten rahim kasılıydı iyice kasıldı. dr a gittik, bebek iyice sıkışmış içeride dr da ben sana çalışabilir raporu veremem dedi.bu zamana kadar 13 kilo almışım ona da laf edince iyice üzüldüm. haftaya tekrar kontrole gideceğiz o zamana kadar rahatlarsam rapor verirmiş. yoksa ben de evde oturacam. dr öyle konuşunca eşim evet evet gitmesin evde otursun dedi, dedim ağız birliği yaptınız herhalde :)
çok teşekkür ederim canım amınnn kesinlikle öyle yapıyoruz artıkşimdi kraliçe oldum evde
bu arada herkese günaydınlar oğlumun takla atmaları yüzünden erkenciyiz sağolsun hergün...
allah yardımcımız olsunda 37ye kadar çalışabilirsek çok güzel olacak
o 6 ay meselesi rafa kalktı sanırım özel sektör onu pek istemiyormuş sadece 2 hafta ekliceklermiş
çok sevindim senın adına canım valla ben de şimdi işteyim canım kahve cekti ama eşimle aynı yerde calıştığımız için ne yesem içsem karısıyo şimdi kahve içtiğimi görse bana süt getirir kahvemi alır elımdenof ya tamam iyiliğim için ama ara sıra kaçamak yapmak istiyorum
günaydın kızlar bizde oglumla erkenciyiz az iş yapıcam kahvaltımızı yaptık az size bakıyım sonra temizlik zamanı
marmaraya girilmez tabi canım ya egeye ya akdenize inmek lazımdı neyse bu sene geçti koca göbeklerimizle biz bi yere kıpırdayamayız artık seneye minnak simitler küçük mayolarla atarız kendimizi
tüm eltiler beraber doğuruyor heralde
lina ve eltisi ikiside kız
ben ve eltim bir kız bir erkek
sen ve eltin iki erkek
en ideali bizimki heralde bi kız bi oğlan bide allah nasip ederse süt kardeş yapıcaz kuzularımızı allaha şükür biz eltimle iyi anlaşıyoruz da sorun oluyor aramızda
günaydın cnm yorma kendini fazla. ben artık iyice ağırlaştım dün akşam bugün giyeceğimiz kıyafetleri bile ütüleyemedim ayakta duramıyorum varis ve şişler beni mahvettihafta sonu evin temizlenmesi lazım her iş eşime kaldı artık
günaydın cnm valla ben artık iyice salmış durumdayım işyerinde oturup oturup gidiyorum diyebilirim. kapaklı çöp kovam var masanın altından ona uzatıyorum ayaklarımı. yoksa gün geçmez bende dayanamam ayaklarım çok şişti nereye kadar giderse gitcek sonra ayrılıcam izne
kızlar trt1'de anne elimi tutsana başlıyor konusu mühim ve güzel yeni bebek sahibi olmuş annelere emzirme tekniği süt sağma ve saklama,lohusalıkta yaşananlar ele alınacak evdekiler izlesin tavsiye ederim
Merhaba kızlar. Daha önce kendime relaxmode'dan lohusa pijama takımı almıştım pembe uzun kollu belki hatırlarsınız fotosunu yüklemiştim.
Geçen gün mağazaya tekrar gittiğimde daha güzel modelleri gelmiş. Ben de aldığımı değiştirdim hemen. Çoğu ürün %50 indirimde sizde bakmak istersiniz belki. Aldıklarımın fotosunu ekliyim ben. Bakalım beğenecekmisiniz siz de
Eki Görüntüle 779092 Eki Görüntüle 779093 Eki Görüntüle 779094
canım yormadan yapmaya çalışıyorum zaten bak 1 buçuk saatlik işimi 2 güne böldüm ne yapıyımKız olsaydı ela koycaktım :)
canım hafife alma durumunu ve tuvalet harici kalkma lütfen...doktorun ne dediyse uy..kızında gayet iyi maaşallah..bu arada boy bilgileri tahminen veriliyor yani ona takılıp da üzülme..eltime obez olcak uzun olcak dediler kedi yavrusu gibi doğdu..onlara takılma yani..
ultrasonda 2haftaya kadar geri yada ileri çıkabilir takılma kafanı rahat tut
aynen vallaa...ben de çekiyorum artık uyku yok bize..
dualarımız seninle cnm..
kasılma olduğu halde neden temizlik yaptın cnm..yazık bebeğine..inşallah eski sağlığına kavuşursun biran önce cnm
aynen canım ben de aynıyım..
yıl sonuna bırakmışlar bu yasayı...
eşle aynı yerde çalışmak çok sinir bozucu((
lütfen yorma kendiniiiiii....dilimde tüy bitti ayoll yormayın kendinizi diye diye
ben akdenizdeyim daha doğrusu antalyada..bakalım bizde seneye gireriz inşallah..
benim eltide doğurdu erkek yeni..:)))
kızlar trt1'de anne elimi tutsana başlıyor konusu mühim ve güzel yeni bebek sahibi olmuş annelere emzirme tekniği süt sağma ve saklama,lohusalıkta yaşananlar ele alınacak evdekiler izlesin tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?