Bizde de akraba evliliği asla yokturvalla bizim bebeklerin cinsiyetleri farklı ailelerimizdede akraba evliliği asla yoktur zaten eşim ve abisi çok yakınlar bizim cocuklarımız kuzen değil kardeş olacaklar öyle yetiştireceğiz hiç bisey olmasa haftanın 2 günü kesin görüşüyoruz dini hassasiyet açısından iki kuzeni rahat rahat yetiştirmek için en uygun şey süt kardeş yapmak. ilk çocuklarımız süt kardeş olunca süt kardeşlik bağı kuruluyormuş bide diğer cocuklar için. bu hassasiyetin ötesinde bize çok güzel geldi daha sıcak bir bağ kurmak adına.
benim henüz kendi yeğenim yok ama heralde kendi yeğenim olsa anca bu kadar severim bu bebeğin yengesinden öte bişeyi olmam lazım daha anasının karnında sevmeye başladım eşimle ben ölürüz onun için
Evet çok zormuş..mısırda ölen bebeciği gördüm dün vallahi ben ağladım..annelik buymuş demekki
ne gerek var cnm süt olmaz mecbur kalırsınız o ayrı..gerçi sevapmış ama...:26:
kendi çocuğum dışındakini ihtiyaç olmadığı halde emzirmeyi yadırgarmışım gibi geliyor...belki bu söylediğimi eleştirenler olur ama bana garip geliyor ha nolur ihtiyaç olur bebek anne sütü alsın dersin emzirirsin o ayrı ama durduk yere dediğin gibi ne gerek var
valla bizim bebeklerin cinsiyetleri farklı ailelerimizdede akraba evliliği asla yoktur zaten eşim ve abisi çok yakınlar bizim cocuklarımız kuzen değil kardeş olacaklar öyle yetiştireceğiz hiç bisey olmasa haftanın 2 günü kesin görüşüyoruz dini hassasiyet açısından iki kuzeni rahat rahat yetiştirmek için en uygun şey süt kardeş yapmak. ilk çocuklarımız süt kardeş olunca süt kardeşlik bağı kuruluyormuş bide diğer cocuklar için. bu hassasiyetin ötesinde bize çok güzel geldi daha sıcak bir bağ kurmak adına.
benim henüz kendi yeğenim yok ama heralde kendi yeğenim olsa anca bu kadar severim bu bebeğin yengesinden öte bişeyi olmam lazım daha anasının karnında sevmeye başladım eşimle ben ölürüz onun için
hoşgeldin şekerim nerelerdesin sabahtan beri bugün serap da yok ortada gittimi ki urfaya :44:
Bizde de akraba evliliği asla yoktur
böcek yaa minicik o daha sevilmez miiiiiiiiii
hoşgeldin şekerim nerelerdesin sabahtan beri bugün serap da yok ortada gittimi ki urfaya :44:
bence o bebekle yakınlık kurmak için güzel bir araç ben bir kötülük görmüyorum tabiki her bulduğun bebeği cakcuk emzirmezsin bunu telkifte etmezsin ama böyle yakın olduğun özel insanlar için olabilir. ayrıca ana sütü kutsaldır kimden verilirse verilsin
yinede bu herkesin kendi görüşüdür
sero gitti heralde gezip gelsin birazcıkk
zaten dünürcüğüm senin kızı ben alacağımdan akraba evliliği olmucak çok şükür
bence o bebekle yakınlık kurmak için güzel bir araç ben bir kötülük görmüyorum tabiki her bulduğun bebeği cakcuk emzirmezsin bunu telkifte etmezsin ama böyle yakın olduğun özel insanlar için olabilir. ayrıca ana sütü kutsaldır kimden verilirse verilsin
yinede bu herkesin kendi görüşüdür
evet içim rahatladı şimdi canım benimsero gitti heralde gezip gelsin birazcıkk
zaten dünürcüğüm senin kızı ben alacağımdan akraba evliliği olmucak çok şükür
hoşbulduk canım benimmişlerden dolayı bi giremedim, nabıyoonuzzzzzz? son ay falan dinlemiyo bazıları töbe töbe yaa neyse zaten yormadan yapıyom kendimi olduğu kadar hiç kusura bakmasınlar, geldiğime şükretsinler dimi ama
Kızlar yürüyüşleri artırdınızmı gunde ne kadar yuruyorsunuz ben bu ara yuruyorum ama ayaklarımda şişmıyor degıl inşallah doguma bir faydası olur
evet canım süt kardeşlik bağını bir kre sağlaynca artık birbirinizden kız alıp veremezsiniz dini açıdan dediğin doğru ama ya ilerde biri diğerini severse benim aklıma böyle şeyler de geliyor geçen gün böyle bir olayla karşılaştım zaten süt kardeşler birbirine aşık olmuş evlenmek istiyor tabi aile nikh düşmeyeceği için izin vermiyor..gerçi bu yetiştirmeyle de alakalı siz onlara kardeş oldukları bilincini aşıladıktan sonra..
