bari arada gel muhabbete yaaa özletme kendini o kadar..benim beiş de iyi teyzesi aynen pek hareketli bu günlerde ayaklarını olduğu yerden çıkacak şimdi diyorum eşime bu haftalar en hareketli oldukları haftalarmış
canım nerde oturduğuna bağlı mesela benim burda havuzlu hanla aynı fiyatlar ve bir sürü bebek mağazası var oraya kkadar bu sıcakta boşuna yorulmayı düşünmüyorum burdan alıcam herşeyi,eğer oturduğun yerde fazla bebek mağazası yoksa git bence havuzlu hana çok fazla seçenek varyarın emınönü havuzlu hana gıdecem acaba degecekmı gıdecegıme karasız kaldım
gidip memnun kalan varmı
bebişi kucagımıza alınca kilo derdimi kalacakki şimdi dert ediyoruz işte
bayramda kv sinir etti zaten senin göbegin bi tuhaf topmu koydunuz bizimi kandırıcaksınız evlatlıkmı alıp dedi ya eşimde açtı göbüşü gösterdi ewet top koyduk arada pompalıyoruz dedi
yumruğunu ya da ayağını bi çıkarıyor resmen belli oluyor. :)
artık zaman cabuk geçsede doğsalar istiyorum ya:)
iyicene sanki yıllardr hamileymişim gibi gelmeye başladı.
hazır mı herşeyiniz.
bn kendi çantamı hazırlıyorum bu aaralar.
yok be malesef hazır değil eylülde halledecğim hepsini ama allahtan kızımın anneannesi herşeyi alıyor yapıyor maşallah pek hevesli bende çok hevesliyim de bazı durumlardan daha alamadık eşyalarını eylülde hepsin toplu alıcam kısmetse...ama maşallah sen zaten baştan beri alıyorsun herşeyi tamamdır senin
canım nerde oturduğuna bağlı mesela benim burda havuzlu hanla aynı fiyatlar ve bir sürü bebek mağazası var oraya kkadar bu sıcakta boşuna yorulmayı düşünmüyorum burdan alıcam herşeyi,eğer oturduğun yerde fazla bebek mağazası yoksa git bence havuzlu hana çok fazla seçenek var
boşuna sinirlenmişsin ezinem takmiceksin top gibi olunca daha güzel oluyor hem benim öyle değil yayvan karnım sanki hamile değil de kilo almış biri gibi görünüyor bazen şiko sanacaklar beni diyorum
bebişin herşeyi hazır zaaten yıkadık ütüledik :)
şimdide kendimi hazırlamaya başladım :)
geç olsun güç olmasın bişey olmaz hepsi 1 2 güne halolcak şeyler :)
canım sorun top gibi göbüş degil evlatlıkmı getirceniz mesele bizde 7 sene çocuk sahibi olamayınca ister istemez alıp canım sıkıldı
oo maşallah hemen giydirmeye hazır desene rabbim iyi günlerde giydirmeyi kullanmayı nasip etsin inşallah...aynen öyle canım bir günde bile halledilir yeterki sağlık olsun...kendine hazırlıyorsun gecelik takımı filan aldın mı
bi tane gecelik aldım bi tane pijama takımı bi tane sabhlık aldım. emzirme sütyenleri aldım. eksikler var işte onlarıda yavaştan alıom. evdede var olanlar vardı. öle yani :)
hayırlı olsun güle güle kullan cnım ben de pijama takımı almayı düşünüyorum gecelik etek boyları kısa ben de kapalı olduğumdan olmuyor yani o yüzden pijama en mantıklısı benim için de ben şu emzirme sütyenleri konusunda kararsızım hiç güzel görünmüyor ama kullanışlı mı
hiç kullanmadım ama kullanışlıya benziyor. sunsetin aldım ben çok güzel. yengemde tavsiye etti o yüzden aldım. kullanınca anlıycaz bakalım. gecelik daha rahat oluyor diye aldırdılar bana yoksa almıycaktım. uzun geceliklerde var cnm. araştır bulursun. sezeryanda falan gecelik giydiriyorlarmş zatn öle duydum.
Kizlarrr yine ben geldim. Bu kez tlfndan girdim ama cok yavas. Size bisey daniscam. Sizinde carpinti ve ozellikle gece olan ates basmasi sikayetleriniz var mi. Bizim ev cok sicak oluyo acaba oceri girip ciktigimdan olabilirmi. Suan balkondayim biraz duzeldim. Bi de panikliyorum daralinca. En iyisi bi soruyum dedim
hoşgeldin ben gece yatamıyorum bile sıcak basmasından yatak bile alev gibi değiyor sanki vucüduma sabah kadar terden ölüyorum yastığın bir o tarafını bir bu tarafını çevire çevire yatıyorum o bile ıslanıyor yani ben hiç böyle terleyen biri değildim ama şimdi yangın var sanki
Eki Görüntüle 779611 slm kızlar bu benim minik kizim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Merhaba kızlar Allah nasip ederse ekim ayının sonuna doğru bende kızımı dünyaya getireceğim. Çok stresli günler yaşıyorum. Tarama testim 1/174 çıkmıştı daha sonra geliştirlmiş ultrason girdim orda herşey normal çıktı yani ense kalınlığıdır damağıdır burun kemiğidir fakat bir kaburgası eksik çıkmıştı. Doktor bu olağan bişey her 30 insandan birinin kaburgası eksik olur bu bir özür değildir ama tarama testin riskli çıktığı için tehlike arz edebilioyor demişti. Sonrasına herşeyi zamana bıraktım fakat ozaman beni çok yıpratıyor.Şimdi bilmiyorum ne yaşayacağımı kafama allak bullak. Hiç hazırlık bile yapmadım eşimin sanki umrunda deil erkekler genelde böylemi bilmiorum bu ilgisizliğine anlam veremiorum hamile olduğumu öğrendiğindede oldukca sevinmişti aslında.Ne düşüneceğimi şaşırdım. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşAllah..Ayaklarımda şişmeler oluyor yorulunca bide sırtımda batmalar şimdilik şükür sıkıntılarım bunlar.
bende alırım beliki 1-2 tane deneme amaçlı menun kalırsam devamı gelir..gecelik konusunda kesnlikle pijamadan daha rahat edersin gecelikle hele de normal doğumda muayene esnasında filan çok kullanışlı da ben bakıyorum malesef uzun olanına rastlamadım babaanne gecelikleri var uzun onu da ben giymem kötü görüntü
Oyy masallah cnm. Allah size bagislasin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?