2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ailesi olmasa...kaynanan ne güzel yemeğini getiriyormuş beimkiler kapıdan bakmadı.şimdi söylenir durur biz tarlalarda çalıştık şöyleydi böyleydi şimdikilerin ne ağrııs ne kanaması bitiyo diye.kanamam devam edrse alcam başımı gitçem onlar bana evlat vermiyo anca çene var onlarda 6 senede bulmuşum ben yavrumu.onlarıda allaha havale ediom hep

tşkler cnm, kasılma hiç olmadı ufaktan akıntı gibi kan geldi sırt üstü yatım geçer dedim dinlkenmek yatmak iyi gelir die duymuştum bir süre sonra kalktığımda baya uçuk pempe renkli kanamam olduğunu fark ettim hemen hastaneye gittik. dr. bir parmak kadar açıldığını söyledi, erken doğum başlamış dedi, baya korku dolu saatler geçirdik ama allaha şükür nstlerde sancım çıkmadı, bir sonraki günde hastanede zaman zaman kanamam oldu, allaha şükür şimdilik kanamam başka olmadı. evde dinleniyorum pzt kadar izindeyim bişey olursa yeniden dr rapor yazacak. bakalım hayırlısı ile 34. hatayı bi atlatsa ciğer gelişimini bi tamamlasa başka isteğim yok, dr zaten sen her şartta erken doğum yapcan 9.ayımı doldurcam die bekleme kendini buna hazırla dedi. sen nasıl oldun seninde kritik zamanı atlatmana 3 hafta kalmış... umarım miniklerimiz sabrederlerde sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız.

hakkını yiyemem öyledir gayganam...lohusalıkta neler yemem gerekiyormuş şimdiden planını yapıyo bunu bunu yapıp yedirecem diye...kuzum hiç deolmasa doktoruna ulaşabiliyorsan telefondan ulaş bak ağrında varmış...üzme ama kendini...

kızlar ben günde 2 bardak süt içiyorum sizce yeterli mı artı 1 bardak ayran 1 kase yoğurt ve biraz da beyaz peynir yiyorum
sütü hiç sevmiyorum ama zorla içiyorum herşey bebeklerimiz için

maşallah cnm ne güzel ben tüm hamileliğim bıyunca hep peynir yiyebildim, sütü çok az içebildim ki normal de de içemiyorum, yoğurda da bu ara düştüm nerdeyse hergün bi kase yiyiorum. senin maşallahın var ama ne güzel, senin aldığın calsiyum hem senin rezervelerini dolduruo hemde bebeğinin kemik gelişimini daha da güçlü kılıyor. Keşke bende yapabilsem

doktorumu aradığımda gel diyor canım o da haklı telefondan bilemiyor ki..9 haftalık hamileykende nasıl bi ağrım vardı karın ağrım bulantım eşim ve ailesi beni hastaneye otobüsle göndermeye kalktı ben isyan ettim ağladım otobüs beklicek halim mi var otobüsle gitçke halim mi var ded,m sonra kayınpeder arabasınla götürdü ama sanki gezmeye çıkmış yavaş yavaş şuraya bu bina yapılmış şurasını şu almış bakına bakına yolda.bide hastaneyide bulamdı az daha öldürüyodu beni apandistmiş meğer o günkü rahatsızlığımın sebebi.

cnm sen ist da mısın? ist isen diyetisyen bilgini paylaşabilir misin? bende şekerim çıktığından diyetisyene başlamam gerekiyorda..

canım sende kanama mı olmuştu öylemi yattın hastaneye yoksa kasılmamı olmuştu..bu arada 3. mesajım sanırım görmedin kuzu..geçmiş olsun tekrar dualarım seninle

kusura bakma cnm ya geçmişten okuyarak geliyorum ama görmedim sanırım msjlarını kanamam olduğu için hastaneye gittim ama rahmimde açılma olduğundan erken doğum riskine karşı hastaneye yatırıldım cnm , dualarıniçinde ayrıca tşk ederim. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minişleirmizi...

kusura bakma kuzu ama yuhhhhhh diyecem resmen...ne biçim anne babalar onlar ya otobüsle göndermek neymiş...araba kapıda bekleyecek ben otobüsle gideceğim...Allah merhamet versin eşine ve ailesine...iyi sabretmişsin kuzum...

