2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

haklısın canım bende aynı şeyi düşünüyorum. Diren nesli diren diyorum kendi kendime

marmaraya girilmez tabi canım ya egeye ya akdenize inmek lazımdı neyse bu sene geçti koca göbeklerimizle biz bi yere kıpırdayamayız artık seneye minnak simitler küçük mayolarla atarız kendimizi
aynen canım o günleri de görelim inş.

amin canım inşallah.inşallah iyi birilerine denk geliriz.
geçmiş olsun canım umarım rahtlar bebeğinn
amin kuzum inşallah öyle olur da 2hafta falan rapor alabilirm

marmaraya girilmez tabi canım ya egeye ya akdenize inmek lazımdı neyse bu sene geçti koca göbeklerimizle biz bi yere kıpırdayamayız artık seneye minnak simitler küçük mayolarla atarız kendimizi

ayy ben de oğluşuma mayolar alacam anneannesine götürecez denize gircez orda. eşim annesigile de gitmek istiyor doğal olarak ama ben çok istemiyorum.orda anlaşamadığım bir eltim var.her şeyi çok ii bilir kendileri(!) o da doğum yapacak yakında benden birkaç hafta önde.onunki de erkek. önceki torunlar kız şimdi ikimizinki de erkek vay halime

kızlr dun doktordaydm bebişm 2150gr olmus dok buyuk ultrasona gönderdi beni ikinciye gırdm hersey güzel cıktı haftasıyla uyumlu bebek dedi suyum falanda ıyıymıs ultrasona göre dogum 2 ekım cıktı ıkıncıye göndernce korktm aslında bı sorunmu var dıye ama cok şükür

aynen canım o günleri de görelim inş.

ayyy adigecimm dün eltime gittik kızı görelim hediyesini verelim diye bizim bir günlük kuzu bir cazgır olmuş nasıl bağrıyor anasına yemek bile yedirmedi şaşırdım kavuşmak ayrı mutluluk ama o uğraşı görünce korktum :26::26::26:

yatakta yatıyodu bizde eşimle başındaydık herkes yemek yiyodu bu bi bastı çığlığı aldım kucağıma sanki etini kesiyorum nasıl yükseltiyor sesini biz panik olduk eşimle hemen annesi geldi kucağına aldı sustu sanki ben ona ne yaptıysam

senin oğluşunu hissedip kıskanmıştır kardeşini belki kızz sormaa o kadarcık şeylerden nasıl çıkıyo o ses bilmem
annesi kucağına alınca susması çok ilginç değil mi nasıl tanıyo annesini

tüm eltiler beraber doğuruyor heralde
lina ve eltisi ikiside kız
ben ve eltim bir kız bir erkek
sen ve eltin iki erkek

en ideali bizimki heralde bi kız bi oğlan bide allah nasip ederse süt kardeş yapıcaz kuzularımızı allaha şükür biz eltimle iyi anlaşıyoruz da sorun oluyor aramızda

oo maşallah bebeğinize.biz de usg de saçlarını gördük.tepesinde biraz saçı vardı. eşim diyorki babasından fazla saçı var

ben de iyi anlaşabilmeyi çok isterdim ama maalesef anlaşamıyoruz. daha ilk memlekete taile gittiğimzde tartıştık ne alıp veremediği varsa artık. kaç senelik evliyim birkere bile telefonla konuşmadık.birbirimizin hamile olduğunu öğrenince bile ne o ne ben birbirimize hayrlı olsun demedik.

bilmiyom valla kıskanmasınlar birbirlerini kardes kardes geçinsinlerr

ee kuzum kolay mı 9 ay annesi ile aynı kaptan yiyorlar yani bizim bebişlerde bizim göbekten besleniyor anneleri hariç herkes yabancı onlara

oo maşallah bebeğinize.biz de usg de saçlarını gördük.tepesinde biraz saçı vardı. eşim diyorki babasından fazla saçı var

sagol canım dun oglusuma kendıme alışverş yaptk hepsı bıttı gıbı bısey yıkanıp utulenck artk ama zaman yaklastıkca korkym dogumdan ya bıde normal allah yardımcımz olsn

iyiki ozaman aynı yerde yaşamıyorsunuz sizin için çok zor olurdu böyle durumlarda görüşmemek çok fazla muhatap olmamak en güzeli

Merhaba kızlar. Daha önce kendime relaxmode'dan lohusa pijama takımı almıştım pembe uzun kollu belki hatırlarsınız fotosunu yüklemiştim.

