- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
galiba zeynep ismini onaylıcam..herkes soruyor ne isim koyacaksınız daha karar vermedik diyoruz..ya bide çok canımı sıkıyorlar benim herkes çok şişmişin ikiz gibi duruyosun diyolar..çok moralim bozuluyor çok şişmişim
bizde de tam tersi bizde de 30 haftalık görünüyoruz masallah size Cnm
Canım hiç uzme kendini. Bende öyle 15 kilo aldım. Dr'da bana cok almışsin dedi. Evet Ramazan'da sahur yaptım eşimle ondan olmuştur dedim. Ama yapacak birsey yok. Kimisi az alıyor bizler cok alıyoruz. Beni de 3 hafta sonra 35inci haftamda çağırdı. Uzme kendini sen. Bak bebisini ne guzel kilosu yerinde. Ne var 80i de görürüz hiç onemli degil. Saglikli olalım bebislerimiz de iyi olsun gerisi onemli degil.
babannemiz iiyidir kötüdür desem yalan söylemiş olurum...bak saat 3 gibiydi evde pişirdiği yemekten bir kaba koyup getirivermiş...dün çok yoruldum ya kalkıpta yemek yapmasın diye...iyidir iyidir babaneler süperdirhem senin kaynanan iyi ona bırakmıcanda kime bırakçan gelsin baksın toruncuğuna
yok daha yapmazlar, yani yapamıyolar daha doğrusu özel sektör istemiyo, zaten yaparlarsa bundan sonra kadın çalışan istemez kimse diye düşünüyorumücretsiz falan bakçaz bişiler duruma göre yapçak bişi yok
kızzzz serappp bak yürürlüğe girmiş yaaa, şimdiye gitmiştim ben eve çıksaydım o saatte, senin yüzünden çalıştım brda fazladan görüyonmu
Resmi gazetede yayınladı canım yürülüğe girdi yani
yani 31 haftalık mı oluyoruz Cnmcanım o ölçüler net değilmiş ayrıca anne karnında kaldığı süreyi dikkate alırım ben dedi doktorum
yani 31 haftalık mı oluyoruz Cnm
babannemiz iiyidir kötüdür desem yalan söylemiş olurum...bak saat 3 gibiydi evde pişirdiği yemekten bir kaba koyup getirivermiş...dün çok yoruldum ya kalkıpta yemek yapmasın diye...
az önce yazdım cullu kızacak diye...ama valla haberim yoktu ben mesajda yazanı yazdım...yürürlüğe girdi yazmıyodu...
valla doktorum p.tesi 31. haftaya gircen dedi..ama sen zaten 31 desin 32 ye gircen cnm benden öndesin 1 hafta
Cnm merak ediyorum da acaba normal doğum yapabilecek miyiz
galiba zeynep ismini onaylıcam..herkes soruyor ne isim koyacaksınız daha karar vermedik diyoruz..ya bide çok canımı sıkıyorlar benim herkes çok şişmişin ikiz gibi duruyosun diyolar..çok moralim bozuluyor çok şişmişim
cnm sordum doktoruma 36. haftadan önce aniden su patlar vs. sancı gelirse sezeryana alırım bebeği riske atmam dedi ama 37. haftadan sonra normal olabilir dedi..fakat genelde bu tarz kasılması olanlar 37. 38. haftaları beklemiyor dedi..çok üzüldüm açıkçasısorn çıkmazsa 9 ekimde doğurtcakmış beni..ben öyle bağıra bağıra doğuramam cnm korkarım..zaten vajinusmus sıkıntım vardı senelr önce zor atlattım doktorum tetikler dedi. epidural normal doğum da ıkınma vs. sorunlardan dolayı doktorum önermedi zaten sezeryan olcak gibiyim ben tek vaktinde gelsin de gerisi boş cnm..
ya kuzum tıka kulaklarını...psikolojini bozma...ya hamileyiz bir günümüz bir günümüzü tutumuyo...dün beni görseydiniz yolculuktan dolayı bileklerim diz kapağımdan geniş duruyordu...
geçmiş olsun Cnm ben normal doğum istiyorum doğumdan korkmuyorum sezaryen kesinlikle istemiyorum tabi mecburiyet farklı.inşallah normal doğum yapmak nasib olur bebis 6 hafta sabrederse normal olur gerçekten çok istiyorum normal dogumu
Sıkma canını canım yaa, ne manyak insanlar var. Herkes farklı oluyor. Sonuçta kimisi kilo alır kimisi almaz. Takma sen kimseyi.
ya arkadaşlar bide hamileler karşıma dikilip dikilp benimki erkek demiyolarmı ağızlarını yaya yaaya nasıl sinir oluyorum ya napalım erkekse benimki kızda kıymetli değilmi çok kızıyorum hala kız erkek ayrımı yapanlara.bide hıııı seninki kızmı benimki erkeekk deyip gülüyolar vur ağzıma diyolar sanki..kaynanalrla uğraştığım yetmiyor bide başka erkek sevdalılarınla uğraşıyorum ben 6 sene de bulmuşum mucize bi şekilde bulmuşum ne hakları varki beni üzmeye meleğimi üzmeye.evlat hasreti çekemedikleri için anlayamıyolar eğer onlarınd aolmasaydı 6 sene bırak erkekd eyip karnını ovuşturup gerinmeyi kız bebeğin b.kuna kurban olurlardı.
