- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
al bendende o kadar, bişi olacağı yok, bakçaz başımızın çaresine artık ne yapalım, kısmetimizde ne varsa o olcak
kızdur daha onaylanmamış heyecan yapma hemen...
oku kuzu oku kendine....rahatlarsın inşallah...
ah be zullum senin işin zor gerçekteniki üç gündür hareketleri azaldi galiba kasilmalarin etkisi o yüzden zaten bu çarşamba randevumuz var dr ne diyecek merak ediyorum
iğne 35 hafta da bitiyor ama çok kötü açıyor hemsirenin eli çok agirdi baya kanadı kalcam anne olmak çok zor birde yalnizlik daha da kötü
İkisi de guzel canım. Zeynep'i bende severim, ama esimin eski sevgilisinin ismi oldugu icin kızım olsa koymam. Cemre de guzel.
cnm başka bir yerde vurduramıyormusun bu iğneleri..ayrıca ne iğnesi bu..kasılma içinmi? kasılmalardan hissetmiyorsn cnm benimde kasılmam fazlayken ben de hissetmiyordum Allah'ım sağ salim bizi sona erdirir inşallah!!!
kasilnalar için Cnm sağlık ocaginda yaptırıyorum evime çok yakın olduğu için malum.iğneden sonra pek yurunmuyor inşallah bebekler zamanında gelir neden iğne yazdı dr hap verse daha iyiydi
iyidir iyidir babaneler süperdir
ben mecbur babanneye bırakcam canım daha doğrusu gelip evimde bakcak..minnakımı çıkartmayacam evimizden...
yok daha yapmazlar, yani yapamıyolar daha doğrusu özel sektör istemiyo, zaten yaparlarsa bundan sonra kadın çalışan istemez kimse diye düşünüyorum2 senedir uzadıkça uzadı...
kızzzz serappp bak yürürlüğe girmiş yaaa, şimdiye gitmiştim ben eve çıksaydım o saatte, senin yüzünden çalıştım burda fazladan görüyonmuResmi gazetede yayınladı canım yürülüğe girdi yani
galiba zeynep ismini onaylıcam..herkes soruyor ne isim koyacaksınız daha karar vermedik diyoruz..ya bide çok canımı sıkıyorlar benim herkes çok şişmişin ikiz gibi duruyosun diyolar..çok moralim bozuluyor çok şişmişim
ah be zullum senin işin zor gerçekten, kimse yok etrafında, arkadaşların falandamı yok böle sık görüşebildiğin derdini anlatabildiğin?
hiç arkadaşım yok Cnm bir ablam var o da konyada hasta olduğu için şu an gelemiyor doğuma gelirmi hiç bilmiyorum bir tek bu şehirde eşim var tanidik o da geç saatlere kadar çalışıyor zar zor görüyorum anlayacagin evde sıkılıyorum yapacak birşey yok
31+3 günlük olduk Cnm dr söyledim iğneden başka olmaz defin.zaten utuleme işi bitticnm kaç haftadasın sen 34 ü bitirirsek Allah'ın izniyle sorun kalmıcak inşallah...mevbur kalmadıkça kalkma eğilme hareketleri yapma..bana sorarsan da bebek kıyafetleri yıkama ütüleme işini 35. haftana bırak..hepsi bir günlük iş..önemli olan bizler ve bebeklerimiz..bu arada doktoruna söyle hapa çevirebilir..tesiri çabuk olsun diye sanırım iğne vermiş..
31+3 günlük olduk Cnm dr söyledim iğneden başka olmaz defin.zaten utuleme işi bitti
Eki Görüntüle 780034 Eki Görüntüle 780035 Eki Görüntüle 780036
bunlar da benim miniğimin teyzeleri :)
hosgeldin sezinim. kiloyu bi anda alman iyi değil ama moral bozmanda bebisin acısından iyi değil biliyosun. sende seker rahatsızlığı cıkmıs mıydı? 0nunla bir ilgisi olabilir diye düsündüm. epeydir nete giremeyince habersiz kaldım k.bakma
31+3 günlük olduk Cnm dr söyledim iğneden başka olmaz defin.zaten utuleme işi bitti
sağol Cnm sende yalnizsin dikkat et kendineAllah yardımcın olsun cnm ben de 1 hafta yalnızım bakalım napcam...
çok guzeller Cnm bebeğin gule gule kullansınEki Görüntüle 780034 Eki Görüntüle 780035 Eki Görüntüle 780036
bunlar da benim miniğimin teyzeleri :)
Maşallah canım,seninle aynı gibiyiz bir gün var arada sanırım.Ben de 13 kilo almışım..Kilonu kafana takma gider bi şekilde..Ben de 36 da gidicem inş. doğurmazsam
Merhaba ,doktorunun tembihlerini d,nle bişey olmaz inşallah..Beslenme şeklimiz hala çok önemli biliyosun,sevmesek de yicezAllah senin ve hepimizin yardımcısı olsun,inş. en vakitli zamanda sağlıkla gelirler ..
bu arada ben de 30+4 üm cnm aramızda 1 hafta var..ama ultrasonda 31+5 gösteriyo bizim bebiş..
çok güzelller güle güle sağlıklı günlerde kullansın miniğin inşallah
sağol Cnm sende yalnizsin dikkat et kendine
çok guzeller Cnm bebeğin gule gule kullansın
canım çalışıyorsun sanıırm benim kendi işim o yüzden rahatım eşimle beraber çalışıyorduk eşim tek çalışacak havalar ısınıncada yanıma alıcam kızımı annesinle beraber dükkana gelcek kızımo yüzden rahatım ama başka yerde çalışıyor olsaydım mecbur bi çaresine bakacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?