- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Sağol canım evet erken doğum tehlikesi geçirmiş olanlar yinede normal doğum yapabilir tabiki ters yatmıyorsa sağlığı yerindeyse ve kordon boğazına dolanmadıysa.... hatta 34 haftalık normal doğum yapan video izledim çok şaşırmıştım izin vermezler bu kadar küçük bir bebeğin doğal yolla çıkması ama demek oluyormuşzaten bende o civarda dogmusum herhalde kızım bana çekmiş bu arada geçmiş olsun atlatmissin.birde normal doğum yapilabilir mı erken doğum tehlikesi olan
aa evet canım pubismiş çatı ayrılmasından diyor nadiren olurmuş hamilelerde o da beni buldu sanırım daha önceki doktorum çatın ayrılıyor bebek iri o yüzden ağrın olması normal demişti bu yeni doktorum varislerden o ağrı dedi ama benim varisim yok ki saçma geldi bana öyle demesi
Merhaba kızlar..bugün doktordan geldim yatıyorum şimdi..nts de çok hafif ama ciddi bişi değil diyeceği1 adet kasılma çıktı zaten ilaç kullanıyordum 20 gündür yatıyordum bu atağı atlatmış gibiyiz ilacı kesiyorum ama yürüyüş yasak, yatmaya devam evde ara ara yürüyebilirsin dedi...acil bişi olursa gene ilaca başla ve bize haber ver dedi..34. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş..20 gündür yatmama rağmen hiç kilo almamışım hatta vücudumdaki şişler de inince 400 gr.vermişim...doktorum biraz kızdı birbuçuk kilo almalıydın dedi bende gelecek ay inşallah dedim..sıcaklar 60 derece antalyada bu sıcakta iştahım bile yok yemek yiyesim gelmiyor kasılmalardan moralim bozuk napıyım dedim..artık balık et ve tavuk yemelisin mutlaka bir öğünde protein olsun diyo..nerdeee...hepsinden tiksiniyorm sıcakta((zorlucam artık...ama bebeğin kilosu ona rağmen gayet iyi dedi 30+4 üm bugün ultrasonda 32+5 çıktı..kilosu 1.750..boy söylemedi boy ölçemiyoruz dedi..haklı da iki kat zaten eli yüzünde sıpaamın :) zor fotoğraf verdi..sonunda ali yanağında aldık fotoyu :) bu arada göğüs ucu kremi vermedi kasılmaları artırıyormuş uyarılınca..34. hafta bitene kadar yürüyüş yasak evde ara sıra yürü dedi..yatar vaziyette dinlen dedi..34. haftayı devirmem lazım kızlar dua edin nolur erken gelmesin ((
aaa bileydim ben de alırıdım. neyse bir daka kampanya olur inşallah
canım magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden %1500doktoruna da söyle sana suda eritilen tabletlerden vericektir büyük ihtimal çoğumzda var maalesef o kramp işkencesi
yaaaa dünürcüm deneccek şey mi şimdi buuuuuuuuuuuuu
sen merkezi yerdesindir kesin ama beeennnnnnnn otoyol üstü nerden bulcaammm dondurmaa
magnezyum eksikliğinden oluyo canım muz ye ve doktoruna söyle sana magnezyum verir zaten
mutlaka girer canım biz doğurana kadar
ay inşalah öyle yapmazlar stoğu olmayan ürünü neden satışa koyarlar anlamıorum
ne yapayim Cnm kimsem yok yardım edecek kızımın esyalarini yıkamak utulemek lazimdi kimseyi de tanimiyorum zaten eşim 3 te geliyor uyuyor 8 de gidiyor yapmasam kim yapacak ki buraya geleli 8 ay oldu ailemde yok anlayacagin doğum da yalnızım
ben dondurma yicemmm :)
sağol Cnm eşim küçükken annesi babası da vefat etmiş
canım magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden %1500doktoruna da söyle sana suda eritilen tabletlerden vericektir büyük ihtimal çoğumzda var maalesef o kramp işkencesi
yaaaa dünürcüm deneccek şey mi şimdi buuuuuuuuuuuuu
sen merkezi yerdesindir kesin ama beeennnnnnnn otoyol üstü nerden bulcaammm dondurmaa
