sakın kuzum düğüne falan gideyim deme..hemde köydeymiş...şu an sadece kendini ve minnakını düşün...ara eşini gelsin...eşin ne diye gidiyo ki...sende çok yormuşsun kendini yavrum ya...aynı dert bende de var..benimde ailem yanımda değil..gayganam sağolsun gelir gider yemeğimi getirir ama temziliğimi de gel yap diyemem..
canım ben mesajı yeni gördüm..kıyamam ya Allah yardım etsin..seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de aynı korkuyla yaşıyorum inşallah meleğin 34. haftayı atlatır cnm inşallah dualarım seninle...peki nasılsın şimdi..kaç cm açılmış rahim..bebek kıyafetlerine takma hepsi 1 günlük ben de almadım bekliyorum 35. haftayı.önemli olan sağlığın cnm..senin kasılmalarla mı başladı bu yoksa direk kanamamı oldu?
ailesi olmasa...kaynanan ne güzel yemeğini getiriyormuş beimkiler kapıdan bakmadı.şimdi söylenir durur biz tarlalarda çalıştık şöyleydi böyleydi şimdikilerin ne ağrııs ne kanaması bitiyo diye.kanamam devam edrse alcam başımı gitçem onlar bana evlat vermiyo anca çene var onlarda 6 senede bulmuşum ben yavrumu.onlarıda allaha havale ediom hep
kızlar ben günde 2 bardak süt içiyorum sizce yeterli mı artı 1 bardak ayran 1 kase yoğurt ve biraz da beyaz peynir yiyorum
sütü hiç sevmiyorum ama zorla içiyorum herşey bebeklerimiz için
hakkını yiyemem öyledir gayganam...lohusalıkta neler yemem gerekiyormuş şimdiden planını yapıyo bunu bunu yapıp yedirecem diye...kuzum hiç deolmasa doktoruna ulaşabiliyorsan telefondan ulaş bak ağrında varmış...üzme ama kendini...
Bende diyetisyene gittim canım. şekerim çıktı gerci ondan gittim ama çokta ise yaradı. Hergün yumurta yiyorum. Gunde 6 öğünum var.2ogunumde peynir 2ogunumde et tavuk balik var. 2ogunde yogurt 2ogunde süt var. Bayağı bi yer içer oldum.bir ayda 1300gr almisim.700gr nı bebeğim almış. Ha bide 3 ogun meyve yiyorum
canım sende kanama mı olmuştu öylemi yattın hastaneye yoksa kasılmamı olmuştu..bu arada 3. mesajım sanırım görmedin kuzu..geçmiş olsun tekrar dualarım seninle
doktorumu aradığımda gel diyor canım o da haklı telefondan bilemiyor ki..9 haftalık hamileykende nasıl bi ağrım vardı karın ağrım bulantım eşim ve ailesi beni hastaneye otobüsle göndermeye kalktı ben isyan ettim ağladım otobüs beklicek halim mi var otobüsle gitçke halim mi var ded,m sonra kayınpeder arabasınla götürdü ama sanki gezmeye çıkmış yavaş yavaş şuraya bu bina yapılmış şurasını şu almış bakına bakına yolda.bide hastaneyide bulamdı az daha öldürüyodu beni apandistmiş meğer o günkü rahatsızlığımın sebebi.
Kızlar çok geçmiş olsun ikinizede benim dr hiç nst falan sokmadı be zamn girmek gerekiyo acaba
kusura bakma kuzu ama yuhhhhhh diyecem resmen...ne biçim anne babalar onlar ya otobüsle göndermek neymiş...araba kapıda bekleyecek ben otobüsle gideceğim...Allah merhamet versin eşine ve ailesine...iyi sabretmişsin kuzum...
benim kimsem yok daha doğrusu kaynana elti var ama biliyosunuz çok anlattım kapıdan bile bakmadılar büyük temizliğimi yeni bitirdim ve bi oh deyip oturamadım hem çalışıyorum hem ev işleri galiba ağır geldi artık bana.ağır işimde uzanıyorum mecbur ve evde ütü süpürge falan of hiç kelimeleri bile toparlayamıyorum eşimde köye gitti teyze oğlunun düğününe ben can derdindeyim onlar ayıp olur gitmezsek derdinde daa akşama benide bu halde düğüne götürcekler
allaha havale ediyorum canım hepsini.eşimide onlara uyduğu için.evet çok sabırlıyım bir başkası olsa en başta eltiyi yolardı sonra hepsinin hakkından gelirdi..ama sabırlıyım gerçi böylede kendime yapıyorum ama olsun etme bulma dünyası canım..
kızlar ben çıkıyorum doktorumu arayıp hastaneye gidicem onlar yapsınlar düğünlerini başlarım onların düğünlerine millete yüzlü görüncekelr diye ben canımdan olamam allaha emanet olun kızlar
Evet ya hep yasli gibi sanki bu gecelikler hic begenemiyorum hem sade hemde sik birseyler ariyorum ama yok maalesef..ayyy evet kuzum az kaldiiizaman gectikce insan heycanlaniyor.ben haftaya hastaneyede yazilmam gerek artik zamani geldi.beni bide gecen cuma doktora gittigimde ebe kontrol etti alttan acilma fln varmi diye bi tuhaf oldum kizz dogumda ne yapacaksam ama ben normal istiyorum insaallah hemde catir catir normal dogurmak istiyorum insaallah hayirlisi olur
kızlar ben çıkıyorum doktorumu arayıp hastaneye gidicem onlar yapsınlar düğünlerini başlarım onların düğünlerine millete yüzlü görüncekelr diye ben canımdan olamam allaha emanet olun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?