Eki Görüntüle 779611 slm kızlar bu benim minik kizim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Oyyy oyy massallah kizina zuluuumm
kızlar merhaba,
en son bikaçgün önce kanamam olduğunu yazmıştım,sonrasında apar topar hastaneye gittik. Erken doğum başlangıcı ve rahmimde açılma olduğunu söylediler. Heran doğuma girebilirim diye doktor Doğumhane kapıasına yakın odaya aldırdı. kan idrar tahlilleri nstye bağlandım, bebek için akciğerini geliştirici iğneler, hormon ilaçları ağrı kesiciler vs.... bir sürü işlem yapıldı. kanamam durdu diye gece taburcu edildim,2 saat sonra gece yeniden evde kanamam olup,yeniden hastanelik oldum bu seferde 24 saatlik müşadeye alındım yeniden ağrı kesiciler serumlar, korku ve stres dolu berbat 2 gün geçirdim. Kendi dr. yaptığı kontrollerde bebeğin her ihtimalle erken doğum olacağını söyledi bizimki zamanını beklemeyecekmiş. Şuan raporluyum 32.haftaya kadar 10 ar günlük raporlarla çalışmayacağım. 32. haftada işi bırakacağım. çok zor günler ve saatler geçirdim allah sizleri korusunben her şarta erken doğuma gireceğim ama dr. en az 32. haftayı tamamlatmamız gerkiyor ciğerleri için ama dr. bana kalsa 37 de alırım ama beklemeyecek seninki okadar dedi :18::26: miniğim çok küçük içerde daha kalması gerekiyor çok kötüyüm kızlar ve korkuyorum ayrıca minişimin hiçbişeyinide daha almamıştım bu halde hazırlıklarını bile yapamayacağım
Cok cok gecmis olsun tatlim insaallah birazcik daha bekler bebisin..ama erken gelirsede hic üzülme saglikli olsunda hersey gecer insaallah..
Kızlarrrr biz bugün kontrole gittik ELA'm 1560 gr 40 cm olmuşgayet ii dedi doktor cok şükür koca yanak bi kız bu diyo
gülümsedi bize biliyo musunuz mucize gibiydi tam eşime dedim ki baksana sunun ağza burna dedim durduuuuu ve güldüüüü doktorda yakaldı resimini birazdan yükleyeceğim nasıl kilosu boyu haftama göre sizce ayyy çok mutluyum bugün maşallah kızıma
Oyy masaallah
Merhaba kızlar Dr dan geldim bende şimdi kızım 1750 olmuş annesı 14 kilo almış 3 haftada 3 kilo almıştım ağladım Dr morelim bozuldu çok old defa 60 karı gördüm şimdi de ilk defa 70 î gördüm dedım Dr bu gıdışte 80 de görcen dedi utandım zoruma gıttı çok bacam ben ya ve 3 hafta sonra gel dedi 35 de gıdıcem bu daha
Sezinimmmm nerelerdesin sen gerci bende fazla giremedim ama özledim seniiii..aman aman masaallah elifcik baya büyümüs kuzumm
Merhaba kızlar..bugün doktordan geldim yatıyorum şimdi..nts de çok hafif ama ciddi bişi değil diyeceği1 adet kasılma çıktı zaten ilaç kullanıyordum 20 gündür yatıyordum bu atağı atlatmış gibiyiz ilacı kesiyorum ama yürüyüş yasak, yatmaya devam evde ara ara yürüyebilirsin dedi...acil bişi olursa gene ilaca başla ve bize haber ver dedi..34. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş..20 gündür yatmama rağmen hiç kilo almamışım hatta vücudumdaki şişler de inince 400 gr.vermişim...doktorum biraz kızdı birbuçuk kilo almalıydın dedi bende gelecek ay inşallah dedim..sıcaklar 60 derece antalyada bu sıcakta iştahım bile yok yemek yiyesim gelmiyor kasılmalardan moralim bozuk napıyım dedim..artık balık et ve tavuk yemelisin mutlaka bir öğünde protein olsun diyo..nerdeee...hepsinden tiksiniyorm sıcakta((zorlucam artık...ama bebeğin kilosu ona rağmen gayet iyi dedi 30+4 üm bugün ultrasonda 32+5 çıktı..kilosu 1.750..boy söylemedi boy ölçemiyoruz dedi..haklı da iki kat zaten eli yüzünde sıpaamın :) zor fotoğraf verdi..sonunda ali yanağında aldık fotoyu :) bu arada göğüs ucu kremi vermedi kasılmaları artırıyormuş uyarılınca..34. hafta bitene kadar yürüyüş yasak evde ara sıra yürü dedi..yatar vaziyette dinlen dedi..34. haftayı devirmem lazım kızlar dua edin nolur erken gelmesin ((
bol bol yat tatlim dikkat et kendinede yavrunada bu arada masaallah kuzucuga