satış yapmayı unutmuşum kızz bi de koca göbekle üst kata çık otur banyo metrekaresi hesapla iskonto hesapla yoruldumpişttt napıyonuz bakalım hımmm?:124:
günaydın canım ömrümün en zor dönemi heralde bu ama bunada şükür ki işimiz var işsizde olabilirdik yani çalışmak isteyip çalışamamak kötü
çok kilo aldığın için mi olmuş bebek büyük diye mi
ay ben 32de çıkmak istemiyorum kaynanam geldi bide memleketten kafayı yerim heralde allahım sen koru
senin ne zaman iznin canım benim ekim başında
Kızlaaar
Ben de bugun sabah doktor kontrolüme gittim. Bebişimiz uygun pozisyonda olmadıgından çok detaylı göremedik yüzünü..baş aşağı duruyor, yüzüstü yatıyor ve bir tarafında plasenta var, bir tarafında da sağ kolu var. Yani tamamen kendini kapatmış. Ama sağ tarafından topalak bir yanağı görünüyordu canımın..
Kilomuz 1822 gr. Tüm ölçümleri normal ve haftasıyla uyumlu.. Kan idrar da verdim bakalım göreceğiz birşey çıkacak mı.
Bu arada drda şöyle bişi yaşadım. Ultrason sırasında aniden bir ateş basması oldu. Elimle kendimi yellemeye çalışırken doktorum fena mı oldun dedi.. Bir ateş bastı birden dedim. Meğer aniden tansiyonum düşmüş sırt üstü yatmaktan.. Hemen koltugumun baş tarafını kaldırdılar.
Aman siz siz olur sırt üstü yatmayın bu haftalarda. Bebek ana damarımıza baskı yaptıgından ani tansiyon düşmesi ve bayılma yaparmış. Bazı hamişlere bu yüzden hiç sırt üstü us yapamıyorlarmış hatta.
Evde de dikkat edin sırt üstü yatarken mutlaka başınızı kaldırın yastıgınızı yükseltin..
selam canım bende aynı şeyi düşünüyorum kaç haftalık olucam bilmiyorum o zaman ama bende bayramdan önce aldırmak istiyorum.zaten doktorum normal olursa 29 ekim sezeryan olursa 15 gün önce demişti bayrama denk geliyor bende bayramdan önce aldırmayı düşünüyorum ama doktorumla dahadetaylı konuşmadık bakalım hakkımızda hayırlısı
maasalh canm bebişine bizde dıkkat edelım o zaman sırt üstü yatmamaya zaten yamk uyumak cok zor artk bende dun gıttm 2150 gr olmus hersey normaldedı korkuym dogum yaklastıkca ya
Bende bugün doktora gittim tansiyonum14 8. Çıktı doktor çok yüksek değil ama tuzsuz ye dedi başından beri biz bir hafta geriden geliyoruz 30 olmak gerekirken 29 hafta çıktı canım çok sıkıldı(( 3 hafta sonra çalışabilir raporu alcam ama şu gerîden gelmesi çok canımı sıktı başka bi dr gitsem mi sizce ((
Ki
Kilosuda 1262 çıktı ank foktor 1450 demişti iki hafta önce kafsm çok karıştı((
Kızlaaar
Ben de bugun sabah doktor kontrolüme gittim. Bebişimiz uygun pozisyonda olmadıgından çok detaylı göremedik yüzünü..baş aşağı duruyor, yüzüstü yatıyor ve bir tarafında plasenta var, bir tarafında da sağ kolu var. Yani tamamen kendini kapatmış. Ama sağ tarafından topalak bir yanağı görünüyordu canımın..
Kilomuz 1822 gr. Tüm ölçümleri normal ve haftasıyla uyumlu.. Kan idrar da verdim bakalım göreceğiz birşey çıkacak mı.
Bu arada drda şöyle bişi yaşadım. Ultrason sırasında aniden bir ateş basması oldu. Elimle kendimi yellemeye çalışırken doktorum fena mı oldun dedi.. Bir ateş bastı birden dedim. Meğer aniden tansiyonum düşmüş sırt üstü yatmaktan.. Hemen koltugumun baş tarafını kaldırdılar.
Aman siz siz olur sırt üstü yatmayın bu haftalarda. Bebek ana damarımıza baskı yaptıgından ani tansiyon düşmesi ve bayılma yaparmış. Bazı hamişlere bu yüzden hiç sırt üstü us yapamıyorlarmış hatta.
Evde de dikkat edin sırt üstü yatarken mutlaka başınızı kaldırın yastıgınızı yükseltin..
