2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Eki Görüntüle 779611 slm kızlar bu benim minik kizim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
yaa ne kadar güzel benim doktorum hiç böyle göstermiyor normal 2 boyutlu usg benimki
Hosbldm canimcim. Yorumun icin cok tskkr ederim icimi rahatlattin. Gunduzleri olmasina alisigim ama simdi olunca korktum acikcasi. Bi de gobus buyudukce ve nefes alamadikca insan ister istemez endiseleniyo. Sizin orasi da cok mu sicak halen
aslında bu kadar sıcak değil galiba ama bana sıcak geliyor 10-15 gündür filan böyle hissediyorum

canım stres yapma bebeği de etkileme inşallah sağlıklı doğacak sen iyi düşün dua et ki iyi olsun bu arada malesef erkekler böyle seviniyorlar ama daha bebek doğmadan tam baba olamıyorlar işte bizim kadar düşünmüyorlar benim de eşim öyle çok seviniyor çok istiyor baba olmayı ama bakıyorum da benim kadar hevesli görünmüyor ama içinde yaşıyor onlar emin ol

Sağol CNm bugün kızımın bütün eşyalarını yıkayıp ütüledim sadece çantamız kaldı acaba erken mi

Ohh isleri bitirmissin zullummm darisi bana insallah =) valla suan erken mi bilmiyorum ama evde misafirler olmasa bnde hazirlayip koycam bi koseye. İnsan nolur nolmaz diye dusunuyo

aslında bu kadar sıcak değil galiba ama bana sıcak geliyor 10-15 gündür filan böyle hissediyorum
l

Anladm cnmcim. Bnde ayni durumdayim. Hamislik baslarda daha kolaymis gercekten. Simdi saga sola donemiyorum neredeyse. Sanki bebis bi anda diger yanima geciyo gibi geliyo. Bu kadarcik iste bile yoruluyorum. Allahim saglicakla kavustursun hepimizide bunlar gecer

haftaya doktorumuz var bakalım kızımın boyu kılosu kac olmus gecen konyrolde 34 cm ve 890 gram dı
artık sanırım kontoller 2 haftaya dusecek detaylı dogum tarıhı ne zaman bellı oluyor bılgınız varmı acaba kızlar

teşekkürler beğendim aslında hem herzaman kullanılır olmazsa dışarda bakarım bulamazsam netten sipariş veririm
evet canım bir yandan diğerine dönerken bile zorlanıyor sanki karnıma ağırolık bağlamışlar gibi hissediyorum ama dediğin gibi sağlıkla doğsunlar da geçer nasılsa

çok değiştiğini göreceksin hele kilosu kendini 2ye katlamış olacak en az daha da fazla olabilir

Başından beti öle canım hep geriden geldi ama içim rahat etmedi başks doktordan randevu aldım pzt gitcem inşşşş:))))))) tek oda değil hiç bi sorumu soramadım çok sinirlendim başka dr deniycem ama bu saaten sonra değiştirmekte canımı sıkıyo her yönden canım sıkıldı(43:

Ohh isleri bitirmissin zullummm darisi bana insallah =) valla suan erken mi bilmiyorum ama evde misafirler olmasa bnde hazirlayip koycam bi koseye. İnsan nolur nolmaz diye dusunuyo
İnsallah CNm valla ben hazır etmek istedim etken doğum tehlikem var

anladım canım çok iyi araştır o zaman doktorunu öyle git çünkü zamanımız azaldı doktoruna alışman lazım doğuma kadar tekrar değiştirmek zorunda kalma..ama yeni doktoruna baştan beri 1 hafta geri olduğunu söylemeyi uunutma bu önemli adet tarihine göre düşmemiş minişin göbüşüne hiç sıkma canını

hehhe bakalım oyle gorunuyor tekmelerı massallah korkutuyor bazen sıcrıyorum

CNm sen neredesin hangi Dr gidiyorsun merak ettim

Eki Görüntüle 779611 slm kızlar bu benim minik kizim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Allah size bağışlasın, bakakaldım, çok güzel maşaAllah..
Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı sıhhatli yaşamlar ve hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşllah

senin içinde hayırlısıyla dua ediceğim, kuranda bir ayet, "rahimlerde olanı yanlızca Allah bilir" düşünüp stres olmamaya çalış lütfen dua ediceğim, eşinede kızma erkekler bizler kadar duygusal değil, mantıklarının peşinde ki çok şükür net olan bişey yok sizin açınızdan o yüzden snde uzulme..

Âmin canım anne olmak çok güzel Allah olmayan kardeşlerimize nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…