2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
güle güle kullan canım ama uzun kollumu alsaydın en azından bi takım ekim annesi olacağız ya

Teşekkürler canım. Uzun beyaz sabahlığım var gerekirse onu kullanırım artık. Ben Samsun'da yaşıyorum ekim ayında yine sıcak olur diye düşünüyorum. Bakalım iki ay sonra görücez inşallah

bende eşimle aynı yerde çalışıyorum ama çok şükür aynı büroda değiliz bi yandan da iyi oluyor servise beraber gidioz eve beraber giriyoz yapışık ikiz gibiyizz

ee antalyada olmana rağmen mi girmedin denize ben hergün suya girerdim heralde

anammm anammm elti eltiyi kıskanırmış derlerdi doğru demekki nedir bu herkes eltisi ile doğuruyorrr

kızlar trt1'de anne elimi tutsana başlıyor konusu mühim ve güzel yeni bebek sahibi olmuş annelere emzirme tekniği süt sağma ve saklama,lohusalıkta yaşananlar ele alınacak evdekiler izlesin tavsiye ederim

slm cnmm tam bende size haber vermek için girmiştim nete sen yazmışsın çok faydalı bi program bencede kızlar inşallah bol bol sütlerimiz olur bebişlerimizde sağlıkla büyüler

kızlar trt1'de anne elimi tutsana başlıyor konusu mühim ve güzel yeni bebek sahibi olmuş annelere emzirme tekniği süt sağma ve saklama,lohusalıkta yaşananlar ele alınacak evdekiler izlesin tavsiye ederim
ben açtım cnm izliyorum sağolasın

Teşekkürler canım. Uzun beyaz sabahlığım var gerekirse onu kullanırım artık. Ben Samsun'da yaşıyorum ekim ayında yine sıcak olur diye düşünüyorum. Bakalım iki ay sonra görücez inşallah

hepsi çok hoşşşşşş

cnm bizde aynı bankadaydık..ben ayrıldım sonra evdeyim şimdi o da farklı bir bankaya geçti ...cnm doktorum deniz ve havuzu önermiyorum dedi.. heleki kasılmalardan sonra kesinlikle deniz yok enfeksiyon riskinden dolayı dedi..eşim gidip giriyor ama ben evdeyim aman napıyım yaa sağlık olsun da seneye artık :))

Kizlar bende tatil icin egedeyim şuan. Doktorum egeye girebilirsin dedi.akdeniz sicak olduğu için sanırım istemedi. 4-5 gündür giriyorum. Suan için sorun olmadı. Dun bi k ere sol tarafima ağrı girdi.bugun girmiycem.genel anlamda tatil bana yaradı. Kendimi ruhen iyi hissediyorum

ben kasılmalardan dolayı yatıyorum denizi bırak normal hayatına dönbilirsin dese bile dünyalar benim olcak...

ben kasılmalardan dolayı yatıyorum denizi bırak normal hayatına dönbilirsin dese bile dünyalar benim olcak...

allah yardımcın olsun canım bende 6 ay yattım
ve hergün igne yamaktan süzgece döndüm resmen bacaklarım mosmor acısı kanaması ayrı sıkıntı anne olmak kolay degilmiş onu ögrendim şimdiden

eltiler yarışıyor desene
bana da diğer eltim diyor siz ikiniz süt kardeş yapın bebekleri diyor ama bilemedim şimdi:26::26: ama fazla sıcak bakamıyorum

:) hayırlı olsun cnm umarım hazırlıklarını tamamlamışsındır. erkenden alcan kıs bebişini daha ne istiyon :)
Ya evet bunu ogrenmek iyi oldu, hazirliklarin da hepsi tamam gibi ufak tefek seyler disinda ama tabi bende panik basladi hic boyle planlamamistim hem Ekim diye dusunuyorduk. Saglikli gelsin hepimizin yavrucuklari insallah..

allah yardımcın olsun canım bende 6 ay yattım
ve hergün igne yamaktan süzgece döndüm resmen bacaklarım mosmor acısı kanaması ayrı sıkıntı anne olmak kolay degilmiş onu ögrendim şimdiden

