2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
zaten bende o civarda dogmusum herhalde kızım bana çekmiş bu arada geçmiş olsun atlatmissin.birde normal doğum yapilabilir mı erken doğum tehlikesi olan
Sağol canım evet erken doğum tehlikesi geçirmiş olanlar yinede normal doğum yapabilir tabiki ters yatmıyorsa sağlığı yerindeyse ve kordon boğazına dolanmadıysa.... hatta 34 haftalık normal doğum yapan video izledim çok şaşırmıştım izin vermezler bu kadar küçük bir bebeğin doğal yolla çıkması ama demek oluyormuş

ingilizcesi pubic olduğu için türkçeside aynıdır sandım meğer pubismiş öğrenmiş olduk bu arada varis gerçekten saçma bir cevap olmuş yenimi geçtin o doktora canım? bi daha gözden geçir derim ben...desene bebişlerimiz bizi içten ikiye ayırıyor resmen....şimdi ama yavaş yavaş yer etmesi daha iyi bence belki böyle ön hazırlıklarla doğumumuz kolay olur? INŞALLAAHH

Son düzenleme:

cnm benim geçmiş olsun bak bebişin ne kadar ii durumda kılosu falan maşallah moralini yüksek tut pozitif düşün bebekler gerçekten hissediyolar anişkolarının ruh durumlarını yemene dikkat et az da olsa her seyden ye bence ben de cok iştahlı değilim suana kadar 6 kılo aldım ama elımden geldiğince az da olsa herseyden yiyiyorum canım senın için dua edeceğim

magnezyum eksikliğinden oluyo canım muz ye ve doktoruna söyle sana magnezyum verir zaten

suda eriyeni verdi şeker komasına giricektim çok tatlıydı hapını verdi o da fitil kadardı yutamadım ama o zaman kramp falan hiçbişey yoktu tabi amaaan dedim önemli bişey değil heralde bu almadım bende meğer ne kadar önemliymiiişşşşş
o zaman bi soru daha sorucammm :)
eleviti akşam yatmadan alıyorum,gyno ferro kan hapını sabah aç karnına alıyorum magnezyumu ne zaman alıyım acabaa :))
çok teşekkür ederiim ayrıca kızlar :)

merhba kızlar nasılsnız bebıklerınız nasıl?bız sıcaklardan oluyoz bıde kaburga agrısı var ama oglusum ıyı cok sukur tahlıller ıcın devlet hastanesıne gıttı sabah doktor ultraysyonda aldı oglum 1.800 olmus haftasıyla uyumlu dedım ama tahlıllerımı yapmadı sızler nasılsınız ??bıde kızlar odama sepet besık alacaktım karar degıstırdım park yatak alacagım park yatak alan varmı aranızda nasıl bısey aldınız banada fıkır verırmısnız:44::44:

Son düzenleme:

yaaa kıyamam sen nerde yaşıyodun ya ben geleyım sana yardıma valla cok üzüldüm öle kımsem yok falan deyince canım kımsen yoksa ve iş başa düşünce tabiki yapacaksın ama kendini sakınmayı ihmal etme,dikkat et bebişini düşün tatlım

sağol Cnm eşim küçükken annesi babası da vefat etmiş

allah rahmet eylesin canım sen yinede yavas yavas yap işlerini her gün azar azar

yaaa kuzum ne biliyim çok basit bişey ya bulunur sandım bolulu hasan ustadan sipariş versen getiriyorlar yakınlarda yok mu sen izmir yolunda mı çalışıyorsun koruparka yakın değilmi sizin orasu

hemen hemen herkes yaşıyo canım kalsiyum magnezyum dengesizliğinden oluyo doktorunun tavsiyesi ile alacağın ilac seni rahatlatacaktır

İstanbuldayim Cnm güzel dusuncen için teşekkür ederim bir anda hataydan buraya gelnce alt üst oldum pek biryerde bilmiyorum açıkçası evde sıkılıyorum burası da olmasa sikintidan catlardim

tatlı ama şekerini yükseltmez yaa sanmıyorum iğrenerek içiyorum mag. ben de bence şeker yüklemesindeki glikoz daha lezzetliydi.
valla ben haplarda kafama göre takılıyorum en başından beri genelde vitamini sabah kahvaltıdan sonra demir hapını da gece yatmadan içiyorum magnezyum kalsiyum ise tamaameeennnnn keyfimin kahyasına bağlı

yok kızz karıştırdın korupark mudanya yolunda izmir yolundayım ben ama görükleye yakın
bu yakınlarda nerrdeeee bolulu hasan, ulubatlı hasan daha yakın burdan

kızlar yaa şu habere bakın sinirlerim bozuldu okurken ağlayacaktım
[h=5]KIZ ANNELERİ DİKKAT Bİ GRUPTA OKUDUM SİNİRDEN AĞLIYORUM ŞU AN kızlar Allah askına çocuklarınızı kimseye emanet etmeyin güvenmeyin kimseye.. Bi arkadaşım aradı alt kat komsusu bir buçuk yasındaki çocuğunu komsusuna bırakıp hastaneye gitmiş bıraktığı komsusuda bebeği uyutmuş esini evde bırakıp markete gitmiş adam çocuğa tecavüz etmiş annesi taa gece anlamış çocuğun bezinde kan görünce dr götürmüş dr söylemiş içim parçalandı DAHA 1.5 YAŞINDA ALLAHIM SABIR VER[/h]

hemen hemen herkes yaşıyo canım kalsiyum magnezyum dengesizliğinden oluyo doktorunun tavsiyesi ile alacağın ilac seni rahatlatacaktır

teşekkürler canımmm :)

şekeri yükseltmez ama tadı iğrenç ben daha o glukozu içmedim 29'unda gidicem:26:
tamam onuda öğlen alırım o zaman çok teşekkür ederim tekrar hepinize mutlu hamişlikler diliyoruuumm :))

Canım hiç uzme kendini. Bende öyle 15 kilo aldım. Dr'da bana cok almışsin dedi. Evet Ramazan'da sahur yaptım eşimle ondan olmuştur dedim. Ama yapacak birsey yok. Kimisi az alıyor bizler cok alıyoruz. Beni de 3 hafta sonra 35inci haftamda çağırdı. Uzme kendini sen. Bak bebisini ne guzel kilosu yerinde. Ne var 80i de görürüz hiç onemli degil. Saglikli olalım bebislerimiz de iyi olsun gerisi onemli degil.

tamam şimdi anladım canım mudanyayada ordan dönülüyo ya detaylandırmadım şimdi ben

cnm benim görümcemein park yatağı çok ii durumda ben de o bambu beşiklere cok özenmiştim ama cok yatamaz orda bıdıklar boşa masraf diye düşündüm zaten suan oda yapmıyoruz odaları ayırma zamanı gelince alıcam kızıma en güzelinden şimdilik park yatak kullanacağım hatta ya bu hafta sonu ya da haftaya yatak odamı kızıma göre hazırlayacağız babasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…