yaa ne kadar güzel benim doktorum hiç böyle göstermiyor normal 2 boyutlu usg benimkiEki Görüntüle 779611 slm kızlar bu benim minik kizim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
aslında bu kadar sıcak değil galiba ama bana sıcak geliyor 10-15 gündür filan böyle hissediyorumHosbldm canimcim. Yorumun icin cok tskkr ederim icimi rahatlattin. Gunduzleri olmasina alisigim ama simdi olunca korktum acikcasi. Bi de gobus buyudukce ve nefes alamadikca insan ister istemez endiseleniyo. Sizin orasi da cok mu sicak halen
Merhaba kızlar Allah nasip ederse ekim ayının sonuna doğru bende kızımı dünyaya getireceğim. Çok stresli günler yaşıyorum. Tarama testim 1/174 çıkmıştı daha sonra geliştirlmiş ultrason girdim orda herşey normal çıktı yani ense kalınlığıdır damağıdır burun kemiğidir fakat bir kaburgası eksik çıkmıştı. Doktor bu olağan bişey her 30 insandan birinin kaburgası eksik olur bu bir özür değildir ama tarama testin riskli çıktığı için tehlike arz edebilioyor demişti. Sonrasına herşeyi zamana bıraktım fakat ozaman beni çok yıpratıyor.Şimdi bilmiyorum ne yaşayacağımı kafama allak bullak. Hiç hazırlık bile yapmadım eşimin sanki umrunda deil erkekler genelde böylemi bilmiorum bu ilgisizliğine anlam veremiorum hamile olduğumu öğrendiğindede oldukca sevinmişti aslında.Ne düşüneceğimi şaşırdım. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşAllah..Ayaklarımda şişmeler oluyor yorulunca bide sırtımda batmalar şimdilik şükür sıkıntılarım bunlar.
Sağol CNm bugün kızımın bütün eşyalarını yıkayıp ütüledim sadece çantamız kaldı acaba erken mi
bir bu geceliğe bak cnm istersen
http://www................../urun/lohusa-gecelik/112
aslında bu kadar sıcak değil galiba ama bana sıcak geliyor 10-15 gündür filan böyle hissediyorum
l
teşekkürlerresmini aldım sana
Eki Görüntüle 779616
evet canım bir yandan diğerine dönerken bile zorlanıyor sanki karnıma ağırolık bağlamışlar gibi hissediyorum ama dediğin gibi sağlıkla doğsunlar da geçer nasılsaAnladm cnmcim. Bnde ayni durumdayim. Hamislik baslarda daha kolaymis gercekten. Simdi saga sola donemiyorum neredeyse. Sanki bebis bi anda diger yanima geciyo gibi geliyo. Bu kadarcik iste bile yoruluyorum. Allahim saglicakla kavustursun hepimizide bunlar gecer
haftaya doktorumuz var bakalım kızımın boyu kılosu kac olmus gecen konyrolde 34 cm ve 890 gram dı
artık sanırım kontoller 2 haftaya dusecek detaylı dogum tarıhı ne zaman bellı oluyor bılgınız varmı acaba kızlar
amin canım
bende düşünnüyorum acaba beslenemez mi diye de sonra da diyorum ki sanki annelerimiz hep solda mı yatmış bilakis sağ tarafa yatmak iyi diye bilindiğinden sağa yatmışlar gayet de beslenmişiz yani
iyi olmana sevindim canım geçmiş olsun tekrardan
hadi yaa bak bunu ilk kez duyuyorum bundan sonra daha dikkatli oluruz
canım başından beri 1 hafta geriyse korkma geç döllenemdir o benim de öyle normalde şu an 32 haftamın bitmesi lazım ama 31. haftadayım geç döllenme benimki senin de öyledir eğer ters giden bir şey olsaydı doktorun mutlaka söylerdi
yaa ne kadar güzel benim doktorum hiç böyle göstermiyor normal 2 boyutlu usg benimki
Bizdede öyle CNm her gittiğimizde Dr 4 boyutlu bakkalımı diyor bende mutlu oluyorum tabi ultrasonda daha net görünüyor
