2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bizde de akraba evliliği asla yoktur
böcek yaa minicik o daha sevilmez miiiiiiiiii

Evet çok zormuş..mısırda ölen bebeciği gördüm dün vallahi ben ağladım..annelik buymuş demekki

ne gerek var cnm süt olmaz mecbur kalırsınız o ayrı..gerçi sevapmış ama...:26:

bence o bebekle yakınlık kurmak için güzel bir araç ben bir kötülük görmüyorum tabiki her bulduğun bebeği cakcuk emzirmezsin bunu telkifte etmezsin ama böyle yakın olduğun özel insanlar için olabilir. ayrıca ana sütü kutsaldır kimden verilirse verilsin

yinede bu herkesin kendi görüşüdür

evet canım süt kardeşlik bağını bir kre sağlaynca artık birbirinizden kız alıp veremezsiniz dini açıdan dediğin doğru ama ya ilerde biri diğerini severse benim aklıma böyle şeyler de geliyor geçen gün böyle bir olayla karşılaştım zaten süt kardeşler birbirine aşık olmuş evlenmek istiyor tabi aile nikh düşmeyeceği için izin vermiyor..gerçi bu yetiştirmeyle de alakalı siz onlara kardeş oldukları bilincini aşıladıktan sonra..

hoşgeldin şekerim nerelerdesin sabahtan beri bugün serap da yok ortada gittimi ki urfaya :44:

Bizde de akraba evliliği asla yoktur
böcek yaa minicik o daha sevilmez miiiiiiiiii

sero gitti heralde gezip gelsin birazcıkk

zaten dünürcüğüm senin kızı ben alacağımdan akraba evliliği olmucak çok şükür

hoşgeldin şekerim nerelerdesin sabahtan beri bugün serap da yok ortada gittimi ki urfaya :44:

hoşbulduk canım benimm işlerden dolayı bi giremedim, nabıyoonuzzzzzz? son ay falan dinlemiyo bazıları töbe töbe yaa neyse zaten yormadan yapıyom kendimi olduğu kadar hiç kusura bakmasınlar, geldiğime şükretsinler dimi ama

canım zaten orası öyle ama dediğim gibi emzirmek garip gelecek bana belki de hiç daha emzirmediğim içindir belki bebeğim doğunca emzirme olayına alışınca durum öyle gelmez çünkü o zaman ki psikolojim ile şimdiki aynı olmayacaktır...siz yapın bakalım süt kardeş nasıl bir duygu olmadı senden özenirim bende yaparım belli olmaz

Kızlar yürüyüşleri artırdınızmı gunde ne kadar yuruyorsunuz ben bu ara yuruyorum ama ayaklarımda şişmıyor degıl inşallah doguma bir faydası olur

açıkçası emzirne sorunu olsa ben de emzirirdim yani böyle bir talep olsa..ama eltim benden böyle bişi istemez..bende isterim kardeş gibi olsunlar..her elti yakın olmuyor Allah bozmasın sizin muhabbetiniz güzelmiş..anlaşamıyor olsaydın sen de yaklaşmazdın eminim..tamamen kişinin yaşadığı ile ilgili bişey..ama sevaptır ihtiyaç varsa ben emzirirdim ihtiyaç yoksa zaten eltim de böyle bişi talep etmez

sero gitti heralde gezip gelsin birazcıkk

zaten dünürcüğüm senin kızı ben alacağımdan akraba evliliği olmucak çok şükür
evet içim rahatladı şimdi canım benim

amaannnnnnnnnn aynen dediğin gibi olduğu kadar sen firmada hangi görevdesin canım? üretim mi var öyleyse iş bitmez çünkü. satış bazen o açıdan iyi oluyo müşteri varsa çalışıyosun

bu tamamen yetiştirme tarzı ve aile kültürü ile alakalı bazı aileler kuzenlerin evlenmesini asık olmasını yadırgamıyor bazı ailelerde öyle şeyler asla olmuyor kendi ailemden biliyorum tüm büyük erkek kuzenlerim abim küçük erkek kuzenlerim kardeşimdir hatta bahsederken insanlar senin abin yokki o kim filan diyolar bu aile kültürü tamamen

