yok benimkinin de dilinde zaten eminim süper bi baba olcak şimdiden adige yerse diye ağzımı arıyo heralde ama çok beklerrrrr
kızz ben bi de çamaşırlarını yıkadım o minik çorapları sev sev bitiremedimbugün kendi Annem bizde ütülemiş eşyalarını hanımcımınn kardeşim kendi kendine seve seve bitirdi ütüleri Annem diyo
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız? cumartesi çalışan anneler kendim başta olmak üzere bu duruma çok sinirleniyorum hepimizin adınaaaa
kızlar bizim de verdiğimiz siparişler yolda ama şu paket ve içindekinin güzelliğine bakar mısınızzzzzzzzzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 780325
kızlar dr elevit vitamin verdi günde iki tane alıyorum acaba siz kaç tane alıyorsunuz.
birde ben vitamin ve kan hapı kullanmama rağmen kansızlık ve vitamin eksikliği var
birde erken doğum tehlikesi olan arkadaşlar bebekleriniz hareketleri azaldi mı
kızzz sen nıye ac bırakıyon benım yıgenımı bırak temızlıgı felann kalk kahvaltını yappp
camasır yıka utu ev sıl supur bende ıs cok bırıktırdımm ben bayaaabariii ahanda gıttım anca bıter belkı dısarıda cıkarım
bebek cantası aldınızmı kızlar ya su setlı olanlardan hangısını dusunuyorsunuz nıvea var bundchen var karara veremedım b
sevindim canım senin adına bak sıkıntı ettiğine değmedi işteannenler yakın kuzu gelip sana yardım eden var..benim annemde eylülün sonunda gelecek..o mesele vardı ya çözdük şükürler olsun bir karara bağladık..eylülün sonuna da kalırsam çok geç kalmış olurum artıkın yavaş yavaş babamızla ütüleriz napalım...
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür geçmişi okuyup gelcem hemen aranıza.kızlar bişey sorucam biz cemre ve zeynep ismi arasında kaldık.eşim hep zeynep ismini istiyordu hem eşimin isminede çok uyuyor diye hemde hoşuna gidiyormuş ama cemre ve zeynep arasında kaldık sizce hangi isim?
ay kalkayım bende yavaştan kahvaltımı yapayım..kız sabah kudurdu accık benim kuzum ağzıma bişi attım...ya acıkmadım o kadar...ama şimdi tepinmeye başladı...yok ben bugün sil süpür toz al yapcam
yarım saat çalış yarım saat dinlen şeklinde...zaten viledayla siliyorum...mikrofiberli vileda aldım artık izde kalmıyo ya sinirde olmuyorum viledaya...
Merhaba canım yavaş yavaş yap isterini.selamınn baş başşş kızancıklarrrnasılsınız bu sabah sıcaklar hepınızı etkılemıs bakıyorumda ıstanbul da felaket dun aksam esımle evın yanındakı parka gıttık ortuk dedım aksamları bundan sonra burdayız evde oturup kurdesan dokuyoruz gelıp oturalım efill efill dedım sızede tavsıye ederım ordan geldım bı guzel uyumusum kı anlatamm
neyse bız gıdelım bıraz temızlık yapcam bugun yavastan baslamam gerekk
hoşgeldin kuzu....bende başlayacağım temizliğe ama birinin beni dürtmesi lazım...
canım çalışıyorsun sanıırm benim kendi işim o yüzden rahatım eşimle beraber çalışıyorduk eşim tek çalışacak havalar ısınıncada yanıma alıcam kızımı annesinle beraber dükkana gelcek kızımo yüzden rahatım ama başka yerde çalışıyor olsaydım mecbur bi çaresine bakacaktım
sevindim canım senin adına bak sıkıntı ettiğine değmedi işte
benimkiler de 1,5 saat he deyince gelinmiyo ama çok şükür çok da uzak değiller. kız kardeşimin nişan işleri var şimdi hangi biri olcak bakalım bizde hep böyle olur zaten sıkı bi durgunluktan sonra herkes bi anda coşar
sağol kuzum...hem kahvaltı yapayım hem size laf yetiştireyim...hadee bakalım afıyett olsunn bacııı ayrıca kolayy gelsınn
galiba zeynep ismini onaylıcam..herkes soruyor ne isim koyacaksınız daha karar vermedik diyoruz..ya bide çok canımı sıkıyorlar benim herkes çok şişmişin ikiz gibi duruyosun diyolar..çok moralim bozuluyor çok şişmişim
Merhaba canım yavaş yavaş yap isterini.
Kız bu hafta sonu dinlensene.
günaydın kızlar nasılsınız ben iyid eğilim sabaha karşı sol tarafıma ağrı girdi sol tarafıma dönemedim hiç sabahta çok az kan geldi ve kasıklarım çok ağrıyor korkmalımıyım normalmi bilemedim
Eki Görüntüle 780034 Eki Görüntüle 780035 Eki Görüntüle 780036
bunlar da benim miniğimin teyzeleri :)
kan mı geldi...kuzum ne duruyosun doktoruna gitsene...ağır iş falan mı yaptın ne ettin kendine...git bir görün doktoruna en azından kafan rahat eder...
benim kimsem yok daha doğrusu kaynana elti var ama biliyosunuz çok anlattım kapıdan bile bakmadılar büyük temizliğimi yeni bitirdim ve bi oh deyip oturamadım hem çalışıyorum hem ev işleri galiba ağır geldi artık bana.ağır işimde uzanıyorum mecbur ve evde ütü süpürge falan of hiç kelimeleri bile toparlayamıyorum eşimde köye gitti teyze oğlunun düğününe ben can derdindeyim onlar ayıp olur gitmezsek derdinde daa akşama benide bu halde düğüne götürcekler
geçmiş olsun cnm güzel haberlerle geldin :) ewet minnaklar çok tatlılar ama yeni doğum yapan arkadaşım var, bebiş 2.5 aylık oldu ama annesine ne yemek yediriyo,ne uyutuo,ne iş yaptırıo, uyanıkken oturacak annesi ile konuşacak :) telefon görüşmelerine bile izin vermio daha el kadar :) umarım bizim bebişler uslu olurlarda birazda olsa rahat ederiz
Oyyy oyy massallah kizina zuluuummrabbim bu güzelligi sagliklica kucaginda görmeyi nasip etsin
Cok cok gecmis olsun tatlim insaallah birazcik daha bekler bebisin..ama erken gelirsede hic üzülme saglikli olsunda hersey gecer insaallah..
tşkler cnm inş. bekler minişim biz yatıyoruz sürekli artık herşey ona bağlı bekliyoruz paşamızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?