böyle haberleri okumamayı tercih ediyom bendaha iyi hele şu aralar zati hassas takılıyoz sende okuma canım, boşver baktın kötü bi hikaye hemen kapat sayfayı
gelmeler gitmeler falan noluyonuz, bide kız görmeye çağırıyo bak bak, sen kocaya söle bakalım kız görmeye gelcekler diye sokuyomu onları içeri hehehe
senin toton sakın yer yüzü görmesin zaten gez daha
anacım sizin oralar çok uzak bana minnakımı pırtlatayım tutar kolundan getiririm o zaman...
bende çalışmam...400 tl doğalgaz faturası gelmişti...
senin toton sakın yer yüzü görmesin zaten gez daha
bursada nem yok en azındaaannnn en kötü çıkarsın dağ yoluna üşürsün bile
aynen öyle valla almaz içeri kimseyioyyyyyyyyy babalık nasıl da yakışıcak kocacımmaaa
başım aror, bebiş içeriden gerorrr, oturduğum sandalye artık fena batorrr, offff eve gitsekte rahatlasak artık
kız sen gelirmisin bilmem ama benim çok yakın arkadaşım elbistanda görevli bakarsın bizim tosun biraz toparlanınca kapıp gelmişizzz oralara
valla ya kışın çalışırken zor yazın hamileliği zor en güzeli yazın çalışcan kışın göbüşü büyütcen
aynı mesaj banada geldi cnm eşimede okudum zaten 8 saat çalışıyorsun yarım saatimi kesmişler dedi. bende bugün 16.30 da cıkıcam işten dedim. 15 dk sonra cıkarım soranada telefondakı mesajı gösteririm dermişimmmTelefonuma mesaj gelmiş kamudan haber diye...
GEBE KADINLARIN ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ:
Gebe ve emziren çalşıan günde 7.5 saatten fazla çalıştırılmayacak.150 kadın çalışanı olan iş yerlerinde 0-6 yaşındaki çocuklar için yurt kurulacak..gebe çalışan sağlığına uygun daha hafif işlerde çalışacak ve ücretinde kesinti yapılmayacakmış....
hadi gözümüz aydın...2 haftadan bile bahsetmemiş mesajda
aynıyız cnm aynıyızzz. akşam eltim yemeğe davet etti çok sevindim bugün yemek derdinden kurtuldum.başım aror, bebiş içeriden gerorrr, oturduğum sandalye artık fena batorrr, offff eve gitsekte rahatlasak artık
olur şekerimmmmmmmmmmmmmm gözleme de yerizz meyve tabağı da söylerizz ohhhhhhhhhh misssskız sen gelirmisin bilmem ama benim çok yakın arkadaşım elbistanda görevli bakarsın bizim tosun biraz toparlanınca kapıp gelmişizzz oralara
valla ya kışın çalışırken zor yazın hamileliği zor en güzeli yazın çalışcan kışın göbüşü büyütcen
ay evet beni mudanyaya değil dağ yoluna götürrr inkayada çay içelim
beklerim kuzu her zaman...evim şehir merkezinde bir alo desen uça uça gelirim...
he ben diğerini temmuzda tutturmam lazım....ki ikinci dönemi kapatayım...
Allahım ne kaaaaa planlı bir insanım....
aynı mesaj banada geldi cnm eşimede okudum zaten 8 saat çalışıyorsun yarım saatimi kesmişler dedi. bende bugün 16.30 da cıkıcam işten dedim. 15 dk sonra cıkarım soranada telefondakı mesajı gösteririm dermişimmm
aynıyız cnm aynıyızzz. akşam eltim yemeğe davet etti çok sevindim bugün yemek derdinden kurtuldum.bunu duyan oğlum içerde feci yaramazlık yapıyo. sandalye banada batıyo sırtımda ve totomda minder var ama artık kar etmiyo
hee ben ozaman çıkıp gidim şimdi 7,5 saatse ne duruyom ki hala burdaTelefonuma mesaj gelmiş kamudan haber diye...
GEBE KADINLARIN ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ:
Gebe ve emziren çalşıan günde 7.5 saatten fazla çalıştırılmayacak.150 kadın çalışanı olan iş yerlerinde 0-6 yaşındaki çocuklar için yurt kurulacak..gebe çalışan sağlığına uygun daha hafif işlerde çalışacak ve ücretinde kesinti yapılmayacakmış....
hadi gözümüz aydın...2 haftadan bile bahsetmemiş mesajda
hepsini yaptım bişi olmadıbaşının ağrısı için yüzüne soğuk su çarp...bebek için bişi diyemem keyfi bilir..geror durur...sandalye de batorsa altına batmaması için yumuşak bişiler koyyyy...
ben günde bir alıyorum canım eleviti, bendede var kansızlık kan hapı kullansamda değirim düşük çıkıyo, bebiş çok depoluyomuş şuanda ondan sanırımkızlar dr elevit vitamin verdi günde iki tane alıyorum acaba siz kaç tane alıyorsunuz.
birde ben vitamin ve kan hapı kullanmama rağmen kansızlık ve vitamin eksikliği var
birde erken doğum tehlikesi olan arkadaşlar bebekleriniz hareketleri azaldi mı
eltinden allah razı olsun ozaman bi akşam bi akşamdıraynı mesaj banada geldi cnm eşimede okudum zaten 8 saat çalışıyorsun yarım saatimi kesmişler dedi. bende bugün 16.30 da cıkıcam işten dedim. 15 dk sonra cıkarım soranada telefondakı mesajı gösteririm dermişimmm
aynıyız cnm aynıyızzz. akşam eltim yemeğe davet etti çok sevindim bugün yemek derdinden kurtuldum.bunu duyan oğlum içerde feci yaramazlık yapıyo. sandalye banada batıyo sırtımda ve totomda minder var ama artık kar etmiyo
olur şekerimmmmmmmmmmmmmm gözleme de yerizz meyve tabağı da söylerizz ohhhhhhhhhh missss
ikinci çocuk ikinci balayında olur anca yoksa yokyazın yapıp kışın çıkartmak lazım valla bunları planlayamadık hiç birimiz
yani ama bu benim ikinciydi diğeri de ters zamana gelmişti...neyse üçüncü tutturmayı zamanında yaparız inşallah...yavrum gün saymaya takvim takip etmeye o kadar alıştık ki normal yani tabi bunun zamanı biraz karambol oldu ama oda bizim acemiliğmiz olsun
kızlar dr elevit vitamin verdi günde iki tane alıyorum acaba siz kaç tane alıyorsunuz.
birde ben vitamin ve kan hapı kullanmama rağmen kansızlık ve vitamin eksikliği var
birde erken doğum tehlikesi olan arkadaşlar bebekleriniz hareketleri azaldi mı
yani ama bu benim ikinciydi diğeri de ters zamana gelmişti...neyse üçüncü tutturmayı zamanında yaparız inşallah...
hee ben ozaman çıkıp gidim şimdi 7,5 saatse ne duruyom ki hala burdakovarlarmı acep:44:
hepsini yaptım bişi olmadıbi okuyup üflim kendimi belki onun yararı olur
üstünden en az iki haziran geçmesi lazım kafayı yemek istemiyorumohh valla hayali bile güzel memleketimin meyveside nasıl datlu olurrr
evt bu iyi fikir haziranda çalışmaya başlıyosunuz arkadaşlar startı verioruz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?