2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benımkılerıde annem utulemsıtı seve seve ıkı utuledı kadıncagız tek tek sevdı kokladı utuledı

Gunatdin herkese.
Biraz once uyanmadan sol bacağıma bir kramp girdi. O kadar da magnezyum iciyom. Gerçi arada unutuyorum. Ama su soluma yatmaya çalışmaktan oluyor hep.

Yerim ben o paketten çıkanı.

ben eleviti 3. ayımdan itibaren günde 1 kez olarak kullanıyorum bide sante fort var kan hapım, beraber içiyorum, daha önce düşük tehlikesi atlattığımda bir süre magnezyum kullandım ama tehlikem geçince dr. durdurmuştu, şimdi erken doğum ve kasılma riskime karşın dr yeniden magnezyuma başlattı. Ewet cnm erken doğum riskimiz olduğundan beri minikim az oynuyor hareketleri azaldı ama sanırım vurulan iğnelerin etkileri die düşünüyorum. benim minik şekerli meyve yiyince fır dönerdi napsam çok az hareket ediyor, belkide biz korkup tedirgin olduğumuzdan onlarda tedirgin ve bize yardımcı oluyorlar annesi :)

ay kalkayım bende yavaştan kahvaltımı yapayım..kız sabah kudurdu accık benim kuzum ağzıma bişi attım...ya acıkmadım o kadar...ama şimdi tepinmeye başladı...yok ben bugün sil süpür toz al yapcam

yarım saat çalış yarım saat dinlen şeklinde...zaten viledayla siliyorum...mikrofiberli vileda aldım artık izde kalmıyo ya sinirde olmuyorum viledaya...

sevindim canım senin adına bak sıkıntı ettiğine değmedi işte
benimkiler de 1,5 saat he deyince gelinmiyo ama çok şükür çok da uzak değiller. kız kardeşimin nişan işleri var şimdi hangi biri olcak bakalım bizde hep böyle olur zaten sıkı bi durgunluktan sonra herkes bi anda coşar

ikiside güzel cnm ama cemre bu ara revaşta, bizdede kızı olan biri cemre yi seçti..

hadee bakalım afıyett olsunn bacııı ayrıca kolayy gelsınn

Merhaba canım yavaş yavaş yap isterini.
hoşgeldin kuzu....bende başlayacağım temizliğe ama birinin beni dürtmesi lazım...

Kız bu hafta sonu dinlensene.

ne güzel hem miniş hemde sizler çok şanslısınız, her saniye bi arada olacaksınız ben çalıştığımdan annaneye bırakcam kuzumu

ya bizimde işte doktorun demesine göre bayrama denk geliyo..beni de o çok sıkıntıya soktu..bazen diyorum nolur kuzum sakın bayramın birinci günü falan gelme...

dert etme kuzum ,bende 7. ayıma yeni girdim 9. ayında ne olacaksın kollarına girip taşırız seni, göbeğinin üstüne düşersin, emin misin tek olduğuna dr görmemiştir bu ikizdir.... ağzı olan konuşuo sen ve bebişin sağlıklıysa gerisini boşver kuzum... önemli olan sizlersiniz.

günaydın kızlar nasılsınız ben iyid eğilim sabaha karşı sol tarafıma ağrı girdi sol tarafıma dönemedim hiç sabahta çok az kan geldi ve kasıklarım çok ağrıyor korkmalımıyım normalmi bilemedim

kan mı geldi...kuzum ne duruyosun doktoruna gitsene...ağır iş falan mı yaptın ne ettin kendine...git bir görün doktoruna en azından kafan rahat eder...

kan mı geldi...kuzum ne duruyosun doktoruna gitsene...ağır iş falan mı yaptın ne ettin kendine...git bir görün doktoruna en azından kafan rahat eder...

benim kimsem yok daha doğrusu kaynana elti var ama biliyosunuz çok anlattım kapıdan bile bakmadılar büyük temizliğimi yeni bitirdim ve bi oh deyip oturamadım hem çalışıyorum hem ev işleri galiba ağır geldi artık bana.ağır işimde uzanıyorum mecbur ve evde ütü süpürge falan of hiç kelimeleri bile toparlayamıyorum eşimde köye gitti teyze oğlunun düğününe ben can derdindeyim onlar ayıp olur gitmezsek derdinde daa akşama benide bu halde düğüne götürcekler

sakın kuzum düğüne falan gideyim deme..hemde köydeymiş...şu an sadece kendini ve minnakını düşün...ara eşini gelsin...eşin ne diye gidiyo ki...sende çok yormuşsun kendini yavrum ya...aynı dert bende de var..benimde ailem yanımda değil..gayganam sağolsun gelir gider yemeğimi getirir ama temziliğimi de gel yap diyemem..

sağol canım..valla usluluk konusunda inşallah bana çekmez..ben çok şımarıkmışım annemle öyle diyor sokak sokak babamı arkamdan koştuurmuşum..dükkanımıza gelen müşterilere cadılık yaparmışım....o yüzden bana çekmesin usluluk bakımından...yaa biazda evin küçük çocuğu olmanın avantajıydı belkide çünkü hala bu avantajımı nazımı kullanabiliyoum...bizim ailenin çocuklaı biraz yaramaz annem çocuğunu terbiyeli yetiştir bak diyor..bende siz şımartmazsanız benim hayır dediğime evet demezseniz ben onu yetiştiiririm güzelce diyorum..yok yapmayız diyor ama şüpheli çünkü ilk torun ve sabırsızlıkla bekliyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…