çağla22 kız ne cabuk doluyo mesaj kutun senin
Slm kızlar nasılsınız ben bebişimi 38+1 de aldırmak istiyorum kurban bayramının arife gününden 1 gün önce doktoruma daha söylemedim bakalım ne dicek sizce bi problem olurmu sezeryan olcam çünkü
ne diyim bilemedim şimdik adigem, şunu biliyorum çok iyi sadece, bebiş olduktan sonra daha çok evde vakit geçirmek isticizzzzz, Allahtan hayırlısı artık ne diyelimben de öyle rahat çalışma saatli bi işten buraya geldim. neymiş buranın parası daha fazlaymış bilmiyorum pişman mıyım daha karar vermeedim bi sene olduorda da iş açısından körelicektim burda daha fazla maaşla köreliyorum
ya işte uyku sorunuda var, benim bugün başım ağrıyo ve sanırım uykusuzluktan artık vücut alarm vermeye başladı ne yapıcam bilmiyom:44: ağrı kesici almadım hala belki geçer diye bekliyorum ama sabahtan beri var bu daha yataktan kalkarken başım ağrıyodubende aynı cnm üç yastıkla yatıyorum kocişe az öte git yanıyom diyom adam yataktan düşecek nerdeysemasaj yapıyo rahatlıyom eve gıder gitmez ayakları havaya dikiyorum ama yine şiş yine şiş anam şimdide bi uykum varki oturamıyorum her yerim batıyo ühühhhüüüüü
sorun olmaz canım çünkü benim doktor sezaryen olursa eğer 38 de alırız bebeği daha fazla beklemez çünkü demişti ordan biliyomSlm kızlar nasılsınız ben bebişimi 38+1 de aldırmak istiyorum kurban bayramının arife gününden 1 gün önce doktoruma daha söylemedim bakalım ne dicek sizce bi problem olurmu sezeryan olcam çünkü
cnm inan işim ne kadar rahat olursa olsun bütün gün sandalye tepesinde oturmaktan totoşum ağrıyo artık. ama izne ayrılıncada evde sıkılırmıyım bilmiyom. iki hafta dayanıcam ve çıkıcam yaane diyim bilemedim şimdik adigem, şunu biliyorum çok iyi sadece, bebiş olduktan sonra daha çok evde vakit geçirmek isticizzzzz, Allahtan hayırlısı artık ne diyelim
ya işte uyku sorunuda var, benim bugün başım ağrıyo ve sanırım uykusuzluktan artık vücut alarm vermeye başladı ne yapıcam bilmiyom:44: ağrı kesici almadım hala belki geçer diye bekliyorum ama sabahtan beri var bu daha yataktan kalkarken başım ağrıyoduayrıl gitsin izine be canım kastırma kendini, ben dayanabildiğim kadar dayancam sora kullanmak için, tıngır mıngır gidio günler zorda olsa
sorun olmaz canım çünkü benim doktor sezaryen olursa eğer 38 de alırız bebeği daha fazla beklemez çünkü demişti ordan biliyom
Sağolun kızlar içim rahatladı biraz bi yandan mecburum o tarihte aldırmaya bayram olduğu için teyzem gelip bakıcak bana kimsem yok çünkü yanımda durcak öyle olursa 10 gün teyzem durcak
bakacak birilerinin olmaması çok kötü canım ya ama ben de sezeryan da hep 38 de alınıyo diye biliyorum o tarihe ayarlıyolar sen de sezeryan istiyosan bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun canım benim
merak etme canım sorun çıkmaz, daha salı günü konuştuk bu konuyu doktorla o nedenle için ferah olsun, teyzeciğin hem yardımcı olmuş olcak sana daha iyi, Allah onları eksik etmesin.Sağolun kızlar içim rahatladı biraz bi yandan mecburum o tarihte aldırmaya bayram olduğu için teyzem gelip bakıcak bana kimsem yok çünkü yanımda durcak öyle olursa 10 gün teyzem durcak
o kadar iyi anlıyorum ki o toto ağrısı bendede var arada yanlıyıp oturuyorum ama yine olmuo ya, akşam eve gidince koltuğa zor oturuyom toto ağrısından artık, nette okudum toto ağrısı için arada uzanın sol yada sağ yanınıza demiş gülesim geldi, ayol işte nereye uzancamcnm inan işim ne kadar rahat olursa olsun bütün gün sandalye tepesinde oturmaktan totoşum ağrıyo artık. ama izne ayrılıncada evde sıkılırmıyım bilmiyom. iki hafta dayanıcam ve çıkıcam yaa
kızlar ben doktora gitttim geldim...aslında öğlen geldim ama sıcaktan kafam sersem gibiydi nasıl yatağa attım kendimi bilmiyorum...şükürler olsun hiç bir şeyim yokmuş..kadndoğumcumun deyimiyle taş gibi kalbim varmış...2 hafta sonra kontrolum var...hayırlısı artık...bugün hastanede yeni doğan bebekleri görünce içim gitti yaaa çok tatlılardı..hemşirede bunl<r iyi günlerin ahhh keşke karnımda olsaydı diyceksin diyor..bende demem herhalde böylede zor baksana halimize dedim...
kızlar ben doktora gitttim geldim...aslında öğlen geldim ama sıcaktan kafam sersem gibiydi nasıl yatağa attım kendimi bilmiyorum...şükürler olsun hiç bir şeyim yokmuş..kadndoğumcumun deyimiyle taş gibi kalbim varmış...2 hafta sonra kontrolum var...hayırlısı artık...bugün hastanede yeni doğan bebekleri görünce içim gitti yaaa çok tatlılardı..hemşirede bunl<r iyi günlerin ahhh keşke karnımda olsaydı diyceksin diyor..bende demem herhalde böylede zor baksana halimize dedim...
Slm kızlar nasılsınız ben bebişimi 38+1 de aldırmak istiyorum kurban bayramının arife gününden 1 gün önce doktoruma daha söylemedim bakalım ne dicek sizce bi problem olurmu sezeryan olcam çünkü
Benim kociş de 183 :) aynı sayılırız :))
Uzun cocuklar olma ihtimali cok yuksek
merak etme canım sorun çıkmaz, daha salı günü konuştuk bu konuyu doktorla o nedenle için ferah olsun, teyzeciğin hem yardımcı olmuş olcak sana daha iyi, Allah onları eksik etmesin.
o kadar iyi anlıyorum ki o toto ağrısı bendede var arada yanlıyıp oturuyorum ama yine olmuo ya, akşam eve gidince koltuğa zor oturuyom toto ağrısından artık, nette okudum toto ağrısı için arada uzanın sol yada sağ yanınıza demiş gülesim geldi, ayol işte nereye uzancammasayı boşaltayım ben iyisimi onun üstüne yatayım çık canım çık, sende variste var, senin sıkıntın daha fazla, evde en azından istediğini yapma şansın var boşver, sıkılsanda bulursun bi uğraş, bebişin eşyalarıyla oyalanırsın işte
benim kocam 2 metre kızım o kadar uzun boylu olmasın vallaha evde kalır o boyda kocada bulamaz
Evet kızlar icin biraz zor oluyor :) bende 178im hep once boya bakmışimdir karşı tarafta.
Benim oğlum uzun olabilir erkekte sorun olmaz dimi ama teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?