2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım benım senin için dua edeceğim Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin moralini yüksek tut emi dua et bol bol belkemekten başka yapacak bi şey yok maalesef tatlım içini ferah tut

tşkler güzelim, inş. cnm miniki beklemekte yatıp,herşeyi zamana bırakmaktan başka çarem kalmadı desteğin için tşk ederim.

bende diom bekle zamanın değil hem adige teyzen önce doğum yapcak sıranı bekle senden önce abilerin ablaların olacak, daha süren dolmadı bekle diom ama bakalım, ama bişey diim mi sanırım oda farkında sorun olduğunun yavrum bugün okadar az oynadı ki sanki hareket etse çıkacak, doğucanı hızlandıracağını hissedio kuzum galiba, uslu oldu minnakım kıyamıyorum yaaa :26:

aynen cnm ya halen bana ve torununa bişey olacak die hastane boyunca ne uyudular ne yanımdan ayrıldı,eve geldik çevremde pervaneler dışarı çıksalar sürekli arıolar hakları ödenmez onların allah başımızdan eksik etmesin,ne kadar büyüdük desekte her anımızda onlara ihtiyacımız var. güzel temennilerin için tşk ederim.

cnm yazdım ama görmedin galiba nasıl oldun cnm..inşallah iyisindir bak bu şekilde olup yatacak haftalarını tamamlayanlar duydum..inşallah darısı sana ve bizlere cnm...bu arada sen nasıl farkettin sancınmı oldu kanaman mı

tşk ederim cnm aynen öncelik bebişimin sağlığı o iyi olsunda, bi anlık bişeyde bile okadar ok serum, iğne yedim ki ama yeterki kuzum iyi olsun hayata tutunsun,çektiğim acılar önemli değil anne olmayı öğrnemeye başlıyorum galiba :)

tşk ederim cnm çok sağolun beni yalnız bırakmadınız yazılarınızla ve dualarınızla yanımda oldunuz yazdıklarınızla moralde depoladım, teşekkür ederim. kuzum iyi sağlıklı ve zamanını beklesinde gerisi önemli değil dediğin gibi bi şekilde hallolur.

bu seferde demesin sen herşeye oflayıp pufluyon bi tek hamile sen misin millet nasıl yapıo die

kızlar destek verici, moral depolamamı sağlayan yazılarınız ve en önemlisi de dualarınız için çok teşekkür ederim. İnanın çok iyi geldi, ne kadar burda yazışarak, kısmen birbirimizi tanışmış olsakta verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı ben ve bebişim adına teşekkür ederiz ekim teyzeleri :) oğlumun bir sürü teyzesi var süpersiniz teyzecikler ve oğlumun minik arkadaşları sizleri seviyoruzzzzzzzzzz

aslında eşimde bende uzunuz yani eşimin sülalesi çok uzun 170 altında kimse yok ondandır sanırım bi engeli bi özrü olmasın yeterki

eşinde sende uzunmuşsun kuzum minnakında uzun olacak tabiki allahın izniyle hiçbirşey olmaz kuzuya takılma bu kadr annesi bebeişin uzun boylu olacak :)

canım sende kanama mı olmuştu öylemi yattın hastaneye yoksa kasılmamı olmuştu..bu arada 3. mesajım sanırım görmedin kuzu..geçmiş olsun tekrar dualarım seninle

Haklısınkalkarım aslında sorun değil ama daha bir nazlanıyor o vakit onu mu yesem bunu mu yesem diye gece de uyuyanıyorum sıcaktan sonra hobba benim sinirler altüst

sende haklısın cnm ya hm yap hemde omu bumu zaten yeterince sorunumuz var kendimizi zor taşıoz bide eşlerin lohusa sendromları :) allah bize yardım etsin, güç kuvvet versinde herşeyi hallederiz kimseden fayda yok bize,

Bi kaç kişinin daha geriden geldiğini okudum benimkide r hafta geriden geliyor((( ben çok üzüldüm(( hatta başka dr gitcem pzt içim rahat etmedi ben çok mu abartıyorum ki acaba:)))(

sanada geçmiş olsun cnm dinlen kuzum bende aynı durumdayım, heleki bebeğin ciğer gelişimi için vurulan iğne çok berbat iki tane yedim ve kalçalarım 2 gün geçmesine rağmen halen çok ağrıyor, bendede hemşire öle bi vurdu ki iğne yerinde kanamam bile oldu cnm aman miniklerimiz yerinde dursunlarda çektikleirmiz önemli değil, yeteri sağlıklı olsunlar...

geçmiş olsun Cnm iğnenin adı ne benimde iğne olunca baya kanadı

kızlar ben günde 2 bardak süt içiyorum sizce yeterli mı artı 1 bardak ayran 1 kase yoğurt ve biraz da beyaz peynir yiyorum
sütü hiç sevmiyorum ama zorla içiyorum herşey bebeklerimiz için
Bence ıyi canım. Maasallah sana. Ben hafta 2 bardak süt iciyorum desem yalan olmaz. Sabah biraz peynir yerim o kadar. Bazen de dışarıda yersek ayran iciyorum. Cok az tüketiyorum ben.

Pazartesi gittik 31+3te 1800gr civari cikti.
3 hafta once 1400 civarıydi. Hatta tosuncuk olur böyle giderse falan diyordu bizimkiler. Hatta Dr da bir dahakine 2 olur demişti.
Bende üzüldüm açıkcası acaba iyi beslenmedim mı diye. Erkek cocugu daha fazla olur normalde. Ama hayırlısı. Nazar değdirdik herhalde.

Kızlar çok geçmiş olsun ikinizede benim dr hiç nst falan sokmadı be zamn girmek gerekiyo acaba

Cnm eğer sancin kasilmalarin varsa nst ye giriyorsun bu arada benim kızında 1 hafta geride geliyor hiç uzme kendini dr bana normal dedi benim kızım da31+3 günlük 1312 gr

jasemin

bence süt icemiyorsan yoğurt falan ye Cnm yoksa vitamin eksikliği olur bende yeni başladım

Son düzenleme:
Sen de supersin oglusunla :)
canım sende kanama mı olmuştu öylemi yattın hastaneye yoksa kasılmamı olmuştu..bu arada 3. mesajım sanırım görmedin kuzu..geçmiş olsun tekrar dualarım seninle

Mercanilk gecmisi okuyor sanırım, alıntılar gecmisten. Senin yazdıklarını görmesi icin biraz beklemelisin galiba elifnil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…