Eki Görüntüle 779611 slm kızlar bu benim minik kizim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
kızlar merhaba,
en son bikaçgün önce kanamam olduğunu yazmıştım,sonrasında apar topar hastaneye gittik. Erken doğum başlangıcı ve rahmimde açılma olduğunu söylediler. Heran doğuma girebilirim diye doktor Doğumhane kapıasına yakın odaya aldırdı. kan idrar tahlilleri nstye bağlandım, bebek için akciğerini geliştirici iğneler, hormon ilaçları ağrı kesiciler vs.... bir sürü işlem yapıldı. kanamam durdu diye gece taburcu edildim,2 saat sonra gece yeniden evde kanamam olup,yeniden hastanelik oldum bu seferde 24 saatlik müşadeye alındım yeniden ağrı kesiciler serumlar, korku ve stres dolu berbat 2 gün geçirdim. Kendi dr. yaptığı kontrollerde bebeğin her ihtimalle erken doğum olacağını söyledi bizimki zamanını beklemeyecekmiş. Şuan raporluyum 32.haftaya kadar 10 ar günlük raporlarla çalışmayacağım. 32. haftada işi bırakacağım. çok zor günler ve saatler geçirdim allah sizleri korusunben her şarta erken doğuma gireceğim ama dr. en az 32. haftayı tamamlatmamız gerkiyor ciğerleri için ama dr. bana kalsa 37 de alırım ama beklemeyecek seninki okadar dedi :18::26: miniğim çok küçük içerde daha kalması gerekiyor çok kötüyüm kızlar ve korkuyorum ayrıca minişimin hiçbişeyinide daha almamıştım bu halde hazırlıklarını bile yapamayacağım
Kızlarrrr biz bugün kontrole gittik ELA'm 1560 gr 40 cm olmuşgayet ii dedi doktor cok şükür koca yanak bi kız bu diyo
gülümsedi bize biliyo musunuz mucize gibiydi tam eşime dedim ki baksana sunun ağza burna dedim durduuuuu ve güldüüüü doktorda yakaldı resimini birazdan yükleyeceğim nasıl kilosu boyu haftama göre sizce ayyy çok mutluyum bugün maşallah kızıma
Merhaba kızlar Dr dan geldim bende şimdi kızım 1750 olmuş annesı 14 kilo almış 3 haftada 3 kilo almıştım ağladım Dr morelim bozuldu çok old defa 60 karı gördüm şimdi de ilk defa 70 î gördüm dedım Dr bu gıdışte 80 de görcen dedi utandım zoruma gıttı çok bacam ben ya ve 3 hafta sonra gel dedi 35 de gıdıcem bu daha
Merhaba kızlar..bugün doktordan geldim yatıyorum şimdi..nts de çok hafif ama ciddi bişi değil diyeceği1 adet kasılma çıktı zaten ilaç kullanıyordum 20 gündür yatıyordum bu atağı atlatmış gibiyiz ilacı kesiyorum ama yürüyüş yasak, yatmaya devam evde ara ara yürüyebilirsin dedi...acil bişi olursa gene ilaca başla ve bize haber ver dedi..34. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş..20 gündür yatmama rağmen hiç kilo almamışım hatta vücudumdaki şişler de inince 400 gr.vermişim...doktorum biraz kızdı birbuçuk kilo almalıydın dedi bende gelecek ay inşallah dedim..sıcaklar 60 derece antalyada bu sıcakta iştahım bile yok yemek yiyesim gelmiyor kasılmalardan moralim bozuk napıyım dedim..artık balık et ve tavuk yemelisin mutlaka bir öğünde protein olsun diyo..nerdeee...hepsinden tiksiniyorm sıcakta((zorlucam artık...ama bebeğin kilosu ona rağmen gayet iyi dedi 30+4 üm bugün ultrasonda 32+5 çıktı..kilosu 1.750..boy söylemedi boy ölçemiyoruz dedi..haklı da iki kat zaten eli yüzünde sıpaamın :) zor fotoğraf verdi..sonunda ali yanağında aldık fotoyu :) bu arada göğüs ucu kremi vermedi kasılmaları artırıyormuş uyarılınca..34. hafta bitene kadar yürüyüş yasak evde ara sıra yürü dedi..yatar vaziyette dinlen dedi..34. haftayı devirmem lazım kızlar dua edin nolur erken gelmesin ((
Oyyy oyy massallah kizina zuluuummrabbim bu güzelligi sagliklica kucaginda görmeyi nasip etsin
Cok cok gecmis olsun tatlim insaallah birazcik daha bekler bebisin..ama erken gelirsede hic üzülme saglikli olsunda hersey gecer insaallah..
Oyy masaallahne mutlu sana elacik ne güzel poz vermis annesi ve babasina ama benim oglusum hic poz vermiyor insaallah haftaya verir..
Sezinimmmm nerelerdesin sen gerci bende fazla giremedim ama özledim seniiii..aman aman masaallah elifcik baya büyümüs kuzumm..sen niye bu kadar taktin ki hic birsey elifinden önemli degil sakin birdaha aglama kizin saglikli olsunda sen istersen 100 kilo ol verirsin insaallah
bol bol yat tatlim dikkat et kendinede yavrunada bu arada masaallah kuzucugaherseyin iyi olmasina sevindim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?