2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynen cnım inş amın tek umudumuz ekım bır an once gelsınnn bebeişler gelsınnn

aynen cnım inş amın tek umudumuz ekım bır an once gelsınnn bebeişler gelsınnn

ewet cnm sona yaklaştıkça sabırsızlanıyoruz.arkadaşımda 3 ay önce doğum yaptı sonlara doğru çok sabırsızdı.artık gelsin yeter dayanamıyorum dedi dedi 8 aylıkken doğurdu bebişini ben şom ağzımı açmak istemiyorum o yüzden zamanında gelsin yavrularımız inşallah :d

bende oyuzdn bır an once gelsın bebişler demedım ekım gelsın dedım Allahım dua nıyetıne gecıverırı ondan aman vaktınde gelsınler

Keske bir an önce CNm zaman geçse acıdan terliyorum:2:
Allak kolaylık versin canım umarım hafifler sancıların ekime kadar

inşallah canım zamanında saglıkla gelsin yavrular
bende kaçıyorum hepinize iyi geceler rahat uykular olsun inşallah

bende oyuzdn bır an once gelsın bebişler demedım ekım gelsın dedım Allahım dua nıyetıne gecıverırı ondan aman vaktınde gelsınler

sağlıkla gelsinlerde canım ne yapalım ne zaman gelirlerse gelsinler yeterki iyi olsunlar.bi arkadaşımın yengesi 30lu haftaların başında doğum yapmıştı aman ALLAH ım görmeliydin avuç içinde tutuyolardı bebişi çok küçüktü yavrum ama şimdi maşallahı var kocaman oldu.ALLAH ömür versin yeterki.ne çok arkadaşımızın erken doğum riski olmuş böle şaşırdım doğrusu ekimi beklemeyecekmi bizim bebişler önümüzdeki ay bi çok doğumhikayesi okuyacağız sanırım.RABBİM hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

geçmiş olsun Cnm iğnenin adı ne benimde iğne olunca baya kanadı

malesef cnm iğnenin adını bilmiyorum ben müşade altındayken 12 saat arayla 2 kez iğne oldum ama tedavi sırasında vurulduğumdan ismini bilmiyourm, sadece hemşireler vururken bebeğin ciğerlerinin gelişimi için dediler

geçmiş olsun cnm güzel haberlerle geldin :) ewet minnaklar çok tatlılar ama yeni doğum yapan arkadaşım var, bebiş 2.5 aylık oldu ama annesine ne yemek yediriyo,ne uyutuo,ne iş yaptırıo, uyanıkken oturacak annesi ile konuşacak :) telefon görüşmelerine bile izin vermio daha el kadar :) umarım bizim bebişler uslu olurlarda birazda olsa rahat ederiz

cnm benim arkadaşım kullanıyo çk pratik oluyor, obür türlü sütyeni yukarı yada aşağı indircen bu sefer göğsün acır bebeişler yeri gelio yarım saat emiolr, sütyen halini sevmediysen atlet olanlarıda var. Ben şimdiden atlet versiyonunu kullanıyorum :) göbiş büyüyünce kendime atlet bulmakta zorlanmıştım onunla çok rahat ediorum

cnm gece ateş basmaları bendede var, kapı pencere açık yatmasam su içinde kalıyorum,sabaha kadar yastığın bi o yüzünü bi diğer yüzünü çeviriyorum, haftalar ilerledikçe uykuda haram olmaya başladı,bende boğulduğumu sanıyorum bazı geceleri iki yastıkla başımı biraz yükseltmek iyi geliyor, deneyebilirsin.

inş. bi sorun olmadan hayırlısı ille bebişini kucağına alırsın, bak dr söylemiş olan bişey die,kötü bişey olsaydı muhakkak baştan söylerdi bu nedenle içini ferah tut cnm, tüm miniklerimiz ve bizler allah emanetiz cnm allah çözülmeyecek dermansız dertler vermesin, hazırlıklarını bi şekilde halledersin merak etme, ewet baba adaylarımız pek ilgili değiller, ne yapmaları gerektiğini bilmemeleri, bizim gibi araştırmamaları vs. biçok nedenle özelliklede anlamadıklarından tüm sorumluluğu bize bırakıolar merak etme bu konuda yalnız değilsin :)hamilelilk ilerledikçe bizimde sıkıntılarımız artıyor cnm hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz sen içini ferah tut ...

Eki Görüntüle 779611 slm kızlar bu benim minik kizim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

maşallah cnm senin prensese çok şeker, allah sağlıkla miniklerimizi kucağımızı almaya nasip etsin, bu arada senin kıza bakarken benim oğlan tekmelemeye başladı :) beğendi senin şirini galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…