2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ah be zullum senin işin zor gerçekten, kimse yok etrafında, arkadaşların falandamı yok böle sık görüşebildiğin derdini anlatabildiğin?

İkisi de guzel canım. Zeynep'i bende severim, ama esimin eski sevgilisinin ismi oldugu icin kızım olsa koymam. Cemre de guzel.

galiba zeynep ismini onaylıcam..herkes soruyor ne isim koyacaksınız daha karar vermedik diyoruz..ya bide çok canımı sıkıyorlar benim herkes çok şişmişin ikiz gibi duruyosun diyolar..çok moralim bozuluyor çok şişmişim

kasilnalar için Cnm sağlık ocaginda yaptırıyorum evime çok yakın olduğu için malum.iğneden sonra pek yurunmuyor inşallah bebekler zamanında gelir neden iğne yazdı dr hap verse daha iyiydi

kasilnalar için Cnm sağlık ocaginda yaptırıyorum evime çok yakın olduğu için malum.iğneden sonra pek yurunmuyor inşallah bebekler zamanında gelir neden iğne yazdı dr hap verse daha iyiydi

cnm kaç haftadasın sen 34 ü bitirirsek Allah'ın izniyle sorun kalmıcak inşallah...mevbur kalmadıkça kalkma eğilme hareketleri yapma..bana sorarsan da bebek kıyafetleri yıkama ütüleme işini 35. haftana bırak..hepsi bir günlük iş..önemli olan bizler ve bebeklerimiz..bu arada doktoruna söyle hapa çevirebilir..tesiri çabuk olsun diye sanırım iğne vermiş..

ben mecbur babanneye bırakcam canım daha doğrusu gelip evimde bakcak..minnakımı çıkartmayacam evimizden...
iyidir iyidir babaneler süperdir hem senin kaynanan iyi ona bırakmıcanda kime bırakçan gelsin baksın toruncuğuna

2 senedir uzadıkça uzadı...
yok daha yapmazlar, yani yapamıyolar daha doğrusu özel sektör istemiyo, zaten yaparlarsa bundan sonra kadın çalışan istemez kimse diye düşünüyorum ücretsiz falan bakçaz bişiler duruma göre yapçak bişi yok

Resmi gazetede yayınladı canım yürülüğe girdi yani
kızzzz serappp bak yürürlüğe girmiş yaaa, şimdiye gitmiştim ben eve çıksaydım o saatte, senin yüzünden çalıştım burda fazladan görüyonmu

kız takma kimseyi yaaa, şişmişsen şişmişsin onlara ne, boşver gül geç laflarına öle diyenlerin

ah be zullum senin işin zor gerçekten, kimse yok etrafında, arkadaşların falandamı yok böle sık görüşebildiğin derdini anlatabildiğin?

hiç arkadaşım yok Cnm bir ablam var o da konyada hasta olduğu için şu an gelemiyor doğuma gelirmi hiç bilmiyorum bir tek bu şehirde eşim var tanidik o da geç saatlere kadar çalışıyor zar zor görüyorum anlayacagin evde sıkılıyorum yapacak birşey yok

Allah yardımcın olsun cnm ben de 1 hafta yalnızım bakalım napcam...

31+3 günlük olduk Cnm dr söyledim iğneden başka olmaz defin.zaten utuleme işi bitti

yok canım şeker falan yok bende ben normaldede hep dıkkat eden 55 ı gecınce hemen dıyet yapan bırısıydım bılıyordum hamılelıkte çok alacagımı dıkkat edıcem ve sbah akşam yarın saat yuruyucem dr oyle dedı bırde normal dogum ıstıyorum boyle gıders asıl olur bılemem

haklısın canımda dr sekretrı benden 1 hafta onde ve sureklı kendısıyle benı kıyaslıyor ve o yuz ıfadesını gordum ya kılomdan sonra bırde eşimın yanında falan utandım

Evet canım çalışıyorum şimdicik evdeyim ama eylül 2 de nasipse okul yolu görünüyo...valla gaygananın ellerinden öper minnakım..zaten yarım gün okulda olcam...süt iznimi de bir ders saati erken kullanabilirsem pek fazla ayrı kalmış sayılmayacam kuzumla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…