2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben de baktım olmuyor sagda uykuya dalıp arada sola donüyorum. Ne yapayım olmuyor. Uyuşuyor sanki sol tarafım. Kasiliyor resmen.
Hepimizin de sol tarafı ağrıyor sanki.

Evet ya hep yasli gibi sanki bu gecelikler hic begenemiyorum hem sade hemde sik birseyler ariyorum ama yok maalesef..ayyy evet kuzum az kaldiii zaman gectikce insan heycanlaniyor.ben haftaya hastaneyede yazilmam gerek artik zamani geldi.beni bide gecen cuma doktora gittigimde ebe kontrol etti alttan acilma fln varmi diye bi tuhaf oldum kizz dogumda ne yapacaksam ama ben normal istiyorum insaallah hemde catir catir normal dogurmak istiyorum insaallah hayirlisi olur

Dinleniyorum CNm ama sancılar yüzünden oturanıyorum bütün ğün sola yatmak cok zor birde 31 haftadayım

Yahu yazdıklarımızın saati yanlis çıkıyor. Kafam karıştı. Saat 00.25 su an. Ama 21 bilmem kac yazıyor. Bi an şaşırdım saat erken mı diye. Yoksa ben telden girdiğim icin mı öyle görünüyor.

Son düzenleme:

benımde her şey normal canım son ana kadar bşey cıkmazsa bende normal olucam pekı acıklıgın varmıymış canım

Aynen canimcim benimde kafam karisti..herhalde sitede bir hata var safaklarda atmadiii yahuu atsin safaklarr

bende de oyle canım ben bllgısayarımdan mı dedımde yok sende de olduguna gore sıteden demekkı

benımde her şey normal canım son ana kadar bşey cıkmazsa bende normal olucam pekı acıklıgın varmıymış canım

Yokmus sezinim daha zamanin var dedi..rahatladim tabii ama bu aralar bi agri hissediyorumki orda sanki biri vururda acir ya öyle bir aci tuhaf ama ara ara hissediyorum nedir ki acaba...

Ben de baktım olmuyor sagda uykuya dalıp arada sola donüyorum. Ne yapayım olmuyor. Uyuşuyor sanki sol tarafım. Kasiliyor resmen.

Hepimizin de sol tarafı ağrıyor sanki.
hepimiz sola yattıgımız için sol taraflar uyuşuo artık üstüne yata yata
Dinleniyorum CNm ama sancılar yüzünden oturanıyorum bütün ğün sola yatmak cok zor birde 31 haftadayım
dayanıcaksın canım bebiş dursun durabildigi kadar annesi sabırrr

kk nın saati bozuldu sanırsam bendede öle gözüküo

Yokmus sezinim daha zamanin var dedi..rahatladim tabii ama bu aralar bi agri hissediyorumki orda sanki biri vururda acir ya öyle bir aci tuhaf ama ara ara hissediyorum nedir ki acaba...

artık 30 lar agır gecıyor canım belkı zaman olarak cabuk gecıyor ama agrı sancı lar için agır gecıyor benımde sol el ve ayak parmaklarımda uyuşmalar başladı olurmuş yan bağlarla ılgılıymiş yatınca kalbım çarpıyo hızlı hızlı az kaldı ama azcık daha sabır edıcz

Uyuşmslar bende şimdidn var canım ta 30 larda ben bitmiş olcam galiba:)))

Evet canimcim baya agrili ve zor geciyor artik..dedigin gibi sabir edecegiz.ama dün bir sirtim agridi sinirden aglicaktim vallaha okadar kötü oldumki allahtan uyuya kalmisim nasil kaldigimida hatirlamiyorum sabah kalktigimda cok sükür gecmisti suan yavas yavas hareket ediyorum..senin doktor baska bisey dedimi kuzum hersey yolundamiymis

ahh canım her gun yenı bişey cıkıyr degıl mı çok şukur büşüm suyumuz normal kızcagızım kilosu oldukça ıyı dedı kı ben bıraz fazla beklıyodum tahlıller verdım ılaçlarıma devam ekstradan magnorm verdi normal her şey suan da 35 de gıdıcem bırdaha 3 hafta sonra

Kizlaar ben kaciyim yavastan uyku bastirdi birden.sizede iyi geceler bebislerinizede kendinizede cok iyi bakin agrisiz bol uykulu bir gece diliyorum hepinizee

kız ben son ayımı dusunemıyorummm ben erken per t oldum nolduysa bayramda oldu bayram gezmesınden sonra toplayamadım kendımı

Çok zoroluyo gerçektende canım ya bazen korkuyorum sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor yemek yaparken kaç kere oturup kalkıyorum :))) artık gezecek dçnemi geçtik galiba biz dizimizi kırıp oturcaz evde:)))

selam kızlar sizde benim gibi gece uyuyamayanlardansınız sanırım.hamileliğimiz en zorzamanlara denk geldi en sıcak aylarda ağırlaştık.ALLAH yardımcı oluyor ama biraz sabır sonra hepimiz kavuşçaz inş. meleklerimize bütün sıkıntılarımızı unutuvercez hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…