2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bence zeynep oldum olası hep sevmişimdir bu ismi ve kızım olsaydı zeynep koycaktım

zeynep

zeynep

iki üç gündür kızım çok az hareket ediyor kasilmalarin cogalursa dr ara Cnm
ikisini begeniyorsan iki isimde koy Cnm benim kızımın adida elif zeynep olacak

ben iki tane alıyorum zaten dr bana bir lokma cnn var diyor elinde olsa on kilo aldıracak

teşekkürler canım.ya geçmişi okuudm ne bu tecavüz olayları kanım dondu sanki beynimden vurulmuşa döndüm..ufacık bebeklerde nasıl bir zevk arayışı töbe töbe..ben zaten kimseye bırakmam bebeğimi eşime şimdiden dedim babaneye bile bırakmam dedim hayır kimsye bırakmak yok dedi onayladı.

kızdur daha onaylanmamış heyecan yapma hemen...
oku kuzu oku kendine....rahatlarsın inşallah...
aldım çantamı çıkıyodum kesinleşmemişmiş aman bunların yapça işede, izinedeeee....

üstünden en az iki haziran geçmesi lazım kafayı yemek istemiyorum
tabi canım daha bunları bi doğrultamadık ama bende mayısta başlıcam bidakine çalışmalara böle olmuyo

iki isim koymayı düşünmüyoruz biz canım önerin için teşekkür ederim

ben minder koydum cnm terlememek için ama hem terlıyom hem batıyo büyüyen totoya kar etmıyo artık

iyidir cnm saolsun. arada beni laflarıyla gıcık ediyo ama genel olarak iyi sayılır

valla cnm kasılma olursa ara ve ilacına başla dedi bugün eşime ilacı al dedim geliyo arada kasılmalar canımı sıktı gene..ilaca başlıcam sanırım..bu arada kasılma olduğu zaman hareket az alıyormuş bugünmü öyle daha önce de öylemiydi? paylaştınmı doktorla bu durumu?

ben mecbur babanneye bırakcam canım daha doğrusu gelip evimde bakcak..minnakımı çıkartmayacam evimizden...

ben ümidimi mümidimi kestim....okuldan da aradılar...ikinci dönem başlayacak mıısn diye...bende titreyerek evet dedim...gönlüm kuzumun yanında kalmaktan yana ama.....omuyo işte...

İkisi de guzel canım. Zeynep'i bende severim, ama esimin eski sevgilisinin ismi oldugu icin kızım olsa koymam.

Son düzenleme:

ben ümidimi mümidimi kestim....okuldan da aradılar...ikinci dönem başlayacak mıısn diye...bende titreyerek evet dedim...gönlüm kuzumun yanında kalmaktan yana ama.....omuyo işte...
al bendende o kadar, bişi olacağı yok, bakçaz başımızın çaresine artık ne yapalım, kısmetimizde ne varsa o olcak

iki üç gündür hareketleri azaldi galiba kasilmalarin etkisi o yüzden zaten bu çarşamba randevumuz var dr ne diyecek merak ediyorum
iğne 35 hafta da bitiyor ama çok kötü açıyor hemsirenin eli çok agirdi baya kanadı kalcam anne olmak çok zor birde yalnizlik daha da kötü

ben mecbur babanneye bırakcam canım daha doğrusu gelip evimde bakcak..minnakımı çıkartmayacam evimizden...

canım çalışıyorsun sanıırm benim kendi işim o yüzden rahatım eşimle beraber çalışıyorduk eşim tek çalışacak havalar ısınıncada yanıma alıcam kızımı annesinle beraber dükkana gelcek kızım o yüzden rahatım ama başka yerde çalışıyor olsaydım mecbur bi çaresine bakacaktım

cnm başka bir yerde vurduramıyormusun bu iğneleri..ayrıca ne iğnesi bu..kasılma içinmi? kasılmalardan hissetmiyorsn cnm benimde kasılmam fazlayken ben de hissetmiyordum Allah'ım sağ salim bizi sona erdirir inşallah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…