2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sağol canım benimmm
Kilo konusunda hiç kendini üzme, sen hiç hareket edemediğin halde 12 ile gelmişsin bu haftaya. bence maşallahın var
Tuzu bana da sağlık ocağındaki hemşire söyledi, varislenme felan olursa tuza dikkat et diye ama ben de normalde bile tuz arayan biri değilim. dediğin gibi sağlıklı olalım, sağlıklı olsunlar Allahın izniyle. gerisi de gelir inşallah
benimki bugün yine coştu, göbüşümde parti var sanırım benden habersiz, acaip hareket ediyo yavv

valla 15 kiloyla kapatırsam öpüp başıma koyucam inşallah kapatabilirim
maşallah canım bırak parti versin dogunca biz parti vercez :)) saglıkla geldi dünyaya diye

Insaallah faydasi olur canim cok sagol hemen deneyecegim zaten hic bisekilde birsey yapamiyorum nasil bir agri bu
canım ne oldu ani bi hareketmi yaptın biraz ovdur istersen annene uzan dinlen biraz. yürüdünmü çok

Aslinda ani bir hareket yapmadim canim ama bugün disardaydim bayaa ondanmi oldu ki..eve gelince oldu ama birden hic birsey yokken.annem ovdu ama yok gecmiyor biraz olsun bile dinmiyor agrisi

valla 15 kiloyla kapatırsam öpüp başıma koyucam inşallah kapatabilirim
maşallah canım bırak parti versin dogunca biz parti vercez :)) saglıkla geldi dünyaya diye
aynennnn öyle, inşallah canımcım yaa
bana hep diyolar son aylarda alırsın, şimdiki gibi olmaz kilon felan ama kulak asmamak gerek cidden. insanı sadece strese sokuyolar. burda biz bize yetiyoruz ne güsel, kimsenin bedeni kimseye uymuyo, inşallah seninde istediğin gibi olur herşey ama benim bile kilo üst sınır 18 gözüküyodu kitle indeksinde. sen hiççç kafanı takma 15 oldu olmadı diye

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer

farkında olmadan yorulmuş olman, ya da o an farketmesende ters bi hareket yapmış olman sonradan bu şekilde sana geri dönebiliyo. nasıl bi acı olduğunu iyi biliyorum, yatsan kalkamazsın, kalksan oturamazsın, ayağını bacağını bırak, parmağını bile oynatamıyosun

bebişi kucagımıza alınca kilo derdimi kalacakki şimdi dert ediyoruz işte
bayramda kv sinir etti zaten senin göbegin bi tuhaf topmu koydunuz bizimi kandırıcaksınız evlatlıkmı alıp dedi ya eşimde açtı göbüşü gösterdi ewet top koyduk arada pompalıyoruz dedi

Aynen canim aynen..suan ne yapacagimi sasirdim..ani birsey yapmis olmamdan süpheleniyorum zaten normal bir bel agrisi böyle degil onuda yasadim bu cok feci..

Cok sagol tatlim insaallah gecer ben biraz gecmesine bile raziyim yatamiyorum bile bu gece nasil gecer bilmiyorum rabbim yardim etsin

benimde sırtım tutuldugunda nefes bile alamıodum doktorumdan ilaç tavsiyesi aldıgımda hap deil ama kas gevşetici kremler yarar demişti istersen sende doktoruna danışabilirsin

bayram günü ne iyi etmişte söylemiş Allahım yaaa zaten bu aralar iyiyede kötüyede alınıyoruz, buluttan nem kapıyoruz. aslına bakarsan erkek bebişlerde öyle olurmuş, ben hep öyle olsun diye bekliyorum ama benimde öyle değil işte
ezinem benim şimdilik çıkmam gerek kociş geldi, öptüm seni sakın sıkma canını bişeye, değmiyo, iyi geceler

Aynen canim aynen..suan ne yapacagimi sasirdim..ani birsey yapmis olmamdan süpheleniyorum zaten normal bir bel agrisi böyle degil onuda yasadim bu cok feci..
belini rahatlatcak bi pozisyon illaki oluyo canım ama mesele deneyerek onu bulmakta işte. inşallah çabucak geçer, geçmiş olsun kuzum. ben kaçtım görüşürüz yine

dengesiz olmasın insanlar işte de evlatlıkmı getireceksiniz ne demek ya aman çokta önemli deil
tamam canım görüşürüz kendine dikkat et iyi geceler

allah kimsenin ağız tadını bozmasın canım
amin canım
bende düşünnüyorum acaba beslenemez mi diye de sonra da diyorum ki sanki annelerimiz hep solda mı yatmış bilakis sağ tarafa yatmak iyi diye bilindiğinden sağa yatmışlar gayet de beslenmişiz yani
iyi olmana sevindim canım geçmiş olsun tekrardan
hadi yaa bak bunu ilk kez duyuyorum bundan sonra daha dikkatli oluruz

canım başından beri 1 hafta geriyse korkma geç döllenemdir o benim de öyle normalde şu an 32 haftamın bitmesi lazım ama 31. haftadayım geç döllenme benimki senin de öyledir eğer ters giden bir şey olsaydı doktorun mutlaka söylerdi

evdeyim canım. pek girmiyorum. bende bebişde iyi. cumartesi gitcez bakalım doktora:)
hiç durduğu yok sanki çıkcak gibi :) senn bebiş nasıl?

bari arada gel muhabbete yaaa özletme kendini o kadar..benim beiş de iyi teyzesi aynen pek hareketli bu günlerde ayaklarını olduğu yerden çıkacak şimdi diyorum eşime bu haftalar en hareketli oldukları haftalarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…