2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
masallah Cnm güzel besleniyorsun ben saat 07:30 yatıyorum uyuyamiyorum saat 1 de kalkıp kahvaltı ediyorum biraz meyve yiyorum acikirsam yemek yiyorum yalnız olunca Cnm birşey istemiyor zaten su süt ayran yoğurt yiyince yer kalmıyor kızıma kilo aldırmak istiyorum ama benim kız kilo sevmiyor
bende ekimde ikinci kez anne olucam inşallah yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım kadınlar kulübüne üye oldum
benide aranıza alırmısınız
aramiza hosgeldin Cnm burayi çok seveceksin çok güzel bir yer

çok teşekküe ederim hoşbuldum gerçekten bazı arkadaşların doğumları başlamış bile çok üzüldüm allah bebeklerinede kendilerinede yardım etsin inşallah

ne oldu kızlar bu ekim annelerine nazar degdi sanırım benden bi hafta önde arkadaşımda susuz kalmış bebiş erken dogum riskinden hastanede yatıyo rabbim zamanında kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

ayyy evet bu aralar nedense nazar mi degdi ezinecim arkadasinada gecmis olsun insaallah saglilica alir bebisini kucagina rabbim yardimcimiz olsun
bende ekimde ikinci kez anne olucam inşallah yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım kadınlar kulübüne üye oldum
benide aranıza alırmısınız

hosgeldin tatlim

Canım beni de bugun sol taraftan vurdu. Sola yattığım icin. Sol bacağıma bir kramp girdi. Hala ağrıyor sanki kas.
Benimde uyaninca ayaklarımın altı fena ağrıyor. Ben evlendiğimde 52 kiloya düşmüştüm. Arada 6 senede 61 kiloya çıktım. Gerçi cok zayiftim ben. 178e 52 kilo cok az. Simdi hamiltlikte 76 kiloyum. Hayatımda ilk kez bu kadar gördüm kendimi. Ayaklar dayanır mı hiç.

güzel değil ama ne yapayim Cnm her gece nemlendiriyorum karnimda yok ama diğer yerlerde var birde kırmızı olanlar geçiyor zaten
bebeklerimiz doğunca anne olucaz manken değil canım boşver çatlaklarda güzel anne olmanın hatırası bendede var ilk doğumdan kaldı olsun böylede anneyim
doğru Cnm bende hucurat takmiyorum
şu 34. haftayı bi atlatsam başka bişi istemiyorum stres korku baya yıprattı beni..eminim bu sorunu yaşayan herkesi de (( Allah yardım etsin..kontrole haftada birmi alıyor artık
canını hiç sikma Cnm herşey düzelecek erken doğum tehlikesi olduğu için haftaya tekrar gel dedi ona göre duzelme varsa ına göre bir yol cizecekmis
bu arada 34 haftada ne oluyor Cnm

cnm sen korun çatlaklardan ama olursa da napalım..anne olmak kolaymı? şu sorunları yaşayacağıma çatır çatır çatlasam o kadar koymazdı

cnm Allah razı olsun bu halde beni teselli ediyosun kıyamam... haklısın cnm Sabır dicez artık Allah'a sığınarak..başka çaremiz yok..

betügül hoşgeldin cnm

Kizlar bugün geldi sonunda
[h=1]Philips Avent %0 BPA Yenidoğan Hediye Seti PP[/h]

ooo süper cnm minişimiz güle güle kullansın bende ondan aldım, kullanan arkadaşlarımda çok memnun :)
almayan arkadaşlar varsa ürün tavsiye edilir, hemde set fiyatı ayrı ayrı alamaya kıyasla çok uygundur.

cnm 34. haftada doğarsa ciğer gelişimini atlatmış olruz ve sorunumuz kalmaz dedi.. zaten 34. haftadan sonra ilaç vs. vermicekmiş kasılma da olsa..

34 haftada bebekler erken doğsalar bile daha az risk taşıyorlarmış üzülmeyin allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…