2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

eylül 19 yani daha 1 ay var dolu dolu :S

Kızlar yarın senelik izine çıkıyorum ve Rabbim nasip ederse Bodruma tatile gidiyorum bana dua edin çok tırsıyorum yollarda zorlanmaktan ama eşim çok bunaldığı içinde tamam gidelim dedim dr umda gidebilirsin ama çok dikkat et dedi..of of ..

Bu arada kızım 3 hafta önce 1.740 gram olmuş teyzeleri dr 2 hafta önden gidiyo gelişimi dedi inş. sağlıcakla gelir yawrum bu dünyaya

Kızlaaar
Ben de bugun sabah doktor kontrolüme gittim. Bebişimiz uygun pozisyonda olmadıgından çok detaylı göremedik yüzünü..baş aşağı duruyor, yüzüstü yatıyor ve bir tarafında plasenta var, bir tarafında da sağ kolu var. Yani tamamen kendini kapatmış. Ama sağ tarafından topalak bir yanağı görünüyordu canımın..
Kilomuz 1822 gr. Tüm ölçümleri normal ve haftasıyla uyumlu.. Kan idrar da verdim bakalım göreceğiz birşey çıkacak mı.

Bu arada drda şöyle bişi yaşadım. Ultrason sırasında aniden bir ateş basması oldu. Elimle kendimi yellemeye çalışırken doktorum fena mı oldun dedi.. Bir ateş bastı birden dedim. Meğer aniden tansiyonum düşmüş sırt üstü yatmaktan.. Hemen koltugumun baş tarafını kaldırdılar.
Aman siz siz olur sırt üstü yatmayın bu haftalarda. Bebek ana damarımıza baskı yaptıgından ani tansiyon düşmesi ve bayılma yaparmış. Bazı hamişlere bu yüzden hiç sırt üstü us yapamıyorlarmış hatta.
Evde de dikkat edin sırt üstü yatarken mutlaka başınızı kaldırın yastıgınızı yükseltin..

maasalh canm bebişine bizde dıkkat edelım o zaman sırt üstü yatmamaya zaten yamk uyumak cok zor artk bende dun gıttm 2150 gr olmus hersey normaldedı korkuym dogum yaklastıkca ya

Bende bugün doktora gittim tansiyonum14 8. Çıktı doktor çok yüksek değil ama tuzsuz ye dedi başından beri biz bir hafta geriden geliyoruz 30 olmak gerekirken 29 hafta çıktı canım çok sıkıldı(( 3 hafta sonra çalışabilir raporu alcam ama şu gerîden gelmesi çok canımı sıktı başka bi dr gitsem mi sizce((

eğer aklına takılanlar varsa içiniz rahat etmeyecekse gidin tabi başka doktora.

Ki

Kilosuda 1262 çıktı ank foktor 1450 demişti iki hafta önce kafsm çok karıştı((

benmde ılk önce ultrasnda 1500 cıvarı dedı sonra ayrıntılı ultrasn verdı ordakı 2150 gr dedı bende dk 1500gr dedı dedm sen yanlış anlamışndr dedı haftasıyla gayet uyumlu dedı bende uzuldm 1500 deyınce cok az geldı bana sonra dok dedım 2150 grmıs dıye oda dedıkı ayrıntılıı ultrsn bıraz buyuk cıkartr o 1800 cıvarıdr dedı benmde kafam karıstı

hmm beni de ateş basıyo demekki ondan

dikkat et cnm tansiyon mühim.. haftaya gelince onlara takılma, ultrason bilgileri tahminidir hiçbir zaman net bilgi vermez

Slm kızlar nasılsınız ben bebişimi 38+1 de aldırmak istiyorum kurban bayramının arife gününden 1 gün önce doktoruma daha söylemedim bakalım ne dicek sizce bi problem olurmu sezeryan olcam çünkü

bende de aynı sorun var..desene aynı anda pırtlatcaz :) bende 38.haftamda olcam

Anladım cnm dinlenmeye bak kalkma zaten az kaldı inşallah saglıcakla bebişlerimiz vaktınde gelir

amin cnm amin..

allah korusun canım allah hiç birimizin cocuğunu sütsüz bırakmasın sütlerimizi evlatlarımıza hayırlısı ile verelim
amin...çok zor hele de o halde çaresiz kalmak..Allah'ım yaşatmasın!

ben de 177 esım 183 bakalım kızımızın boyu kac olacak :)

en az 2 metre

allaha sukur ıyıym canım sıcaklar olmasa daha da ıyı olacam yok olcmedıler ne zmaan olculur kı o hangı haftalarda

cnm benim sancım olunca doktorum her hafta ölçücez dedi rahimde açılma erken doğum riski varmı diye..yarın tekrar bakcak..
Bu ara butikbebe coştu sureklı kargo bedava

