sağol Cnm yavaş yavaş yapacağım artıkallah rahmet eylesin canım sen yinede yavas yavas yap işlerini her gün azar azar
yaaa kuzum ne biliyim çok basit bişey ya bulunur sandım bolulu hasan ustadan sipariş versen getiriyorlar yakınlarda yok mu sen izmir yolunda mı çalışıyorsun koruparka yakın değilmi sizin orasu
allah cezasını versin hasta beyinli embesil, asmalık bu herif bölesini sallandırcan yaşamasın boşuna yer kaplamasın dünyada!:88:kızlar yaa şu habere bakın sinirlerim bozuldu okurken ağlayacaktım
KIZ ANNELERİ DİKKAT Bİ GRUPTA OKUDUM SİNİRDEN AĞLIYORUM ŞU AN kızlar Allah askına çocuklarınızı kimseye emanet etmeyin güvenmeyin kimseye.. Bi arkadaşım aradı alt kat komsusu bir buçuk yasındaki çocuğunu komsusuna bırakıp hastaneye gitmiş bıraktığı komsusuda bebeği uyutmuş esini evde bırakıp markete gitmiş adam çocuğa tecavüz etmiş annesi taa gece anlamış çocuğun bezinde kan görünce dr götürmüş dr söylemiş içim parçalandı DAHA 1.5 YAŞINDA ALLAHIM SABIR VER
Merhaba kızlar..bugün doktordan geldim yatıyorum şimdi..nts de çok hafif ama ciddi bişi değil diyeceği1 adet kasılma çıktı zaten ilaç kullanıyordum 20 gündür yatıyordum bu atağı atlatmış gibiyiz ilacı kesiyorum ama yürüyüş yasak, yatmaya devam evde ara ara yürüyebilirsin dedi...acil bişi olursa gene ilaca başla ve bize haber ver dedi..34. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş..20 gündür yatmama rağmen hiç kilo almamışım hatta vücudumdaki şişler de inince 400 gr.vermişim...doktorum biraz kızdı birbuçuk kilo almalıydın dedi bende gelecek ay inşallah dedim..sıcaklar 60 derece antalyada bu sıcakta iştahım bile yok yemek yiyesim gelmiyor kasılmalardan moralim bozuk napıyım dedim..artık balık et ve tavuk yemelisin mutlaka bir öğünde protein olsun diyo..nerdeee...hepsinden tiksiniyorm sıcakta((zorlucam artık...ama bebeğin kilosu ona rağmen gayet iyi dedi 30+4 üm bugün ultrasonda 32+5 çıktı..kilosu 1.750..boy söylemedi boy ölçemiyoruz dedi..haklı da iki kat zaten eli yüzünde sıpaamın :) zor fotoğraf verdi..sonunda ali yanağında aldık fotoyu :) bu arada göğüs ucu kremi vermedi kasılmaları artırıyormuş uyarılınca..34. hafta bitene kadar yürüyüş yasak evde ara sıra yürü dedi..yatar vaziyette dinlen dedi..34. haftayı devirmem lazım kızlar dua edin nolur erken gelmesin ((
canım böyle şeyleri paylaşmayalım yaakızlar yaa şu habere bakın sinirlerim bozuldu okurken ağlayacaktım
KIZ ANNELERİ DİKKAT Bİ GRUPTA OKUDUM SİNİRDEN AĞLIYORUM ŞU AN kızlar Allah askına çocuklarınızı kimseye emanet etmeyin güvenmeyin kimseye.. Bi arkadaşım aradı alt kat komsusu bir buçuk yasındaki çocuğunu komsusuna bırakıp hastaneye gitmiş bıraktığı komsusuda bebeği uyutmuş esini evde bırakıp markete gitmiş adam çocuğa tecavüz etmiş annesi taa gece anlamış çocuğun bezinde kan görünce dr götürmüş dr söylemiş içim parçalandı DAHA 1.5 YAŞINDA ALLAHIM SABIR VER
senin gibi ev hanımları öğlende uyanıp 3te yemek yicem derse tabiki yenmez biz çalışan kadınlarızz öğlen 12de yedik yemeğimizi dondurma saatimiz geldiii
canım bız oda aldık ama odamada almam lazım sepet besıkelr kullanıslı olmuyormus arkadasım dogum yaptı o almıstı sepet besık oglu 2.5 aylık sımdı bıle yatamıyor dedı hem benım ılerde onu kaldırıp koyacak yerım de yok banada park yataklar daha cazıp geldı ılerde oyun parkı oluyo tasınıyor felan onun ıcın park yatak alayım dıyorumcnm benim görümcemein park yatağı çok ii durumda ben de o bambu beşiklere cok özenmiştim ama cok yatamaz orda bıdıklar boşa masraf diye düşündüm zaten suan oda yapmıyoruz odaları ayırma zamanı gelince alıcam kızıma en güzelinden şimdilik park yatak kullanacağım hatta ya bu hafta sonu ya da haftaya yatak odamı kızıma göre hazırlayacağız babasıyla
canım bız oda aldık ama odamada almam lazım sepet besıkelr kullanıslı olmuyormus arkadasım dogum yaptı o almıstı sepet besık oglu 2.5 aylık sımdı bıle yatamıyor dedı hem benım ılerde onu kaldırıp koyacak yerım de yok banada park yataklar daha cazıp geldı ılerde oyun parkı oluyo tasınıyor felan onun ıcın park yatak alayım dıyorum
