2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ALLAH kolaylık versın canım ya sanada

Neden yasak canım ? Gecmıs olsun bır durummu var?

Aynen canım bende öyle kocam musayıt oldukca aksam yurumeye calısıyorum gunduz zaten cok fena oluyor hava .

kasılmalar vardı canım 20 gün önce başladı hafif hafif oluyor artık eskisi kadar şiddetli değil ama gene de doktorum yatıcaksın dedi tuvalet ve yemek harici kalkmıyorum sağolasın cnm vaktinde gelsin de bebeğim..başka bişey istemem

cullum bende seninle aynıyım yaa sabahları işe gelirken 15 dk yürüyorum sonra hava sıcak eşimle gidip geliyoruz. eve gidince yemek yap ye mutfagı topla ortalığı topla hoopp yatış yapıyorum ama çok şişti ayaklarım ne yapıcam bilmiyorum. sende varmı şişlik felan

Anladım cnm dinlenmeye bak kalkma zaten az kaldı inşallah saglıcakla bebişlerimiz vaktınde gelir

haklısın canım, bizim öyle çok şükür 17,45 dendimi servisler hareket ediyor, cumartesilerileride kaldırdılar hafta içine ekleyip, o nedenle memnunum halimden

ALLAH kolaylık versın canım ya sanada

sağol canım

aynıyız işte, benim akşamları şişiyo ayaklar sabaha iniyo sora bida hop şişiyo akşam hep aynı şekil devam ediyo, gece yatarken yastık koyuyom bacak arama, gündüzde pufum var ayak altında ama buna rağmen yine oluyo işte kocacık masaj yapıyo akşamları bileklerime falan biraz iyi geliyo, bayağı 1 saat falan uğraşıyo o biraz rahatlatıyo gibi yatmadan önce

allah kimsenin ağız tadını bozmasın canım

allah korusun canım allah hiç birimizin cocuğunu sütsüz bırakmasın sütlerimizi evlatlarımıza hayırlısı ile verelim

yok kuzum ayağımızı uzatınca olmuyor o zaman masaya uzak kalıyorum ayaklarım balon gibi oluyor

haklısın canım, bizim öyle çok şükür 17,45 dendimi servisler hareket ediyor, cumartesilerileride kaldırdılar hafta içine ekleyip, o nedenle memnunum halimden

sağol canım
ben de öyle rahat çalışma saatli bi işten buraya geldim. neymiş buranın parası daha fazlaymış bilmiyorum pişman mıyım daha karar vermeedim bi sene oldu orda da iş açısından körelicektim burda daha fazla maaşla köreliyorum

Aynen öyle canım bende programda izledikten sonra takıntı yaptım. Ama cok zorlandım yaaa. Artık oldugu kadar. Ama sagıma yatinca da vicdan yapıyorum cocuğuma birsey olur mu diye.
Kızlar yürüyüşleri artırdınızmı gunde ne kadar yuruyorsunuz ben bu ara yuruyorum ama ayaklarımda şişmıyor degıl inşallah doguma bir faydası olur
Ya ben çok yürüyemiyirum. Sadece markete oraya buraya giderken.

çağla22 özel mesaj kutunu boşalt kız mesaj atamıyommm

Boşalttım yagmurcam
Elinden geldıgınce yürürsün artık tatlım inşallah bebiş gelırken açılmada bır sıkıntı yaşamayız kolayca açılır

Son düzenleme:

bende aynı cnm üç yastıkla yatıyorum kocişe az öte git yanıyom diyom adam yataktan düşecek nerdeyse masaj yapıyo rahatlıyom eve gıder gitmez ayakları havaya dikiyorum ama yine şiş yine şiş anamşimdide bi uykum varki oturamıyorum her yerim batıyo ühühhhüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…