ürünler nasıl kalitelimi?

geçmiş olsun cmnm

ii canım cok sevindim sonuçlarının ii olmasına aman herkes de aynı seyi söylüyor bunlar iyi günlerin ahhh keşke karnımda olsaydı bu nedir yaaa :18:

ne bakıyonuz millete..kucağına almak gibisi var mı? bir kere de olumlu konuşsalar şaşarım zaten.vaktinde gelsin kucağımda olsun sağlıkla ondan başkası boş..

evet erkeklerde farketmiyorda 2 metre boyla kız çok farkeder zor eş bulur kendini kızım şaka bir yana sağlıklı olsunda hiç farketmez meleğimin boyu
Aynen canım saglikli olsunlar da :)
Hayırlı yolculuklar canım. Bol bol mola ver saat bası. Yürü. Ayaklarını uzat. Su içmeyi ihmal etme.

Maasallah yavruna canım. Bizimki de onceden göstermiyordu yüzünü, son anda yakaladık yüz resmi :)
Sırt ustu bende yatmamaya çalışıyorum. İyi değilmiş. Sag tarafta öyle, en iyisi sola yatmakmış.

Selamm kızlarrrr, hayırlı akşamlarrr..
İnternetimiz aniden kapanınca bir daha nete girip sizlere haber verme imkanım olmadı.
Hepinizi çok özledimmmm. Bugün internetime yeniden kavuştum. Arada kopuyo bağlantım ama bir süre sonra düzelir sanırım.
Nasılsınızzz bakimm, ne var ne yok görüşmeyeliiii ? Güsel güsel haberler bekliyorum sizden, inşallah herşey yolundadır..
Çok özledimmm burada sizlerle sohbet etmeyiiii, fırsatım oldukça girmeye çalışıcam artık.

hoşgeldin canım gönderdinmi misafirlerini

hoşbuldumm ezinemmmm, küçük olanı gitti, sırada büyük abimler var, şuan antalyadalar c.tesi gelicekler geri, 1 hafta yine beraberiz sonra gidicekler. Yaz dönemini bu yüzden hiç sevmiyorum yav, Allah eksik etmesin geleni gideni ama buranın hoşgeldin beşgittin adetleri beni yoruyo
Sen nasılsın kuzum ? Bebişimiz nasıl ?

tatil yerlerine yakın yerler öyle oluyo canım hem akraba ziyaetleri hemde tatile gelenler yogun olur yaz mevsimi
biz iyiyiz ayak şişmesi uyku sorunu sola yatma agırlaşma dışında oglum kıpır kıpır maşallah

tatil yerlerine yakın yerler öyle oluyo canım hem akraba ziyaetleri hemde tatile gelenler yogun olur yaz mevsimi
biz iyiyiz ayak şişmesi uyku sorunu sola yatma agırlaşma dışında oglum kıpır kıpır maşallah
oy oy oyyy maşallahhh kuzumaaa
bizimde dün kontrolümüz vardı, 1568 gr olmuşuz, toplamda 6 kilo almışım.
Dün bebişimin beşiğini arabasını felan seçmek için dolaştık biraz ama yine de benimde ayaklarım şişti, şimdiye kadar hiç olmamıştı, siftah ettik bakalım

Kizlaaar bi yardim edin ne olur! Suanda öyle bir agri cekiyorumki anlatamam tam kalcamin üstü sirtimin alt tarafinda feci bir agri var hani yanlis bir hareket yapilirda aniden agrimaya baslarya ayni öyle ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nede yürüyebiliyorum ne iyi gelir acaba bi fikir verin lütfen

oh maşallah canım bebişine
sende iyi gitmişsin maşallah 6 kilo neki ben 12 kilo aldım engelleyemiyorum artık
begendinizmi bebişin eşyalarını aldınızmı??
benimde son 3 4 gündür şişio ayaklarım doktor tuzu azaltalım dedi ama ben zaen fazla tuzlu yemiyorumki
neyse bebişler iyi olsun bu sorunlar gelip geçici zaten

canım belini desteklicek bir pozisyon seç ve biraz masaj yap. ben genelde sert olmayan bi yere sırtüstü yatıp dizlerimi yukarı kaldırıyodum, ellerimlede belimi destekliyodum. bende çok olurdu, kılımı kıpırdatamazdım. şükürki artık yok. umarım sanada faydası olur

canım ne oldu ani bi hareketmi yaptın biraz ovdur istersen annene uzan dinlen biraz. yürüdünmü çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…