Evet çok zormuş..mısırda ölen bebeciği gördüm dün vallahi ben ağladım..annelik buymuş demekki

eltiler yarışıyor desene
bana da diğer eltim diyor siz ikiniz süt kardeş yapın bebekleri diyor ama bilemedim şimdi:26::26: ama fazla sıcak bakamıyorum

ne gerek var cnm süt olmaz mecbur kalırsınız o ayrı..gerçi sevapmış ama...:26:

Evet çok zormuş..mısırda ölen bebeciği gördüm dün vallahi ben ağladım..annelik buymuş demekki

ne gerek var cnm süt olmaz mecbur kalırsınız o ayrı..gerçi sevapmış ama...:26:

kendi çocuğum dışındakini ihtiyaç olmadığı halde emzirmeyi yadırgarmışım gibi geliyor...belki bu söylediğimi eleştirenler olur ama bana garip geliyor ha nolur ihtiyaç olur bebek anne sütü alsın dersin emzirirsin o ayrı ama durduk yere dediğin gibi ne gerek var

annesinin sütü varken durup dururken emzirmek saçma zaten :) ihtiyaç anında zaten sen dayanamazsın yani kimse dayanamaz emzirir

eczanelerde satılıyor canım silikon göğüs ucu diye hemen bebeği emzireceğin zaman kullanmaya uygun göğsüne takıyorsun uç olarak bebek onu alıyor ağzına ayrıca göğüs ucu da çıkarıyor onlar..ben bebek kıyafetlerini netten alamıyorum yaa kumaşı sert olur kalitesiz olur diye güvenemiyorum dokunup almam lazım

geçmiş olsun zullu bol bol dinlen su iç..bak erken olsun bir an önce olsun diyodun gördünmü aceleci olacak bu gidişle dua et canım zamanında gelsin erken gelmesin

aynen cnm bende hafta sonu bi başlıyorum süpürgeye ağır ağır yaparkn eşim gelip elimden alıyo bana niye söylemiyosn diye. her işi beraber yapıyoruz yoksa benim halim harap

hoşgeldin şekerim nerelerdesin sabahtan beri bugün serap da yok ortada gittimi ki urfaya :44:

Merhaba kizlar bizde geldik, yemeğimizi de yedik.
Ya gece soluma yatmaya çalıştığım icin cok zorlanıyorum. Sola yatinca sol bacağım kasiliyor ve her yerim ağrıyor sanki. Sag tarafa yatmaya alıştığım icin. Gece zorla uyudum. Bu sabah namazdan sonra hele coook zorlandım tekrar uyumak icin. Arada sagıma dondüm maalesef. İnsanin ici hiç rahat etmiyor o zaman.
Çünkü son trimesterde cok önemliymiş soluna yatmak.

Bende internetten aldım ama artık almam herhalde. Dokunarak almak en iyisi.

eltiler yarışıyor desene

valla bizim bebeklerin cinsiyetleri farklı ailelerimizdede akraba evliliği asla yoktur zaten eşim ve abisi çok yakınlar bizim cocuklarımız kuzen değil kardeş olacaklar öyle yetiştireceğiz hiç bisey olmasa haftanın 2 günü kesin görüşüyoruz dini hassasiyet açısından iki kuzeni rahat rahat yetiştirmek için en uygun şey süt kardeş yapmak. ilk çocuklarımız süt kardeş olunca süt kardeşlik bağı kuruluyormuş bide diğer cocuklar için. bu hassasiyetin ötesinde bize çok güzel geldi daha sıcak bir bağ kurmak adına.

benim henüz kendi yeğenim yok ama heralde kendi yeğenim olsa anca bu kadar severim bu bebeğin yengesinden öte bişeyi olmam lazım daha anasının karnında sevmeye başladım eşimle ben ölürüz onun için

o sola yatma olayını programda izlediğimden beri bende de takıntı oldu dün gece sola yatayım diye kendimi zorladım ama zaten çok sıcak tek tarafa yatılmıyor baktım olacağı yok daha çok stres sıkıntı dedim stres de bebeğimi olumsuz etkiler en iyisi akışına bırakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…