- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
cıraklık , kalfalık , ustalık meselesiii yavrum seninki
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür geçmişi okuyup gelcem hemen aranıza.kızlar bişey sorucam biz cemre ve zeynep ismi arasında kaldık.eşim hep zeynep ismini istiyordu hem eşimin isminede çok uyuyor diye hemde hoşuna gidiyormuş ama cemre ve zeynep arasında kaldık sizce hangi isim?
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür geçmişi okuyup gelcem hemen aranıza.kızlar bişey sorucam biz cemre ve zeynep ismi arasında kaldık.eşim hep zeynep ismini istiyordu hem eşimin isminede çok uyuyor diye hemde hoşuna gidiyormuş ama cemre ve zeynep arasında kaldık sizce hangi isim?
bence zeynepoldum olası hep sevmişimdir bu ismi ve kızım olsaydı zeynep koycaktım
iki üç gündür kızım çok az hareket ediyor kasilmalarin cogalursa dr ara Cnmyok cnm hareketleri iyi bi de o olmasın nolur kafayı yerim yoksakasılma olunca hareketleri hissedemiyoruz ama bide öyle bişi var rahim rahatlayınca hissediyorum ben ..benim doktor da ilacı kesti ama bugün gene kasılıyorum sanırım (((((((((((((
ikisini begeniyorsan iki isimde koy Cnm benim kızımın adida elif zeynep olacakselam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür geçmişi okuyup gelcem hemen aranıza.kızlar bişey sorucam biz cemre ve zeynep ismi arasında kaldık.eşim hep zeynep ismini istiyordu hem eşimin isminede çok uyuyor diye hemde hoşuna gidiyormuş ama cemre ve zeynep arasında kaldık sizce hangi isim?
hee ben ozaman çıkıp gidim şimdi 7,5 saatse ne duruyom ki hala burdakovarlarmı acep:44:
hepsini yaptım bişi olmadıbi okuyup üflim kendimi belki onun yararı olur
ben günde bir alıyorum canım eleviti, bendede var kansızlık kan hapı kullansamda değirim düşük çıkıyo, bebiş çok depoluyomuş şuanda ondan sanırım
eltinden allah razı olsun ozaman bi akşam bi akşamdır
senin elti biraz iyi galba hımmmbenimkide dışardan iyidir, yada kalabalıkta göstermelik olarak
zeynep
aldım çantamı çıkıyodumkızdur daha onaylanmamış heyecan yapma hemen...
oku kuzu oku kendine....rahatlarsın inşallah...
tabi canım daha bunları bi doğrultamadıküstünden en az iki haziran geçmesi lazım kafayı yemek istemiyorum
iki üç gündür kızım çok az hareket ediyor kasilmalarin cogalursa dr ara Cnm
ikisini begeniyorsan iki isimde koy Cnm benim kızımın adida elif zeynep olacak
ben iki tane alıyorum zaten dr bana bir lokma cnn var diyor elinde olsa on kilo aldıracak
ben minder koydum cnm terlememek için ama hem terlıyom hem batıyo büyüyen totoya kar etmıyo artıkhe aynen kuzum...avucumuz boş olarak döncez herhalde...o kadar konuştular söylediler hiç birşey yapmadılar...
bu arada totolarınızda ne kıymetli haaaa....yumuşak bişi getirin altınıza koyun ben okulda öyle yapıyordum...ama totom terlemesin diye
iyidir cnm saolsun. arada beni laflarıyla gıcık ediyo ama genel olarak iyi sayılırhee ben ozaman çıkıp gidim şimdi 7,5 saatse ne duruyom ki hala burdakovarlarmı acep:44:
hepsini yaptım bişi olmadıbi okuyup üflim kendimi belki onun yararı olur
ben günde bir alıyorum canım eleviti, bendede var kansızlık kan hapı kullansamda değirim düşük çıkıyo, bebiş çok depoluyomuş şuanda ondan sanırım
eltinden allah razı olsun ozaman bi akşam bi akşamdır
senin elti biraz iyi galba hımmmbenimkide dışardan iyidir, yada kalabalıkta göstermelik olarak
zeynep
iki üç gündür kızım çok az hareket ediyor kasilmalarin cogalursa dr ara Cnm
ikisini begeniyorsan iki isimde koy Cnm benim kızımın adida elif zeynep olacak
ben iki tane alıyorum zaten dr bana bir lokma cnn var diyor elinde olsa on kilo aldıracak
teşekkürler canım.ya geçmişi okuudm ne bu tecavüz olayları kanım dondu sanki beynimden vurulmuşa döndüm..ufacık bebeklerde nasıl bir zevk arayışı töbe töbe..ben zaten kimseye bırakmam bebeğimi eşime şimdiden dedim babaneye bile bırakmam dedim hayır kimsye bırakmak yok dedi onayladı.
aldım çantamı çıkıyodumkesinleşmemişmiş aman bunların yapça işede, izinedeeee....
tabi canım daha bunları bi doğrultamadıkama bende mayısta başlıcam bidakine çalışmalara böle olmuyo
ben minder koydum cnm terlememek için ama hem terlıyom hem batıyo büyüyen totoya kar etmıyo artık
iyidir cnm saolsun. arada beni laflarıyla gıcık ediyo ama genel olarak iyi sayılır
al bendende o kadar, bişi olacağı yok, bakçaz başımızın çaresine artık ne yapalım, kısmetimizde ne varsa o olcak
ben ümidimi mümidimi kestim....okuldan da aradılar...ikinci dönem başlayacak mıısn diye...bende titreyerek evet dedim...gönlüm kuzumun yanında kalmaktan yana ama.....omuyo işte...
valla cnm kasılma olursa ara ve ilacına başla dedi bugün eşime ilacı al dedim geliyo arada kasılmalar canımı sıktı gene..ilaca başlıcam sanırım..bu arada kasılma olduğu zaman hareket az alıyormuş bugünmü öyle daha önce de öylemiydi? paylaştınmı doktorla bu durumu?
ben mecbur babanneye bırakcam canım daha doğrusu gelip evimde bakcak..minnakımı çıkartmayacam evimizden...
iki üç gündür hareketleri azaldi galiba kasilmalarin etkisi o yüzden zaten bu çarşamba randevumuz var dr ne diyecek merak ediyorum
iğne 35 hafta da bitiyor ama çok kötü açıyor hemsirenin eli çok agirdi baya kanadı kalcam anne olmak çok zor birde yalnizlik daha da kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?