- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
hoşbuldum canımcım. haklısın cok cabuk etkileniyoruz. kahvaltımı ettim 1 saat sonra felan da gittik. Ama sıcaktan sanırım, bir de bugün normalinden erken kalktım huzursuzdum. Açlıkta hissetmedim gerçi ama şimdi yiyince acıkmışım demekki diyorumhoşgeldin canım aman dikkat et aç kalmamaya susuz kalmamaya dikkat et dışarı çıkınca zaten havalar sıcak çabuk etkileniyoruz
hoşbuldum canımcım. haklısın cok cabuk etkileniyoruz. kahvaltımı ettim 1 saat sonra felan da gittik. Ama sıcaktan sanırım, bir de bugün normalinden erken kalktım huzursuzdum. Açlıkta hissetmedim gerçi ama şimdi yiyince acıkmışım demekki diyorumen güseli dizi kırıp evde oturmak, akıl işi değil bu sıcakta dolaşmak. altı üstü bi pazar dedim ama sonuç ortada sen nasılsın, herhangi bir sıkıntın yok dimi ?
kızlar çatlaklardan ne haber bende daha olmadı ama kaşınmalar başladı bu saate kadar olmadı bundan sonrada olmasın ya inşallah olmaz
benimde solum aynı durumda malesef. ayaklarının ağrıması da normal kuzum ama şişmesin dikkat et, öylesi daha kötü oluyo. bende 60ları bi defa görmüştüm lisedeyken rahatsızlıktan ötürü. bi de şimdi görüyorum. işin kötü yanı masabaşında çalıştıgım icin 7 ayda 5 kilo alıp 57 oldum. üstünede hamile kaldım, oldu sana 63sıkıntı yok çok şükür agırlaştım iyice bu 56 gün nasıl geçecek bilmiyorum sol tarafa yattıgım için sabah solum uyuşuk kalkıyorum hala geçmedi sızısı bide kaltıgımda ayaklarımın altı agrıo taşıyamıo vucut artık bu kilolu halimi sanırım hayatımda ilk kez 50nin üstüne çıktım bide 58 oldum düşün
bnmde yoktu ne güsel ama karnımın altlarında birkaç tane kırmızı kırmızı olmaya başlamışkızlar çatlaklardan ne haber bende daha olmadı ama kaşınmalar başladı bu saate kadar olmadı bundan sonrada olmasın ya inşallah olmaz
her akşam kremleniyorum inşallah faydası olur kaşınmalarada direniyorumcnm krem sürüp, cildini yumaşatmayı aksatma,bide kaşınmalarda skın kaşıma kaşıdığın yerde çatlaklar oluşuyor. karın göğüs bel bacak ve kollarında dahil olmak üzere kremlen malesef çatlak oluştuktan sonra yapacak bişey olmuyor, olmadan engellemek gerekiyor.
benimde solum aynı durumda malesef. ayaklarının ağrıması da normal kuzum ama şişmesin dikkat et, öylesi daha kötü oluyo. bende 60ları bi defa görmüştüm lisedeyken rahatsızlıktan ötürü. bi de şimdi görüyorum. işin kötü yanı masabaşında çalıştıgım icin 7 ayda 5 kilo alıp 57 oldum. üstünede hamile kaldım, oldu sana 63azcık bi zamanımız kaldı ama nasıl dayanırız bende bilmiyorum. Allahım yardımcımız olsun hepimizin.
benimde solum aynı durumda malesef. ayaklarının ağrıması da normal kuzum ama şişmesin dikkat et, öylesi daha kötü oluyo. bende 60ları bi defa görmüştüm lisedeyken rahatsızlıktan ötürü. bi de şimdi görüyorum. işin kötü yanı masabaşında çalıştıgım icin 7 ayda 5 kilo alıp 57 oldum. üstünede hamile kaldım, oldu sana 63azcık bi zamanımız kaldı ama nasıl dayanırız bende bilmiyorum. Allahım yardımcımız olsun hepimizin.
tuzlu suda biraz bekletip ovmayı denedin mi hiç ?her akşam kremleniyorum inşallah faydası olur kaşınmalarada direniyorum
şişmelerde başladı canım nasıl engellicem bilmiyorum şişmeleri
amin canım Allahım yardım etsin
bnmde yoktu ne güsel ama karnımın altlarında birkaç tane kırmızı kırmızı olmaya başlamışnemlendirici, bebeyağı, zeytinyağı, besleyici krem hepsini kullandığım halde oldu. zaten prof demişti genetiğinde varsa illaki olur diye.
benden bi tane daha varmış demekkibende ömrümün kilosunu gördüm :) 55 kiloyu geçmeyen ben 65 kilo olmuş ve zayıflamaya karar vermişken minişim geldi. şimdide 75 kilo oldum ve daha 10 haftamız var 80 de dursak bari diye ümit ediyorum
her akşam kremleniyorum inşallah faydası olur kaşınmalarada direniyorum
şişmelerde başladı canım nasıl engellicem bilmiyorum şişmeleri
amin canım Allahım yardım etsin
ben 60la kapatıyım diodum 15 kiloyla ama bu gidişle çıkcam 60ın üstüne şimdiden 58 oldum daha 7 hafta varbende ömrümün kilosunu gördüm :) 55 kiloyu geçmeyen ben 65 kilo olmuş ve zayıflamaya karar vermişken minişim geldi. şimdide 75 kilo oldum ve daha 10 haftamız var 80 de dursak bari diye ümit ediyorum
tuzlu suda biraz bekletip ovmayı denedin mi hiç ?
