ahşap beşik aldık canım senin dediğin gibi 3-4 yaşına kadar yatacağı bir beşik aldım büyüyenlerden değil
gel yine beraber koruparka gider detaylandırırız canım
işte o yüzden çok şükür kayınvalidem çok iyi bi kadın ama öyle olmasa da bebeğim için razı olur onun bakmasını isterdim heralde ya da işi bırakırdım, kesinlikle kimseye güvenememinsanlar böyle katil oluyo iştee
olsunn bi daha paylaşmazsan anlaşırızülke manyak dolu yaa adamlar da iyice zıvanadan çıktı Allah ıslah etsin
herkese merhaba komşu topikten geliyorum ben :)))
sormak istediğim bişey var sabaha karşı sol baldırıma aşırı ağrı giriyo nefesim kesiliyo 1-2 dk ovuyorum falan geçiyo varmı sizde bunu yaşayan napmam gerek gün içinde sürekli ağrıyo kramptan dolayı :/
teşekkürler şimdidenn..:))
ahşap beşik aldık canım senin dediğin gibi 3-4 yaşına kadar yatacağı bir beşik aldım büyüyenlerden değil
aman çalışıp da sanki kuş konduracaksın 1 ay çalış sonra geri rapor alll
not bu arada ev hanımı arkadaşlar alınmayın sero ile samimiyetimden yazıyorum
dur kızz nereye geliyon şimdi değil ben doğum yapayım öyle hatta sen de doğur sonra kız görmeye diye gelirsinizayy kociş bıraksa gelirim heee bi feribotla güzelyalıdayımmm 30 ağustosta 3 gün tatil ama kocam getirmez asla
ayy kociş bıraksa gelirim heee bi feribotla güzelyalıdayımmm 30 ağustosta 3 gün tatil ama kocam getirmez asla
babytech aldık biz canım bi kaç kez ekledim fotosunu ama görmek istersen böyle bişiEki Görüntüle 779987
öz baba ve abisii midunyann cıvısı cıktı rabbım boylelerını ıslah etsın
doğru kimse alınıp malınmasın...bizim evveliyatımız var
silkeleme evveliyatı
olsun bir ay değil hem 15 gün çalışcam naber
dur kızz nereye geliyon şimdi değil ben doğum yapayım öyle hatta sen de doğur sonra kız görmeye diye gelirsiniz
böyle haberleri okumamayı tercih ediyom benayşe arman yazmıştı geçen gün 2.5 yaşındaki kızada babası ile abisi cinsel istirmarda bulunmuş
dur kızz nereye geliyon şimdi değil ben doğum yapayım öyle hatta sen de doğur sonra kız görmeye diye gelirsiniz
suda eriyeni verdi şeker komasına giricektim çok tatlıydı hapını verdi o da fitil kadardı yutamadım ama o zaman kramp falan hiçbişey yoktu tabi amaaan dedim önemli bişey değil heralde bu almadım bende meğer ne kadar önemliymiiişşşşş
o zaman bi soru daha sorucammm :)
eleviti akşam yatmadan alıyorum,gyno ferro kan hapını sabah aç karnına alıyorum magnezyumu ne zaman alıyım acabaa :))
çok teşekkür ederiim ayrıca kızlar :)
serocuğum derler ya bir hukukumuzz var diyeee bizimki o hesap eski bir silkeletme hikayesi
Bu da benim somurtuyor oğlum
merhba kızlar nasılsnız bebıklerınız nasıl?bız sıcaklardan oluyozbıde kaburga agrısı var ama oglusum ıyı cok sukur tahlıller ıcın devlet hastanesıne gıttı sabah doktor ultraysyonda aldı oglum 1.800 olmus haftasıyla uyumlu dedım ama tahlıllerımı yapmadı sızler nasılsınız ??bıde kızlar odama sepet besık alacaktım karar degıstırdım park yatak alacagım park yatak alan varmı aranızda nasıl bısey aldınız banada fıkır verırmısnız:44::44:
nere gidiyonuz yaww....oturun oturduğunuz yerde...ben hariç
Çok güzel canım iyi günlerde kullanılsın.Ne kadara ve nereden almıştın beşiği?
bizimkisi silkeletme hikayesi
sabah akşam film gibi biraz...
sende gel yavrum bu taraflara gezelimmm
sorma ne filmm ama baya kararlıyım ikincide kışın çalışmıcam
senin toton sakın yer yüzü görmesin zaten gez dahanere gidiyonuz yaww....oturun oturduğunuz yerde...ben hariç
bursada nem yok en azındaaannnn en kötü çıkarsın dağ yoluna üşürsün bilemaaleseffff
serocuğum derler ya bir hukukumuzz var diyeee bizimki o hesap eski bir silkeletme hikayesi
anammm kadına bak misafire gelme diyo hıh gelmemşaka bu yana bursanın sıcağı hiç çekilmez şimdi gelemem şekerim
aynen öyle valla almaz içeri kimseyiböyle haberleri okumamayı tercih ediyom bendaha iyi hele şu aralar zati hassas takılıyoz sende okuma canım, boşver baktın kötü bi hikaye hemen kapat sayfayı
gelmeler gitmeler falan noluyonuz, bide kız görmeye çağırıyo bak bak, sen kocaya söle bakalım kız görmeye gelcekler diye sokuyomu onları içeri hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?