canım benım senin için dua edeceğim Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin moralini yüksek tut emi dua et bol bol belkemekten başka yapacak bi şey yok maalesef tatlım içini ferah tut
işte ben de onu diyorum sağlığınız önemli beşikle dolap olmasın nolcak yani biz aldık da sanki farkında mı olcak bebekler. acele etmesin yüz verme sen sakın yalvarsa da çıkartma içerden yaramazı
cezalarının bitmesine az kaldı sabretsinler biraz
anne olmadan annenin değeri tam anlaşılmıyor sanırım nasıl caba göstermişler bizleri büyütmek için neler yapmışlar
tutunacak yavrun sen içini ferah tut bide dualarını ihmal etme eğer kuran biliyosan oku içini ferahlatır
bende diom bekle zamanın değil hem adige teyzen önce doğum yapcak sıranı beklesenden önce abilerin ablaların olacak, daha süren dolmadı bekle diom ama bakalım, ama bişey diim mi sanırım oda farkında sorun olduğunun yavrum bugün okadar az oynadı ki sanki hareket etse çıkacak, doğucanı hızlandıracağını hissedio kuzum galiba, uslu oldu minnakım kıyamıyorum yaaa :26:
Heee tamam o zaman
Canım cok gecmis olsun. Cok dikkat et hep dinlen. Hazırlıklar da hiç onemli degil. O dursun içeride yeter ki. Hazırlıkları eşin yada ailenden birileri yapar hastane icin gerekli olanları. Gerisini de sonra halledersiniz. Yete ki siz saglikli olun.
Merhaba canım,çok geçmiş olsun..inşallah bebeğin gelişimini tamamlar da gelir sağlıcakla,Allah en doğru zamanı tayin etmiştir zaten,bol bol dinlen ve dua et..Benim ve eminim tüm arkadaşların da duaları seninle..Eksikleri de kafana takma bir iki güne herşey tamamlanır,yeri ve listesi hazır olduktan sonra..Sen ve bebeğin yeter ki iyi olun..
çok teşekkürler canım Amin cümle annişlere inşallah :) Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın kesinlikle haklısın bu dönemde çok daha fazla huzura ihtiyacımız var...erkeklerin bunu anlaması bıraz zaman alsada bizim onlara sürekli hatırlatmamız işe yarıyor
bi arkadaşım demişti bana olabildiğince nazlan bırak biraz yardım etsin üfle püfleki hamileliğin kolay bişey olduğunu sanmasın...
bende artık her ağrımı her sıkıntımı söylüyorum...bilsin sadece bu bana yeter
aslında eşimde bende uzunuz yani eşimin sülalesi çok uzun 170 altında kimse yok ondandır sanırım bi engeli bi özrü olmasın yeterki
Haklısınkalkarım aslında sorun değil ama daha bir nazlanıyor o vakit onu mu yesem bunu mu yesem diye gece de uyuyanıyorum sıcaktan sonra hobba benim sinirler altüst
Kızlr reflü beni mahfetti ya nd yiycemi bilemiyoum gavisconda fayda etmiyo sıcak birde yemek borusunda yanma oluyor bu gece nasıl uyuycaz bakalım
Slm anneler
Bugün Dr gittik erken dogum riskim ve intihhap varmiş nst de kasılmalar çıktı Dr 5 tane iğne yazdı haftada bir tane
Üzüldüm korkuyordum ama yapacak birşey yok Dr bol bol dinlen dedi haftaya tekrar kontrole gideceğim şükür kızım iyi 1312 gr olmuş 32 cm mimikim Dr hersey yolunda dedi ama bana az geldi hemşirenin eli çok ağır kalçam çok ağrıyor
sanada geçmiş olsun cnm dinlen kuzum bende aynı durumdayım, heleki bebeğin ciğer gelişimi için vurulan iğne çok berbat iki tane yedim ve kalçalarım 2 gün geçmesine rağmen halen çok ağrıyor, bendede hemşire öle bi vurdu ki iğne yerinde kanamam bile oldu cnm aman miniklerimiz yerinde dursunlarda çektikleirmiz önemli değil, yeteri sağlıklı olsunlar...
Bence ıyi canım. Maasallah sana. Ben hafta 2 bardak süt iciyorum desem yalan olmaz. Sabah biraz peynir yerim o kadar. Bazen de dışarıda yersek ayran iciyorum. Cok az tüketiyorum ben.kızlar ben günde 2 bardak süt içiyorum sizce yeterli mı artı 1 bardak ayran 1 kase yoğurt ve biraz da beyaz peynir yiyorum
sütü hiç sevmiyorum ama zorla içiyorum herşey bebeklerimiz için
senınkı kaç kılo canım gecenay 4 haftada 600 gr almıştı bu ay dedımkı daha çok alır gecen aya gore haftada 200 gr alır dıyodum cunku gecen aya gore daha hızlı gelışıyolar ya bu ay çok kılolu bır kızım olmucak sanırım 3 u gecer
Kızlar çok geçmiş olsun ikinizede benim dr hiç nst falan sokmadı be zamn girmek gerekiyo acaba
tşk ederim cnm aynen öncelik bebişimin sağlığı o iyi olsunda, bi anlık bişeyde bile okadar ok serum, iğne yedim ki ama yeterki kuzum iyi olsun hayata tutunsun,çektiğim acılar önemli değil anne olmayı öğrnemeye başlıyorum galiba :)
Sen de supersin oglusunla :)kızlar destek verici, moral depolamamı sağlayan yazılarınız ve en önemlisi de dualarınız için çok teşekkür ederim. İnanın çok iyi geldi, ne kadar burda yazışarak, kısmen birbirimizi tanışmış olsakta verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı ben ve bebişim adına teşekkür ederiz ekim teyzeleri :) oğlumun bir sürü teyzesi varsüpersiniz teyzecikler ve oğlumun minik arkadaşları sizleri seviyoruzzzzzzzzzz
canım sende kanama mı olmuştu öylemi yattın hastaneye yoksa kasılmamı olmuştu..bu arada 3. mesajım sanırım görmedin kuzu..geçmiş olsun tekrar dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?