2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ya kuzum tıka kulaklarını...psikolojini bozma...ya hamileyiz bir günümüz bir günümüzü tutumuyo...dün beni görseydiniz yolculuktan dolayı bileklerim diz kapağımdan geniş duruyordu...

haklısın jasmıncımde rencıde olmuş gıbı hıssetım kendımı eşimin dr ve sekreterının yanında kızımdan degerlısı yok elbette

babannemiz iiyidir kötüdür desem yalan söylemiş olurum...bak saat 3 gibiydi evde pişirdiği yemekten bir kaba koyup getirivermiş...dün çok yoruldum ya kalkıpta yemek yapmasın diye...

az önce yazdım cullu kızacak diye...ama valla haberim yoktu ben mesajda yazanı yazdım...yürürlüğe girdi yazmıyodu...

ne güzel ya kaynanan ne kadar düşünceli iyi.benimki olsa sen yemek yapamamşındır yapmamışındır ne yediniz der laf sokar katiyen yemek getirmez öle kaynana sevilmezmi heç

Cnm merak ediyorum da acaba normal doğum yapabilecek miyiz

cnm sordum doktoruma 36. haftadan önce aniden su patlar vs. sancı gelirse sezeryana alırım bebeği riske atmam dedi ama 37. haftadan sonra normal olabilir dedi..fakat genelde bu tarz kasılması olanlar 37. 38. haftaları beklemiyor dedi..çok üzüldüm açıkçası sorn çıkmazsa 9 ekimde doğurtcakmış beni..ben öyle bağıra bağıra doğuramam cnm korkarım..zaten vajinusmus sıkıntım vardı senelr önce zor atlattım doktorum tetikler dedi. epidural normal doğum da ıkınma vs. sorunlardan dolayı doktorum önermedi zaten sezeryan olcak gibiyim ben tek vaktinde gelsin de gerisi boş cnm..

Sıkma canını canım yaa, ne manyak insanlar var. Herkes farklı oluyor. Sonuçta kimisi kilo alır kimisi almaz. Takma sen kimseyi.

geçmiş olsun Cnm ben normal doğum istiyorum doğumdan korkmuyorum sezaryen kesinlikle istemiyorum tabi mecburiyet farklı.inşallah normal doğum yapmak nasib olur bebis 6 hafta sabrederse normal olur gerçekten çok istiyorum normal dogumu

ya kuzum tıka kulaklarını...psikolojini bozma...ya hamileyiz bir günümüz bir günümüzü tutumuyo...dün beni görseydiniz yolculuktan dolayı bileklerim diz kapağımdan geniş duruyordu...

evet canım gerçekten bir günüm bir günümü tutmuyor hem psikolojikmen hem bedenen çok değiştim her laf batıyor üzülüyorum..evet benimde ayaklarım devamlı şiş iki gündür de kasıklarıma sancı giriyor eşim bunlar iyi günlerin diyor bana doğum yaklaştıkça zorlancam galiba

cnm iğnelerin faydasını görceksin eğer dinlenirsen 34. haftaya kadar neden olmasın Hayırlısı ne ise o olsun cnm

Sıkma canını canım yaa, ne manyak insanlar var. Herkes farklı oluyor. Sonuçta kimisi kilo alır kimisi almaz. Takma sen kimseyi.

ya arkadaşlar bide hamileler karşıma dikilip dikilp benimki erkek demiyolarmı ağızlarını yaya yaaya nasıl sinir oluyorum ya napalım erkekse benimki kızda kıymetli değilmi çok kızıyorum hala kız erkek ayrımı yapanlara.bide hıııı seninki kızmı benimki erkeekk deyip gülüyolar vur ağzıma diyolar sanki..kaynanalrla uğraştığım yetmiyor bide başka erkek sevdalılarınla uğraşıyorum ben 6 sene de bulmuşum mucize bi şekilde bulmuşum ne hakları varki beni üzmeye meleğimi üzmeye.evlat hasreti çekemedikleri için anlayamıyolar eğer onlarınd aolmasaydı 6 sene bırak erkekd eyip karnını ovuşturup gerinmeyi kız bebeğin b.kuna kurban olurlardı.

evet benim de cinsiyet belli olmadan kaynanam az beynimi şaapmadı yani.. ben de hep hayırlısı olsn dedim zaten öyle düşündüm hep..Rabbim bana 2 tane kız versin bide..ben tek kızım hep kıza hevesliydim Allah'ımın gücüne gitmesin erkek deyince kaynanama bişi oldu noluyosa erkeği de kızı da bir hiç sevmem hayırlı evlat olsun ama Rabbim bana 2 tane de kız verir inşallah.. ne sıkıyosun canını canm..üzülme dinleme bile..erkek olunca noluyo...hayırlı evlat olması önemli hayırsız olduktan sonra hepsi aynı...

Eki Görüntüle 779611 slm kızlar bu benim minik kizim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Oyyy oyy massallah kizina zuluuumm rabbim bu güzelligi sagliklica kucaginda görmeyi nasip etsin

Cok cok gecmis olsun tatlim insaallah birazcik daha bekler bebisin..ama erken gelirsede hic üzülme saglikli olsunda hersey gecer insaallah..

Oyy masaallah ne mutlu sana elacik ne güzel poz vermis annesi ve babasina ama benim oglusum hic poz vermiyor insaallah haftaya verir..

Sezinimmmm nerelerdesin sen gerci bende fazla giremedim ama özledim seniiii..aman aman masaallah elifcik baya büyümüs kuzumm ..sen niye bu kadar taktin ki hic birsey elifinden önemli degil sakin birdaha aglama kizin saglikli olsunda sen istersen 100 kilo ol verirsin insaallah

bol bol yat tatlim dikkat et kendinede yavrunada bu arada masaallah kuzucuga herseyin iyi olmasina sevindim canim

çok sağol cnm benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…