- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
yardımcı oluyum size küçükken yaprağını ısırmıştım evımızde vardı tam hatırlayamıyorum ama 1 2 ay konuşamamıştım dilim dönmüyodu akrazlar gibi ıhh mıhh diyebiliyodum ancak zor zoruna annem konuşturmuştu bebek almştı anne demezsen vermem dedi zorla 5 6 denemede tam olmasada anne diyebilmiştim yani tehlıkelı bi bitki aklınızda bulunsunEki Görüntüle 780351
***ANNELER DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ***
Resimdeki bitki çok yaygın, evlerde bulundurulması çok tehlikeli imiş, bir parçasını yutan çocuk anında ölmüş, 15 dakikada bir yetişkini öldürebilirmiş aynı zamanda körlüğe neden oluyormuş temasla tabi.. süt gibi bir şey çıkıyormuş yaprağından (zehirli), Türkçe' de de dilsiz bastonmuş adı Latincesi Dieffenbachia maculata su yabancı botanik sitesinde de yazıyor toksik olduğu... Hatta; Amazon yerlileri bu bitkiyi oklarının ucunda zehir olarak kullanıyorlarmış. Çok bilinen bu salon bitkisi sağlığı tehdit edici...
Arkadaşlar Facebook'ta grup var mı. NAsıl dahil olabilirim sizlere
günaydın kızlar nasılsınız ben iyid eğilim sabaha karşı sol tarafıma ağrı girdi sol tarafıma dönemedim hiç sabahta çok az kan geldi ve kasıklarım çok ağrıyor korkmalımıyım normalmi bilemedim
günaydın kızlar nasılsınız ben iyid eğilim sabaha karşı sol tarafıma ağrı girdi sol tarafıma dönemedim hiç sabahta çok az kan geldi ve kasıklarım çok ağrıyor korkmalımıyım normalmi bilemedim
az evvel sizin için yazdım ama karışıklığa gitti sanırım anneler babalar hemen alışveriş işini hallediyorlar nede olsa tecrübeliler bak ne güzel bebeğin de hareketli iyiyyse keyfine diyecek yok allahım her şeyin hayırlısını versin sağlıkla sıhhatle inşallah
Kizlar mrblar nasilsiniz? Aranıza sık sık katılamasam da devamlı takip ediyorum ve tanıyorum hepinizi..benim size bir sorum olacak bugunlerde bebegim cok hareketli ve karnımda da gaz varsa o an yuruyemiyorum resmen sanki icim çıkacak gıbi oluyor bir de vajinama cok nadir inceden bir sizi giriyor bunlar siz de oluyor mu?agirlastikca sorunlar büyüyor sanırım..( saglikla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin Allahım..
slm canım hoşgeldin bebegin hareketli olması iyi. yürüyememen gazdandır sorun oldugunu düşünmüyorum. anidn giren sızı bendede oluyo arada agırlaşıyoruz çatımız genişlio bi sıkıntı olsa bşka şekilde belli olurdu
bi facebook grubu yok benim bildigim
Kizlar mrblar nasilsiniz? Aranıza sık sık katılamasam da devamlı takip ediyorum ve tanıyorum hepinizi..benim size bir sorum olacak bugunlerde bebegim cok hareketli ve karnımda da gaz varsa o an yuruyemiyorum resmen sanki icim çıkacak gıbi oluyor bir de vajinama cok nadir inceden bir sizi giriyor bunlar siz de oluyor mu?agirlastikca sorunlar büyüyor sanırım..( saglikla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin Allahım..
bende devamlı yastık değiştirip duruyorum, bigün rahat gelen bigün gelmeyebiliyo. artık 2 taneyle yatmayı denesem iyi olacak sanırım. tavsiyen icin tesekkür ederim. :)cnm gece ateş basmaları bendede var, kapı pencere açık yatmasam su içinde kalıyorum,sabaha kadar yastığın bi o yüzünü bi diğer yüzünü çeviriyorum, haftalar ilerledikçe uykuda haram olmaya başladı,bende boğulduğumu sanıyorum bazı geceleri iki yastıkla başımı biraz yükseltmek iyi geliyor, deneyebilirsin.
bugün 32nci haftayı dolduruyoruz biz 33 ten gün almaya başlıcazBen 28. Haftadayım kızlar. İzmitte yaşıyorum. 2. Gebeliğim. 2 yaşında kızın var
Selam kızlar, nasılsınız ?
Biz pazara gittik geldik ama keşke gitmeseydik. Aç gitmediğim halde gelirken mideme ağrı girdi. Allahtan tam zamanında gelmişim, üzerimi değiştirirken halsizleşip terlemeye başlamıştım. sonrada elim ayağım titremeye başladı. şimdi oturup bişeyler yiyorum. hemde size bir bakayım dedim. bundan sonra az bile olsa dışarı çıkmamak en iyisi sanırım.
bende devamlı yastık değiştirip duruyorum, bigün rahat gelen bigün gelmeyebiliyo. artık 2 taneyle yatmayı denesem iyi olacak sanırım. tavsiyen icin tesekkür ederim. :)
sevindim canım senin adına bak sıkıntı ettiğine değmedi işte
benimkiler de 1,5 saat he deyince gelinmiyo ama çok şükür çok da uzak değiller. kız kardeşimin nişan işleri var şimdi hangi biri olcak bakalım bizde hep böyle olur zaten sıkı bi durgunluktan sonra herkes bi anda coşar
Canım bende normal olduğunu düşünüyorum, aynı durumu biçoğumuz yaşıyoruz. rahim büyümesi ve çatının genişlemesinden dolayı ani sancılar olabiliyo. Önemli olan bunlara eşlik eden kasılmalar, kanama veya normalden farklı bir akıntının olması. 0 yüzden içini ferah tut :)Kizlar mrblar nasilsiniz? Aranıza sık sık katılamasam da devamlı takip ediyorum ve tanıyorum hepinizi..benim size bir sorum olacak bugunlerde bebegim cok hareketli ve karnımda da gaz varsa o an yuruyemiyorum resmen sanki icim çıkacak gıbi oluyor bir de vajinama cok nadir inceden bir sizi giriyor bunlar siz de oluyor mu?agirlastikca sorunlar büyüyor sanırım..( saglikla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin Allahım..
a.s canım hoşgeldin dicem ama gitmişsin bileeeselam kızlar bir selam verip çıkıcam gideyim ortalığı toplayayım sonra da duş filan alırım gelirim yine...
sedecik canım hastaneden döndüğünde mutlaka bize de yaz merak ettim şimdi seni umarım bir şey yoktur herşey yolundadır
mrb aynı sorunu bende yasıyorum sanırım hepımız yasıyoruz o yuzden ıcın rahat olsun benım bazen kasıklarıma agrı gırıyor yuruyemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?