Kızlar yürüyüşleri artırdınızmı gunde ne kadar yuruyorsunuz ben bu ara yuruyorum ama ayaklarımda şişmıyor degıl inşallah doguma bir faydası olur
o bugünmü gitçekti ya, ben kaçırmışım o detayı
açıkçası emzirne sorunu olsa ben de emzirirdim yani böyle bir talep olsa..ama eltim benden böyle bişi istemez..bende isterim kardeş gibi olsunlar..her elti yakın olmuyor Allah bozmasın sizin muhabbetiniz güzelmiş..anlaşamıyor olsaydın sen de yaklaşmazdın eminim..tamamen kişinin yaşadığı ile ilgili bişey..ama sevaptır ihtiyaç varsa ben emzirirdim ihtiyaç yoksa zaten eltim de böyle bişi talep etmez
bu tamamen yetiştirme tarzı ve aile kültürü ile alakalı bazı aileler kuzenlerin evlenmesini asık olmasını yadırgamıyor bazı ailelerde öyle şeyler asla olmuyor kendi ailemden biliyorum tüm büyük erkek kuzenlerim abim küçük erkek kuzenlerim kardeşimdir hatta bahsederken insanlar senin abin yokki o kim filan diyolar bu aile kültürü tamamen
Neden yasak canım ? Gecmıs olsun bır durummu var?yürümek yasak bana artık((((((
cnım yürüyüşün doğuma katkısı elbette var olmaz olur mu hem ödem oluşumunu da önler ama fazla da abartma yani günde yarım saatle bir saat arası yürü bende yapmaya çalışıyorum ama kocam müsait oldukça anca
Neden yasak canım ? Gecmıs olsun bır durummu var?
Aynen canım bende öyle kocam musayıt oldukca aksam yurumeye calısıyorum gunduz zaten cok fena oluyor hava .
ne yürüyüşü be canım, evden işe işten eve benKızlar yürüyüşleri artırdınızmı gunde ne kadar yuruyorsunuz ben bu ara yuruyorum ama ayaklarımda şişmıyor degıl inşallah doguma bir faydası olur
pazarlama/müşteri ilişkilerindeyim canım üretim var ama allahtan o kısımda değilim daha çok yorulurdum kesin, çok şükür memnunum halimden ama artık bu halimle bu işi yapmak bile zor geliyo vala, işim tamamen bilgisiyar, sistem, mail ve tercüme üzerine ama bu bile yoruyo benievet içim rahatladı şimdi canım benim
amaannnnnnnnnn aynen dediğin gibi olduğu kadar sen firmada hangi görevdesin canım? üretim mi var öyleyse iş bitmez çünkü. satış bazen o açıdan iyi oluyo müşteri varsa çalışıyosun
evet bugün gidecekti bi gece kalıp döncekti
tabiki bu eltinde olsa kardeşinde olsa anlaşma ile alakalı ben bu kararı tek başıma vermedim karşılıklı anlaşma ile alakalı. zaten emzirip sürekli hergün hergün emzirmiyosun bu durumlarda en kötü bi kaç damla gitmesi sağlanıyor belki cocuklar mememizi almıcak kaşıkla vericez
ben de üretim olan yerde 5 sene çalıştım özlüyorum fabrika ortamını mağaza işi bol mesaili bi iş ama fabrikada saatin doldu mu kimse nereye diye sormaz. gerçi muhasebedeydim orda ayda bir mutlaka işler yoğun oluyordu ama çok ama az saat çalışmayı tercih ederim. hele ki kızım gelince ben nasıl saati 6buçuk yaparım bilmiyorum kim tutar benine yürüyüşü be canım, evden işe işten eve benhaftasonundan haftasonuna dışarı çıkarsam onada yürüyüş denirse tabi
pazarlama/müşteri ilişkilerindeyim canım üretim var ama allahtan o kısımda değilim daha çok yorulurdum kesin, çok şükür memnunum halimden ama artık bu halimle bu işi yapmak bile zor geliyo vala, işim tamamen bilgisiyar, sistem, mail ve tercüme üzerine ama bu bile yoruyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?