zaten dinleyeceğim Cnm dayanilmaz oluyor ağrılar
cnm benim geçmiş olsun bak bebişin ne kadar ii durumda kılosu falan maşallahmoralini yüksek tut pozitif düşün bebekler gerçekten hissediyolar anişkolarının ruh durumlarını yemene dikkat et az da olsa her seyden ye bence ben de cok iştahlı değilim suana kadar 6 kılo aldım ama elımden geldiğince az da olsa herseyden yiyiyorum canım senın için dua edeceğim
kızlar yaa şu habere bakın sinirlerim bozuldu okurken ağlayacaktım
[h=5]KIZ ANNELERİ DİKKAT Bİ GRUPTA OKUDUM SİNİRDEN AĞLIYORUM ŞU AN kızlar Allah askına çocuklarınızı kimseye emanet etmeyin güvenmeyin kimseye.. Bi arkadaşım aradı alt kat komsusu bir buçuk yasındaki çocuğunu komsusuna bırakıp hastaneye gitmiş bıraktığı komsusuda bebeği uyutmuş esini evde bırakıp markete gitmiş adam çocuğa tecavüz etmiş annesi taa gece anlamış çocuğun bezinde kan görünce dr götürmüş dr söylemiş içim parçalandı DAHA 1.5 YAŞINDA ALLAHIM SABIR VER[/h]
sağol Cnm yavaş yavaş yapacağım artık
Hepimiz bu tarz olaylardan çok etkilenecek ruh halindeyiz,katılıyorum sana..Zaten bebeklerimizi şahin gibi hep göz hapsinde tutmamız ve eğer birine bırakmamız gerekirse komşu değil de en yakınlarımıza(akrabalarımıza)bırakmamız gerek..Allaha emanetler..canım böyle şeyleri paylaşmayalım yaaözellikle tecavüzle ilgilileri, manyak dolu ülke. az önce gazetede okudum bi haber onun şokunu atlatamamışken senin yazını gördüm
Ben sallanabilir beşik ve dolap aldım bir de sepet beşik,4 yaşına kadar gider sanırım sonrasında inş. cici bir oda alacağız Allah nasip ederse..Merhaba kızlar;
Bebeğiniz için park yatak mı yoksa beşik mi düşünüyorsunuz? Ben park yataklara hiç ısınmadım maalesef beşik almak istiyorum şöyle en fazla 3-4 yaşına kadar yatabileceği siz ne düşünüyorsunuz ya da ne aldınız ??
canım böyle şeyleri paylaşmayalım yaaözellikle tecavüzle ilgilileri, manyak dolu ülke. az önce gazetede okudum bi haber onun şokunu atlatamamışken senin yazını gördüm
Canım bol bol dinlen. İnsallah 34u de görürsün. Hiç üzülme sen ve takma kafana. Guzel düşün, guzel olacak hersey insallah.
allah cezasını versin hasta beyinli embesil, asmalık bu herif bölesini sallandırcan yaşamasın boşuna yer kaplamasın dünyada!:88:
yakın arkadas canım saolsun teklıf ettı ama park yatak alacagım ıcın gerek duymadımbence de mantıklı canım eee arkadasın yakınsa sana bı süre kullanman için verse ya
gel yine beraber koruparka gider detaylandırırız canımtamam şimdi anladım canım mudanyayada ordan dönülüyo ya detaylandırmadım şimdi ben
işte o yüzden çok şükür kayınvalidem çok iyi bi kadın ama öyle olmasa da bebeğim için razı olur onun bakmasını isterdim heralde ya da işi bırakırdım, kesinlikle kimseye güvenememHepimiz bu tarz olaylardan çok etkilenecek ruh halindeyiz,katılıyorum sana..Zaten bebeklerimizi şahin gibi hep göz hapsinde tutmamız ve eğer birine bırakmamız gerekirse komşu değil de en yakınlarımıza(akrabalarımıza)bırakmamız gerek..Allaha emanetler..
Ben sallanabilir beşik ve dolap aldım bir de sepet beşik,4 yaşına kadar gider sanırım sonrasında inş. cici bir oda alacağız Allah nasip ederse..
olsunn bi daha paylaşmazsan anlaşırızay ne biliyim cnm yaa görünce şok oldum çok kızdım bi anda burda paylaştım
Merhaba kızlar;
Bebeğiniz için park yatak mı yoksa beşik mi düşünüyorsunuz? Ben park yataklara hiç ısınmadım maalesef beşik almak istiyorum şöyle en fazla 3-4 yaşına kadar yatabileceği siz ne düşünüyorsunuz ya da ne aldınız ??
çalışmıyoz diye ne yüzümüze vuruyon ki...
17 gün sonra bende başlıyom çalışmaya....
ayşe arman yazmıştı geçen gün 2.5 yaşındaki kızada babası ile abisi cinsel istirmarda bulunmuş
Hepimiz bu tarz olaylardan çok etkilenecek ruh halindeyiz,katılıyorum sana..Zaten bebeklerimizi şahin gibi hep göz hapsinde tutmamız ve eğer birine bırakmamız gerekirse komşu değil de en yakınlarımıza(akrabalarımıza)bırakmamız gerek..Allaha emanetler..
Ben sallanabilir beşik ve dolap aldım bir de sepet beşik,4 yaşına kadar gider sanırım sonrasında inş. cici bir oda alacağız Allah nasip ederse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?