şişen ayaklara gayet iyi geliyomuş. benim ilk defa çarşamba günü kontrolden geldiğimde şişti ama yorgunluktan deneyemedim, uyuyakalmışım öylece. denersen belki faydası olur
inşallah canım ya, sen şanslısın bu konuda. maşallahhhbenim doktorumda dedi onu ne yaparsan yap çatlıcaksa genetikte varsa engelleyemiosun dedi bakalım inşallah az zararla atlatırız
çeşme suyundan biraz daha serin olcak kuzum. banada kv söyledi. tıbbi konularda bile fazlasıyla bilgilidir. şimdiye kadar işe yaramayan bişeyim olmadıben 60la kapatıyım diodum 15 kiloyla ama bu gidişle çıkcam 60ın üstüne şimdiden 58 oldum daha 7 hafta var
denemedim canım senden duydum ilk defa denemek lazım soguk su mu sıcak su mu??*
uzandıgım zaman ayaklarımın altına yastıkla duruyorum o biraz rahatlatıo gerçekten tuzlu suyu denicemşişmeler için tuzlu su iyi geldiğini duydum bide bir süre ayklarını karın bölgenden yukarıda tut cnm
inşallah canım ya, sen şanslısın bu konuda. maşallahhhkremlerini aksatma bakalım, umarım hiç olmaz.
çeşme suyundan biraz daha serin olcak kuzum. banada kv söyledi. tıbbi konularda bile fazlasıyla bilgilidir. şimdiye kadar işe yaramayan bişeyim olmadı
Kızlar ben kaçıyorum şimdilik, biraz işim var onu halledeyim. tekrar görüşürüz inşallah :80:
beşik kertmesi mı yapsak Cnm
maşallah cnm senin prensese çok şeker, allah sağlıkla miniklerimizi kucağımızı almaya nasip etsin, bu arada senin kıza bakarken benim oğlan tekmelemeye başladı :) beğendi senin şirini galiba
bugünde çantamı hazırlayacağım bir tek ufak tefek şeyler kalıyoryok cnm erken değil sen hazırla :) ne olur ne olmaz malum minikleirmizin ne zaman bize aksiyon yapacakları belli olmuyor...
ultrasonda 30 haftalık görünüyor Cnm 1312 gr senin bebis kaç kilomrb zulluuuuuuuu,kız gerıden gelıyor derken kılosundan ve boyundanmı bahsedıyorsun?benım bebek ıcınde bıraz zayıf demıstı
sağol Cnm zaten eşim herşeye yasak koydu hep yatıyorumerken doğum riskim olmasaydı ben gelirdim yardıma ama malesef ben bile kendi işlerimi yapamıyorum annem gelio evimi temizlemeyekeniden dikkat et yavaş yavaş dinlene dinlene yap cnm herşey bi anda olmuyor,dikkat et kendine...
ben neden iki tane alıyorum acaba ben normal dogumu çok istiyorum keşke erken doğum riski gecede zamanın da dogursakben eleviti 3. ayımdan itibaren günde 1 kez olarak kullanıyorum bide sante fort var kan hapım, beraber içiyorum, daha önce düşük tehlikesi atlattığımda bir süre magnezyum kullandım ama tehlikem geçince dr. durdurmuştu, şimdi erken doğum ve kasılma riskime karşın dr yeniden magnezyuma başlattı. Ewet cnm erken doğum riskimiz olduğundan beri minikim az oynuyor hareketleri azaldı ama sanırım vurulan iğnelerin etkileri die düşünüyorum. benim minik şekerli meyve yiyince fır dönerdi napsam çok az hareket ediyor, belkide biz korkup tedirgin olduğumuzdan onlarda tedirgin ve bize yardımcı oluyorlar annesi :)
maşallah cnm ne güzel ben tüm hamileliğim bıyunca hep peynir yiyebildim, sütü çok az içebildim ki normal de de içemiyorum, yoğurda da bu ara düştüm nerdeyse hergün bi kase yiyiorum. senin maşallahın var ama ne güzel, senin aldığın calsiyum hem senin rezervelerini dolduruo hemde bebeğinin kemik gelişimini daha da güçlü kılıyor. Keşke bende yapabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?