herkese merhaba komşu topikten geliyorum ben :)))
sormak istediğim bişey var sabaha karşı sol baldırıma aşırı ağrı giriyo nefesim kesiliyo 1-2 dk ovuyorum falan geçiyo varmı sizde bunu yaşayan napmam gerek gün içinde sürekli ağrıyo kramptan dolayı :/
teşekkürler şimdidenn..:))
yaaa kıyamam sen nerde yaşıyodun ya ben geleyım sana yardıma valla cok üzüldüm öle kımsem yok falan deyince canım kımsen yoksa ve iş başa düşünce tabiki yapacaksın ama kendini sakınmayı ihmal etme,dikkat et bebişini düşün tatlım
tatlı ama şekerini yükseltmez yaa sanmıyorumsuda eriyeni verdi şeker komasına giricektim çok tatlıydı hapını verdi o da fitil kadardı yutamadım ama o zaman kramp falan hiçbişey yoktu tabi amaaan dedim önemli bişey değil heralde bu almadım bende meğer ne kadar önemliymiiişşşşş
o zaman bi soru daha sorucammm :)
eleviti akşam yatmadan alıyorum,gyno ferro kan hapını sabah aç karnına alıyorum magnezyumu ne zaman alıyım acabaa :))
çok teşekkür ederiim ayrıca kızlar :)
allah rahmet eylesin canım sen yinede yavas yavas yap işlerini her gün azar azar
yaaa kuzum ne biliyim çok basit bişey ya bulunur sandım bolulu hasan ustadan sipariş versen getiriyorlar yakınlarda yok mu sen izmir yolunda mı çalışıyorsun koruparka yakın değilmi sizin orasu
aç karnına dondurmamı yiyilir kız
Cnm momperyde bugün aynı krem indirimde kargoda bedava:)))
ayyyy ben de yicem öğle yemeğiş tam bi faciaydı meyve falan yedim ama şimdi bi dondurma ii gider
hemen hemen herkes yaşıyo canım kalsiyum magnezyum dengesizliğinden oluyo doktorunun tavsiyesi ile alacağın ilac seni rahatlatacaktır
tatlı ama şekerini yükseltmez yaa sanmıyorumiğrenerek içiyorum mag. ben de bence şeker yüklemesindeki glikoz daha lezzetliydi.
valla ben haplarda kafama göre takılıyorum en başından beri genelde vitamini sabah kahvaltıdan sonra demir hapını da gece yatmadan içiyorum magnezyum kalsiyum ise tamaameeennnnn keyfimin kahyasına bağlı
yok kızz karıştırdın korupark mudanya yolunda izmir yolundayım ben ama görükleye yakın
bu yakınlarda nerrdeeee bolulu hasan, ulubatlı hasan daha yakın burdan
Merhaba kızlar Dr dan geldim bende şimdi kızım 1750 olmuş annesı 14 kilo almış 3 haftada 3 kilo almıştım ağladım Dr morelim bozuldu çok old defa 60 karı gördüm şimdi de ilk defa 70 î gördüm dedım Dr bu gıdışte 80 de görcen dedi utandım zoruma gıttı çok bacam ben ya ve 3 hafta sonra gel dedi 35 de gıdıcem bu daha
tatlı ama şekerini yükseltmez yaa sanmıyorumiğrenerek içiyorum mag. ben de bence şeker yüklemesindeki glikoz daha lezzetliydi.
valla ben haplarda kafama göre takılıyorum en başından beri genelde vitamini sabah kahvaltıdan sonra demir hapını da gece yatmadan içiyorum magnezyum kalsiyum ise tamaameeennnnn keyfimin kahyasına bağlı
yok kızz karıştırdın korupark mudanya yolunda izmir yolundayım ben ama görükleye yakın
bu yakınlarda nerrdeeee bolulu hasan, ulubatlı hasan daha yakın burdan
merhba kızlar nasılsnız bebıklerınız nasıl?bız sıcaklardan oluyozbıde kaburga agrısı var ama oglusum ıyı cok sukur tahlıller ıcın devlet hastanesıne gıttı sabah doktor ultraysyonda aldı oglum 1.800 olmus haftasıyla uyumlu dedım ama tahlıllerımı yapmadı sızler nasılsınız ??bıde kızlar odama sepet besık alacaktım karar degıstırdım park yatak alacagım park yatak alan varmı aranızda nasıl bısey aldınız banada fıkır verırmısnız:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?