2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sağol Cnm yavaş yavaş yapacağım artık

allah cezasını versin hasta beyinli embesil, asmalık bu herif bölesini sallandırcan yaşamasın boşuna yer kaplamasın dünyada!:88:

Canım bol bol dinlen. İnsallah 34u de görürsün. Hiç üzülme sen ve takma kafana. Guzel düşün, guzel olacak hersey insallah.

canım böyle şeyleri paylaşmayalım yaa özellikle tecavüzle ilgilileri, manyak dolu ülke. az önce gazetede okudum bi haber onun şokunu atlatamamışken senin yazını gördüm

Merhaba kızlar;
Bebeğiniz için park yatak mı yoksa beşik mi düşünüyorsunuz? Ben park yataklara hiç ısınmadım maalesef beşik almak istiyorum şöyle en fazla 3-4 yaşına kadar yatabileceği siz ne düşünüyorsunuz ya da ne aldınız ??

senin gibi ev hanımları öğlende uyanıp 3te yemek yicem derse tabiki yenmez biz çalışan kadınlarızz öğlen 12de yedik yemeğimizi dondurma saatimiz geldiii

çalışmıyoz diye ne yüzümüze vuruyon ki...

17 gün sonra bende başlıyom çalışmaya....

canım bız oda aldık ama odamada almam lazım sepet besıkelr kullanıslı olmuyormus arkadasım dogum yaptı o almıstı sepet besık oglu 2.5 aylık sımdı bıle yatamıyor dedı hem benım ılerde onu kaldırıp koyacak yerım de yok banada park yataklar daha cazıp geldı ılerde oyun parkı oluyo tasınıyor felan onun ıcın park yatak alayım dıyorum

bence de mantıklı canım eee arkadasın yakınsa sana bı süre kullanman için verse ya

zaten dinleyeceğim Cnm dayanilmaz oluyor ağrılar

koca bi tabak yemek yicem diye zorladım kendimi az önce yedim de..napalım tek sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz..çok sağol cnm

Allah belasını versin pisliğin! ne insanlar var!

sağol Cnm yavaş yavaş yapacağım artık

kıyamam ya ben de yalnızım bugün annem rahatsız yakın ama her zaman yanımda olamayabiliyor kayınvalidem kızını bahane edip şehir dışına kaçtı emin ol etrafında insan varmış gibi görünüp böyle zamanlarda olmması en kötüsü..içimdekileri atlatmaya kalksam burası dolar taşar..Allah kimseyi muthaç etmesin kimseye

canım böyle şeyleri paylaşmayalım yaa özellikle tecavüzle ilgilileri, manyak dolu ülke. az önce gazetede okudum bi haber onun şokunu atlatamamışken senin yazını gördüm
Hepimiz bu tarz olaylardan çok etkilenecek ruh halindeyiz,katılıyorum sana..Zaten bebeklerimizi şahin gibi hep göz hapsinde tutmamız ve eğer birine bırakmamız gerekirse komşu değil de en yakınlarımıza(akrabalarımıza)bırakmamız gerek..Allaha emanetler..
Ben sallanabilir beşik ve dolap aldım bir de sepet beşik,4 yaşına kadar gider sanırım sonrasında inş. cici bir oda alacağız Allah nasip ederse..

böyle insanlardan nefret ediyorum minicik bebeğe ne yapmış valla psikolojim bozuldu insan dünyaya bir bebek getirmeye korkuyor manyak ruhlu adam acaba kendisinin bir kızı yok mu manyakkkkkkkkkkkkbunların hepsine yaşamak haram en ağır cezayir hakediyorlar aslında o bile az:88::117::99:

tamam şimdi anladım canım mudanyayada ordan dönülüyo ya detaylandırmadım şimdi ben
gel yine beraber koruparka gider detaylandırırız canım
işte o yüzden çok şükür kayınvalidem çok iyi bi kadın ama öyle olmasa da bebeğim için razı olur onun bakmasını isterdim heralde ya da işi bırakırdım, kesinlikle kimseye güvenemem insanlar böyle katil oluyo iştee

ay ne biliyim cnm yaa görünce şok oldum çok kızdım bi anda burda paylaştım
olsunn bi daha paylaşmazsan anlaşırız ülke manyak dolu yaa adamlar da iyice zıvanadan çıktı Allah ıslah etsin

ahşap beşik aldık canım senin dediğin gibi 3-4 yaşına kadar yatacağı bir beşik aldım büyüyenlerden değil

çalışmıyoz diye ne yüzümüze vuruyon ki...

17 gün sonra bende başlıyom çalışmaya....

aman çalışıp da sanki kuş konduracaksın 1 ay çalış sonra geri rapor alll

not bu arada ev hanımı arkadaşlar alınmayın sero ile samimiyetimden yazıyorum

Hmm sallanabilir beşik mantıklı aslında, gerçi ben sabit beşik düşünüyordum ama.. Çevremde bir çok kişi park yatak öneriyorlar ben de sevmemedim şu park yatakları çadır gibi duruyorlar bakalım herhalde ahşap beşik alıcaz artık..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…