- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
sağol canım benimmmoh maşallah canım bebişine
sende iyi gitmişsin maşallah 6 kilo neki ben 12 kilo aldımengelleyemiyorum artık
begendinizmi bebişin eşyalarını aldınızmı??
benimde son 3 4 gündür şişio ayaklarım doktor tuzu azaltalım dedi ama ben zaen fazla tuzlu yemiyorumki
neyse bebişler iyi olsun bu sorunlar gelip geçici zaten
sağol canım benimmm
Kilo konusunda hiç kendini üzme, sen hiç hareket edemediğin halde 12 ile gelmişsin bu haftaya. bence maşallahın var
Tuzu bana da sağlık ocağındaki hemşire söyledi, varislenme felan olursa tuza dikkat et diye ama ben de normalde bile tuz arayan biri değilim. dediğin gibi sağlıklı olalım, sağlıklı olsunlar Allahın izniyle. gerisi de gelir inşallah
benimki bugün yine coştu, göbüşümde parti var sanırım benden habersiz, acaip hareket ediyo yavv
canım belini desteklicek bir pozisyon seç ve biraz masaj yap. ben genelde sert olmayan bi yere sırtüstü yatıp dizlerimi yukarı kaldırıyodum, ellerimlede belimi destekliyodum. bende çok olurdu, kılımı kıpırdatamazdım. şükürki artık yok. umarım sanada faydası olur
canım ne oldu ani bi hareketmi yaptın biraz ovdur istersen annene uzan dinlen biraz. yürüdünmü çok
aynennnn öyle, inşallah canımcım yaavalla 15 kiloyla kapatırsam öpüp başıma koyucam inşallah kapatabilirim
maşallah canım bırak parti versin dogunca biz parti vercez :)) saglıkla geldi dünyaya diye
Insaallah faydasi olur canim cok sagol hemen deneyecegim zaten hic bisekilde birsey yapamiyorum nasil bir agri bu
Aslinda ani bir hareket yapmadim canim ama bugün disardaydim bayaa ondanmi oldu ki..eve gelince oldu ama birden hic birsey yokken.annem ovdu ama yok gecmiyor biraz olsun bile dinmiyor agrisi
Insaallah faydasi olur canim cok sagol hemen deneyecegim zaten hic bisekilde birsey yapamiyorum nasil bir agri bu
Aslinda ani bir hareket yapmadim canim ama bugün disardaydim bayaa ondanmi oldu ki..eve gelince oldu ama birden hic birsey yokken.annem ovdu ama yok gecmiyor biraz olsun bile dinmiyor agrisi
çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer
aynennnn öyle, inşallah canımcım yaa
bana hep diyolar son aylarda alırsın, şimdiki gibi olmaz kilon felan ama kulak asmamak gerek cidden. insanı sadece strese sokuyolar. burda biz bize yetiyoruz ne güsel, kimsenin bedeni kimseye uymuyo, inşallah seninde istediğin gibi olur herşey ama benim bile kilo üst sınır 18 gözüküyodu kitle indeksinde. sen hiççç kafanı takma 15 oldu olmadı diye
farkında olmadan yorulmuş olman, ya da o an farketmesende ters bi hareket yapmış olman sonradan bu şekilde sana geri dönebiliyo. nasıl bi acı olduğunu iyi biliyorum, yatsan kalkamazsın, kalksan oturamazsın, ayağını bacağını bırak, parmağını bile oynatamıyosun
Cok sagol tatlim insaallah gecer ben biraz gecmesine bile raziyim yatamiyorum bile bu gece nasil gecer bilmiyorum rabbim yardim etsin
bayram günü ne iyi etmişte söylemiş Allahım yaaabebişi kucagımıza alınca kilo derdimi kalacakki şimdi dert ediyoruz işte
bayramda kv sinir etti zaten senin göbegin bi tuhaf topmu koydunuz bizimi kandırıcaksınız evlatlıkmı alıp dedi ya eşimde açtı göbüşü gösterdi ewet top koyduk arada pompalıyoruz dedi
belini rahatlatcak bi pozisyon illaki oluyo canım ama mesele deneyerek onu bulmakta işte. inşallah çabucak geçer, geçmiş olsun kuzum. ben kaçtım görüşürüz yineAynen canim aynen..suan ne yapacagimi sasirdim..ani birsey yapmis olmamdan süpheleniyorum zaten normal bir bel agrisi böyle degil onuda yasadim bu cok feci..