Geçen gün mağazaya tekrar gittiğimde daha güzel modelleri gelmiş. Ben de aldığımı değiştirdim hemen. Çoğu ürün %50 indirimde sizde bakmak istersiniz belki. Aldıklarımın fotosunu ekliyim ben. Bakalım beğenecekmisiniz siz de

Kizlar hepinize iyi geceler.32 haftalik olduk bizde kizimin ismine ada naz koymaya karar verdik sizce nasil ? Yada ada nin yanina ne yakisir.bnm adim eda annesiyle uyumlu olsun istedik :) fikirlerinizi esirgemeyin

Kız olsaydı ela koycaktım :)

canım hafife alma durumunu ve tuvalet harici kalkma lütfen...doktorun ne dediyse uy..kızında gayet iyi maaşallah..bu arada boy bilgileri tahminen veriliyor yani ona takılıp da üzülme..eltime obez olcak uzun olcak dediler kedi yavrusu gibi doğdu..onlara takılma yani..

ultrasonda 2haftaya kadar geri yada ileri çıkabilir takılma kafanı rahat tut

aynen vallaa...ben de çekiyorum artık uyku yok bize..

günaydınlarr ben doktora gidiyorum arkadaşlar..eko çekilecek sonra kadındoğumcuma sonuç göstercem belki tekrar nst sokacak beni öyle demişti...inşallah olumsuz birşey çıkmaz..dua edin benim için....

dualarımız seninle cnm..

kasılma olduğu halde neden temizlik yaptın cnm..yazık bebeğine..inşallah eski sağlığına kavuşursun biran önce cnm

çok teşekkür ederim canım amınnn kesinlikle öyle yapıyoruz artık şimdi kraliçe oldum evde

bu arada herkese günaydınlar oğlumun takla atmaları yüzünden erkenciyiz sağolsun hergün...

aynen canım ben de aynıyım..

allah yardımcımız olsunda 37ye kadar çalışabilirsek çok güzel olacak
o 6 ay meselesi rafa kalktı sanırım özel sektör onu pek istemiyormuş sadece 2 hafta ekliceklermiş

yıl sonuna bırakmışlar bu yasayı...

eşle aynı yerde çalışmak çok sinir bozucu ((

günaydın kızlar bizde oglumla erkenciyiz az iş yapıcam kahvaltımızı yaptık az size bakıyım sonra temizlik zamanı

lütfen yorma kendiniiiiii....dilimde tüy bitti ayoll yormayın kendinizi diye diye

ben akdenizdeyim daha doğrusu antalyada..bakalım bizde seneye gireriz inşallah..

benim eltide doğurdu erkek yeni..:)))

kızlar trt1'de anne elimi tutsana başlıyor konusu mühim ve güzel yeni bebek sahibi olmuş annelere emzirme tekniği süt sağma ve saklama,lohusalıkta yaşananlar ele alınacak evdekiler izlesin tavsiye ederim

agırlaşmak ne kelime canım dün 3 saatte anca evin tozunu alıp süpürdüm bugünde silip tuvalet banyo yıkıcam normalde bu işlerin hepsini 1 buçuk saate yapan ben şimdi 2 güne anca yapıyorum birazda fazla yorulmamak için çünkü akşama ayaklar davul gibi oluyo

kızlar trt1'de anne elimi tutsana başlıyor konusu mühim ve güzel yeni bebek sahibi olmuş annelere emzirme tekniği süt sağma ve saklama,lohusalıkta yaşananlar ele alınacak evdekiler izlesin tavsiye ederim

Keşke evde olabilseydik canım malesef işyerindeyim. Artık biz de doğum iznine ayrılınca izleriz inşallah

güle güle kullan canım ama uzun kollumu alsaydın en azından bi takım ekim annesi olacağız ya

canım yormadan yapmaya çalışıyorum zaten bak 1 buçuk saatlik işimi 2 güne böldüm ne yapıyım

açtım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…