2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hoşgeldin canım aman dikkat et aç kalmamaya susuz kalmamaya dikkat et dışarı çıkınca zaten havalar sıcak çabuk etkileniyoruz
hoşbuldum canımcım. haklısın cok cabuk etkileniyoruz. kahvaltımı ettim 1 saat sonra felan da gittik. Ama sıcaktan sanırım, bir de bugün normalinden erken kalktım huzursuzdum. Açlıkta hissetmedim gerçi ama şimdi yiyince acıkmışım demekki diyorum en güseli dizi kırıp evde oturmak, akıl işi değil bu sıcakta dolaşmak. altı üstü bi pazar dedim ama sonuç ortada sen nasılsın, herhangi bir sıkıntın yok dimi ?

sıkıntı yok çok şükür agırlaştım iyice bu 56 gün nasıl geçecek bilmiyorum sol tarafa yattıgım için sabah solum uyuşuk kalkıyorum hala geçmedi sızısı bide kaltıgımda ayaklarımın altı agrıo taşıyamıo vucut artık bu kilolu halimi sanırım hayatımda ilk kez 50nin üstüne çıktım bide 58 oldum düşün

kızlar çatlaklardan ne haber bende daha olmadı ama kaşınmalar başladı bu saate kadar olmadı bundan sonrada olmasın ya inşallah olmaz

kızlar minişlere uyku seti almak isteyenler yataşta kampanya var 140 tl ye çok şirin uyku setleri var. Funna baby gibi markalarda fiyatlar 300 tl üzerinde ihtiyacı olanlar yataşa bakabilir kampanya ay sonuna kadar geçerli bilginiz olsun modelleri aşağıda bulabilirisniz.

kızlar çatlaklardan ne haber bende daha olmadı ama kaşınmalar başladı bu saate kadar olmadı bundan sonrada olmasın ya inşallah olmaz

cnm krem sürüp, cildini yumaşatmayı aksatma,bide kaşınmalarda skın kaşıma kaşıdığın yerde çatlaklar oluşuyor. karın göğüs bel bacak ve kollarında dahil olmak üzere kremlen malesef çatlak oluştuktan sonra yapacak bişey olmuyor, olmadan engellemek gerekiyor.

benimde solum aynı durumda malesef. ayaklarının ağrıması da normal kuzum ama şişmesin dikkat et, öylesi daha kötü oluyo. bende 60ları bi defa görmüştüm lisedeyken rahatsızlıktan ötürü. bi de şimdi görüyorum. işin kötü yanı masabaşında çalıştıgım icin 7 ayda 5 kilo alıp 57 oldum. üstünede hamile kaldım, oldu sana 63 azcık bi zamanımız kaldı ama nasıl dayanırız bende bilmiyorum. Allahım yardımcımız olsun hepimizin.

bnmde yoktu ne güsel ama karnımın altlarında birkaç tane kırmızı kırmızı olmaya başlamış nemlendirici, bebeyağı, zeytinyağı, besleyici krem hepsini kullandığım halde oldu. zaten prof demişti genetiğinde varsa illaki olur diye.

her akşam kremleniyorum inşallah faydası olur kaşınmalarada direniyorum

şişmelerde başladı canım nasıl engellicem bilmiyorum şişmeleri
amin canım Allahım yardım etsin

bende ömrümün kilosunu gördüm :) 55 kiloyu geçmeyen ben 65 kilo olmuş ve zayıflamaya karar vermişken minişim geldi. şimdide 75 kilo oldum ve daha 10 haftamız var 80 de dursak bari diye ümit ediyorum

tuzlu suda biraz bekletip ovmayı denedin mi hiç ?
şişen ayaklara gayet iyi geliyomuş. benim ilk defa çarşamba günü kontrolden geldiğimde şişti ama yorgunluktan deneyemedim, uyuyakalmışım öylece. denersen belki faydası olur

benim doktorumda dedi onu ne yaparsan yap çatlıcaksa genetikte varsa engelleyemiosun dedi bakalım inşallah az zararla atlatırız

