2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bugün çok iyiyim sancim yok karnım da sert değil malum kasilmaktan karnım taş gibi oluyordu
aslında kafama birşey takılıyor kızlar ben çok sivi tuketmekten birşey yiyemiyorum dr bol bol şu iç dedi günde 1,5 lt şu içiyorum artı iki bardak süt
1 bardak ayran bir kase yoğurt yiyorum malum bunları yiyince yer kalmıyor sabahlari da bir yumurta ve biraz beyaz peynir yiyorum haftada bir kırmızı et yada balık yiyorum birazda meyve hiç yemek yiyemiyorum acaba kızım aç kalıyor mudur ekmek hiç yemiyorum

cnm ben bu ay moralim bozuk olunca hiçbişi yiyemedim süt yumuta ceviz ve zornlu şeyler günde 3 lt.ye yakın da su içtim..ama doktorum artık yemen lazım zorla mideni genişlet dedi..çünkü 20 günde kilo almayı bırak 400 gr vermişim bile..ama bebeğim 500 gr almış ortalama..bu aydan sonra yememiz gerekiyor zorluyorum bende..özellikle et ve balık dedi doktorum

kızlar dün ilacı bıraktırmıştı doktor ama bugün gene kasılma ve sertleşmeler yaşadım ilaca 1 hafta daha devam dedi.. 1 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi.. sanırım hiç geçmicek 34.haftamı tamamlamam lazım

Allah yardım etsin sana ve hepimize..Rabbim yavrularımızı esirgesin

ne oldu kızlar bu ekim annelerine nazar degdi sanırım benden bi hafta önde arkadaşımda susuz kalmış bebiş erken dogum riskinden hastanede yatıyo rabbim zamanında kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

ancak bu kadar yiyebiliyorym içim disim süt ürünleri ve su oldu
et ve balık yiyorum vitamin eksikliği var vitamin kullanıyorum ama yinede değerler düşük
zaten böyle yata yata çok kilo alicam yapacak birşey yok

napcan cnm bende hamileliğimde etten tiskinti halindeydim ne çiği ne pişmişi ne beyazı ne kırmızısı hiçbirine tahammülüm yoktu ama bu aralar et yemeye başladım :) eşim bile halime şaşırıyor. herşey minişler için güzel annecik, anne olmanın zorluklarını bize yavaş yavaş öğretiyorlar,çaktırmadan minişler

valla ben yatınca zayıfladım canım..ayakta olsam hareket edip acıkıyordum şimdi acıkmıyorum hiç

üzülme Cnm çok az kaldı yatarak anlatacagiz inşallah
bende korkuyorum ama moralimizi yüksek tutmalıyız
çarşamba günü kontrol var çok korkuyorum inşallah
duzelme vardır hepimiz sağlıklı bir şekilde alalim bebisleri
kucagimiza bizler yinede herşeyimizi hazırlayalım Cnm
malum kimsemiz yok zorluk cekmeyelim kendimizi hazırlayalım
en önemlisi moralimizin yüksek olması

maşallah cnm inş. dahada olmazda rahat edersin, valla bende 1-1,5 lt arasında su tüketiyorum, peynir zeytin vs. muhakkak kahvaltımda var yumurta çalıştığımdan malum her sabah olmuyor, ara öğünlerde 1er tane meyvem var, ama yemek zamanı yemeklerimi de yiyorum , sonuçta bebişinin yediğin makarnadan,sebzeden, herşeyden alacakları farklı cnm kendini düzenli saatlerde yemeye alıştırısan bünyen kendiliğinden istiyor zaten :)

ben mesala 08:30-09:00 gibi kahvaltı yapıyorum 10:30 gibi bir meyve, 12:00 civarında öğle yemeği, 15:30-16:00 arası 1 meyve minik bi sandviç veya tost, 18:30-19:00 gibi akşam yemeğimi yiyorum, bi ara diyetisyene gitmiştim ondan alışkanlık kaldı :) belki sanada yardımcı olur :)

şu 34. haftayı bi atlatsam başka bişi istemiyorum stres korku baya yıprattı beni..eminim bu sorunu yaşayan herkesi de (( Allah yardım etsin..kontrole haftada birmi alıyor artık

haklısın Cnm bide dogunca neler yanacak orasını dusunemiyorum yok hasta oldu
yok gazi var yandik biz ama değer bu meleklere ultrasonda görünce dayanamiyoruz
bide kucagimiza alsak ne olacak bilmem
valla ben yatınca zayıfladım canım..ayakta olsam hareket edip acıkıyordum şimdi acıkmıyorum hiç

Cnm çatlakları da kilolarda bosverdim catladim uzuluyorumama yapacak birşey yok zaten başka çocukta istemiyor eşim

bende ekimde ikinci kez anne olucam inşallah yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım kadınlar kulübüne üye oldum
benide aranıza alırmısınız

cnm benim yaa sıkma canını kuzum ilaç içtikçe bebişin kalacaksa bekleyecekse devam edeceğiz buna yapılacak bişey yok. ama bebiş iyi olsunda sen ilaç iç cnm benim stres yapma bak benim dr da stres yok dedi, stres krampları iyice arttırıp, riski çoğaltıyor. iyi düşün iyi olsun bak bana 3 gün önce nerdeyse doğuracam korkusuyla yaşıyordum, herşeyin hayırlısı cnm dert etme minişin seni dinler annesi bekler kuzucuğun :) şurda senin 3 haftan kalmış bak bana benim daha 5 haftam vaar... sıkma kendini bu kadar cnm benim...daraldıkça yaz burdan sana elimizden geldiğindce destek oluruz, evde tek kalma, süreklide ne olacak die düşünme tamam mı tatlı anniş :) hem sen üzülürsen, minişinde üzülür annesi , onlar için biz hep iyi ve dimdik ayakta kalmalıyız...

bebeklerimiz doğunca anne olucaz manken değil canım boşver çatlaklarda güzel anne olmanın hatırası bendede var ilk doğumdan kaldı olsun böylede anneyim

geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah...boşver takma sen onları kendini ve bebeğini düşün...

Kizlar bugün geldi sonunda
[h=1]Philips Avent %0 BPA Yenidoğan Hediye Seti PP[/h]

Eklentiler

• $16210_0__1141503000014__0.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 29

cnm çatlaklarından korunmayı bırakma sakın en az çatlakla çıkmaya bak, kocan başka bebiş istemeyebilir ama senin vücudundada çatlakları görmek onun ne kadar hoşuna gider? Kendine bakmayı ihmal etme ne olursa olsun öncelikle eşiz,sonra anneyiz bunu unutma minişimizin tatlı annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…