2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
iyi akşamlar hanımlar
nasılsınız bebişler nasıl benim erkekimin maşallahı var artık canımı yakıo tekmeleriyle iyi olsunda razıyım ben herşeye razı oldugumuz gibi
erken dogum riski olan arkadaşlar içinizi ferah tutun ki bebeklerde rahat olsunlar dursunlar azcık daha sabretsinler rabbim zamanında kucagımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı inşallah

ay aynen canım ya 3 hafta once 1350 ıdı en son kılosunu 2 ye katlamıştı bu defa 1750 bende hesap edıyodumkı bı 600 gr alsa 2 ye yaklaşmısızdır dıye kılolu bebek saglıklı dıye bısey yok ama ne bıleyım canımm

Tabiiki cok haklisin insanin zoruna gider ama sen o kiloyu kizin icin aliyosun kuzum o yüzden kimsenin lafini sözünü takma insaallah dogumdan sonra kolayca veririz bi sagliklica alalimda yavrucuklarimizi kucagimiza gerisi hallolur.bende napiyim sezinim iste bu aralar biraz anneannesiyle oglusumun eksiklerini tamamliyoruz..tabiiki hersey tam degil yani oglumun ufak tefek seyleri kaldi cok sükür ama benim geceligimi fln almadik bi türlü begenemedim bakalim hayirlisi..bu hafta bayaa gezdim haftasonu dinlenmem gerek

bende bende jasmın bugun ozellıkle uyardı soluna yat yuz ustu hiç yatma dıye ama ben sagımda cok rahat edıyorum sağa donunce uykuya dalıyorum solda nefesım kesılıyo gıbı benim kızım sağ kasıgımda kafası sol kasıgımda ayakları poposu yukarda sağda kafasını sıkıştrmak da ıstemıyorum

Bende yatamıyorum CNm cok zorlaştı cok sol tarafım ağrıyor artık

aynen sol tarafım agrıo uyanınca çok kötü zaten saga dönüyüm diyorum az dönmek bile nasıl zorlaştı sırtüstü hiç yatamıyorum zaten nefesin kesiliyo

zulucum bide dikkatimi çekti sen yazarken CN yi hep büyük yazıosun neden merak ettim

Ben telden giriyorum CNm benim tel otamatik yazıyor
Cok rahatsız oluyorum yatarken birde sancım var

haklısın büşraammm inş.tek elifcık sağlıklı dunyaya gelsın normal doğumda olursa bırazı gıder zaten kılcukların guzel teleşlarrr zevklıde cicim hep yaşlı gecelıklerı gıbı mı gelıyo sanada lohusa pijamaları daha sevımlı seyler mı bakıyosun evet bı gun gezıyosam ben 2 gun bacaklarıı azatıp dınlenıyorum yorgunlugum 2 gunde anca gecıyor senın az kaldı canım çantanı da hazır et yavaş yavaş

Evet öyle demek degil ama yine de insanı düşündürüyor iste. Neyse canım ya saglikli olsunlar da. Gerisi onemli degil.

iyi geceler tatlı rüyalar arkadaşlar uyuyabilirsek inşallah hepimiz bebişlerimiz görelim rüyalarımızda.....

Aynen ya uyuştu artık sol tatafım aynı tareafa yatmaktan:)
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım bende sagda rahat ediyorum ama yapacak bişe yok sola devam
Ben telden giriyorum CNm benim tel otamatik yazıyor
Cok rahatsız oluyorum yatarken birde sancım var

canım yorma kendini bak sancıların var madem yat dinlen bebegnini ve kendini düşünme zamanı herşey zamanı gelince olur işi gücü takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…