bende ömrümün kilosunu gördüm :) 55 kiloyu geçmeyen ben 65 kilo olmuş ve zayıflamaya karar vermişken minişim geldi. şimdide 75 kilo oldum ve daha 10 haftamız var 80 de dursak bari diye ümit ediyorum
benden bi tane daha varmış demekki bende en fazla 58 olurdum o da yazın 52ye düşerdi. 0 halde bile tıkanıp kalırdım ben, kalbim çıkıcak gibi atardı ama şimdi kilodan düşmek bi kenara git gide artıyo. 63e dayanmışım. allahtan ki bebiş alıyo kiloyu. yoksa halim duman

şişmeler için tuzlu su iyi geldiğini duydum bide bir süre ayklarını karın bölgenden yukarıda tut cnm

ben 60la kapatıyım diodum 15 kiloyla ama bu gidişle çıkcam 60ın üstüne şimdiden 58 oldum daha 7 hafta var

denemedim canım senden duydum ilk defa denemek lazım soguk su mu sıcak su mu??*

benim doktorumda dedi onu ne yaparsan yap çatlıcaksa genetikte varsa engelleyemiosun dedi bakalım inşallah az zararla atlatırız
inşallah canım ya, sen şanslısın bu konuda. maşallahhh kremlerini aksatma bakalım, umarım hiç olmaz.

ben 60la kapatıyım diodum 15 kiloyla ama bu gidişle çıkcam 60ın üstüne şimdiden 58 oldum daha 7 hafta var

denemedim canım senden duydum ilk defa denemek lazım soguk su mu sıcak su mu??*
çeşme suyundan biraz daha serin olcak kuzum. banada kv söyledi. tıbbi konularda bile fazlasıyla bilgilidir. şimdiye kadar işe yaramayan bişeyim olmadı

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik, biraz işim var onu halledeyim. tekrar görüşürüz inşallah :80:

şişmeler için tuzlu su iyi geldiğini duydum bide bir süre ayklarını karın bölgenden yukarıda tut cnm
uzandıgım zaman ayaklarımın altına yastıkla duruyorum o biraz rahatlatıo gerçekten tuzlu suyu denicem
inşallah canım ya, sen şanslısın bu konuda. maşallahhh kremlerini aksatma bakalım, umarım hiç olmaz.
inşallah canım aksatmamaya çalışıyorum bakalım
çeşme suyundan biraz daha serin olcak kuzum. banada kv söyledi. tıbbi konularda bile fazlasıyla bilgilidir. şimdiye kadar işe yaramayan bişeyim olmadı

hadi bakalım deniyim şiştiginde ayaklar inşallah işe yarar çünkü sızısı fena

maşallah cnm senin prensese çok şeker, allah sağlıkla miniklerimizi kucağımızı almaya nasip etsin, bu arada senin kıza bakarken benim oğlan tekmelemeye başladı :) beğendi senin şirini galiba
beşik kertmesi mı yapsak Cnm
yok cnm erken değil sen hazırla :) ne olur ne olmaz malum minikleirmizin ne zaman bize aksiyon yapacakları belli olmuyor...
bugünde çantamı hazırlayacağım bir tek ufak tefek şeyler kalıyor
mrb zulluuuuuuuu,kız gerıden gelıyor derken kılosundan ve boyundanmı bahsedıyorsun?benım bebek ıcınde bıraz zayıf demıstı
ultrasonda 30 haftalık görünüyor Cnm 1312 gr senin bebis kaç kilo
erken doğum riskim olmasaydı ben gelirdim yardıma ama malesef ben bile kendi işlerimi yapamıyorum annem gelio evimi temizlemeye keniden dikkat et yavaş yavaş dinlene dinlene yap cnm herşey bi anda olmuyor,dikkat et kendine...
sağol Cnm zaten eşim herşeye yasak koydu hep yatıyorum
ben neden iki tane alıyorum acaba ben normal dogumu çok istiyorum keşke erken doğum riski gecede zamanın da dogursak

bende sütü icmezdim bütün değerler düşük çıkınca içmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…