Ben de baktım olmuyor sagda uykuya dalıp arada sola donüyorum. Ne yapayım olmuyor. Uyuşuyor sanki sol tarafım. Kasiliyor resmen.bende bende jasmın bugun ozellıkle uyardı soluna yat yuz ustu hiç yatma dıye ama ben sagımda cok rahat edıyorum sağa donunce uykuya dalıyorum solda nefesım kesılıyo gıbı benim kızım sağ kasıgımda kafası sol kasıgımda ayakları poposu yukarda sağda kafasını sıkıştrmak da ıstemıyorum
Hepimizin de sol tarafı ağrıyor sanki.aynen sol tarafım agrıo uyanınca çok kötü zaten saga dönüyüm diyorum az dönmek bile nasıl zorlaştı sırtüstü hiç yatamıyorum zaten nefesin kesiliyo
zulucum bide dikkatimi çekti sen yazarken CN yi hep büyük yazıosun neden merak ettim
haklısın büşraammm inş.tek elifcık sağlıklı dunyaya gelsın normal doğumda olursa bırazı gıder zaten kılcukların guzel teleşlarrr zevklıde cicim hep yaşlı gecelıklerı gıbı mı gelıyo sanada lohusa pijamaları daha sevımlı seyler mı bakıyosun evet bı gun gezıyosam ben 2 gun bacaklarıı azatıp dınlenıyorum yorgunlugum 2 gunde anca gecıyor senın az kaldı canım çantanı da hazır et yavaş yavaş
Hehe çarptım 40 çıktı kilosuda 1262 biraz zayıf galiba((
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım bende sagda rahat ediyorum ama yapacak bişe yok sola devam
canım yorma kendini bak sancıların var madem yat dinlen bebegnini ve kendini düşünme zamanı herşey zamanı gelince olur işi gücü takma kafana
Yok canim ybence normal sen kasım annesisin bizlerden küçüksün
Evet ya hep yasli gibi sanki bu gecelikler hic begenemiyorum hem sade hemde sik birseyler ariyorum ama yok maalesef..ayyy evet kuzum az kaldiiizaman gectikce insan heycanlaniyor.ben haftaya hastaneyede yazilmam gerek artik zamani geldi.beni bide gecen cuma doktora gittigimde ebe kontrol etti alttan acilma fln varmi diye bi tuhaf oldum kizz dogumda ne yapacaksam ama ben normal istiyorum insaallah hemde catir catir normal dogurmak istiyorum insaallah hayirlisi olur
Yahu yazdıklarımızın saati yanlis çıkıyor. Kafam karıştı. Saat 00.25 su an. Ama 21 bilmem kac yazıyor. Bi an şaşırdım saat erken mı diye. Yoksa ben telden girdiğim icin mı öyle görünüyor.
Yahu yazdıklarımızın saati yanlis çıkıyor. Kafam karıştı. Saat 00.25 su an. Ama 21 bilmem kac yazıyor. Bi an şaşırdım saat erken mı diye. Yoksa ben telden girdiğim icin mı öyle görünüyor.
benımde her şey normal canım son ana kadar bşey cıkmazsa bende normal olucam pekı acıklıgın varmıymış canım
hepimiz sola yattıgımız için sol taraflar uyuşuo artık üstüne yata yataBen de baktım olmuyor sagda uykuya dalıp arada sola donüyorum. Ne yapayım olmuyor. Uyuşuyor sanki sol tarafım. Kasiliyor resmen.
Hepimizin de sol tarafı ağrıyor sanki.
dayanıcaksın canım bebiş dursun durabildigi kadar annesi sabırrrDinleniyorum CNm ama sancılar yüzünden oturanıyorum bütün ğün sola yatmak cok zor birde 31 haftadayım
Yokmus sezinim daha zamanin var dedi..rahatladim tabii ama bu aralar bi agri hissediyorumki orda sanki biri vururda acir ya öyle bir aci tuhaf ama ara ara hissediyorum nedir ki acaba...
hepimiz sola yattıgımız için sol taraflar uyuşuo artık üstüne yata yata
dayanıcaksın canım bebiş dursun durabildigi kadar annesi sabırrr
kk nın saati bozuldu sanırsam bendede öle gözüküo
artık 30 lar agır gecıyor canım belkı zaman olarak cabuk gecıyor ama agrı sancı lar için agır gecıyor benımde sol el ve ayak parmaklarımda uyuşmalar başladı olurmuş yan bağlarla ılgılıymiş yatınca kalbım çarpıyo hızlı hızlı az kaldı ama azcık daha sabır edıcz
artık 30 lar agır gecıyor canım belkı zaman olarak cabuk gecıyor ama agrı sancı lar için agır gecıyor benımde sol el ve ayak parmaklarımda uyuşmalar başladı olurmuş yan bağlarla ılgılıymiş yatınca kalbım çarpıyo hızlı hızlı az kaldı ama azcık daha sabır edıcz
Uyuşmslar bende şimdidn var canım ta 30 larda ben bitmiş olcam galiba:)))
Evet canimcim baya agrili ve zor geciyor artik..dedigin gibi sabir edecegiz.ama dün bir sirtim agridi sinirden aglicaktim vallaha okadar kötü oldumki allahtan uyuya kalmisim nasil kaldigimida hatirlamiyorum sabah kalktigimda cok sükür gecmisti suan yavas yavas hareket ediyorum..senin doktor baska bisey dedimi kuzum hersey yolundamiymis
kız ben son ayımı dusunemıyorummm ben erken per t oldum nolduysa bayramda oldu bayram gezmesınden sonra toplayamadım kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?