2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Eki Görüntüle 779611 slm kızlar bu benim minik kizim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Oyyy oyy massallah kizina zuluuumm rabbim bu güzelligi sagliklica kucaginda görmeyi nasip etsin

Cok cok gecmis olsun tatlim insaallah birazcik daha bekler bebisin..ama erken gelirsede hic üzülme saglikli olsunda hersey gecer insaallah..

Oyy masaallah ne mutlu sana elacik ne güzel poz vermis annesi ve babasina ama benim oglusum hic poz vermiyor insaallah haftaya verir..

Sezinimmmm nerelerdesin sen gerci bende fazla giremedim ama özledim seniiii..aman aman masaallah elifcik baya büyümüs kuzumm ..sen niye bu kadar taktin ki hic birsey elifinden önemli degil sakin birdaha aglama kizin saglikli olsunda sen istersen 100 kilo ol verirsin insaallah

bol bol yat tatlim dikkat et kendinede yavrunada bu arada masaallah kuzucuga

canım ben mesajı yeni gördüm..kıyamam ya Allah yardım etsin..seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de aynı korkuyla yaşıyorum inşallah meleğin 34. haftayı atlatır cnm inşallah dualarım seninle... peki nasılsın şimdi..kaç cm açılmış rahim..bebek kıyafetlerine takma hepsi 1 günlük ben de almadım bekliyorum 35. haftayı.önemli olan sağlığın cnm..senin kasılmalarla mı başladı bu yoksa direk kanamamı oldu?

kızlar bebek kompact sabuu ne demek bilen varmı
canım bebeıslerın kafalarında sarı sarı bıseyler oluyor onlar ıcın o sabunlar galıba tam olarak bılmıyorum ama

ayyyy ne cahıller var hala bu gerızekalı zıhnıyete hakım ınsanlar var ya allah hayırlı evlat nasıp etsın hepımıze cınsıyetı hıc onemlı deıl...benımde cevremde erkek bebegı olanlar cogunlukta herkes delı gıbı bekledı bıde benım oglusum gostermedı o erkek cocuk yapamaz kızı olur felan dıyen bıle oldu sankı ben yapıyorum cınsıyetını salaklar allah kıtap ınancı yok boyle dusunen ınsanların

malesef hala böyle insanlar var..benim dayımın gelini bana senin kız olcağını duyunca dedim kayınpederin soyu tükencek kökü kuruycak ama eltinin oğlu var diye düşündüm sonra dedi..ben şok oldum nasıl bir düşüncedir benim hiç aklıma gelmedi öyle şey ya bu laf sırasında eltim orada olsaydı düşünebiliyormusunuz nasıl bir havaya gircekti yeni laf sokma konusu açılcaktı heryerde yada eşim olsaydı erkeğin damarına basıyor resmen bu lafla..bide bu gelin 14 yıl sonra kavuştu oğluna..ama insan oğlu nankör..

hmmm kuzum butık bebede sebamed urunlerı vardı bir şampuan aldım bırde sabun alayaım dedım ılk aylarda sabun kullanılıyomuş ama oyle yazıyodu uzerınde bende tereddutte kaldım dırek carıng sabun falan yazmayınca gerçi aldım artık verdım sıparısı kargoda ucretıde yoktu bıde bugun eczanede fıyatı sordum sampuanın uygundu fıyatı

hiçbizaman erkek diye övünmedim özellikle hamilelerin yanında bile konuşmadım cinsiyet..belki herkesin gönlünde yatan bişi vardır üzülmesinler dedim..hep Allah'A hayırlı evlat ver dedim..hayırlısı buymuş..kızım olsaydı da en az bu kadar mutlu olurdum evladın kızı erkeğimi olurmuş cahil inançsız insanlar işte...yazık..Allah ıslah etsin..

