İstanbuldayim Cnm güzel dusuncen için teşekkür ederim bir anda hataydan buraya gelnce alt üst oldum pek biryerde bilmiyorum açıkçası evde sıkılıyorum burası da olmasa sikintidan catlardim
boşverrr konuşsun o başına gelceklerden habersiz daha
kızımla biz kalırız yatak odasında onu da göndeririz başka odaya yapcak bişey yokoyyyyyyy kuzular gelsin de sağlıcakla herşeyin kolayı bulunurrr bak yine coştum çok fenaaa kızımı çok özledddimmm
benm kocıste uyuyamıyo kı oda gördü uyamayıp sabahladıgımı kendı dedı salonda yatalım dedı altıma kalın yorgan serıym üzerıne carsaf agrımıyo ozaman napalım su gıbı oluyrm sabah bu ay cıkınca belkı serınler bıraz ben cantamı hazırladm sız hazırladnmıgünaydın canım hoşgeldin...aynen sıcaklarla başımız belada...bizde bir hafta oturma odasında yattık ama her tarfaım ayrı ağrıdı..ben yine yatak odama geçtim...ben geçince kocişte geçti...
Merhaba kızlar;
Bebeğiniz için park yatak mı yoksa beşik mi düşünüyorsunuz? Ben park yataklara hiç ısınmadım maalesef beşik almak istiyorum şöyle en fazla 3-4 yaşına kadar yatabileceği siz ne düşünüyorsunuz ya da ne aldınız ??
boşverrr konuşsun o başına gelceklerden habersiz daha
kızımla biz kalırız yatak odasında onu da göndeririz başka odaya yapcak bişey yokoyyyyyyy kuzular gelsin de sağlıcakla herşeyin kolayı bulunurrr bak yine coştum çok fenaaa kızımı çok özledddimmm
Bu da benim somurtuyor oğlum
cANIm ben kızıma mobılya cekmecelı besık almıstm onları kurmak zor oluyo odadan odaya oglusuma da park yatak aldm kurması kolay hemde uzun sure yatacagını düşündgm için cok kullanıslı sepetlerın içinde 4 5 ay yatacak bıdaha kullanamıcak bıraz buyudgnde kalkmaya dönmeye calışcakmaşallah oğluşuna, canım iyiki vazgeçmişin o sepet beşiklerden, bende önceleri çok hevesliydim hem çok şık, hemde çok şirinler ama minişler biraz ayaklanınca düşme tehlikesi geçirdiğinden pek tavsiye etmiolar bide en fazla bebiş uslu olusa 4 ay kullanılabiliyormuş. Park yatak herkes çok iyi dio ama polyester ve plastik karışımlarından yapıldıklarından açıkcası benim içime sinmiyor, ben normal beşik alıcam, kademeli olanlardan, ilk zamanlar üst kademede yatırcam sonra da onda yatırmaya devam edicem.
benm kocıste uyuyamıyo kı oda gördü uyamayıp sabahladıgımı kendı dedı salonda yatalım dedı altıma kalın yorgan serıym üzerıne carsaf agrımıyo ozaman napalım su gıbı oluyrm sabah bu ay cıkınca belkı serınler bıraz ben cantamı hazırladm sız hazırladnmı
canım benım senin için dua edeceğim Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin moralini yüksek tut emi dua et bol bol belkemekten başka yapacak bi şey yok maalesef tatlım içini ferah tut
selamınn baş başşş kızancıklarrrnasılsınız bu sabah sıcaklar hepınızı etkılemıs bakıyorumda ıstanbul da felaket dun aksam esımle evın yanındakı parka gıttık ortuk dedım aksamları bundan sonra burdayız evde oturup kurdesan dokuyoruz gelıp oturalım efill efill dedım sızede tavsıye ederım ordan geldım bı guzel uyumusum kı anlatamm
neyse bız gıdelım bıraz temızlık yapcam bugun yavastan baslamam gerekk
hoşgeldin kuzu....bende başlayacağım temizliğe ama birinin beni dürtmesi lazım...
kalk serocumm kalk ısler gucler bızı beklerr
yok benimkinin de dilinde zaten eminim süper bi baba olcak şimdiden adige yerse diye ağzımı arıyo heralde ama çok beklerrrrrcanım kocişler bebişleri görünce senden önce müdahale edeck merak etme benm ılk kızm olunca esıme dedım ben bebekle yatıym sen öbür cekyatta yat dıye hayır ben sızınle yatcam dıyodu kalkıp sallıyo du yardımcı oluyodu allah razı olsun cocukları cok sevıyo ılgılenıyo onada güvenerek istedm bıraz cocuk kızm bıraz buyudgnde işe gıderken ben kalkana kadar sütünü yapıp verıyodu baba olmak kolay degıl mecbur onlarada ılgıulenecek
kızz ben bi de çamaşırlarını yıkadım o minik çorapları sev sev bitiremedimaynen canım bazen dalıp dalıp gidiyorum..neye benzeyecek kime benzeyecek..babayamı bana mı? sarışın mı esmer mi olacak...oyyy oyyyy daha bir sürü soru...
yok kuzu ben hazırlamadım daha aslında başlasam hazırlıklara fena olmayacak ama işte atıyoruz günden güne...10 gün sonrada okul başlar hiç yapamam...birşeyim kalmadı gerçi yıka ütüle yapcam..birde bebikin beslenme malzemeleri biberonu emziği eksik onlar alıncak..ben yatağa alışmışım kuzu yerde yatamadım..geçen sene köyde görev yapıyordum annem sağolsun yünden döşek yapmıştı...o var onu seriyorum ama ya gerçekten durumumuz ağırlaştı artık ne yaparsak yapalım ağrıyo..ama iki gündür yatağımda yatıyorum...sanki hafifledi accık ağrılarım...
Çok güzel canım iyi günlerde kullanılsın.Ne kadara ve nereden almıştın beşiği?
kızz ben bi de çamaşırlarını yıkadım o minik çorapları sev sev bitiremedimbugün kendi Annem bizde ütülemiş eşyalarını hanımcımınn kardeşim kendi kendine seve seve bitirdi ütüleri Annem diyo
kızzz sen nıye ac bırakıyon benım yıgenımı bırak temızlıgı felann kalk kahvaltını yapppkız daha kahvaltı yapmadım...pinekliyorum yatağın içinde...
aynen ama bugün sadece sil süpür yapcam...çamaşır yıkayacam..yarın ütü beni bekler...
ben dun butun gun utuledım cantama yerlestrdm kendımede hazırladım artk az kaldı hazır olsn yok bende yerde yatamam cekyatın üstünde yatıym yatak odam hıc hava almıyo uyuyamıym napıym ben hepsını aldım da ufak tefek eksıkler kaldı benm kızm 1 e baslıcak bıdahakı ay okul masrafı ondan hepsını aldırdm agırlastık ıyıce sıkıldm ama bebişm buyusunde bıraz kılo alsn ya en azında 3 kılo olsn ele avuca gelsn bıraz benartk tetıkte duruym bıraz belım kasıklarm agrısın acaba dogum sancısı mı dıye korkuym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?