Sen de supersin oglusunla :)
Mercanilk gecmisi okuyor sanırım, alıntılar gecmisten. Senin yazdıklarını görmesi icin biraz beklemelisin galiba elifnil :))
Cnm eğer sancin kasilmalarin varsa nst ye giriyorsun bu arada benim kızında 1 hafta geride geliyor hiç uzme kendini dr bana normal dedi benim kızım da31+3 günlük 1312 gr
jasemin
bence süt icemiyorsan yoğurt falan ye Cnm yoksa vitamin eksikliği olur bende yeni başladım
Soluma bir türlü rahat yatmıyorum yaaa. Uyuyamiyirym. Sanki sıkıntı basıyor beni. Sagıma ve sırt üstü de yatmıyorum. Gecen tv de Dr dedi özellikle son trimesterde sola yatın diye. Ama uyuyamiyorum yahu. Bacağım da ağrıyor sanki. Uffff....
Kızlar çok geçmiş olsun ikinizede benim dr hiç nst falan sokmadı be zamn girmek gerekiyo acaba
Ben bu sefer dr çok sinirlendim onun için hiç bişey demedim pzt başka dr gitcem canım ona herşeyi sorcam benimde kadılmalarım oluyo ve ağrılarımda var kendi dr başım dönüyor çok dedim sinüzitin varsa ondandır dedi insan bi kan değerlerine falan kestirp attı bide tansiyonum 14 8 çıktı hap yazmıyorum tuzsuz ye dedi hiç bi süre takip efilmeden hap verilir mi tansiyon için çok sinirlendim bende
Ya ben yemeyi de unutuyorum, cok onemli dediğin gibi.Cnm eğer sancin kasilmalarin varsa nst ye giriyorsun bu arada benim kızında 1 hafta geride geliyor hiç uzme kendini dr bana normal dedi benim kızım da31+3 günlük 1312 gr
jasemin
bence süt icemiyorsan yoğurt falan ye Cnm yoksa vitamin eksikliği olur bende yeni başladım
herkeslere güaydın. çok şükür ben de gelebildim. bayramda tatildeydik annemlere gittik. güya yorulmayacaktım iki ane kız kardeşim var ama ben onlardan fazla iş yapıp yoruldum.zaten rahim kasılıydı iyice kasıldı. dr a gittik, bebek iyice sıkışmış içeride dr da ben sana çalışabilir raporu veremem dedi.bu zamana kadar 13 kilo almışım ona da laf edince iyice üzüldüm. haftaya tekrar kontrole gideceğiz o zamana kadar rahatlarsam rapor verirmiş. yoksa ben de evde oturacam. dr öyle konuşunca eşim evet evet gitmesin evde otursun dedi, dedim ağız birliği yaptınız herhalde :)
geçmiş olsun Cnm hemen dr degistir benim dr her gittiğimde ne sıkıntım olursa soruyor
ayrıca tansiyon kötü Cnm pazartesi kesin başka bir dr git her ay kan verip.degerlerine baktiriyor musun Cnm
günaydın kızlar yine çeneler düşmüş sinirler zıplamış. şu 6 ay meselesine bende çok sinir oldum o kadar umutlandırdılar bizi sonra 2 haftaya talim ettirdiler. napalım oda bişi diye düşünüyorum. ben 5 hafta çalışabileceğimi zannetmedıgım için 2 yada 3 hafta çalışıp ayrılıcam.doğumdan sonraya aktarabileceğim 2 hafta olcak yani. verecekleri 2 haftayıda eklersek bi ay daha maaş almış oluyorum. böyle düşünüp kendimi teselli ediyorum. istihdamdan uzaklaşırmışız hıhh. ben küçücük bebeğimi bakıcılara bırakıp gelince çokmu verimli çalışıcam sanki aklım yavrumdayken ücretli bitince ücretsiz alcam valla memurum yasal hakkım var benim. azıcık toplansın yavrum öle başlıcam işe
Küvet falan paklamaz beni canım yaa bu sene çok denize gitmek istedim ama olmadı bebişimiz oldugu için. inş. seneye çekirdek aile olarak tatile çıkabiliriz. hayal ede ede yoruldum
Ben zaten troit hastasıyım dahileyede gidiyorum sürekli hep o yapıyodu bütün tahlillerimi kadın doğumcu başlarda baktı sonra ilaç varince bıraktı kont etmeyi ben demesem bişi yapmıyo çok sinirlendim şurda ne kaldı doğuma dinir oluyorum dr değiştirmeye ama mecburum içim rahat değil çünkü canım zaten karar verdim hemen o gün randevu aldım başka dr
Doğum izni Eylül'de onaylansa da rahatlasak hepberaber benim bi de kendimle derdim var evdeyim Temmuz'un 16 sından beri sıcak hava bir yere çıkamıyorum iyice bunaldım ailem Ankara'da burda sadece arkadaşlarım var ama evleri de uzak akşamları dışarı çıkalım diyorum eşime o da işten yorgun geldim diyor tv izleyip sonra bilgisayara dalıyor sonra uyku cok bunaldım resmen içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor beni en çok üzen de oğlumun da benim hissettiklerimi hissetmesi nasıl atlatabilirim ne gibi uğraşlar bulabilirim yardım eder misiniz
valla ben ya haziran ya da eylül de gidicem eylül olsun diyodum ama sanırım o kadar bekleyemeyeceğim 8.ayında oluyo haziran da cokm sıcak olmadan gideriz ayyyy anesi ona neler alacak neler oyyyy düşüncesi bile çoşturdu beni yaaaa
benimde tsh yüksek cikiyordu dr her ay baktirmami söyledi şükür üç aydır duzene girdi ben sağlık ocaginda kan veriyorum dr hepsine bakıyor beni her konuda bilgilendiriyor cnm belki bu gidisinde dr memnun kalirsin ilgiliyse pazartesi gideceğini dr ona devam et ama tüm sikintini anlat bendi iki ay oldu dr degistireli yani ilgiliyse korkma derim
ben girmedim canım yaa hem fırsat olmadı hem de istemedim ztn iki annem de şaha kalkardı hemenmarmara denizinde zaten girmem bu halde leş gibi erdek falan
kısmet olursa seneye ikinci balayı yaparız ama bonusumuzla
Sen neden değiştirdin canım dokyorunu evt buna anlatıcam herşey bunaltıcam iyice:))))soru sormak mesele değil zaten cvp alamadıktan sonra(( bide bi hafta geriden geliyor bizim kız onun için çalışabilir raporunuda bî hafta geç vericek bilmiyorum herkes mi böyle yapıyo esas olan son adet tarihi değil mi:44:
aynen cnm bende hafta sonu bi başlıyorum süpürgeye ağır ağır yaparkn eşim gelip elimden alıyo bana niye söylemiyosn diye. her işi beraber yapıyoruz yoksa benim halim harap
eşim dr memnun değildi Cnm o yüzden evet geçerli olan son adet tarihi benim kızda geriden geliyor
yürümek yasak bana artık((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?