uzaktan takıp ettım canım siteyı ama ne buleyim büş ya rencıde oldum sankı dr odasında zoruma gıttı dahada var doğuma elif hanım bu ay çok almamış 3 haftada 400 gr gecen ay 60 gr almıştı anası aluyo kıloları :) sen nasılsın canım

way bırı bana oyle deseydı kesın sacını basını yolardım ne dengesız ınsanlar var ya erkek evlatlamı soy yuruyormus evlat hayırız olsunda goruyum ben o soyu sopu...bı arkadasımın eltısının ıkı oglu var kadın kayınvalıdesıne cok ters davranıyor ve bununda farkında ıkı oglum var ben kayınvalıdeme bakmıyorumku gelınlerım bana baksın bı kızım olsunda o baksın dıyor :

o anki şokumu düşünün..ona kaldı sanki kayınpederin soyu..asla öyle düşünmedim ben insalarmı ileri görüşlü benmi geri anlayamadım..

evet canım ılk baslarda o sabunları kullanıcaz bende eczaneye sormustum sebamed urunlerını sampun sabun ve pısık onleyıcı krem 100 tl demıstı
uzulme sezın bende aynı durumdayım durdugum yerde sısıyorum benın ıcınde sorun deıl ama doktorum cok takıyor dedıgın gıbı fazla kılo almıssın deyınce ınsanın moralı bozuluyor ama gercekten elımızde olan bısey deıl belkı vucudumuz su topluyordur bılemeyız

o anki şokumu düşünün..ona kaldı sanki kayınpederin soyu..asla öyle düşünmedim ben insalarmı ileri görüşlü benmi geri anlayamadım..

evet bıde bunu soyleyen senın akraban benden yanamısın onlardan yanamı salak deseydın canımkusura bakma ama cevrende hep cahıl ınsanlar var senınde lafın nereye gıttıgını bılmıyorlar densızler

cnm iğnelerin faydasını görceksin eğer dinlenirsen 34. haftaya kadar neden olmasın Hayırlısı ne ise o olsun cnm
inşallah canım
sağol busracigim benim tatlı kızım çok fotojenik
zulluuuu kızın pek tatlı maaşallah..Rabbim onları korusun kıyamam ya
sağol canım

şampuan ve sabunu 28 e aldm ben canm ucuza geldi.yesemde aldı m kuzu yemesemde hadı bu ay gercekten yedım çunku dıyetsyenede gıtmiştım ya ben 20 lerde oyuzden bunyem bu benım bılıydm kılo cok alıcamı hamıle kalmadan once hep dıkkat edıyodum bu yuzden ama yapck bişey yok sonrasında çozum arıcaz artık

Aman canım ya ne takiyon sen onları. Bizim ki erkek ama ben hep kız istiyordum.
Sağlıklı sihhatli olsunlar da kız erkek farkeder mı...

Canım bizimki de 3 haftada 400 gr almış. Ben aldım bütün kiloları. Saglık olsun canım.

kızlar ben günde 2 bardak süt içiyorum sizce yeterli mı artı 1 bardak ayran 1 kase yoğurt ve biraz da beyaz peynir yiyorum
sütü hiç sevmiyorum ama zorla içiyorum herşey bebeklerimiz için

Canım bizimki de 3 haftada 400 gr almış. Ben aldım bütün kiloları. Saglık olsun canım.
senınkı kaç kılo canım gecenay 4 haftada 600 gr almıştı bu ay dedımkı daha çok alır gecen aya gore haftada 200 gr alır dıyodum cunku gecen aya gore daha hızlı gelışıyolar ya bu ay çok kılolu bır kızım olmucak sanırım 3 u gecer

kızlar ben günde 2 bardak süt içiyorum sizce yeterli mı artı 1 bardak ayran 1 kase yoğurt ve biraz da beyaz peynir yiyorum
sütü hiç sevmiyorum ama zorla içiyorum herşey bebeklerimiz için

Bende diyetisyene gittim canım. şekerim çıktı gerci ondan gittim ama çokta ise yaradı. Hergün yumurta yiyorum. Gunde 6 öğünum var.2ogunumde peynir 2ogunumde et tavuk balik var. 2ogunde yogurt 2ogunde süt var. Bayağı bi yer içer oldum.bir ayda 1300gr almisim.700gr nı bebeğim almış. Ha bide 3 ogun meyve yiyorum

yani yeterli mı Cnm ne güzel çok az bir kilo almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…