kızlar bugün çok iyiyim sancim yok karnım da sert değil malum kasilmaktan karnım taş gibi oluyordu
aslında kafama birşey takılıyor kızlar ben çok sivi tuketmekten birşey yiyemiyorum dr bol bol şu iç dedi günde 1,5 lt şu içiyorum artı iki bardak süt
1 bardak ayran bir kase yoğurt yiyorum malum bunları yiyince yer kalmıyor sabahlari da bir yumurta ve biraz beyaz peynir yiyorum haftada bir kırmızı et yada balık yiyorum birazda meyve hiç yemek yiyemiyorum acaba kızım aç kalıyor mudur ekmek hiç yemiyorum
kusura bakma cnm ya geçmişten okuyarak geliyorum ama görmedim sanırım msjlarını kanamam olduğu için hastaneye gittim ama rahmimde açılma olduğundan erken doğum riskine karşı hastaneye yatırıldım cnm , dualarıniçinde ayrıca tşk ederim. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minişleirmizi...
Allah yardım etsin sana ve hepimize..Rabbim yavrularımızı esirgesin
amin cnm hepimizin minişleri allaha emanet, bizlerde öle sağsalim minişleirmizde sağlıklı ve zamanında hayırlısı ile bir doğursaydık hepimiz gerisi tefarruat
cnm ben bu ay moralim bozuk olunca hiçbişi yiyemedim süt yumuta ceviz ve zornlu şeyler günde 3 lt.ye yakın da su içtim..ama doktorum artık yemen lazım zorla mideni genişlet dedi..çünkü 20 günde kilo almayı bırak 400 gr vermişim bile..ama bebeğim 500 gr almış ortalama..bu aydan sonra yememiz gerekiyor zorluyorum bende..özellikle et ve balık dedi doktorum
beşik kertmesi mı yapsak Cnm
valla bilmem ki benim oğlan bi kıpraştı senin kızda olabilir yani
bugünde çantamı hazırlayacağım bir tek ufak tefek şeyler kalıyor
maşallah sana ne güzel çoğunu bitirmişsin darısı bizim başımıza :) minikler bi sabredip, yerinde dursunlarda bizde hazırlıklarını yapsak :)
sağol Cnm zaten eşim herşeye yasak koydu hep yatıyorum
en güzeli benimkide tehklikeden sonra 32. haftama kadar raporlarla evde kalmamı sonrasındada 32.haftada izne ayrılmamı istio, hiç böle planlamamıştımama minişşim iyi olsunda naspalım yatcaz
ben neden iki tane alıyorum acaba ben normal dogumu çok istiyorum keşke erken doğum riski gecede zamanın da dogursak
değerlerin düşükse tamamlaması iin 2 tane içiyorsundur cnm benim, keşke senin o şansın var mı bilmem ama benim artık yok. dr kesin olarak her şartta erken doğum yapacaksın dediminişimin gelişmesi eksik kalacak die üzülüyorum ama bi yandanda yavruşum çabuk kollarımda olacak. sağlıkla şu kritik zamanları da bi atlatsak sonrası allah kerim :)
bende sütü icmezdim bütün değerler düşük çıkınca içmeye başladım
ancak bu kadar yiyebiliyorym içim disim süt ürünleri ve su oldu
et ve balık yiyorum vitamin eksikliği var vitamin kullanıyorum ama yinede değerler düşük
zaten böyle yata yata çok kilo alicam yapacak birşey yok
kızlar dün ilacı bıraktırmıştı doktor ama bugün gene kasılma ve sertleşmeler yaşadım ilaca 1 hafta daha devam dedi.. 1 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi.. sanırım hiç geçmicek 34.haftamı tamamlamam lazım
kızlar bugün çok iyiyim sancim yok karnım da sert değil malum kasilmaktan karnım taş gibi oluyordu
aslında kafama birşey takılıyor kızlar ben çok sivi tuketmekten birşey yiyemiyorum dr bol bol şu iç dedi günde 1,5 lt şu içiyorum artı iki bardak süt
1 bardak ayran bir kase yoğurt yiyorum malum bunları yiyince yer kalmıyor sabahlari da bir yumurta ve biraz beyaz peynir yiyorum haftada bir kırmızı et yada balık yiyorum birazda meyve hiç yemek yiyemiyorum acaba kızım aç kalıyor mudur ekmek hiç yemiyorum
üzülme Cnm çok az kaldı yatarak anlatacagiz inşallah
bende korkuyorum ama moralimizi yüksek tutmalıyız
çarşamba günü kontrol var çok korkuyorum inşallah
duzelme vardır hepimiz sağlıklı bir şekilde alalim bebisleri
kucagimiza bizler yinede herşeyimizi hazırlayalım Cnm
malum kimsemiz yok zorluk cekmeyelim kendimizi hazırlayalım
en önemlisi moralimizin yüksek olması
haklısın Cnm bide dogunca neler yanacak orasını dusunemiyorum yok hasta oldunapcan cnm bende hamileliğimde etten tiskinti halindeydim ne çiği ne pişmişi ne beyazı ne kırmızısı hiçbirine tahammülüm yoktu ama bu aralar et yemeye başladım :) eşim bile halime şaşırıyor. herşey minişler için güzel annecik, anne olmanın zorluklarını bize yavaş yavaş öğretiyorlar,çaktırmadan minişler
valla ben yatınca zayıfladım canım..ayakta olsam hareket edip acıkıyordum şimdi acıkmıyorum hiç
kızlar dün ilacı bıraktırmıştı doktor ama bugün gene kasılma ve sertleşmeler yaşadım ilaca 1 hafta daha devam dedi.. 1 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi.. sanırım hiç geçmicek 34.haftamı tamamlamam lazım
haklısın Cnm bide dogunca neler yanacak orasını dusunemiyorum yok hasta oldu
yok gazi var yandik biz ama değer bu meleklere ultrasonda görünce dayanamiyoruz
bide kucagimiza alsak ne olacak bilmem
Cnm çatlakları da kilolarda bosverdim catladim uzuluyorumama yapacak birşey yok zaten başka çocukta istemiyor eşim
kızlar ben çıkıyorum doktorumu arayıp hastaneye gidicem onlar yapsınlar düğünlerini başlarım onların düğünlerine millete yüzlü görüncekelr diye ben canımdan olamam allaha emanet olun kızlar
haklısın Cnm bide dogunca neler yanacak orasını dusunemiyorum yok hasta oldu
yok gazi var yandik biz ama değer bu meleklere ultrasonda görünce dayanamiyoruz
bide kucagimiza alsak ne olacak bilmem
olacak o kadar her güzelin bir zorluğu vardır, minişler bi sağsalim sağlıkla vakitleirnde gelsinlerde gerisini hallederiz artık yüzdük yüzdük hepimiz son 2 ayın içindeyiz artık kimimizin ki daha da az kaldı, o mis kokulular bi ömre değerler minik kuzular
Cnm çatlakları da kilolarda bosverdim catladim uzuluyorumama yapacak birşey yok zaten başka çocukta istemiyor eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?