Kizlaar ben kaciyim yavastan uyku bastirdi birden.sizede iyi geceler bebislerinizede kendinizede cok iyi bakin agrisiz bol uykulu bir gece diliyorum hepinizee
selam kızlar sizde benim gibi gece uyuyamayanlardansınız sanırım.hamileliğimiz en zorzamanlara denk geldi en sıcak aylarda ağırlaştık.ALLAH yardımcı oluyor ama biraz sabır sonra hepimiz kavuşçaz inş. meleklerimize bütün sıkıntılarımızı unutuvercez hayırlısıyla.
aynen cnım inş amın tek umudumuz ekım bır an once gelsınnn bebeişler gelsınnn
ewet cnm sona yaklaştıkça sabırsızlanıyoruz.arkadaşımda 3 ay önce doğum yaptı sonlara doğru çok sabırsızdı.artık gelsin yeter dayanamıyorum dedi dedi 8 aylıkken doğurdu bebişiniben şom ağzımı açmak istemiyorum o yüzden zamanında gelsin yavrularımız inşallah :d
Allak kolaylık versin canım umarım hafifler sancıların ekime kadarKeske bir an önce CNm zaman geçse acıdan terliyorum:2:
ewet cnm sona yaklaştıkça sabırsızlanıyoruz.arkadaşımda 3 ay önce doğum yaptı sonlara doğru çok sabırsızdı.artık gelsin yeter dayanamıyorum dedi dedi 8 aylıkken doğurdu bebişiniben şom ağzımı açmak istemiyorum o yüzden zamanında gelsin yavrularımız inşallah :d
Allak kolaylık versin canım umarım hafifler sancıların ekime kadar
inşallah canım zamanında saglıkla gelsin yavrular
bende kaçıyorum hepinize iyi geceler rahat uykular olsun inşallah
bende oyuzdn bır an once gelsın bebişler demedım ekım gelsın dedım Allahım dua nıyetıne gecıverırı ondan aman vaktınde gelsınler
Allak kolaylık versin canım umarım hafifler sancıların ekime kadar
inşallah canım zamanında saglıkla gelsin yavrular
bende kaçıyorum hepinize iyi geceler rahat uykular olsun inşallah
İnsallah CNm yoksa yandım sana da iyi geceler cnm
iyi uykular canım deliksiz uyursun inşallah
geçmiş olsun Cnm iğnenin adı ne benimde iğne olunca baya kanadı
kızlar ben doktora gitttim geldim...aslında öğlen geldim ama sıcaktan kafam sersem gibiydi nasıl yatağa attım kendimi bilmiyorum...şükürler olsun hiç bir şeyim yokmuş..kadndoğumcumun deyimiyle taş gibi kalbim varmış...2 hafta sonra kontrolum var...hayırlısı artık...bugün hastanede yeni doğan bebekleri görünce içim gitti yaaa çok tatlılardı..hemşirede bunl<r iyi günlerin ahhh keşke karnımda olsaydı diyceksin diyor..bende demem herhalde böylede zor baksana halimize dedim...
hayırlı olsun güle güle kullan cnım ben de pijama takımı almayı düşünüyorum gecelik etek boyları kısa ben de kapalı olduğumdan olmuyor yani o yüzden pijama en mantıklısı benim için de ben şu emzirme sütyenleri konusunda kararsızım hiç güzel görünmüyor ama kullanışlı mı
Kizlarrr yine ben geldim. Bu kez tlfndan girdim ama cok yavas. Size bisey daniscam. Sizinde carpinti ve ozellikle gece olan ates basmasi sikayetleriniz var mi. Bizim ev cok sicak oluyo acaba oceri girip ciktigimdan olabilirmi. Suan balkondayim biraz duzeldim. Bi de panikliyorum daralinca. En iyisi bi soruyum dedim
Merhaba kızlar Allah nasip ederse ekim ayının sonuna doğru bende kızımı dünyaya getireceğim. Çok stresli günler yaşıyorum. Tarama testim 1/174 çıkmıştı daha sonra geliştirlmiş ultrason girdim orda herşey normal çıktı yani ense kalınlığıdır damağıdır burun kemiğidir fakat bir kaburgası eksik çıkmıştı. Doktor bu olağan bişey her 30 insandan birinin kaburgası eksik olur bu bir özür değildir ama tarama testin riskli çıktığı için tehlike arz edebilioyor demişti. Sonrasına herşeyi zamana bıraktım fakat ozaman beni çok yıpratıyor.Şimdi bilmiyorum ne yaşayacağımı kafama allak bullak. Hiç hazırlık bile yapmadım eşimin sanki umrunda deil erkekler genelde böylemi bilmiorum bu ilgisizliğine anlam veremiorum hamile olduğumu öğrendiğindede oldukca sevinmişti aslında.Ne düşüneceğimi şaşırdım. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşAllah..Ayaklarımda şişmeler oluyor yorulunca bide sırtımda batmalar şimdilik şükür sıkıntılarım bunlar.
Eki Görüntüle 779611 slm kızlar bu benim minik kizim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Sağol CNm bugün kızımın bütün eşyalarını yıkayıp ütüledim sadece çantamız kaldı acaba erken mi
50 leri gördum sonunda 16:
göğüs kremi sürmeye ne zamaan başlamak lazım acaba. kayınvalidem karbonat sür dedi göğüs uçlarına
gelincinn kuduruk canım bu sabah oynak bişey olcaksabah sağıma döndüm bi ara lop dedi o tarafa geçti, sola geri döndüm baktım o tarafa düştü
8.ay itibariyle günde iki kez özellikle lansinoh marka tavsiye ediliyor, emzirirkende sürebiliyormuşsun, ayrıca sürerken dikkat et, göğüs ucu uyarılmaları kasılmaları tetikliyormuş cnm, birde ilk gelen sütü göğsüne sürmekte çatlakların yaraların oluşumunu engellemede önemli olduğunu okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?