2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız? cumartesi çalışan anneler kendim başta olmak üzere bu duruma çok sinirleniyorum hepimizin adınaaaa

kızlar bizim de verdiğimiz siparişler yolda ama şu paket ve içindekinin güzelliğine bakar mısınızzzzzzzzzzzzzzzzz

Hatunlarrr günaydın,

Doyurdunuz mu minnaklarınızı bakalım ?
günaydın canımmm doyurduk da kıpırdanmaya bile başladılarr
offffffffffffffff bu cumartesi çalışma işine hiç bi zaman alışamıcam ben yok mümkün değil

Kızlar merhaba,

Hepimiz kolay doğum ve sağlıklı sıhhatli evladımızı kucağımıza almaı istiyoruz . Nette gezinirken bir site ile karşılaştım ve içerisinde okumamız gereken dualr yer alıyordu. Sonuçta yer gök dua ile yapmak iteyen arkadaşlar var ise paylaşmak istedim.

"HAYATIN İÇİNDEN PAYLAŞIMLAR": KOLAY DOĞUM İÇİN ÖNERİLER ???

Günaydın bayanlar ve minnak kuzular...
hocaaaammm günaydın nbr?
napıyo oğluşunnn ve seeenn

babası okşayınca duruyo bi tek ben okşayınca daha da kuduruyo
babaya bi kastımız var neyse tekmelemiyoruz saygıdan

cnm benim hissediolar, bendede çıldırıo babasına şurda bak tekmelio diom eşim elini koyduğu an duruyo, eşimde ama oynmaıoki kandırıo musun dio :) kuzular da işi biliolar, bizi taşıyan onlar annelerimize güzellikleri yaşatırız diolar

aynen yaa çok enteresan geliyo bana eşim de öyle diyo ee hani tekmelemiyo diye oysa ki içerde dönüyo ben elimi kyunca hiç hareketi yoksa bile kıpırdanmaya başlıyo annesi dokununca

günaydın kuzum...minnak iyi de ben fenayım yavru...sıcakla başım belada...

sen napıon kız ne siparişi verdin bakim...
noldu kısss menapoz mu başladı Allahımmm deliksiz uyumayı özledim ama uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi süre hep delik delik olcak uykumuz
ben bi tane prenses siparişi verdim ocağın ilk haftaları gibi, eylül sonuna doğru gelir heralde siparişm yola çıkmış

kız biz zaten 7 aydır menapozdayız unuttun mu? doktorum bile dedi..şu an menapozdaki kadın ne hissederse ne yaşarsa aynısını sende yaşayacaksın didye....ay ben böyle iki saat deliksiz uyuyayım başka bişi istemiyom...bir doğsa atcam babasının kucağına acıktı mı beni sesle diycem..altını değiştirmeyi de öğrettim mi tamamdır..

heee o siparişten bahsediyon ama kargo yavaş çalışıyo canım haberin olsun benim ki de ekim ortalarında gelecekmiş...bari geleceği günü söyleseler de evde barkta oturup beklesek...

ben termin süresi aldım umarım erken ya da geç teslimat olmazzz
benim kocam şimdiden yerini hazırlama derdinde valla ben çalışıcam hiçççççççç de gece uyanamam diyoo dün görürsün sen dedim

gunaydın kızlar sıcakla bızmde basımız belada şansımıza bu sene böyle nem cok fazla bol su tüketelım insann nefesı kesılıyo bıde hamıle olunca daha cok etkılıyo 3gecedr salonda yatıym yatak odam hıc hava almıyo salonda balkon var napcz bılmem

bizdede var cnm ama seninki biraz erken başlamış(bir dr danış istersen), ben 28. haftam ile yaşamaya başladım, çatı genişlemesine bağlı olan durumlar yapacak bişey yok acı çekmeye devam ediyoruz :)

bunun için sıkma canını bak ben 29. haftamda 10 kilo aldım dr normal dio, toplamda 15 kiloya kadar yolu varmış, dün sağlık ocağındaki kontrolümde hemşire kilonu doldurmuşsun artık kilo alma, kilo alırsan doğum sonrası kilolu kalcan ama beslenmene dkkat et, emzirirken zyıflarsın..... ooo ağzı olan konuşuyo, o yüzden önemli olan sen ve bebeğinin sağlığı, ewet çok kilo alınca doğum zorlaşıyor yada vermek zorlaşıyor ama şuan önceliğiimiz bebişlerimizin beslenmesi kilo almayalım diye yavrularımız beslenmesinler mi?

hiç belli olmaz kuzu...bak belli olmazmış basıyo tepiği kuzum...bırakın diyo ne zaman istersek o zaman gelecez diyo...

hiççççç de uyuyamaaz..ben şimdiden öğretiyorum bak bunları bunları yapcan diye...Kaçarı yok yani...

günaydın canım hoşgeldin...aynen sıcaklarla başımız belada...bizde bir hafta oturma odasında yattık ama her tarfaım ayrı ağrıdı..ben yine yatak odama geçtim...ben geçince kocişte geçti...

boşverrr konuşsun o başına gelceklerden habersiz daha
kızımla biz kalırız yatak odasında onu da göndeririz başka odaya yapcak bişey yok oyyyyyyy kuzular gelsin de sağlıcakla herşeyin kolayı bulunurrr bak yine coştum çok fenaaa kızımı çok özledddimmm

maşallah oğluşuna, canım iyiki vazgeçmişin o sepet beşiklerden, bende önceleri çok hevesliydim hem çok şık, hemde çok şirinler ama minişler biraz ayaklanınca düşme tehlikesi geçirdiğinden pek tavsiye etmiolar bide en fazla bebiş uslu olusa 4 ay kullanılabiliyormuş. Park yatak herkes çok iyi dio ama polyester ve plastik karışımlarından yapıldıklarından açıkcası benim içime sinmiyor, ben normal beşik alıcam, kademeli olanlardan, ilk zamanlar üst kademede yatırcam sonra da onda yatırmaya devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…