bayram günü ne iyi etmişte söylemiş Allahım yaaazaten bu aralar iyiyede kötüyede alınıyoruz, buluttan nem kapıyoruz. aslına bakarsan erkek bebişlerde öyle olurmuş, ben hep öyle olsun diye bekliyorum ama benimde öyle değil işte
ezinem benim şimdilik çıkmam gerek kociş geldi, öptüm seni sakın sıkma canını bişeye, değmiyo, iyi geceler
amin canımallah kimsenin ağız tadını bozmasın canım
bende düşünnüyorum acaba beslenemez mi diye de sonra da diyorum ki sanki annelerimiz hep solda mı yatmış bilakis sağ tarafa yatmak iyi diye bilindiğinden sağa yatmışlar gayet de beslenmişiz yaniAynen öyle canım bende programda izledikten sonra takıntı yaptım. Ama cok zorlandım yaaa. Artık oldugu kadar. Ama sagıma yatinca da vicdan yapıyorum cocuğuma birsey olur mu diye.
Ya ben çok yürüyemiyirum. Sadece markete oraya buraya giderken.
iyi olmana sevindim canım geçmiş olsun tekrardankızlar ben doktora gitttim geldim...aslında öğlen geldim ama sıcaktan kafam sersem gibiydi nasıl yatağa attım kendimi bilmiyorum...şükürler olsun hiç bir şeyim yokmuş..kadndoğumcumun deyimiyle taş gibi kalbim varmış...2 hafta sonra kontrolum var...hayırlısı artık...bugün hastanede yeni doğan bebekleri görünce içim gitti yaaa çok tatlılardı..hemşirede bunl<r iyi günlerin ahhh keşke karnımda olsaydı diyceksin diyor..bende demem herhalde böylede zor baksana halimize dedim...
hadi yaa bak bunu ilk kez duyuyorum bundan sonra daha dikkatli oluruzKızlaaar
Ben de bugun sabah doktor kontrolüme gittim. Bebişimiz uygun pozisyonda olmadıgından çok detaylı göremedik yüzünü..baş aşağı duruyor, yüzüstü yatıyor ve bir tarafında plasenta var, bir tarafında da sağ kolu var. Yani tamamen kendini kapatmış. Ama sağ tarafından topalak bir yanağı görünüyordu canımın..
Kilomuz 1822 gr. Tüm ölçümleri normal ve haftasıyla uyumlu.. Kan idrar da verdim bakalım göreceğiz birşey çıkacak mı.
Bu arada drda şöyle bişi yaşadım. Ultrason sırasında aniden bir ateş basması oldu. Elimle kendimi yellemeye çalışırken doktorum fena mı oldun dedi.. Bir ateş bastı birden dedim. Meğer aniden tansiyonum düşmüş sırt üstü yatmaktan.. Hemen koltugumun baş tarafını kaldırdılar.
Aman siz siz olur sırt üstü yatmayın bu haftalarda. Bebek ana damarımıza baskı yaptıgından ani tansiyon düşmesi ve bayılma yaparmış. Bazı hamişlere bu yüzden hiç sırt üstü us yapamıyorlarmış hatta.
Evde de dikkat edin sırt üstü yatarken mutlaka başınızı kaldırın yastıgınızı yükseltin..
Bende bugün doktora gittim tansiyonum14 8. Çıktı doktor çok yüksek değil ama tuzsuz ye dedi başından beri biz bir hafta geriden geliyoruz 30 olmak gerekirken 29 hafta çıktı canım çok sıkıldı(( 3 hafta sonra çalışabilir raporu alcam ama şu gerîden gelmesi çok canımı sıktı başka bi dr gitsem mi sizce ((
yarın emınönü havuzlu hana gıdecem acaba degecekmı gıdecegıme karasız kaldım
gidip memnun kalan varmı
kızlar meraba nasılsınız bakalım :)
bebişler ne alemde:)
nerelerdesin suzin görünmüyorsun nasılsın bebiş nasıl
evdeyim canım. pek girmiyorum. bende bebişde iyi. cumartesi gitcez bakalım doktora:)
hiç durduğu yok sanki çıkcak gibi :) senn bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?