2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ayy kociş bıraksa gelirim heee bi feribotla güzelyalıdayımmm 30 ağustosta 3 gün tatil ama kocam getirmez asla

Merhaba :)
Kasilma tarzindaysa Dr magnezyum yazıyor. Bende de oluyor su sıralar özellikle soluma yatinca sol bacağım kasilip ağrıyor. Kramp cok oluyor hamilrlikte maalesef. Ama magnezyum iyi gelir.

Son düzenleme:

doğru kimse alınıp malınmasın...bizim evveliyatımız var
silkeleme evveliyatı

olsun bir ay değil hem 15 gün çalışcam naber

öz baba ve abisii midunyann cıvısı cıktı rabbım boylelerını ıslah etsın

maaleseffff

doğru kimse alınıp malınmasın...bizim evveliyatımız var
silkeleme evveliyatı

olsun bir ay değil hem 15 gün çalışcam naber

serocuğum derler ya bir hukukumuzz var diyeee bizimki o hesap eski bir silkeletme hikayesi

dur kızz nereye geliyon şimdi değil ben doğum yapayım öyle hatta sen de doğur sonra kız görmeye diye gelirsiniz

anammm kadına bak misafire gelme diyo hıh gelmem şaka bu yana bursanın sıcağı hiç çekilmez şimdi gelemem şekerim

ayşe arman yazmıştı geçen gün 2.5 yaşındaki kızada babası ile abisi cinsel istirmarda bulunmuş
böyle haberleri okumamayı tercih ediyom ben daha iyi hele şu aralar zati hassas takılıyoz sende okuma canım, boşver baktın kötü bi hikaye hemen kapat sayfayı

dur kızz nereye geliyon şimdi değil ben doğum yapayım öyle hatta sen de doğur sonra kız görmeye diye gelirsiniz

gelmeler gitmeler falan noluyonuz, bide kız görmeye çağırıyo bak bak, sen kocaya söle bakalım kız görmeye gelcekler diye sokuyomu onları içeri hehehe

Ben demişti sabah alıyorum eleviti gündüz arada magnezyumu da yatmadan

Canım maasallah oğluma. Benimki de seninle aynı.
Ben park yatak konusunda pek birsey bilmiyorum. Biz yatak aldık.

nere gidiyonuz yaww....oturun oturduğunuz yerde...ben hariç
senin toton sakın yer yüzü görmesin zaten gez daha

bursada nem yok en azındaaannnn en kötü çıkarsın dağ yoluna üşürsün bile

aynen öyle valla almaz içeri kimseyi oyyyyyyyyy babalık nasıl da yakışıcak kocacımmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…