Kızlar çok geçmiş olsun ikinizede benim dr hiç nst falan sokmadı be zamn girmek gerekiyo acaba

cnm nst ye erken girdik çünkü bende rahim açılması ve erken doğum riskim olduğumdan sancıları kontrol etmek için bağladılar.normal şartlarda bildiğim kadarıyla bi sorun olmazsa 34-36. haftalarda falan nst istiyorlar yada kasılmaların arttığı zamanlarda ...

kusura bakma kuzu ama yuhhhhhh diyecem resmen...ne biçim anne babalar onlar ya otobüsle göndermek neymiş...araba kapıda bekleyecek ben otobüsle gideceğim...Allah merhamet versin eşine ve ailesine...iyi sabretmişsin kuzum...

allaha havale ediyorum canım hepsini.eşimide onlara uyduğu için.evet çok sabırlıyım bir başkası olsa en başta eltiyi yolardı sonra hepsinin hakkından gelirdi..ama sabırlıyım gerçi böylede kendime yapıyorum ama olsun etme bulma dünyası canım..

merhaba kızlar
Bugun dr kontrolum vardı nst ye gırdım bı sorun cıkmadı cok sukur. bebişimde 1775 gr 41 cm olmus. artık kontrollerımız 2 haftada bır oldu 2 haftada bırde nst ye baglancakmısım....

ya canım ne dügünü sen bu bebegi 6 sene beklemedinmi çagır eşini gelsin onunda evladı gidin doktora bian önce doktordan hayırlı haberleri alın ondan sonra git dügüne ne biçim insanlar var ya ayıp olurmuş herkes senin hamile oldugunu bilmiomu rahatsız olacagınıda düşünürler elbet kimseyi dinleme takma kafana tek düşüncen bebegin olsun

kızlar ben çıkıyorum doktorumu arayıp hastaneye gidicem onlar yapsınlar düğünlerini başlarım onların düğünlerine millete yüzlü görüncekelr diye ben canımdan olamam allaha emanet olun kızlar

şu an senin yerine kendimi koydum kuzum gerçekten de sabır fazlaymış sende...etme bulma dünyası da kuzu ama kendine ediyorsun bak kuzunu da rahatsız ediyorsun...doktoruma ben yola gideceğim dediğimde ailemin yanına sadece bana şunu dedi...şu an karnında ki Allah tarafından sana emanet olarak verildi..dedi gerisini sen düşün onları huzursuz rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok...benim ailemde de oldu huzursuzluk..doktora gittim kuzumu gördüm tartıştığımız gün...sol tarafıma toplanmış büzüşmüş bir şekilde duruyordu..doktorum bile dedi üzüldün mü yoksa çok mu yoruldun diye toplanmış büzüşmüş oğlun diye...tabi eşimde yanımda...çıkışta kapıya gelince ağzıma geleni saydım...hiç biriniz de umrumda değilsiniz dedim.. ne sen ne senin ailen..şu an önceliğim yavrum..o günden sonra da hep önceliğim kuzum oldu...seninde önceliğin yavrun olsun kuzum...

Merhabalar arkadaşlar,güzel bir haftasonu dilerimNasılsınız? Sadecik canım Allah yardımcın olsun,elbet bu sıkıntılar bir gün son bulur ama bu senin de elinde,seni üzmelerine izin verme artık,çıkar sesini..Hakikaten iyi sabır var sende,ben olsam tavrımı koyardım hemen,benden ve bebeğimden değerli değil..

Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle dönersin canım

inş. cnm sağlıkla hepimiz bi avazda pırtlatalım

benim bebişinde kıyafetleri yıkanıp ütülenecek bende ablamı bekliyorum haftaya hafta sonundan sonra gelecekler bebek odamızda gelecek inşallah hem yerleştiricez ben tekrar ankaraya dönücem burdan hastaneye yetişmek çok zor ve tehlikeli olacagı için son ayımıda gene ablamda geçircem dogumdan 10 gün sonra dönerim evime inşallah
böle konuşunca çok az kalmış zaman gibi geldi bi an keşke böyle hızlı geçsede kucaklarımıza saglıkla alsak zamanlarında inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…