güle güle kullan canım ama uzun kollumu alsaydın en azından bi takım ekim annesi olacağız ya
yıl sonuna bırakmışlar bu yasayı...
eşle aynı yerde çalışmak çok sinir bozucu((
ben akdenizdeyim daha doğrusu antalyada..bakalım bizde seneye gireriz inşallah..
benim eltide doğurdu erkek yeni..:)))
kızlar trt1'de anne elimi tutsana başlıyor konusu mühim ve güzel yeni bebek sahibi olmuş annelere emzirme tekniği süt sağma ve saklama,lohusalıkta yaşananlar ele alınacak evdekiler izlesin tavsiye ederim
ben açtım cnm izliyorum sağolasınkızlar trt1'de anne elimi tutsana başlıyor konusu mühim ve güzel yeni bebek sahibi olmuş annelere emzirme tekniği süt sağma ve saklama,lohusalıkta yaşananlar ele alınacak evdekiler izlesin tavsiye ederim
Teşekkürler canım. Uzun beyaz sabahlığım var gerekirse onu kullanırım artık. Ben Samsun'da yaşıyorum ekim ayında yine sıcak olur diye düşünüyorum. Bakalım iki ay sonra görücez inşallah
bende eşimle aynı yerde çalışıyorum ama çok şükür aynı büroda değiliz bi yandan da iyi oluyor servise beraber gidioz eve beraber giriyoz yapışık ikiz gibiyizz
ee antalyada olmana rağmen mi girmedin denize ben hergün suya girerdim heralde
anammm anammm elti eltiyi kıskanırmış derlerdi doğru demekki nedir bu herkes eltisi ile doğuruyorrr
ben açtım cnm izliyorum sağolasın
hepsi çok hoşşşşşş
cnm bizde aynı bankadaydık..ben ayrıldım sonra evdeyim şimdi o da farklı bir bankaya geçti ...cnm doktorum deniz ve havuzu önermiyorum dedi.. heleki kasılmalardan sonra kesinlikle deniz yok enfeksiyon riskinden dolayı dedi..eşim gidip giriyor ama ben evdeyim aman napıyım yaa sağlık olsun da seneye artık :))
Kizlar bende tatil icin egedeyim şuan. Doktorum egeye girebilirsin dedi.akdeniz sicak olduğu için sanırım istemedi. 4-5 gündür giriyorum. Suan için sorun olmadı. Dun bi k ere sol tarafima ağrı girdi.bugun girmiycem.genel anlamda tatil bana yaradı. Kendimi ruhen iyi hissediyorum
ben kasılmalardan dolayı yatıyorum denizi bırak normal hayatına dönbilirsin dese bile dünyalar benim olcak...
tüm eltiler beraber doğuruyor heralde
lina ve eltisi ikiside kız
ben ve eltim bir kız bir erkek
sen ve eltin iki erkek
en ideali bizimki heralde bi kız bi oğlan bide allah nasip ederse süt kardeş yapıcaz kuzularımızı allaha şükür biz eltimle iyi anlaşıyoruz da sorun oluyor aramızda
Ya evet bunu ogrenmek iyi oldu, hazirliklarin da hepsi tamam gibi ufak tefek seyler disinda ama tabi bende panik basladi hic boyle planlamamistim hem Ekim diye dusunuyorduk. Saglikli gelsin hepimizin yavrucuklari insallah..:) hayırlı olsun cnm umarım hazırlıklarını tamamlamışsındır. erkenden alcan kıs bebişini daha ne istiyon :)
allah yardımcın olsun canım bende 6 ay yattım
ve hergün igne yamaktan süzgece döndüm resmen bacaklarım mosmor acısı kanaması ayrı sıkıntı anne olmak kolay degilmiş onu ögrendim şimdiden
eltiler yarışıyor desene
bana da diğer eltim diyor siz ikiniz süt kardeş yapın bebekleri diyor ama bilemedim şimdi:26::26: ama fazla sıcak bakamıyorum