Kızlar yürüyüşleri artırdınızmı gunde ne kadar yuruyorsunuz ben bu ara yuruyorum ama ayaklarımda şişmıyor degıl inşallah doguma bir faydası olur

cnım yürüyüşün doğuma katkısı elbette var olmaz olur mu hem ödem oluşumunu da önler ama fazla da abartma yani günde yarım saatle bir saat arası yürü bende yapmaya çalışıyorum ama kocam müsait oldukça anca

o bugünmü gitçekti ya, ben kaçırmışım o detayı

evet bugün gidecekti bi gece kalıp döncekti

tabiki bu eltinde olsa kardeşinde olsa anlaşma ile alakalı ben bu kararı tek başıma vermedim karşılıklı anlaşma ile alakalı. zaten emzirip sürekli hergün hergün emzirmiyosun bu durumlarda en kötü bi kaç damla gitmesi sağlanıyor belki cocuklar mememizi almıcak kaşıkla vericez

kesinlikle canım öyle aile yetiştirmesi önemli bende kuzenlerimle bir arada büyüdüm ama öz abim ablam olsalar bu kadar olurdu yani hiç ayrı gayrımız yoktur zaten evlerimizde yakındı bazen sohbet esnasında abim yada ablam diye konuşunca senin abin yada ablan mı var diyenler oluyor..ne güzel sizinkiler de kardeş gibi olur birbirlerine sahip çıkarlar destek olurlar ilerde

yürümek yasak bana artık ((((((
Neden yasak canım ? Gecmıs olsun bır durummu var?

Aynen canım bende öyle kocam musayıt oldukca aksam yurumeye calısıyorum gunduz zaten cok fena oluyor hava .

Neden yasak canım ? Gecmıs olsun bır durummu var?

Aynen canım bende öyle kocam musayıt oldukca aksam yurumeye calısıyorum gunduz zaten cok fena oluyor hava .

yok canım gündüz çok sıcak yürünmez ben de akşam yürüyüşü tercih ettiğimden eşimle gidiyorum

ne yürüyüşü be canım, evden işe işten eve ben haftasonundan haftasonuna dışarı çıkarsam onada yürüyüş denirse tabi

pazarlama/müşteri ilişkilerindeyim canım üretim var ama allahtan o kısımda değilim daha çok yorulurdum kesin, çok şükür memnunum halimden ama artık bu halimle bu işi yapmak bile zor geliyo vala, işim tamamen bilgisiyar, sistem, mail ve tercüme üzerine ama bu bile yoruyo beni

böyle diyorum ama belkide ilerde emziririm büyük konuşmamak gerek..çünkü ben doğum yapınca inşallah vaktinde gelirse amca oğluyla arasında 4 ay olucak şimdi 2 aylık bebişi var..yeni doğum yapınca sütü kesilmişti emziremeyince ağlamıştı o zaman kayınvaldeme ben doğum yapmış olsaydım emzirirdim demiştim..bizde de akraba evliliği yok kaynana tarafında var ama..abimin de bebeği var onu mesela hiç düşünmeden emziririm çünkü abim rahatız olmaz ama belki eltim sorun yaratabilir..

ben de üretim olan yerde 5 sene çalıştım özlüyorum fabrika ortamını mağaza işi bol mesaili bi iş ama fabrikada saatin doldu mu kimse nereye diye sormaz. gerçi muhasebedeydim orda ayda bir mutlaka işler yoğun oluyordu ama çok ama az saat çalışmayı tercih ederim. hele ki kızım gelince ben nasıl saati 6buçuk yaparım bilmiyorum kim tutar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…