günaydın canımmm doyurduk da kıpırdanmaya bile başladılarrHatunlarrr günaydın,
Doyurdunuz mu minnaklarınızı bakalım ?
göğüs kremi sürmeye ne zamaan başlamak lazım acaba. kayınvalidem karbonat sür dedi göğüs uçlarına
gelincinn kuduruk canım bu sabah oynak bişey olcaksabah sağıma döndüm bi ara lop dedi o tarafa geçti, sola geri döndüm baktım o tarafa düştü
8.ay itibariyle günde iki kez özellikle lansinoh marka tavsiye ediliyor, emzirirkende sürebiliyormuşsun, ayrıca sürerken dikkat et, göğüs ucu uyarılmaları kasılmaları tetikliyormuş cnm, birde ilk gelen sütü göğsüne sürmekte çatlakların yaraların oluşumunu engellemede önemli olduğunu okumuştum.
bakalım bu gidişte doktorumuza sorucaz artıkbenim 15.haftadan beri göğsümden sıvı geliyo doktor daha o zaman demişti sakın haa göğüslerini ovma dokunma erken doğumu tetikliyo diye.
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız? cumartesi çalışan anneler kendim başta olmak üzere bu duruma çok sinirleniyorum hepimizin adınaaaa
kızlar bizim de verdiğimiz siparişler yolda ama şu paket ve içindekinin güzelliğine bakar mısınızzzzzzzzzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 780325
günaydın canımmm doyurduk da kıpırdanmaya bile başladılarr
offffffffffffffff bu cumartesi çalışma işine hiç bi zaman alışamıcam ben yok mümkün değil
bakalım bu gidişte doktorumuza sorucaz artıkbenim 15.haftadan beri göğsümden sıvı geliyo doktor daha o zaman demişti sakın haa göğüslerini ovma dokunma erken doğumu tetikliyo diye.
Aman allah ım o nasıl bir güzellik ya adigeee maşallah bebeğe
hocaaaammm günaydın nbr?Günaydın bayanlar ve minnak kuzular...
günaydın canımmm doyurduk da kıpırdanmaya bile başladılarr
offffffffffffffff bu cumartesi çalışma işine hiç bi zaman alışamıcam ben yok mümkün değil
Aman allah ım o nasıl bir güzellik ya adigeee maşallah bebeğe
bizim paketler de gelsin hayırlısıylaaaa di mi neslim yaaa
ELA'mmmmmmmm
babası okşayınca duruyo bi tek ben okşayınca daha da kuduruyo
babaya bi kastımız var neyse tekmelemiyoruz saygıdan
hocaaaammm günaydın nbr?
napıyo oğluşunnn ve seeenn
aynen yaa çok enteresan geliyo bana eşim de öyle diyo ee hani tekmelemiyo diye oysa ki içerde dönüyo ben elimi kyuncacnm benim hissediolar, bendede çıldırıo babasına şurda bak tekmelio diom eşim elini koyduğu an duruyo, eşimde ama oynmaıoki kandırıo musun dio :) kuzular da işi biliolar, bizi taşıyan onlar annelerimize güzellikleri yaşatırız diolar
noldu kısss menapoz mu başladı
günaydın kuzum...minnak iyi de ben fenayım yavru...sıcakla başım belada...
sen napıon kız ne siparişi verdin bakim...
noldu kısss menapoz mu başladıAllahımmm deliksiz uyumayı özledim ama uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi süre hep delik delik olcak uykumuz
ben bi tane prenses siparişi verdim ocağın ilk haftaları gibi, eylül sonuna doğru gelir heralde siparişm yola çıkmış
ben termin süresi aldım umarım erken ya da geç teslimat olmazzzkız biz zaten 7 aydır menapozdayız unuttun mu? doktorum bile dedi..şu an menapozdaki kadın ne hissederse ne yaşarsa aynısını sende yaşayacaksın didye....ay ben böyle iki saat deliksiz uyuyayım başka bişi istemiyom...bir doğsa atcam babasının kucağına acıktı mı beni sesle diycem..altını değiştirmeyi de öğrettim mi tamamdır..
heee o siparişten bahsediyon ama kargo yavaş çalışıyo canım haberin olsun benim ki de ekim ortalarında gelecekmiş...bari geleceği günü söyleseler de evde barkta oturup beklesek...
herkese merhaba komşu topikten geliyorum ben :)))
sormak istediğim bişey var sabaha karşı sol baldırıma aşırı ağrı giriyo nefesim kesiliyo 1-2 dk ovuyorum falan geçiyo varmı sizde bunu yaşayan napmam gerek gün içinde sürekli ağrıyo kramptan dolayı :/
teşekkürler şimdidenn..:))
Merhaba kızlar Dr dan geldim bende şimdi kızım 1750 olmuş annesı 14 kilo almış 3 haftada 3 kilo almıştım ağladım Dr morelim bozuldu çok old defa 60 karı gördüm şimdi de ilk defa 70 î gördüm dedım Dr bu gıdışte 80 de görcen dedi utandım zoruma gıttı çok bacam ben ya ve 3 hafta sonra gel dedi 35 de gıdıcem bu daha
hiç belli olmaz kuzu...bak belli olmazmış basıyo tepiği kuzum...bırakın diyo ne zaman istersek o zaman gelecez diyo...ben termin süresi aldım umarım erken ya da geç teslimat olmazzz
benim kocam şimdiden yerini hazırlama derdinde valla ben çalışıcam hiçççççççç de gece uyanamam diyoo dün görürsün sen dedim
gunaydın kızlar sıcakla bızmde basımız belada şansımıza bu sene böyle nem cok fazla bol su tüketelım insann nefesı kesılıyo bıde hamıle olunca daha cok etkılıyo 3gecedr salonda yatıym yatak odam hıc hava almıyo salonda balkon var napcz bılmem
hiç belli olmaz kuzu...bak belli olmazmış basıyo tepiği kuzum...bırakın diyo ne zaman istersek o zaman gelecez diyo...
hiççççç de uyuyamaaz..ben şimdiden öğretiyorum bak bunları bunları yapcan diye...Kaçarı yok yani...
merhba kızlar nasılsnız bebıklerınız nasıl?bız sıcaklardan oluyozbıde kaburga agrısı var ama oglusum ıyı cok sukur tahlıller ıcın devlet hastanesıne gıttı sabah doktor ultraysyonda aldı oglum 1.800 olmus haftasıyla uyumlu dedım ama tahlıllerımı yapmadı sızler nasılsınız ??bıde kızlar odama sepet besık alacaktım karar degıstırdım park yatak alacagım park yatak alan varmı aranızda nasıl bısey aldınız banada fıkır verırmısnız:44::44:
eşim dr memnun değildi Cnm o yüzden evet geçerli olan son adet tarihi benim kızda geriden geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?