aslında bu kadar sıcak değil galiba ama bana sıcak geliyor 10-15 gündür filan böyle hissediyorum
canım stres yapma bebeği de etkileme inşallah sağlıklı doğacak sen iyi düşün dua et ki iyi olsun bu arada malesef erkekler böyle seviniyorlar ama daha bebek doğmadan tam baba olamıyorlar işte bizim kadar düşünmüyorlar benim de eşim öyle çok seviniyor çok istiyor baba olmayı ama bakıyorum da benim kadar hevesli görünmüyor ama içinde yaşıyor onlar emin ol
İnsallah CNm valla ben hazır etmek istedim etken doğum tehlikem varOhh isleri bitirmissin zullummm darisi bana insallah =) valla suan erken mi bilmiyorum ama evde misafirler olmasa bnde hazirlayip koycam bi koseye. İnsan nolur nolmaz diye dusunuyo
Başından beti öle canım hep geriden geldi ama içim rahat etmedi başks doktordan randevu aldım pzt gitcem inşşşş:))))))) tek oda değil hiç bi sorumu soramadım çok sinirlendim başka dr deniycem ama bu saaten sonra değiştirmekte canımı sıkıyo her yönden canım sıkıldı( 43:
teşekkürlerbeğendim aslında hem herzaman kullanılır olmazsa dışarda bakarım bulamazsam netten sipariş veririm
evet canım bir yandan diğerine dönerken bile zorlanıyor sanki karnıma ağırolık bağlamışlar gibi hissediyorum ama dediğin gibi sağlıkla doğsunlar da geçer nasılsa
çok değiştiğini göreceksin hele kilosu kendini 2ye katlamış olacak en az daha da fazla olabilir
Eki Görüntüle 779611 slm kızlar bu benim minik kizim
Başından beti öle canım hep geriden geldi ama içim rahat etmedi başks doktordan randevu aldım pzt gitcem inşşşş:))))))) tek oda değil hiç bi sorumu soramadım çok sinirlendim başka dr deniycem ama bu saaten sonra değiştirmekte canımı sıkıyo her yönden canım sıkıldı( 43:
Süper çıkmış ya rabbim :)))
Eki Görüntüle 779611 slm kızlar bu benim minik kizim
Merhaba kızlar Allah nasip ederse ekim ayının sonuna doğru bende kızımı dünyaya getireceğim. Çok stresli günler yaşıyorum. Tarama testim 1/174 çıkmıştı daha sonra geliştirlmiş ultrason girdim orda herşey normal çıktı yani ense kalınlığıdır damağıdır burun kemiğidir fakat bir kaburgası eksik çıkmıştı. Doktor bu olağan bişey her 30 insandan birinin kaburgası eksik olur bu bir özür değildir ama tarama testin riskli çıktığı için tehlike arz edebilioyor demişti. Sonrasına herşeyi zamana bıraktım fakat ozaman beni çok yıpratıyor.Şimdi bilmiyorum ne yaşayacağımı kafama allak bullak. Hiç hazırlık bile yapmadım eşimin sanki umrunda deil erkekler genelde böylemi bilmiorum bu ilgisizliğine anlam veremiorum hamile olduğumu öğrendiğindede oldukca sevinmişti aslında.Ne düşüneceğimi şaşırdım. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşAllah..Ayaklarımda şişmeler oluyor yorulunca bide sırtımda batmalar şimdilik şükür sıkıntılarım bunlar.
Allah size bağışlasın, bakakaldım, çok güzel maşaAllah..
Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı sıhhatli yaşamlar ve hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşllah
senin içinde hayırlısıyla dua ediceğim, kuranda bir ayet, "rahimlerde olanı yanlızca Allah bilir" düşünüp stres olmamaya çalış lütfen dua ediceğim, eşinede kızma erkekler bizler kadar duygusal değil, mantıklarının peşinde ki çok şükür net olan bişey yok sizin açınızdan o yüzden snde uzulme..
CNm sen neredesin hangi Dr gidiyorsun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?