Kızlar ultrason kağıdındaki hangi değeri 7 ile çarpıp boyunu öğreniyoduk bebişlerin:))
Kızlar alt tarafta 32 hafta yazıyor ama biz 31+3 günlüğüz nasıl 32 hafta oluyor kafam karıştı
31 haftan bitmiş 32den gün alıosun demek bu canım 32nci haftanın içindesin yani
Kızlar ultrason kağıdındaki hangi değeri 7 ile çarpıp boyunu öğreniyoduk bebişlerin:))
Sağol CNm anladım saka maka 30 gördük
Bence ıyi canım. Maasallah sana. Ben hafta 2 bardak süt iciyorum desem yalan olmaz. Sabah biraz peynir yerim o kadar. Bazen de dışarıda yersek ayran iciyorum. Cok az tüketiyorum ben.
Pazartesi gittik 31+3te 1800gr civari cikti.
3 hafta once 1400 civarıydi. Hatta tosuncuk olur böyle giderse falan diyordu bizimkiler. Hatta Dr da bir dahakine 2 olur demişti.
Bende üzüldüm açıkcası acaba iyi beslenmedim mı diye. Erkek cocugu daha fazla olur normalde. Ama hayırlısı. Nazar değdirdik herhalde.
bide son haftalara girseydik gece olsun istemiyorum artık ne uyku uyuyabiliyorum ne dinlenebiliyorum sıcak bi taraftan saglıkla gelselerdi bi kucaklara
Fl canım onu 7 ile çarpicaksin
bide son haftalara girseydik gece olsun istemiyorum artık ne uyku uyuyabiliyorum ne dinlenebiliyorum sıcak bi taraftan saglıkla gelselerdi bi kucaklara
Soluma bir türlü rahat yatmıyorum yaaa. Uyuyamiyirym. Sanki sıkıntı basıyor beni. Sagıma ve sırt üstü de yatmıyorum. Gecen tv de Dr dedi özellikle son trimesterde sola yatın diye. Ama uyuyamiyorum yahu. Bacağım da ağrıyor sanki. Uffff....
Bende yatamıyorum CNm cok zorlaştı cok sol tarafım ağrıyor artık
aynen sol tarafım agrıo uyanınca çok kötü zaten saga dönüyüm diyorum az dönmek bile nasıl zorlaştı sırtüstü hiç yatamıyorum zaten nefesin kesiliyo
zulucum bide dikkatimi çekti sen yazarken CN yi hep büyük yazıosun neden merak ettim
Tabiiki cok haklisin insanin zoruna gider ama sen o kiloyu kizin icin aliyosun kuzum o yüzden kimsenin lafini sözünü takma insaallah dogumdan sonra kolayca veririzbi sagliklica alalimda yavrucuklarimizi kucagimiza gerisi hallolur.bende napiyim sezinim iste bu aralar biraz anneannesiyle oglusumun eksiklerini tamamliyoruz..tabiiki hersey tam degil yani oglumun ufak tefek seyleri kaldi cok sükür ama benim geceligimi fln almadik bi türlü begenemedim bakalim hayirlisi..bu hafta bayaa gezdim haftasonu dinlenmem gerek
ay aynen canım ya 3 hafta once 1350 ıdı en son kılosunu 2 ye katlamıştı bu defa 1750 bende hesap edıyodumkı bı 600 gr alsa 2 ye yaklaşmısızdır dıye kılolu bebek saglıklı dıye bısey yok ama ne bıleyım canımm
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım bende sagda rahat ediyorum ama yapacak bişe yok sola devamAynen ya uyuştu artık sol tatafım aynı tareafa yatmaktan:)
Ben telden giriyorum CNm benim tel otamatik yazıyor
Cok rahatsız oluyorum yatarken birde sancım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?