Bende bugün doktora gittim tansiyonum14 8. Çıktı doktor çok yüksek değil ama tuzsuz ye dedi başından beri biz bir hafta geriden geliyoruz 30 olmak gerekirken 29 hafta çıktı canım çok sıkıldı(( 3 hafta sonra çalışabilir raporu alcam ama şu gerîden gelmesi çok canımı sıktı başka bi dr gitsem mi sizce ((
Slm kızlar nasılsınız ben bebişimi 38+1 de aldırmak istiyorum kurban bayramının arife gününden 1 gün önce doktoruma daha söylemedim bakalım ne dicek sizce bi problem olurmu sezeryan olcam çünkü
Anladım cnm dinlenmeye bak kalkma zaten az kaldı inşallah saglıcakla bebişlerimiz vaktınde gelir
amin...çok zor hele de o halde çaresiz kalmak..Allah'ım yaşatmasın!allah korusun canım allah hiç birimizin cocuğunu sütsüz bırakmasın sütlerimizi evlatlarımıza hayırlısı ile verelim
ben de 177 esım 183 bakalım kızımızın boyu kac olacak :)
allaha sukur ıyıym canım sıcaklar olmasa daha da ıyı olacam yok olcmedıler ne zmaan olculur kı o hangı haftalarda
Bu ara butikbebe coştu sureklı kargo bedava
geçmiş olsun cmnmkızlar ben doktora gitttim geldim...aslında öğlen geldim ama sıcaktan kafam sersem gibiydi nasıl yatağa attım kendimi bilmiyorum...şükürler olsun hiç bir şeyim yokmuş..kadndoğumcumun deyimiyle taş gibi kalbim varmış...2 hafta sonra kontrolum var...hayırlısı artık...bugün hastanede yeni doğan bebekleri görünce içim gitti yaaa çok tatlılardı..hemşirede bunl<r iyi günlerin ahhh keşke karnımda olsaydı diyceksin diyor..bende demem herhalde böylede zor baksana halimize dedim...
ii canım cok sevindim sonuçlarının ii olmasına aman herkes de aynı seyi söylüyor bunlar iyi günlerin ahhh keşke karnımda olsaydı bu nedir yaaa :18:
Aynen canım saglikli olsunlar da :)evet erkeklerde farketmiyorda 2 metre boyla kız çok farkeder zor eş bulur kendini kızım şaka bir yana sağlıklı olsunda hiç farketmez meleğimin boyu
Hayırlı yolculuklar canım. Bol bol mola ver saat bası. Yürü. Ayaklarını uzat. Su içmeyi ihmal etme.Kızlar yarın senelik izine çıkıyorum ve Rabbim nasip ederse Bodruma tatile gidiyorum bana dua edin çok tırsıyorum yollarda zorlanmaktan ama eşim çok bunaldığı içinde tamam gidelim dedim dr umda gidebilirsin ama çok dikkat et dedi..of of ..
Bu arada kızım 3 hafta önce 1.740 gram olmuş teyzeleri dr 2 hafta önden gidiyo gelişimi dedi inş. sağlıcakla gelir yawrum bu dünyaya
Kızlaaar
Selamm kızlarrrr, hayırlı akşamlarrr..
İnternetimiz aniden kapanınca bir daha nete girip sizlere haber verme imkanım olmadı.
Hepinizi çok özledimmmm. Bugün internetime yeniden kavuştum. Arada kopuyo bağlantım ama bir süre sonra düzelir sanırım.
Nasılsınızzz bakimm, ne var ne yok görüşmeyeliiii ? Güsel güsel haberler bekliyorum sizden, inşallah herşey yolundadır..
Çok özledimmm burada sizlerle sohbet etmeyiiii, fırsatım oldukça girmeye çalışıcam artık.
hoşbuldumm ezinemmmm, küçük olanı gitti, sırada büyük abimler var, şuan antalyadalar c.tesi gelicekler geri, 1 hafta yine beraberiz sonra gidicekler. Yaz dönemini bu yüzden hiç sevmiyorum yav, Allah eksik etmesin geleni gideni ama buranın hoşgeldin beşgittin adetleri beni yoruyohoşgeldin canım gönderdinmi misafirlerini
hoşbuldumm ezinemmmm, küçük olanı gitti, sırada büyük abimler var, şuan antalyadalar c.tesi gelicekler geri, 1 hafta yine beraberiz sonra gidicekler. Yaz dönemini bu yüzden hiç sevmiyorum yav, Allah eksik etmesin geleni gideni ama buranın hoşgeldin beşgittin adetleri beni yoruyo
Sen nasılsın kuzum ? Bebişimiz nasıl ?
hoşgeldin canım gönderdinmi misafirlerini
oy oy oyyy maşallahhh kuzumaaatatil yerlerine yakın yerler öyle oluyo canım hem akraba ziyaetleri hemde tatile gelenler yogun olur yaz mevsimi
biz iyiyiz ayak şişmesi uyku sorunu sola yatma agırlaşma dışında oglum kıpır kıpır maşallah
oy oy oyyy maşallahhh kuzumaaa
bizimde dün kontrolümüz vardı, 1568 gr olmuşuz, toplamda 6 kilo almışım.
Dün bebişimin beşiğini arabasını felan seçmek için dolaştık biraz ama yine de benimde ayaklarım şişti, şimdiye kadar hiç olmamıştı, siftah ettik bakalım
canım belini desteklicek bir pozisyon seç ve biraz masaj yap. ben genelde sert olmayan bi yere sırtüstü yatıp dizlerimi yukarı kaldırıyodum, ellerimlede belimi destekliyodum. bende çok olurdu, kılımı kıpırdatamazdım. şükürki artık yok. umarım sanada faydası olurKizlaaar bi yardim edin ne olur! Suanda öyle bir agri cekiyorumki anlatamam tam kalcamin üstü sirtimin alt tarafinda feci bir agri var hani yanlis bir hareket yapilirda aniden agrimaya baslarya ayni öyle ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nede yürüyebiliyorum ne iyi gelir acaba bi fikir verin lütfen
Kizlaaar bi yardim edin ne olur! Suanda öyle bir agri cekiyorumki anlatamam tam kalcamin üstü sirtimin alt tarafinda feci bir agri var hani yanlis bir hareket yapilirda aniden agrimaya baslarya ayni öyle ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nede yürüyebiliyorum ne iyi gelir acaba bi fikir verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?