2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Az önce klasöru bosaltmamısım cnm tek tek sılıyım dedıydım mesaj kutusunda varmıs sımdı boşalttım tamamını

Slm kızlar nasılsınız ben bebişimi 38+1 de aldırmak istiyorum kurban bayramının arife gününden 1 gün önce doktoruma daha söylemedim bakalım ne dicek sizce bi problem olurmu sezeryan olcam çünkü

Slm kızlar nasılsınız ben bebişimi 38+1 de aldırmak istiyorum kurban bayramının arife gününden 1 gün önce doktoruma daha söylemedim bakalım ne dicek sizce bi problem olurmu sezeryan olcam çünkü

Selam canım hoşgeldin hayırlı saglıklı dogumlar
Doktorun zaman konusunda senı bılgılendırıcektır 38+1 uygunsa alırlar bebişini kucağına verirler

ne diyim bilemedim şimdik adigem, şunu biliyorum çok iyi sadece, bebiş olduktan sonra daha çok evde vakit geçirmek isticizzzzz, Allahtan hayırlısı artık ne diyelim

ya işte uyku sorunuda var, benim bugün başım ağrıyo ve sanırım uykusuzluktan artık vücut alarm vermeye başladı ne yapıcam bilmiyom:44: ağrı kesici almadım hala belki geçer diye bekliyorum ama sabahtan beri var bu daha yataktan kalkarken başım ağrıyodu ayrıl gitsin izine be canım kastırma kendini, ben dayanabildiğim kadar dayancam sora kullanmak için, tıngır mıngır gidio günler zorda olsa

sorun olmaz canım çünkü benim doktor sezaryen olursa eğer 38 de alırız bebeği daha fazla beklemez çünkü demişti ordan biliyom

Sağolun kızlar içim rahatladı biraz bi yandan mecburum o tarihte aldırmaya bayram olduğu için teyzem gelip bakıcak bana kimsem yok çünkü yanımda durcak öyle olursa 10 gün teyzem durcak

cnm inan işim ne kadar rahat olursa olsun bütün gün sandalye tepesinde oturmaktan totoşum ağrıyo artık. ama izne ayrılıncada evde sıkılırmıyım bilmiyom. iki hafta dayanıcam ve çıkıcam yaa

Sağolun kızlar içim rahatladı biraz bi yandan mecburum o tarihte aldırmaya bayram olduğu için teyzem gelip bakıcak bana kimsem yok çünkü yanımda durcak öyle olursa 10 gün teyzem durcak

bakacak birilerinin olmaması çok kötü canım ya ama ben de sezeryan da hep 38 de alınıyo diye biliyorum o tarihe ayarlıyolar sen de sezeryan istiyosan bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun canım benim

Canım ben mecburum sezeryan olmaya çünkü 1,5 sene önce miyom ameliyatı oldum o yüzden içteki dikişlerim doğumda patlar diye sezeryan olcam

merak etme canım sorun çıkmaz, daha salı günü konuştuk bu konuyu doktorla o nedenle için ferah olsun, teyzeciğin hem yardımcı olmuş olcak sana daha iyi, Allah onları eksik etmesin.

cnm inan işim ne kadar rahat olursa olsun bütün gün sandalye tepesinde oturmaktan totoşum ağrıyo artık. ama izne ayrılıncada evde sıkılırmıyım bilmiyom. iki hafta dayanıcam ve çıkıcam yaa
o kadar iyi anlıyorum ki o toto ağrısı bendede var arada yanlıyıp oturuyorum ama yine olmuo ya, akşam eve gidince koltuğa zor oturuyom toto ağrısından artık, nette okudum toto ağrısı için arada uzanın sol yada sağ yanınıza demiş gülesim geldi, ayol işte nereye uzancam masayı boşaltayım ben iyisimi onun üstüne yatayım çık canım çık, sende variste var, senin sıkıntın daha fazla, evde en azından istediğini yapma şansın var boşver, sıkılsanda bulursun bi uğraş, bebişin eşyalarıyla oyalanırsın işte

kızlar ben doktora gitttim geldim...aslında öğlen geldim ama sıcaktan kafam sersem gibiydi nasıl yatağa attım kendimi bilmiyorum...şükürler olsun hiç bir şeyim yokmuş..kadndoğumcumun deyimiyle taş gibi kalbim varmış...2 hafta sonra kontrolum var...hayırlısı artık...bugün hastanede yeni doğan bebekleri görünce içim gitti yaaa çok tatlılardı..hemşirede bunl<r iyi günlerin ahhh keşke karnımda olsaydı diyceksin diyor..bende demem herhalde böylede zor baksana halimize dedim...

Hadi gözün aydın canım. İyi olmana sevindim.

ii canım cok sevindim sonuçlarının ii olmasına aman herkes de aynı seyi söylüyor bunlar iyi günlerin ahhh keşke karnımda olsaydı bu nedir yaaa :18:

selam canım bende aynı şeyi düşünüyorum kaç haftalık olucam bilmiyorum o zaman ama bende bayramdan önce aldırmak istiyorum.zaten doktorum normal olursa 29 ekim sezeryan olursa 15 gün önce demişti bayrama denk geliyor bende bayramdan önce aldırmayı düşünüyorum ama doktorumla dahadetaylı konuşmadık bakalım hakkımızda hayırlısı

ben arada kalkıp gezeliyorum ama bu karınla fazla dikkat çekmeyim diyede dolanmıyorum fazla. şu anda bütün kemiklerim batıyo yataga dar atıcam kendımı sanırım. iki yada üç hafta sonra ben kaçar evin yolunu tutar bacılarr.. bu bünya daha fazla kaldırmayacak artık bütün gün sandalye tepesinde oturmayı

Evet kızlar icin biraz zor oluyor :) bende 178im hep once boya bakmışimdir karşı tarafta.
Benim oğlum uzun olabilir erkekte sorun olmaz dimi ama teyzesi

evet erkeklerde farketmiyorda 2 metre boyla kız çok farkeder zor eş bulur kendini kızım şaka bir yana sağlıklı olsunda hiç farketmez meleğimin boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…