masallah Cnm güzel besleniyorsun ben saat 07:30 yatıyorum uyuyamiyorum saat 1 de kalkıp kahvaltı ediyorum biraz meyve yiyorum acikirsam yemek yiyorum yalnız olunca Cnm birşey istemiyor zaten su süt ayran yoğurt yiyince yer kalmıyor kızıma kilo aldırmak istiyorum ama benim kız kilo sevmiyormaşallah cnm inş. dahada olmazda rahat edersin, valla bende 1-1,5 lt arasında su tüketiyorum, peynir zeytin vs. muhakkak kahvaltımda var yumurta çalıştığımdan malum her sabah olmuyor, ara öğünlerde 1er tane meyvem var, ama yemek zamanı yemeklerimi de yiyorum , sonuçta bebişinin yediğin makarnadan,sebzeden, herşeyden alacakları farklı cnm kendini düzenli saatlerde yemeye alıştırısan bünyen kendiliğinden istiyor zaten :)
ben mesala 08:30-09:00 gibi kahvaltı yapıyorum 10:30 gibi bir meyve, 12:00 civarında öğle yemeği, 15:30-16:00 arası 1 meyve minik bi sandviç veya tost, 18:30-19:00 gibi akşam yemeğimi yiyorum, bi ara diyetisyene gitmiştim ondan alışkanlık kaldı :) belki sanada yardımcı olur :)
aramiza hosgeldin Cnm burayi çok seveceksin çok güzel bir yerbende ekimde ikinci kez anne olucam inşallah yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım kadınlar kulübüne üye oldum
benide aranıza alırmısınız
bende ekimde ikinci kez anne olucam inşallah yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım kadınlar kulübüne üye oldum
masallah Cnm güzel besleniyorsun ben saat 07:30 yatıyorum uyuyamiyorum saat 1 de kalkıp kahvaltı ediyorum biraz meyve yiyorum acikirsam yemek yiyorum yalnız olunca Cnm birşey istemiyor zaten su süt ayran yoğurt yiyince yer kalmıyor kızıma kilo aldırmak istiyorum ama benim kız kilo sevmiyor
aramiza hosgeldin Cnm burayi çok seveceksin çok güzel bir yer
ne oldu kızlar bu ekim annelerine nazar degdi sanırım benden bi hafta önde arkadaşımda susuz kalmış bebiş erken dogum riskinden hastanede yatıyo rabbim zamanında kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
bende ekimde ikinci kez anne olucam inşallah yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım kadınlar kulübüne üye oldum
ne demek, hoşgeldin aramıza, bebişinde hayırlı olsun :) kaç haftalık oldu bebişin?
sıkıntı yok çok şükür agırlaştım iyice bu 56 gün nasıl geçecek bilmiyorum sol tarafa yattıgım için sabah solum uyuşuk kalkıyorum hala geçmedi sızısı bide kaltıgımda ayaklarımın altı agrıo taşıyamıo vucut artık bu kilolu halimi sanırım hayatımda ilk kez 50nin üstüne çıktım bide 58 oldum düşün
masallah Cnm güzel besleniyorsun ben saat 07:30 yatıyorum uyuyamiyorum saat 1 de kalkıp kahvaltı ediyorum biraz meyve yiyorum acikirsam yemek yiyorum yalnız olunca Cnm birşey istemiyor zaten su süt ayran yoğurt yiyince yer kalmıyor kızıma kilo aldırmak istiyorum ama benim kız kilo sevmiyor
benim beslenmem birazda çalıştığım için daha düzenli oluyor, evde malesef dediğin gibi cnm istemiyor, tek başıma napıp da ne yiyim, yada aparatiflerle geçiştiriyoruz ama annesi minişimiz için yemeliyiz. ben ömrümde bu kadar çok yemek yemedim diyetisyen bi döşedi :) ilk zamanlar yarısını bile yiyemiodum ama zamanla rayına oturuyor. işte en baş sorunun sen öğlen kahvaltı yaptığından senin gün içindeki üm öğünlerin şaşıyor arada da su,ayran yoğurt yüklenmesinden yemek yemeye yer kalmıyor :) kızına kilo aldırmak için ekmek, makarna pirinç,bakliyat,et ürünleri özellikle yemelisin cnm benim, benim ark. son 2 ayında bebek çok düşük kiloluydu diyetisyeni ekmek makarna sebest dedi ondan sonra kuzucuk kilo aldı. yesinler senin çıtıpıtı kızını narin güzeli olacak şeker şey... :)