Evet çok zormuş..mısırda ölen bebeciği gördüm dün vallahi ben ağladım..annelik buymuş demekki
ne gerek var cnm süt olmaz mecbur kalırsınız o ayrı..gerçi sevapmış ama...:26:
kendi çocuğum dışındakini ihtiyaç olmadığı halde emzirmeyi yadırgarmışım gibi geliyor...belki bu söylediğimi eleştirenler olur ama bana garip geliyor ha nolur ihtiyaç olur bebek anne sütü alsın dersin emzirirsin o ayrı ama durduk yere dediğin gibi ne gerek var
eczanelerde satılıyor canım silikon göğüs ucu diye hemen bebeği emzireceğin zaman kullanmaya uygun göğsüne takıyorsun uç olarak bebek onu alıyor ağzına ayrıca göğüs ucu da çıkarıyor onlar..ben bebek kıyafetlerini netten alamıyorum yaa kumaşı sert olur kalitesiz olur diye güvenemiyorum dokunup almam lazımCanım bir tane 10lu hastane çıkışım var. Bir de 5li almıştım butikbebeden ama sanki o biraz sert gibi geldi kumaşı. Bir kac tane daha 5li alayım o zaman dediğin gibi.
O silikon göğüs ucundan hiç duymadım. Göğüs ucu içeriye dogru olanlar icin göğüs ucu çıkartıci gibi birsey mı acaba?
Slm anneler
Bugün Dr gittik erken dogum riskim ve intihhap varmiş nst de kasılmalar çıktı Dr 5 tane iğne yazdı haftada bir tane
Üzüldüm korkuyordum ama yapacak birşey yok Dr bol bol dinlen dedi haftaya tekrar kontrole gideceğim şükür kızım iyi 1312 gr olmuş 32 cm mimikim Dr hersey yolunda dedi ama bana az geldi hemşirenin eli çok ağır kalçam çok ağrıyor
annesinin sütü varken durup dururken emzirmek saçma zaten :) ihtiyaç anında zaten sen dayanamazsın yani kimse dayanamaz emzirir
agırlaşmak ne kelime canım dün 3 saatte anca evin tozunu alıp süpürdüm bugünde silip tuvalet banyo yıkıcam normalde bu işlerin hepsini 1 buçuk saate yapan ben şimdi 2 güne anca yapıyorum birazda fazla yorulmamak için çünkü akşama ayaklar davul gibi oluyo
eczanelerde satılıyor canım silikon göğüs ucu diye hemen bebeği emzireceğin zaman kullanmaya uygun göğsüne takıyorsun uç olarak bebek onu alıyor ağzına ayrıca göğüs ucu da çıkarıyor onlar..ben bebek kıyafetlerini netten alamıyorum yaa kumaşı sert olur kalitesiz olur diye güvenemiyorum dokunup almam lazım
geçmiş olsun zullu bol bol dinlen su iç..bak erken olsun bir an önce olsun diyodun gördünmü aceleci olacak bu gidişle dua et canım zamanında gelsin erken gelmesin
eltiler yarışıyor desene
bana da diğer eltim diyor siz ikiniz süt kardeş yapın bebekleri diyor ama bilemedim şimdi:26::26: ama fazla sıcak bakamıyorum
Merhaba kizlar bizde geldik, yemeğimizi de yedik.
Ya gece soluma yatmaya çalıştığım icin cok zorlanıyorum. Sola yatinca sol bacağım kasiliyor ve her yerim ağrıyor sanki. Sag tarafa yatmaya alıştığım icin. Gece zorla uyudum. Bu sabah namazdan sonra hele coook zorlandım tekrar uyumak icin. Arada sagıma dondüm maalesef. İnsanin ici hiç rahat etmiyor o zaman.
Çünkü son trimesterde cok önemliymiş soluna yatmak.
Bende internetten aldım ama artık almam herhalde. Dokunarak almak en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?