kızlar çatlaklardan ne haber bende daha olmadı ama kaşınmalar başladı bu saate kadar olmadı bundan sonrada olmasın ya inşallah olmaz
güzel değil ama ne yapayim Cnm her gece nemlendiriyorum karnimda yok ama diğer yerlerde var birde kırmızı olanlar geçiyor zatencnm çatlaklarından korunmayı bırakma sakın en az çatlakla çıkmaya bak, kocan başka bebiş istemeyebilir ama senin vücudundada çatlakları görmek onun ne kadar hoşuna gider? Kendine bakmayı ihmal etme ne olursa olsun öncelikle eşiz,sonra anneyiz bunu unutma minişimizin tatlı annesi :)
doğru Cnm bende hucurat takmiyorumbebeklerimiz doğunca anne olucaz manken değil canım boşver çatlaklarda güzel anne olmanın hatırası bendede var ilk doğumdan kaldı olsun böylede anneyim
canını hiç sikma Cnm herşey düzelecek erken doğum tehlikesi olduğu için haftaya tekrar gel dedi ona göre duzelme varsa ına göre bir yol cizecekmisşu 34. haftayı bi atlatsam başka bişi istemiyorum stres korku baya yıprattı beni..eminim bu sorunu yaşayan herkesi de(( Allah yardım etsin..kontrole haftada birmi alıyor artık
cnm sen korun çatlaklardan ama olursa da napalım..anne olmak kolaymı? şu sorunları yaşayacağıma çatır çatır çatlasam o kadar koymazdıhaklısın Cnm bide dogunca neler yanacak orasını dusunemiyorum yok hasta oldu
yok gazi var yandik biz ama değer bu meleklere ultrasonda görünce dayanamiyoruz
bide kucagimiza alsak ne olacak bilmem
Cnm çatlakları da kilolarda bosverdim catladim uzuluyorumama yapacak birşey yok zaten başka çocukta istemiyor eşim
cnm benim yaa sıkma canını kuzum ilaç içtikçe bebişin kalacaksa bekleyecekse devam edeceğiz buna yapılacak bişey yok. ama bebiş iyi olsunda sen ilaç iç cnm benim stres yapma bak benim dr da stres yok dedi, stres krampları iyice arttırıp, riski çoğaltıyor. iyi düşün iyi olsun bak bana 3 gün önce nerdeyse doğuracam korkusuyla yaşıyordum, herşeyin hayırlısı cnm dert etme minişin seni dinler annesi bekler kuzucuğun :) şurda senin 3 haftan kalmış bak bana benim daha 5 haftam vaar... sıkma kendini bu kadar cnm benim...daraldıkça yaz burdan sana elimizden geldiğindce destek oluruz, evde tek kalma, süreklide ne olacak die düşünme tamam mı tatlı anniş :) hem sen üzülürsen, minişinde üzülür annesi , onlar için biz hep iyi ve dimdik ayakta kalmalıyız...
Kizlar bugün geldi sonunda
[h=1]Philips Avent %0 BPA Yenidoğan Hediye Seti PP[/h]
temizlik bitti...mis gibi oldu ev..ama yorulduk accık...
ooo süper cnm minişimiz güle güle kullansın bende ondan aldım, kullanan arkadaşlarımda çok memnun :)
almayan arkadaşlar varsa ürün tavsiye edilir, hemde set fiyatı ayrı ayrı alamaya kıyasla çok uygundur.
güzel değil ama ne yapayim Cnm her gece nemlendiriyorum karnimda yok ama diğer yerlerde var birde kırmızı olanlar geçiyor zaten
doğru Cnm bende hucurat takmiyorum
canını hiç sikma Cnm herşey düzelecek erken doğum tehlikesi olduğu için haftaya tekrar gel dedi ona göre duzelme varsa ına göre bir yol cizecekmis
bu arada 34 haftada ne oluyor Cnm
ben 60la kapatıyım diodum 15 kiloyla ama bu gidişle çıkcam 60ın üstüne şimdiden 58 oldum daha 7 hafta var
denemedim canım senden duydum ilk defa denemek lazım soguk su mu sıcak su mu??*
ne güzelbiz minişten dolayı bi işe el atamıyoruz ev temizlemeyi bile özledim dikkat et kendine cnm benim yorma kendini bu kadar
benim kızım 30 haftalık oldu 14 ekimde sezeryan olucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?